ژنرال آمریکایی در شبکه NBC: ایران با توقیف بار ۸۰ میلیون دلاری کشتی آمریکایی توانست هزینه حمله اول و در صورت نیاز حمله دوم خود را تامین کند.
وی گفت اگر ایران خود کشتی را به نفع خود مصادره کند ۲۶۰ میلیون دلار سود کرده است.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
نتانیاهو: "آن ها(ایران) باید تحت فشار روانی باشند همانطور که ما را تحت استرس قرار دادند."
😃😃 بابا ملت ما دارن با تهدیدهای شما جوک میسازن.
✅ #داود_مدرسی_یان
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
👆شما بگو!
این قیافه کسیه که ۹۹٪موشکها را رهگیری کرده؟!
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴فرق ایتایی ها و تلگرامی ها
▪️آقایان ساماندهی فضای مجازی ول را سال ها جدی نگرفتند و عده ای عامدانه خیانت کردند. بعد از خبر احتمال حمله اسرائیل به ایران ایتایی ها در آرامش کامل روانی، تلگرامیها در جنگ روانی دشمن.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
#اقتدار ایران در حمله به اسرائیل، خود را بر بازار ارز و طلا و سایر بازارها تحمیل کرد و دشمنان را در ناآرام کردن اقتصاد ایران ناکام گذاشت.
رابطه اقتدار بینالمللی و اقتصاد در این ماجرا به وضوح نمایان شد.
رابطهای که گمشده دهههای اقتصاد ایران بود و در دولت سیزدهم در حال بازیابی است.
#اقتصاد_قوی
👤 دکتر حمیدرضا مقصودی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️چرا هیچ تصویری از عملیات موشکی ایران از داخل اراضی اشغالی منتشر نشد؟
🔻قانون رسمی سانسور در فلسطین اشغالی اعمال میشود و مردم حق ندارند از خیلی مسائل عکس و فیلمی تهیه کنند، به همین دلیل از اتفاقات مختلف، تصویری از داخل اراضی اشغالی منتشر نمیشود.
🔻اگر کسی این قوانین را رعایت نکند، با مجازات زندان و حتی مرگ رو به رو خواهد شد.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اسرائیل اگر بتواند حتما حمله میکند
بیژن پیروز - عضو هیات علمی دانشگاه تهران: اسرائیل نه از روی انساندوستی است که تاکنون به ایران حمله نکرده، آنها هر کاری که بتوانند انجام بدهند و هزینههایش را تحمل کنند، حتما انجام میدهند
#وعده_صادق
#طوفان_الاحرار
#انتقام_سخت
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴 موشکهای کروز، بالستیک و هایپرسونیک چه تفاوتی باهم دارند؟!
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
حالا بحث پهپاد گرمه اینم بگم که اخیرا یه شرکت تو دانشگاه شریف یک ماژول گرده افشانی درست کرده که میتونه روی پهپادهای مختلف نصب بشه. گرده افشانی کار بسیار سختیه و اگر بصورت مصنوعی انجام بشه، کیفیت و کمیت محصولات رو بالا میبره مخصوصا برای باغها نخل، گردو، کیوی، بادام، سیب و گلابی. شرکتی که این ماژول رو ساخته گفته بعد آمریکا ما اولین کشوری هستیم که پهپادهای گرده افشان تولید کردیم!
✍مجید میرزایی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسکات ریتر(افسر باسابقه سازمان ملل) باسابقه ترین و باتجربه ترین افسر نظامی سازمان ملل که جنگ های دوران معاصر رو تجربه کرده...
هرچی تحلیل و نظریه های غیر تخصصی خوندی، بزار کنار...
*فقط زیرنویس فارسی رو بدقت بخون...
بعد میفهمی قدرت آمریکا در چه سطحیه و قدرت ایران درچه سطحیه...💪💪💪💪
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس ترک:
📍ایران حمله کند، میگویند اشتباه کرد، ایران سکوت کند، باز میگویند اشتباه کرده، پهپادی حمله کند میگویند گناه بوده، موشکی حمله کند میگویند بد کرده، از نظر اینها ایران هر کاری کند اشتباه و بد است...
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
چرا میگوییم ایران قویترین اقتصاد دنیا را دارد؟ 🧐
شاید در نگاه اول شما هم که به انقلاب و جمهوری اسلامی دلبستگی دارید از این ادعا تعجب کنید! اما آن چیزی که اهمیت دارد و قابل نقد است ادعا نیست؛ بلکه استدلال است.
من در این متن سعی میکنم استدلال مختصری برای مدعای خودم بیاورم و شما هم سعی کنید آن را نقد کنید.
✍ شرح استدلال:
تعریف: اقتصاد یعنی تامین نیازهای انسان در مسیر رشد با حفظ آزادیهای فردی و اجتماعی (استقلال) برای تحقق پیشرفت مردم پایه (عدالت) با توجه به شرایط زمانی و مکانی
البته ممکن است شما تعریف دیگری از اقتصاد داشته باشید. اما استدلال من بر اساس تعریف فوق است و اگر شما این تعریف را نپذیرید دلیلی ندارد استدلال را هم بپذیرید.
