🔴از #کودتای_ونزوئلا بیشتر بدانیم...
🔹کودتای سهشنبه، ۳۰ آوریل ۲۰۱۹ ونزوئلا، اگر به وقایع این روز محدود باشد و با طرحهای تکمیلی در روزهای آتی تداوم نیابد، طرحی شکستخورده است که احتمالاً بعنوان مفتضحترین طرح کودتایی تاریخ معاصر ثبت خواهد شد. هدایت این عملیات را دو چهره سرشناس نئوکان به دست داشتند: جان بولتون ۷۰ ساله مشاور امنیت ملی ترامپ و الیوت آبرامز ۷۱ ساله که ۲۵ ژانویه ۲۰۱۹ بعنوان نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ونزوئلا منصوب شد.
🔸عملیات کودتا از ساعت ۶:۲۵ صبح به وقت شرق آمریکا آغاز شد. خوان گوایدو، جوانی که تیم بولتون- آبرامز او را بعنوان «رئيس جمهور انتقالی» ونزوئلا برکشیدهاند، با انتشار ویدئویی سه دقیقهای از پایگاهی هوایی در کاراکاس خواستار قیام نظامیان علیه دولت نیکلاس مادورو شد و حوادث این روز را سرنوشتساز خواند. با شروع عملیات کودتا در کاراکاس، توئیتهای پیاپی مقامات دولت ترامپ و سناتورهایی چون مارکو روبیو فضایی تهاجمی و جنگطلبانه پدید آورد. کار بدانجا کشید که روبیو، سناتور فلوریدا، اقدام شبکه سیانان در «کودتا» خواندن حوادث ونزوئلا را «بیشرمانه» خواند. در این بمباران توئیتری حوادث ونزوئلا بعنوان صحنه نبرد «فرشته دمکراسی» و «اهریمن سوسیالیسم» تبلیغ میشد. در ساعت ۱۱:۲۵ صبح ریک اسکات، سناتور دیگر ایالت فلوریدا، خواستار مداخله نظامی آمریکا به نفع کودتاچیان شد.
🔻ساعت ۱۲:۳۰ بعد از ظهر ژنرال ولادیمیر پادرینو لوپز، وزیر دفاع و فرمانده ارشد نظامی ونزوئلا، در تلویزیون ظاهر شد و شکست طرح کودتایی اپوزیسیون «وحشی» و فاقد حس میهندوستی و ضد دمکراتیک این کشور را اعلام کرد. معهذا، تا ساعت ۴:۵۶ بعد از ظهر، که جان بولتون با بازنشر توئیتی از هجوم جمعیت عظیم هواداران گوایدو به خیابانها خبر داد، بنظر میرسد مقامات دولت ترامپ شکست قطعی کودتا را باور نمیکردند.
🔹چند دقیقه بعد توئیت ترامپ نشان داد که مقامات آمریکایی شکست کودتا را پذیرفتهاند. ترامپ در توئیت ۵:۰۹ بعد از ظهر خود خواستار متوقف شدن عملیات نیروهای نظامی و شبه نظامی کوبایی در ونزوئلا شد و به تهدید علیه دولت کوبا پرداخت. بولتون این خط را ادامه داد و سرانجام پمپئو، وزیر امور خارجه، روسیه را متهم به دخالت در تحولات ونزوئلا کرد. بدینسان بنظر میرسد که از حوالی ساعت ۵ بعد از ظهر دولت ترامپ شکست عملیات کودتا را باور کرده و با تبلیغ درباره نقش کوبا و روسیه در شکست کودتا میکوشد تحلیل اشتباه، مبتنی بر اغراق در تأثیر فشارهای اقتصادی بر مردم ونزوئلا و جلب همدلی آنان به سوی گوایدو، و ناتوانی مدهش عملیاتی خود را توجیه کند.
🔸مداخله نظامی در ونزوئلا، که خواست صریح مافیای فلوریدا- میامی بود، نیز بکلی مسکوت ماند و اوج تهدید ترامپ و تیم او به تنبیه کوبا و ونزوئلا از طریق تشدید فشارهای اقتصادی محدود شد.
