تحلیل سیاسی و جنگ نرم
لغتنامهها را مقابلم گذاشتم و یکی یکی زیر و رویشان کردم.
دنبال معنای ذوالفقار میگشتم.
گفته بودند ،میشود:
صاحب فقرات ...
نام شمشیر برّان حضرت علی(ع) ..
شمشیری که از پیامبر(ص) به ایشان رسید...
در میان تمام این گشت و گذارهایم
رسیدم به تفسیر آیهی۲۵ سورهی حدید:
🍃وَأَنزَلْنَا الْحَدِیدَ فِیهِ بَأْسٌ شَدِیدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ .....🍃
و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم ....
علامه مجلسی در تفسیر آیه نوشته بود:
و در شأن شمشیر ذو الفقار نازل گردیده است ...
حالا امروز،میگویند نشان ذوالفقار
از دستان رهبرمان، به سردار سلیمانی
اعطا شد ...
معانی در ذهنم مرور میشوند ...
صاحب فقرات،
نیرویی سخت و سودهایی فراوان برای مردم ...
میاندیشم ...
بیشک سردار سلیمانی، برای امنیت و عزت کشورمان،
ستون فقراتی بودند که در روزگار بیعزتی دستگاه دیپلماسیمان،
همچون ذوالفقار در آسمان درخشیدند و در غیاب پیامبران،
از حریم آنها، دفاع کردند و سودهای فراوانی را به ما،
و کشور ما،
رساندند...🌱
#این_نشان_مبارکتان_باد_تاابد :)
#ذوالفقارباوفایسیدعلی
📝 #طلبه_گمنام
30-delam be talatom mesle karoone.mp3
10.29M
دلم به تلاطم مثل کارونه به یاد شلمچه یاد مجنونه
سید رضا نریمانی
#پیشنهاد_دانلود
#به_امید_شهادت
#در_آرزوی_گمنامی
🌿
🔴رفتن برکت از زندگی و از دست دادن یاوران
♦️رسول الله صلى الله عليه و آله و سلم می فرماید :لا يَزالُ النّاسُ بِخَيرٍ ما أمَروا بِالمَعروفِ و َنَهَوا عَنِ المُنكَرِ و َتَعاوَنوا عَلَى البِرِّ وَ التَّقوى فَإذا لَم يَفعَلوا ذلِكَ نُزِعَت مِنهُمُ البَرَكاتُ، وَ سُلِّطَ بَعضُهُم عَلى بَعضٍ و َلَم يَكُن لَهُم ناصِرٌ فِى الأرضِ وَ لا فِى السَّماءِ؛
♦️تا زمانى كه مردم امر به معروف و نهى از منكر نمايند و در كارهاى نيك و تقوا به يارى يكديگر بشتابند در خير و سعادت خواهند بود، اما اگر چنين نكنند، بركتها از آنان گرفته شود و "گروهى بر گروه ديگر سلطه پيدا كنند" و نه در زمين ياورى دارند و نه در آسمان.
📚تهذيب الاحكام(تحقیق خرسان) ج6، ص181، ح 22
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری کارشناس برنامه تلویزیونی از مسئولیت گرفتن برادر یک مقام امنیتی در یکی از غول های #خودروسازی داخلی
🔴 توئیت محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان از دستاورد اولین روز سفر روحانی به عراق:
♦️دیدار با رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس مجلس و رهبران سیاسی و تجاری و توافق بر سر:
🔹 امنیت منطقه ای فراگیر
🔹 روادید رایگان
🔹 ارتباطات ریلی
🔹 لایروبی رود مرزی پس از ۴۳ سال
🔹 منطقه صنعتی مشترک
🔹 همکاری در زمینه انرژی
🔹 مبادلات تجاری ۲۰ میلیارد دلاری
🔹 موافقتنامه تعرفه ترجیحی
♦️ این دیدار دو روز دیگر و با حضور در دو شهر دیگر عراق ( کربلا و نجف ) ادامه دارد.
📝 ۶سال خسارت دیرکرد این منافع را نیز حساب کنید...دستاورد پوچ ۶سال مذاکره با اروپاییها را هم بیان کنید....
لجبازی لیبرالهای نابودگر...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کنایه دلاوری به عملکرد منفعلانه و ضعیف سازمان حمایت در بازار خودرو و خودروسازان
♦️سازمان حمایت کلا به خواب رفته است!
#حق_مردم
#گران_نخریم
در این شرایط نابسمان اقتصادی، سفر جناب روحانی به #عراق، پُر است از خبرهای خوبی که مدیون استراتژیِ مقاومتیست که سالهاست در منطقه پیگیر آن هستیم؛ کاش کسانی که ۶ سال از وقت کشور را وقف مذاکره با چشم آبیها کردهاند (که جز ناامیدی و تحریمِ بیشتر، عایدیِ دیگری برای کشور نداشته است) قدر بدانند و واقعاً به این نتیجه رسیده باشند که ظرفیتهای مغفول در رابطه با همسایههای دیوار به دیوارمان چقدر زیاد است !!
#مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشهایی از برنامه جنجالی که دیشب از شبکه افق پخش شد:
چرا بین این بچههایی که توی مناطق محروم و مرزی شهید میشن یدونه فرزند وزیر و نماینده مجلس نیست؟
تخریب ویلای دختر وزیر نمایشی بود!
27.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید علیرضا آل داود در برنامه فناوری اطلاعات شبکه خبر:
ارز دیجیتال تلگرام(گرام) چیست؟
تهدیدات این ارزدیجیتال برای کشور و مردم ما چیست؟
آیا تلگرام به دنبال کودتای اقتصادی و تبدیل خود به عنوان بانک مرکزی در کشور ماست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیت الله رئیسی در نشست روسای کل دادگستری: نگاه به آینده باید نگاه تحولی و رو به جلو باشد.
♦️آنچه تاکنون انجام شده لازم بوده اما کافی نیست.
♦️امروز مهمترین مؤلفه امنیت ملی اعتماد مردم به نظام است.
♦️کارآمدی قوه قضائیه در اعتمادآفرینی هر چه بیشتر مردم نقش دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹به بهانه دریافت نشان ذوالفقار از سوی امام خامنه ای به سردار سلیمانی
📹 #نماهنگ_بسیار_زیبای «وعده صادق»
🌹تقدیم به سردار سرفراز حاج قاسم سلیمانی
بر سر در تاریخی با غیرت ایرانی
نامی است که می ماند
👌نام تو « #سلیمانی»
نمایندگان مجلس امروز با امکان #عزل خودشان با حکم دیوان عالی کشور در طول دوره مجلس مخالفت کردند تا همچنان امکان عزل یک نماینده حتی درصورت محرز شدن #تخلفات از سوی او و از دست دادن شرایط نمایندگی وجود نداشته باشد؛ در اینکه مجلس نماد #مردمسالاری است، هیچ شکی نیست اما اتفاقاتی همچون ماجرای نماینده سروان، بیجار و... ثابت کرد که #هیئت_نظارت بر رفتار نمایندگان حتی اگر خیلی هم استاندارد و منطقی عمل کند، فاقد هرگونه ضمانت اجرایی برای برخورد با نماینده متخلف است (بیشتر #تشریفاتی بنظر میرسد) پس باید به دنبال یک راهکار اساسی بود تا علاوه بر اینکه مانعی برای آزادیِ عمل و رفتار نمایندگان ایجاد نشود، جلویِ بیقیدی برخی از آنها (در برابر شئونات نمایندگی ملت) را نیز لااقل بگیرد، آنهم درحالیکه رئیس جمهور هم نماد همین مردمسالاری است اما بااین حال امکان برخورد و عزل او قانوناً وجود دارد!!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده
🔴چرا آمریکا اینقدر از سفر روحانی به عراق عصبانی ست؟
🔺 برایان هوک نماینده ترامپ، درباره سفر روحانی به عراق جمله ای می گوید که نشان از دندان های بهم فشرده و خشم دولتش از این اتفاق است.
🔹وی می گوید : «ایران می خواهد عراق را به یکی از استان های خود تبدیل کند.» و با این حرف سعی می کند #وحدت و یکپارچگی دو دولت که این سفر به جهان نشان داده است، را خدشه دار کند. اما باید بداند روندی که آغاز شده دیگر به این سادگی خدشه پذیر نیست.
1⃣یک دلیل خشم دولت آمریکا، مقایسه ناخودآگاه این سفر توسط رسانه ها و افکار عمومی با سفر چراغ خاموش و بدون دیدار رسمی ترامپ به عراق بود. این قیاس آمریکا را #تحقیر کرد.
2⃣ روابط عمیق دو کشور، پیشتر با حماسه سالانه #اربعین که مانور همبستگی و نزدیکی عمیق مردم دو کشور است و همکاری قوی مستشاری نیروهای نظامی ج. ا در #شکست_داعش، به جهان نمایانده شده بود.
🔸اما امروز سفر روحانی نشان داد همبستگی در سطوح عالی دو دولت نیز بقدری عمیق است که جایی برای تردید در باز نشدن گره سرنوشت دو کشور به هم باقی نمی گذارد و نتیجه قطعی آن بازگشت ثبات و امنیت به منطقه به ویژه عراق است. این برای آمریکا یعنی گسترش نفوذ ایران در منطقه و کاستن از دایره نفوذ نامشروع آمریکا.