۱. نظامات اجتماعی در هم تنیدهاند. آنچه اقتصاد، فرهنگ یا سیاست نامیده میشود مطلقا مرز مشخصی ندارند و هیچ متر و معیاری وجود ندارد برای جدا کردن رابطهها/پدیدهها/طرحها/برنامههای اقتصادی از رابطهها/پدیدهها/طرحها/برنامههای فرهنگی یا سیاسی. مثلا هیچکس نمیتواند بگوید مصرف یک پدیده اقتصادی است یا فرهنگی یا سیاسی!
۲. تحریم و جنگ اقتصادی: یک اقتصاد قوی باید بتواند در مقابل نیروهای معارض خود مقاومت کند. هم خود را حفظ کند هم از مرزهای فرهنگی، سیاسی و امنیتی خود دفاع نماید.
اقتصاد جمهوری اسلامی ایران تنها اقتصادیست که توانسته بیش از ده سال جنگ تمام عیار اقتصادی و چهل سال تحریم را تحمل و درعین حال پیشرفت کند.
هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که بتواند حتی یک ماه در مقابل چنین فشاری مقاومت کند.
۳. پاک و مشروع و حلال: بسیاری از اقتصادهای ظاهرا بزرگ دنیا بوسیله استعمار و استثمار و جنگ و غارت و ... توانستند قدری رفاه برای بخشی از مردم خود فراهم کنند. صنایع پورن، قمار، رقص، مشروبات الکلی و... جزء جدانشدنی از بسیاری از اقتصادهای دنیاست. اما به برکت مجاهدت مردم ایران و قیامی که برای خدا انجام دادند اقتصاد ما دچار این ناپاکیها نیست.
همچنین ایران مثل آمریکا با ایجاد بدهی و چاپ دلار، منابع و کالاها و خدمات سایر ملتها را نمیدزدد.
۴. قدرت فرهنگی: بدون تردید ایران به لحاظ فرهنگی و حفظ ارزشها و سنتها و هنجارهای اجتماعی و معنویت فرسنگها نسبت به کشورهای بهاصطلاح توسعه یافته جلوتر است و این ممکن نیست اتفاق بیفتد مگر اینکه بردار اقتصاد با بردار فرهنگ همجهت شده باشد. بعنوان مثال هزینههای فرهنگی برای حفظ خانواده در ایران را مقایسه کنید با هزینههای ضدفرهنگی آنها در ترویج همجنسبازی و...
یا هزینههای مردم و دولت برای هیاتها، مسجدها، آموزش و پرورش، صدا و سیما و...)
۵. قدرت سیاسی: امروز در دنیا هیچ سیاستمداری نیست که بتواند مسائل سیاسی دنیا را منهای ایران تحلیل کند. امکان ندارد نقش و قدرت سیاسی ایران امروز را با ایرانِ قبل از انقلاب مقایسه کرد. نمیتوان قدرت سیاسی ایران را با کشورهایی که مطیع نظام سلطه هستند مقایسه کرد. و البته نمیتوان قدرت سیاسی در این سطح را بدون توان و توازن در نظامات اجتماعی و بویژه اقتصاد به دست آورد.
۶. امنیت: قرنهاست نظام سلطه سعی کرده تا مسیر تجارت زمینی دنیا که از ایران میگذشته را ناامن کند ولی به برکت جمهوری اسلامی و مجاهدت امامین انقلاب و سربازان و سردارانشان از پکن تا مدیترانه امن است و ما به مرزهای تمدنی خود رسیدهایم.
آیا امکان دارد بدون اقتصاد و با دست خالی چنین امنیتی به وجود بیاید؟
۷. شاخص تامین نیاز: ایران در مجموع شاخصهای تامین نیاز با اختلاف نسبت به تمام کشورهای دنیا جلوتر است. از نیازهای ابتدایی مثل خوراک و پوشاک و مسکن و ازدواج گرفته تا امنیت و عزت و آموزش و پرورش و بهداشت و ...
در حقیقت مجموع نمره ایران در تمام شاخصهای تامین نیاز با توجه به شرایطش بسیار بالاتر از کشورهای دیگر است اگرچه ممکن است کشوری در یکی دو شاخص از ایران پیشتر باشد.
۸. مقایسه با غرب: کشورهای غربی که خود را توسعه یافته میدانند علاوه بر اینکه فرهنگ و نظام اجتماعی و استقلال خود را نابود کردند در تامین کوچکترین نیازهای بسیاری از شهروندان خود ناتواناند. کشتهشدن صدها هزار نفر از سرما و گرما در اروپا و بیخانمانی میلیونها نفر از جمله دو و نیم میلیون کودک در آمریکا مسائلی است که در ایران وجود ندارد.
موارد مهم دیگری از جمله مساله عدالت و توزیع مالکیت و حجم زیرساختهای ایجاد شده و پیشرفتهای علم و فنآوری و حفظ و تقویت نهادهای اصیل اجتماعی مثل خانواده و... نیز وجود دارد که از حوصله این نوشتار خارج است.
نتیجه: اگر بدون توجه به شاخصهای ناقص و غلط و جهتدار غربیها به اقتصاد ایران بنگریم و آن را با گذشته خود و یا با کشورهای دیگر در شرایط جنگ و تحریم مقایسه کنیم بدون تردید ایران قویترین است اما در مقایسه با مطلوب خودمان قطعا عقب هستیم.
✍ حسین عباسی فر
🇮🇷تحلیل سیاسی
✍@tahlile_siasi