💢 کودتای ۲۰۱۹ آمریکا در ونزوئلا را، اگر همین باشد که دیدیم و با پلنهای تکمیلی تداوم نیابد، شاید بتوان نماد پایان دورانی تاریخی دانست؛ دورانی که از دهه ۱۹۵۰ با کودتاهای پیاپی آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) آغاز شد و سرنوشت بخش مهمی از جهان را رقم زد. یکی از نخستین طرحهای کودتایی، که نقطه عطف در شروع این دوران تاریخی بشمار میرود، کودتای اوت ۱۹۵۳ (مرداد ۱۳۳۲) ایران بود. این کودتا، اگر همچنان نافرجام بماند، میتواند نقطه پایان بر حیات سیاسی جان بولتون و الیوت آبرامز نیز باشد و بر طرحهای دولت ترامپ در قبال ایران تأثیرات جدی بر جای گذارد.
📝 #عیدالله_شهبازی
جماعتی که دیروز زودتر از همه، فقط برای "یک باک #بنزین با قیمتِ قدیم" ساعتها در #صف ماندند همانها هستند که چند وقت پیش نیز هرچه #ارز و سکه در #بازار بود را جمع کردند و از قضا مدام هم غُر میزنند و همه چیز را گردنِ حکومت و دولت و آخوندها می اندازند!
➕ البته بد نیست دولت محترم نیز لااقل برای یک بار هم که شده تکلیفش با #اقتصاد را معلوم کند؛ نمیشود جایی که به نفع دولت است و هزینه بر #جیب_مردم تحمیل میشود، از مواهب #اقتصاد_آزاد و نقش آن در توسعه کشور گفت ولی آنجا که درآمدی برای #دولت است، طرفدار انحصار و #اقتصاد_بسته شد!!
#از_ماست_که_برماست
#دولت_حرف
📝مهدی قاسم زاده
🔴 آقای رئیسی؛ رحم نکنید
🔻لزوم ایجاد دادسرا و دادگاه مخصوص مسئولین قضایی و قضات در مراکز استان ها و هر شهر - 1
#اولویتهای_رئیسی 3
🔹 جناب آیت الله رئیسی، رئیس دستگاه قضا در دیدار با روسای دادگستری ها و دادستان های مراکز استان ها، ده فرمان مهم خطاب به مسئولین دستگاه قضا صادر کردند؛ اگرچه اصل این ده فرمان بسیار اساسی و هرکدام موانع و مشکلات جدی دستگاه قضا محسوب می شوند که انتظار می رود فقط شعار نباشد برای توفیقات وی دعا می کنیم.
❗️اما آن چیزی که باعث نگرانی ما بوده و هنوز ادامه دارد این است که در این فرمان ده ماده ای، به بحث برخورد با فساد در دستگاه قضا و برخورد با "برخی" مسئولین و قضات مشکل دار اصلا اشاره ای نشده!
🔹 وقتی که بیانات رهبری را در دیدار با مسئولین دستگاه قضا، مشاهده می کنیم (آرشیو بیانات در سایت دفتر رهبری نیز موجود است) تأکید جدی و همیشگی ایشان در همه دیدارها به رئیس دستگاه قضا و مسئولین قضایی این بوده که باید با جریان فساد در دستگاه قضا و قضات فاسد و برخی مسئولین مشکل دار در این دستگاه برخورد شود.
🔻دقت کنید به بخشی از بیانات رهبری خطاب به قوه قضا:
1⃣ سلامت قضا، درجه اول اهمیت: «باید در داخل قوه قضاییه با افراد متخلف و فاسد در همه استانها و شهرها، با جدیت و قاطعانه برخورد شود و این شیوه باید استمرار یابد. سلامت قوه قضاییه را در "درجه اول اهمیت" قرار دهید و آن را یک کار اساسی بدانید.»
2⃣ اگر قاضی مجازات نشود دستگاه قضا درست نمیشود: «اگر یک قاضی کاری که از معیارها خارج است، انجام داد، در هر شرایطی که هست، باید به مجازات برسد. به نظر من، اگر این کار نشود، دستگاه قضایی درست نخواهد شد.»
3⃣ «در اوایل دوران ریاست جمهوری، جمع آقایان شورای عالی قضایی، پیش من تشریف آوردند. در آن جلسه، صحبت از قاضیای شد که در شهری تخلفی کرده بود. من نظر خودم را دربارهی او مطرح کردم و گفتم سلیقهام این است، شما آن را ارزیابی کنید و ببینید که آن را قبول دارید یا نه؟ گفتم: آن قاضی را در همان شهری که این تخلف را کرده، محاکمه کنید. اگر شلاق یا زندان و یا هرچیز دیگر است، در همانجا حکم را بر او اجرا کنید و بعد هم در همان شهر، او را دوباره بر مسند قضاوت بگذارید».