3⃣ افزایش حجم مبادلات تجاری به نزدیک دو برابر و بدست گرفتن بخش قابل توجهی از بازار عراق و روابط بانکی... از دیگر آثار این سفر است که روی کاهش فشار تحریم های ظالمانه آمریکا بر ایران تاثیر گذار است.
4⃣تثبیت سهم ایران در مشارکت فعالانه در #بازسازی عراق نیز از آثار این سفر است که موجب کاهش سهم آمریکا و هم پیمانانش و البته کاهش نفوذ و ماندگاری آنان در عراق است.
5⃣این سفر یعنی بی نتیجه بودن فشارهای آمریکا به عراق برای کاهش روابط تجاری و سیاسی با جمهوری اسلامی و به معنای عدم مشارکت عراق در #بازی_ضد_ایرانی آمریکا و عربستان.
6⃣این تعمیق روابط موجب بالا رفتن امنیت و شکست برنامه های احتمالی آمریکا در بازگشت افراطی گری (داعش ۲) و ناامنی به منطقه است.
7⃣سفر روحانی یعنی #چرخش_دستگاه_دیپلماسی دولت روحانی از غرب بهسمت شرکای سنتی و منطقه ای که نتیجه یاس و سرخوردگی از پنج سال اعتماد به غرب به ویژه اروپا بود.
🔸این سفر اگرچه دیر هنگام و پس از فرصت سوزی طولانی در کسب موقعیت های طلایی در منطقه بود، اما مصداق بارز معامله ای #برد_برد و سراسر منفعت است.
📝 #رها_عبداللهی
تصویر گویای دو سفر
✍ آقای روحانی رئیس جمهور به دعوت مقامات عراق وارد بغداد شد و مورد استقبال رسمی قرار گرفت.حجم مبادلات تجاری دو کشور 11 میلیارد دلار بوده است. پیش بینی می شود این رقم در کمتر از دو سال به 20 میلیارد دلار برسد. عراق دومین شریک تجاری ما و از مهم ترین مجاری دور زدن تحریم هاست.
🔹این سفر رسمی و توام با احترام را مقایسه کنید با سفر مخفیانه و دزدکی ترامپ که 26 فوریه (12 بهمن) وارد عراق شد اما به جای اینکه به بغداد پایتخت برود، به پایگاه نظامی "عین الاسد" در شمال استان مرزی الانبار در غرب (90 کیلومتری غرب الرمادی) رفت. هیچ مقام عراقی به استقبال او نرفت و با او دیدار نکرد. حتی مورد اعتراض هم واقع شد که چرا دزدکی وارد عراق شده است. http://fi9.ir/08ps8t
♦️سفر آن قدر تلخ و تحقیر آمیز بود که ترامپ، چندین بار به تلخی از آن یاد کرد. او اخیرا گفت "هنگام فرود آمدن در عراق، تمام چراغهای هواپیما را پیش از فرود به دلایل امنیتی خاموش کردند. فکر کنید! ما هفت تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کردیم و نمیتوانیم با چراغهای روش واردش شویم! چقدر بد است".
🔹ترامپ قبلا هم گفته بود "خیلی غم انگیز است که هفت تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کنی، اما برای رفتن به آنجا ناچار باشی سفرت را تا این حد فوق العاده مخفیانه نگه داری و هواپیماها (ی اسکورت) و بزرگترین تجهیزات جهان دور و برت باشند و هر کاری بکنی تا سالم به مقصد برسی. در این سفر نگران ریاست جمهوری و ملانیا بودم.".
♦️تقابل تصاویر دو سفر، بر سینه تاریخ جهان نقش خواهد بست. آنها که ناامنی و ترور به منطقه آوردند و آنها که امنیت و اقتدار را برگرداندند. در تصاویر، خیلی ها نیستند که ملت های ایران و عراق و سوریه و لبنان، منت دار آنها هستند. از امام خمینی و امام خامنه ای تا سردار قاسم سلیمانی (ذوالفقار و مالک اشتر امروز جبهه اسلام) و هزاران رزمنده گمنام و جان فشان.
#محمد_ایمانی
⚡️بحرانزایی با قیاسهای اینجا و اکنونی
🔹لیبرالهای ایرانی همواره گرایش شدیدی به تجویز نظامات و استانداردهای غربی برای کشور داشته و دارند و یکی از ریشههای بحرانهای اقتصادی را باید در همین رویکرد جست و جو کرد. مراد ما اینجا از بحرانزایی استانداردهای غربی، این نیست که بر تجارب غرب چشم بپوشیم و هیچ بهرهای از آن نبریم. رهبر حکیم انقلاب با تعابیری نظیر "دلیل پیشرفت آمریکا به کار گیری اقتصاد مقاومتی است"، راه را بر هرگونه جزمگرایی درباره بهرهگیری از تجربه غرب بستهاند. منتهی تفاوت است میان بهرهگیری از تجارب غرب با تجویز استانداردهای غرب.
