💠 ضرورت توان هستهای
🔷 20 فروردین ماه سال ۱۳۸۵ خبر دستیابی ایران به فناوری غنی سازی اورانیوم و راه اندازی یک زنجیره کامل غنی سازی در نطنز اعلام شد.در پی این خبر با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، به پاس قدردانی از تلاش های افتخارآمیز دانشمندان جوان ایران اسلامی، بیستم فروردین ماه، مقارن با تکمیل چرخه سوخت هستهای در تقویم رسمی ایرانیان روز ملی فناوری هستهای نام گرفت.
🔶 برنامه صلح آمیز هستهای ایران که از سال ۱۳۲۹ آغاز شده بود، با پیوستن ایران به آژانس بینالمللی انرژی هستهای در سال ۱۳۳۷ و امضای قرارداد منع گسترش سلاحهای هستهای (NPT) در ۱۳۴۷، شکل جدی به خود گرفت. اما انتشار اخبار ضد و نقیض و مغرضانه درباره فعالیت هستهای ایران، دستاویزی شد برای اعمال تحریمهای وسیع علیه ایران از طرف آمریکا و اتحادیه اروپا که با وجود همکاری های همه جانبه ایران با نهادهای بین المللی ازجمله آژانس انرژی هستهای و با وجود توافق طولانی مدت برجام، این تحریمها همچنان با ادعای بی اساس نگرانی از ساخت سلاح هسته ای، پابرجاست.
🔷 این در حالی است که ایران همواره بر صلح آمیز بودن برنامه هستهای خود در جهت تولید برق و پیشرفتهای پزشکی و ... تاکید داشته است.آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بارها به طور مکرر از حرام بودن (ممنوعیت دینی) دستیابی و استفاده از سلاح هستهای سخن به میان آوردهاند که آخرین مورد آن، به سخنرانی ۴ اسفند ۱۳۹۹ ایشان در جمع نمایندگان مجلس خبرگان باز میگردد. ایشان تأکید کردند: «آنچه مانع جمهوری اسلامی برای ساخت سلاح هستهای است، فکر و مبانی اسلامی است که ساخت هر سلاحی اعم از هستهای یا شیمیایی را که موجب کشتار مردم عادی میشود، ممنوع میداند»
🔶رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، درمصاحبه با رسانه آرژانتینی لاناسیون گفت: با توجه به اینکه در بحبوحه تغییرات اقلیمی به سر میبریم، براساس توافق پاریس، همه کشورها ناگزیر هستند تا برای کاهش دمای زمین تا ۱,۵ یا ۲ درجه ایدهآل، یعنی دمای قبل از صنعتی شدن، تلاش کنند و این امر، بدون انرژی هستهای امکانپذیر نیست. زیرا باعث کاهش اثرات گازهای گلخانهای در حد صفر میشود. لذا برای دستیابی به این هدف در سال ۲۰۵۰، نمی توانیم انرژی هستهای را که انرژی پاک است، از معادلات خود حذف کنیم.
🔷 در آمریکا، ۱۰۰ رآکتور، ۲۰ درصد برق این کشور را تامین می کند. ۳۰ کشور در جهان دارای انرژی اتمی هستند و ۴۴۰ رآکتور در سطح جهان وجود دارد. این نوع انرژی به طور فزایندهای در حال گسترش است.
✅ با بررسی این موارد می توان نتیجه گرفت که صرفنظر از فواید گسترده فناوری هستهای اعم از تولید برق، تامین منابع آبی، کاربردهای پزشکی، دارویی و صنعت کشاورزی، چشمپوشی از این انرژی، خطایی راهبردی برای کشورها به حساب میآید و کشورها را در آینده به سوی وابستگی به این انرژی مهم سوق خواهد داد.
#انرژی_هستهای
🖌مصطفی_علیجانزاده
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌گافهای امنیتی سریالی در سرزمینهای اشغالی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴کاربر آمریکایی: ایران برای بشریت میجنگد...
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظهای که آقا مرتضی آسمانی شد...
به مناسبت ۲۰ فروردین سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی
شهید آوینی: با بهاران روزی نو میرسد و ما همچنان چشم به راه روزگاری نو
اکنون که جهان وجهانیان مردهاند،آیا وقت آن نرسیده است که مسیحای موعود سررسد؟ ویحی الارض بعدموتها...