4⃣ مجازات علنی قاضی فاسد، تشکیلات قضا را تضعیف نمی کند: « به من گفتند: این کار[مجازات قاضی]، تشکیلات قضایی را تضعیف میکند. گفتم: به نظر من تقویت است؛ زیرا آن دادستان و یا حاکم شرعی که به خاطر تخلف، آنجا کتک را میخورد، بعد که پشت آن مسند قضا نشست، خواهد گفت ببینید، مسألهی قوهی قضاییه این است؛ من حتی فاسد شدم، با من این کار را کردند. بنابراین، خودش دیگر اشتباه نخواهد کرد. این، انتقام و نقمت الهی است. او دیگر جرأت نمیکند علیالظاهر تخلف نماید؛ مگر آدمهای واقعا مریض که تخلف میکنند. با اعمال این قاطعیت، دیگران هم خواهند گفت که ببینید، قوهی قضاییه این است و چنین متخلفانی را خودش مجازات میکند.»
5⃣ به قضات فاسد رحم نکنید: «نباید رحم کرد. ترحم در اینجا، واقعا به معنای جفاکاری بر این امت اسلامی است. به نظر من، روی قضات فاسد باید بیش از اندازهی مردم معمولی فشار آورد. جرم این افراد، به ملاک گناه در شب جمعه یا به ملاک گناه سادات یا به ملاک گناه شیعیان است که فرمودند: هر کدام از شما که گناه کنید، گناهتان دوبرابر دیگران است؛ چون "شین" برای ماست. باید از این قاضی انتقام گرفت. البته، انتقام الهی مورد نظر است، نه انتقام شخصی. اگر چنین فردی تخلف کرد، اگر توصیه قبول نمود، اگر کاری که از معیارها خارج است، انجام داد، در هر شرایطی که هست، باید به مجازات برسد. به نظر من، اگر این کار نشود، دستگاه قضایی درست نخواهد شد.»
🔹هرچند رئیس قبلی دستگاه قضا، جناب لاریجانی این وعده را داده بودند و بارها گفتند که اسامی قضات فساد را به صورت علنی منتشر می کنند اما عملاً چیزی اتفاق نیافتاد!
🔹پیشنهاد ما به جناب رئیسی، این است که ایشان به موازات فرمان های ده گانه، فرمانی ویژه ی سلامت دستگاه قضا و نظارت شدید درونی و برخورد با قضات فاسد صادر کرده تا سلامت دستگاه قضا بیش از پیش تضمین شده و رضایت عمومی را شاهد باشیم. بی تردید اگر زمینه محاکمه برخی مسئولین قضایی و قضات که دچار فساد یا سوءاستفاده از جایگاه خود شده اند در مراکز استان ها و شهرها فراهم شود نقش ویژه ای در سلامت دستگاه قضا ایفا خواهد کرد.
🔻 باتوجه به بند 9 فرمان ده ماده ای جناب رئیسی، این مطالب در راستای اصلاحات دلسوزانه و منصفانه آن دستگاه است و امیدواریم برخی بیماردلان برداشت دیگری نداشته باشند و هر نقدی را تضعیف نخوانند!
✅ #داود_مدرسی_یان
به مناسبت ۳۰۰۰ امین روز #حصر نوشته "آن مرد به خاطر ما زندان است" ولی باید مینوشت:
"آن نامرد چون ظرفیت باخت نداشت با دروغگویی و قانونشکنی فرزندان این ملت را جلوی هم قرار داد، خونشان را ریخت، دشمنانشان را شاد و امیدوار کرد و اجماعی برای فشار بر ایران ساخت ولی هنوز اعدام نشده است!"
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1123944284862988288?s=19
#سیاوش_اقاجانی
روسیه از اینترنت جهانی خارج می شود
🔹ولادیمیر پوتین لایحه «حاکمیت اینترنت» را امضا کرد. طبق قانون جدید تهیه کنندگان خدمات اینترنت در روسیه نباید به سرورهای خارجی متصل باشند. علاوه بر آن باید یک سیستم DNS ملی توسعه یابد تا در صورت قطعی اینترنت جهانی، روسیه بتواند از خدمات آنلاین استفاده کند.
🔴مستضعفین،وارثین زمین و حکومت کنندگان خدایند.