🔹شاید بهترین تمثیل برای تفکیک تجارب غرب از استانداردهای غرب در نظام مدیریتی کشور، توجه به تفاوت میان بهرهگیری از تجارب یک فرد ثروتمند، با معیار قرار دادن استانداردهای زندگی امروزی وی، برای ثروتمند شدن است. شخص ثروتمند با طی یک مسیر به ثروت رسیده که در قالب تجارب وی دستهبندی میشود. اما پس از ثروتمند شدن، سبک زندگیاش، مخارج و مصارفش، ویژگیهایی پیدا کرده که میتوان نامش را استانداردهای زندگی او گذاشت. آیا هیچ عقل سلیمی به فردی که قصد ثروتمند شدن دارد، توصیه میکند که برای رسیدن به ثروت، سبک زندگی و مخارج و مصارف خود را شبیه افراد ثروتمند نماید؟ یا راه درست، تامل در مسیری است که توسط فرد ثروتمند طی شده است؟ فرد فقیر، با تنظیم سبک زندگی خود بر اساس الگوی افراد ثروتمند، ممکن است مدتی بتواند #تظاهر_به_ثروت نماید، اما حتما فقیرتر و بدبختتر میشود.
🔹بلایی که در عصر استعمار فرانو توسط غرب بر سر کشورهای در حال پیشرفت آمده و آنان را در چرخه باطل عقبماندگی حفظ کرده، همین توجه به استانداردها به جای تجارب است. کشور در حال پیشرفت به جای اینکه در تجربه
کشورهای پیشرفته دقیق شده و دریابد که دیگران از چه طریقی پیشرفت کردهاند، بیشتر به دنبال رساندن شاخصهای خود به سطح شاخصهای امروزی کشورهای پیشرفته و ملاک قرار دادن استانداردهای امروزی آنهاست.
🔹از آنجائیکه استانداردهای امروزی کشورهای پیشرفته، محصول یک فرآیند است، و کشور عقب مانده یا در حال پیشرفت، این فرآیند را طی نکرده است، آنچه اتفاق میافتد، تلاش برای تظاهر به این استانداردهاست، که با انحراف در تخصیص منابع و حراج سرمایههایی همراه است که باید برای طی کردن مسیر پیشرفت هزینه میشد. نتیجه این رویکرد، جز تثبیت عقبماندگی نیست و این عقب ماندگی، شرط لازم تداوم استعمار است.
🔹با این همه، حتی رسیدن به یک شاخص و استاندارد مشابه کشور پیشرفته، گاهی برای کشور در حال پیشرفت سم است. برای نمونه، کشورهای پیشرفته پس از طی قرنها مسیر و رسیدن به توان تولید انبوه، بخش خدمات خود را با عنوان مکمل تولید گسترش داده اند و مثلا سهم بخش خدمات از تولید ارزش افزوده آنها به ۵۰ درصد رسیده است. اما برای کشوری نظیر ما که هنوز به آن مرحله از توان تولید نرسیده، سهم ۵۰ درصدی خدمات نشاندهنده یک بیماری در اقتصاد است. یا اینکه، برخی شاخصها محصول پیشرفت است نه لازمه و مقدمه پیشرفت. لذا ممکن است منابع به اشتباه در اموری اتلاف شود که اساسا پیش از رسیدن به پیشرفت دستیافتنی نیستند.
🔹خلاصه اینکه که گرفتار شدن در شاخصهای بینالمللی، دلخوشی به شباهت برخی شاخصها با شاخصهای اقتصادی غرب، و در یک کلام مقایسه اینجا و اکنون خودمان با اینجا و اکنون غرب، ما را دچار دور باطل عقبماندگی خواهد کرد.
🔹یک بار برای همیشه باید ملاک و معیار بودن شاخصهای کشورهای پیشرفته برای اقتصاد، در نظام برنامه ریزی و مدیریت کشور کنار گذاشته شده و شاخصهایی متناسب با یک کشور در حال پیشرفت ملاک عمل و ارزیابی قرار گیرد.
#سیدیاسرجبراییلی
🔴 مسیر دشوار
🔻انتخاب امروز حجه الاسلام #رئیسی از سوی اعضای مجلس خبرگان بعنوان نائب رئیس این مجلس (سمت پیشین مرحوم هاشمی شاهرودی)، با اختلاف رای بالا نسبت به نفر دوم (رئیس پیشین #قوه_قضائیه)، بیش از هر چیزی گویای همراهیِ خواص و نخبگان جامعه با ایشان است؛ این سرمایه میتواند به همراه سرمایهی معنوی و مردمی ایشان و سابقهی قضاییِ گذشتهشان، پشتوانهی مناسبی باشد برای شروع یک #مسیر_دشوار !