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴 آیا خیانتی به این آشکاری نیاز به محاکمه ندارد ؟
👈اگر بخواهیم به معنی واقعی مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی را به منظور ایجاد پوسته برای جاسوس افزارهای خارجی با مثالی عینی بررسی کنیم ، مانند این است که در زمان دفاع مقدس شورای عالی دفاع ،چنین قانونی تصویب میکرد" اگر پرچم ایران🇮🇷 روی تانک دشمن باشد، قانونا میتوانید به خاک ما تجاوز کند" 🤔.
🔴 آیا خیانتی به این آشکاری نیاز به محاکمه ندارد ؟
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
💢 هنر تحریف و توجیه
وعدههای وارونه دولت روحانی
سایت غربگرای حامی روحانی و برجام نوشت: تنها رئیسجمهور ایران که به وعدههای خود عمل کرد، روحانی بود.
عصر ایران نوشت: «این روزها مدام صحبت از ریاست جمهوری روحانی می شود و اصولگرایان حاکم بر دولت و مجلس تمام کاستیها را گردن «شیخ دیپلمات» و همکاران او میاندازند. عصر روحانی اما به دو نیمه کاملاً متفاوت تقسیم میشود. میتوان گفت روحانی تنها رئیسجمهور تاریخ ایران است که به وعده انتخاباتی خود عمل کرده. او گفت با آمریکا مذاکره میکنم، با ۱+۵ به توافق میرسم و مسئله هستهای را حل میکنم که این کار را کرد.
مردم در ۴ سال دولت یازدهم به معنای واقعی کلمه، ثبات را احساس کردند. آن زمان رقیب روحانی از گرانی حرف نمیزند و از رکود میگفت. برخلاف این سالها که حرف مردم شده گرانی. در آن زمان جملهای رواج پیدا کرده بود که «نخر، ارزان میشود» برخلاف این روزها که میگویند «بخر تا گران نشده است».
این ثبات هم مدیون مذاکرات و برجام بود. چهار سال دوم اما متفاوت بود. ترامپ و خروجش از برجام و البته کرونا، شرایط را سخت کرد. تمام برنامههای روحانی بر روی برجام ریخته شده بود و خروج آمریکا باعث شد، شرایط به قبل از برجام برگردد. شرایط فعلی نشان میدهد که برجام چه تصمیم درستی برای بود».
درباره این تحلیل سراسر مغالطه گفتنی است:
۱) تعبیر «اگر ترامپ نیامده بود...»، نماد آرزواندیشی جریانی است که خیال میکرد دموکراتها قابل اعتمادند و به تعهد لغو تحریمها عمل میکنند. طیف مذکور از سر خود فریبی و نفوذ زدگی، به هر صاحبنظر منتقدی که هشدار میدادند ترامپ وعده خروج از توافق محتمل با ایران را داده، اهانت روا میداشتند و انکار میکردند. روشن است که روی حباب آرزو نمیشود برنامهریزی کرد و برنامه روحانی از همان ابتدا روی هوا بود.
۲) دولت اوباما به یک مهلت کوتاه 1/5 ساله برای تثبیت غربگرایان در دولت و مجلس (انتخابات اسفند 94 و خرداد 96) نیاز داشت، تا هم امتیازات بدون بازگشت هستهای را بستاند، هم اقتصاد ایران را به اراده آمریکا شرطی کند، و هم تعهدات برجام را گرو بگیرد و اجرای آنها را مشروط به واگذاری باجهای جدید کند.
روند بازگشت تحریمها (ویزا، آیسا، سیسادا و...) در دولت اوباما آغاز شد و هیلاری کلینتون نامزد دموکرات در انتخابات 1396 اعلام کرد ایران را تحت فشارهای تحریمی بیشتر قرار خواهد داد. پس، غیر از مقطع کوتاه یکی دو ساله (برای عمیقتر کردن حلقههای تله برجام)، آمریکا برنامهای برای کاهش تحریمها نداشت.
۳) روحانی بارها ادعا کرده بود همه تحریمهای مالی و بانکی و نفتی در روز اجرای توافق، لغو و نه تعلیق خواهد شد و بازگشت تحریمها غیرممکن است. اما هنگامی که دولت را تحویل داد، شمار تحریمها دو برابر شده بود.
دولت اوباما به نقض تعهدات و تهدید شرکتها همت گماشت؛ تا آنجا که آقای ظریف، از جان کری میخواست برای شرکتهای طرف همکاری با ایران، «نامههای آرامشبخش» صادر کند. از وعده ۲۰۰میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی، فقط قرارداد ۴.۸میلیارد دلاری با توتال امضا شد که آن هم میراثی جز سرقت اطلاعات ایران و نقض قرارداد برجا نگذاشت! «تعلیق» تحریمها باید هر سه ماه یکبار توسط کنگره و دولت آمریکا تمدید میشد!