♦️امام خمینی (ره):آگاه باشید که جهان امروز دنیای مستضعفین است و دیر یا زود پیروزی از آنان است و آنان #وارثین زمین و #حکومت_کنندگان خدایند. من بار دیگر پشتیبانی خودم را از تمام نهضت ها و جبهه ها و گروه هائی که برای رهائی از چنگال ابرقدرت های چپ و راست می جنگند اعلام می کنم.
📚صحیفه نور ، جلد ۱۲ ، صفحه ۱۹
دیترویت بعد از ورشکستگي تبدیل به شهر ارواح شده است. اونوقت توي مملکت ما کسایي هستن که فکر میکنن آمریکا میتونه اقتصاد ما رو نجات بده.
"محمد مهدی نخعی"
۴ساله همهشون با هم از پس ۵۰هزار حوثی در یمن برنمیان، با ونزوئلا مرز مشترک دارن اما حتی با این وضعیت ریسک حضور نظامی رو نمیکنن، بلاتشبیه مجبور به مذاکره با طالبان هستن با پذیرش شرطشون، اسرائیل کاملا در تیررسه، بعد ما اینجا باید چرت و پرتها درباره جنگ با ایران رو بخونیم.
"امیرعلی صفا"
🔴 خداوند از بعضیها نمیگذرد!
🔻خداوند از کسانی که با قلمشان روحیهی انقلابی را تضعیف میکنند، نمیگذرد/روحیه انقلابی ملت بود که حکومت پهلوی را سرنگون کرد.
اینها جملات رهبر حکیم و فرزانه انقلاب است که در روزهای اخیر بیان کردهاند؛
🔹به نظر شما،
چه کسانی با زبان، با کنایه، با تندی، با اخموتخم، با فشار، با شکایت، با پروندهسازی، با زیرآبزنی، با تخریب، با تهمت، با بهانهگیری، با افراطیگری، با تنگنظری، با منفعتطلبی و ...، روحیه انقلابی را تضعیف کردهاند؟!
🔸با بچههای انقلابی شهرهای مختلف در ارتباطم، یکی از گلههای همیشگی اونها، ناراحتی از فشارها و تخریبهاست. به شدت از پروندهسازیها و محدودیتها ناله میکنند!
🔹خیلی ها را میشناسم که بخاطر فشارها و شکایات مسئولین از اونها، روحیه انقلابیشون تضعیف شده، محافظهکار شدند، خنثی شدند، بریدند، بیتفاوت شدند و درگیر زندگی روزمره شدهاند!
🔸این فشارها در این سالها افزایش پیدا کرده، به نظر شما خداوند متعال از کسانیکه روحیه انقلابی این بزرگواران را تضعیف کردهاند میگذرد؟
🔹به دوستانم در هر کجای ایران همیشه توصیه میکنم به صبر و صبوری؛ به مقاومت و پایداری؛ اصبروا و صابروا و رابطوا ...، صبر پیشه کنید و هم باهم باشید. بچههای انقلابی در هر استان و شهرستان باهم باشید. سنگصبور هم باشید.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 نشریه "ایل جورناله" چاپ ایتالیا: با پیشرفتهای تکنولوژیک صنعت موشکی، آيندۀ ناوهای هواپيمابر امریکا و میزان قدرت بازدارندگی آنها محل سؤال است.
♦️ مثلا در جغرافیای #خلیج_فارس، یک ناوگان دریایی یا یک رزمناو هواپیمابر بهویژه هنگام عبور از #تنگه_هرمز، میتواند سیبل حملات موشکی یک قدرت منطقهای مانند #ایران قرار بگیرد.
♦️این در دکترین نظامی ایران یک "هدف آسان" قلمداد میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های سید حسن نصرالله درباره ملاقات آیت الله بهجت ره با امام زمان علیه السلام
یکی از راه های تولید کاغذ استفاده از تفاله نیشکره. میزان تولید سالانه ما دو برابر کاغذ مورد نیاز کشور. اکثر کاغذ ایرانم که وارد میشه در حالی که برای جلوگیری از الودگی ناشی تفاله نیشکر ما اتیششون میزنیم.
#قیمت_کاغذ
#اشتغال
#نمایشگاه_کتاب_تهران
💠نیویورک تایمز: توطئه آمریکا برای براندازی مادورو شکست خورد
🔹روزنامه "نیویورک تایمز" در گزارشی نوشت: هیچ کس نمیگوید که تغییر حکومت کار آسانی است. مشاوران ارشد دونالد ترامپ روز سه شنبه با این تصور از خواب بیدار شدند که شورشیان توانستهاند قدرت را در دست گرفته و نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری این کشور را برکنار کنند اما در پایان روز نیکولاس مادورو همچنان در قدرت بود و مشاوران ترامپ، کوبا، روسیه و برخی از مقامات پرنفوذ ونزوئلا را برای شکست این طرح مقصر اعلام کردند.
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
💠نیویورک تایمز: توطئه آمریکا برای براندازی مادورو شکست خورد 🔹روزنامه "نیویورک تایمز" در گزارشی نوشت
🔴شکست کودتای آمریکایی در ونزوئلا یا آغاز فروپاشی قدرت جهانی آمریکا
👁🗨 افول قدرت جهانی آمریکا از "تهران ۱۹۵۳ تا کاراکاس ۲۰۱۹"
👈 عبدالله شهبازی، نویسنده و پژوهشگر تاریخ، در یادداشتی تلگرامی نوشت:
✍ کودتای سهشنبه، ۳۰ آوریل ۲۰۱۹ ونزوئلا، اگر به وقایع این روز محدود باشد و با طرحهای تکمیلی در روزهای آتی تداوم نیابد، طرحی شکستخورده است که احتمالا بعنوان مفتضحترین طرح کودتایی تاریخ معاصر ثبت خواهد شد.
✍ هدایت این عملیات را دو چهره سرشناس نئوکان به دست داشتند: جان بولتون ۷۰ ساله مشاور امنیت ملی ترامپ و الیوت آبرامز ۷۱ ساله که ۲۵ ژانویه ۲۰۱۹ بعنوان نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ونزوئلا منصوب شد.
✍ عملیات کودتا از ساعت ۶:۲۵ صبح سه شنبه به وقت شرق آمریکا آغاز شد. خوان گوایدو، جوانی که تیم بولتون- آبرامز او را بعنوان "رییسجمهور انتقالی" ونزوئلا برکشیدهاند، با انتشار ویدئویی سه دقیقهای از پایگاهی هوایی در کاراکاس خواستار قیام نظامیان علیه دولت نیکلاس مادورو شد و حوادث این روز را سرنوشتساز خواند.
✍ با شروع عملیات کودتا در کاراکاس، توئیتهای پیاپی مقامات دولت ترامپ و سناتورهایی چون مارکو روبیو فضایی تهاجمی و جنگطلبانه پدید آورد.
✍ کار بدانجا کشید که روبیو، سناتور فلوریدا، اقدام شبکه سیانان در "کودتا" خواندن حوادث ونزوئلا را "بیشرمانه" خواند. در این بمباران توئیتری حوادث ونزوئلا بعنوان صحنه نبرد "فرشته دمکراسی" و "اهریمن سوسیالیسم" تبلیغ میشد.
✍ در ساعت ۱۱:۲۵ صبح ریک اسکات، سناتور دیگر ایالت فلوریدا، خواستار مداخله نظامی آمریکا به نفع کودتاچیان شد.
✍ ساعت ۱۲:۳۰ بعدازظهر ژنرال ولادیمیر پادرینو لوپز، وزیر دفاع و فرمانده ارشد نظامی ونزوئلا، در تلویزیون ظاهر شد و شکست طرح کودتایی اپوزیسیون "وحشی" و فاقد حس میهندوستی و ضددمکراتیک این کشور را اعلام کرد.
✍ معهذا، تا ساعت ۴:۵۶ بعدازظهر، که جان بولتون با بازنشر توئیتی از هجوم جمعیت عظیم هواداران گوایدو به خیابانها خبر داد، به نظر میرسد مقامات دولت ترامپ شکست قطعی کودتا را باور نمیکردند.
✍ چند دقیقه بعد توئیت ترامپ نشان داد که مقامات آمریکایی شکست کودتا را پذیرفتهاند. ترامپ در توئیت ۵:۰۹ بعدازظهر خود خواستار متوقف شدن عملیات نیروهای نظامی و شبه نظامی کوبایی در ونزوئلا شد و به تهدید علیه دولت کوبا پرداخت.
✍ بولتون این خط را ادامه داد و سرانجام پمپئو، وزیر امور خارجه، روسیه را متهم به دخالت در تحولات ونزوئلا کرد.