مشابه این روند خسارتبار، در زمینه وعدههای روغین دیگر هم اتفاق افتاد: بازگشت ۱۵۰میلیارد دلار پول بلوکهشده، تعهد غرب برای بازسازی رآکتور بتنریزی شده اراک و تامین کیک زرد، وعده معامله ۲۰۰ فروند هواپیما، و احترام به گذرنامه ایرانی، در حالی که آقای ابوطالبی معاون دفتر روحانی، برای تصدی نمایندگی ایران در سازمان ملل، توسط اوباما دیپورت شد.
۴) نوع تعامل معیوب دولت روحانی با دولت اوباما و ترامپ و بایدن، همان است که رادیو فرانسه، مهرماه 92 عنوان کرد: «ارزیابی غرب از دولت روحانی، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش حقوق ملی میبیند. طبق این جمعبندی اگر خریدار صبور باشد، فروشنده، قیمت را کمتر خواهد کرد»! از متن چنین رویکردی، قدرتمندی و ثبات اقتصادی بیرون نمیآمد.
به گزارش 22 اردیبهشت 1397 پولیتیکو، فدریکا موگرینی (مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا)، در کنفرانس این اتحادیه گفته بود: «از روحانی تضمین گرفتم حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند».
۵) دولت روحانی با میراث تورم ۶۰درصد (تورم بالای ۴۵درصد در سه سال پایانی، و تورمهای ۷-۸ برابری در اقلامی مانند مسکن و طلا و سکه و ارز و... تحویل آقای رئیسی شد. روحانی دولت را با موتور تورم در حال انفجار و تصاعد تحویل داد و شدت ماجرا به نحوی بود که کارشناسان حامی روحانی چند ماه پس از رفتن وی، تورم سهرقمی (بالای 100درصد) را پیشبینی کردند.
💢روزنامه کیهان
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴 آیا اقتصاد مردم به اندازه امنیتشان اهمیت ندارد؟
💲وقتی قیمت ارز و طلا و سایر مولفه های اقتصادی بجای اینکه در بنگاه های اقتصادی و مراکز تصمیم گیری کشور مشخص شود در دست چند کانال تلگرامی با پشت پرده مشکوک افتاده و معیشت مردم در دست این کانال ها گروگان گرفته شده، چرا دولت اقدام به فیلتر کامل این سکوهای خارجی نمیکند؟
🔴 چطور در اغتشاشات و نا امنی ها میتوانند تمام این سکوهای مخل امنیت جامعه را فیلتر کنند ولی وقتی همین کانالها امنیت اقتصادی مردم را هدف قرار میدهند هیچ اهمیتی برای آقایان ندارد؟😠
آیا سود💲 فروش vpn و پهنای باند خارجی برای وابستگان دولت به امنیت اقتصادی مردم ارجحیت دارد؟
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخاطر هستهای، ملت رو بیچاره کردین؟!
⁉️ اصلا #انرژی_هستهای به چه درد میخوره؟!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی، به مناسبت ۲۰ فروردین روز ملی فناوری هستهای
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴 ۶۵۰۰ تجاوز در بیمارستان چشم و دل سیرا در انگلیس😐
🔹 تو مهد آزادی برعندازا حریم شخصی و انسانیت موج مکزیکی میره🚶♂حقوق بشر هم شعر میخونه رسماً 😂
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خانم بی عرضه محترم،
شما فلجی نمی تونی یه ظرف میوه رو برداری؟ یا پول نیاز داری باید چادری ها رو زیر سوال ببری؟
#فحشاگرام
#حمله_به_ارزشها
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🎥 اژهای: در مورد حجاب واقعا وضع خوبی نداریم رئیس قوه قضاییه: 🔹سال ۱۴۰۱ گفتم در مورد عفاف و حجاب با
🔺همین الان دیدم یه بنده خدایی نوشته؛
«پاسکاری نفرمایید!
مسئول برخورد با ترک فعل کیه؟!»
به نظرم منطقیه. کار یه جورایی داره پیش میره که مسئول داره از ادبیات #مطالبه_گری استفاده میکنه. جای مسئول و مطالبه گر عوض شده ظاهرا. این حرفا رو ما باید بزنیم نه شما جناب اقای اژهای!