✍ بدینسان به نظر میرسد که از حوالی ساعت ۵ بعدازظهر دولت ترامپ شکست عملیات کودتا را باور کرده و با تبلیغ درباره نقش کوبا و روسیه در شکست کودتا میکوشد تحلیل اشتباه، مبتنی بر اغراق در تأثیر فشارهای اقتصادی بر مردم ونزوئلا و جلب همدلی آنان به سوی گوایدو، و ناتوانی مدهش عملیاتی خود را توجیه کند.
✍ مداخله نظامی در ونزوئلا، که خواست صریح مافیای فلوریدا- میامی بود، نیز به کلی مسکوت ماند و اوج تهدید ترامپ و تیم او به تنبیه کوبا و ونزوئلا از طریق تشدید فشارهای اقتصادی محدود شد.
✍ کودتای ۲۰۱۹ آمریکا در ونزوئلا را، اگر همین باشد که دیدیم و با پلنهای تکمیلی تداوم نیابد، شاید بتوان نماد پایان دورانی تاریخی دانست.
✍ دورانی که از دهه ۱۹۵۰ با کودتاهای پیاپی آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) آغاز شد و سرنوشت بخش مهمی از جهان را رقم زد.
✍ یکی از نخستین طرحهای کودتایی، که نقطه عطف در شروع این دوران تاریخی بشمار میرود، کودتای اوت ۱۹۵۳ (مرداد ۱۳۳۲) ایران بود.
✍ این کودتا، اگر همچنان نافرجام بماند، میتواند نقطه پایان بر حیات سیاسی جان بولتون و الیوت آبرامز نیز باشد و بر طرحهای دولت ترامپ در قبال ایران نیز تأثیرات جدی بر جای گذارد.
#افول_آمریکا
🔴وقتی خوب انتخاب نکنی
مردم به منزله ي مسافرين پروازي هستند كه خلبان (#دولت و #مجلس) رو خودشون انتخاب ميكنن
#رهبري هم به منزله برج مراقبت وظيفه هدايت و راهنمايي پرواز در شرايط فراز و فرود و طي مسير و صدور هشدارهاي لازم رو داره
حالا اگه مسافرها خلبان بدي رو انتخاب كنن، منطقيه كه از برج مراقبت گله كنن!!
نهنگِ يونس
🔴 #عقب_نشینی_ممنوع!
🔻شکست نهضت درصورت کناره گیری حزب اللهیها
1⃣ اعلام #آرایش_جنگی دشمن، فرمان جدیدی نیست؛ در طول چنددهه اخیر دشمن اصلی این کشور و نظام یعنی آمریکا، مدام تهدید به جنگ و حمله نظامی می کرد و همه رؤسای جمهور از ریگان و کارتر و بوش تا اوباما و ترامپ می گفتند: «همه گزینه ها روی میز است».
2⃣ دشمنان می دانند ملت ایران یک ملت دموکراتیک است و اینجا افکار عمومی مردم تعیین کننده مسیر است. (منظور تعیین کنندگی رأی و نظر مردمی نه دموکراتیک از نظر مؤلفه های غربی). لذا تمام همت خود را صرف مدیریت افکار عمومی و اقناع #افکار_عمومی کرده اند تا بتوانند از طریق دستکاری #دستگاه_محاسباتی مردم و مسئولین، علت دشمنی آمریکا با ایران را چیز دیگری معرفی کنند و گزینه تسلیم را به همه بباورانند. هدف اصلی آرایش جنگی دشمن، افکار عمومی است نه چیز دیگر.
3⃣ در همه دوره ها، این منافق صفت ها بودند که مردم را می ترساندند که: «کارمان تمام است»، «خطر جنگ جدی است»، «آمریکا به ما رحم نمی کند»، «یه عده چرا ماجراجویی می کنند» و ده ها جمله از این دست! غرب گراها و مرعوبان غرب، تمام تز و هنرشان در طول این چنددهه یک چیز بود #تسلیم! به غیر از این کلمه هیچ هنر دیگری نداشتند، البته که این تسلیم را با کلمات و جملات به ظاهر زیبایی به خورد مردم داده اند!
4⃣ «امتیاز به دشمن» تنها کلیدِ مدعیان اصلاحات برای حل مشکلات در تمام این سالها بوده؛ بارها هم اجرایش کردند اما نتیجه نگرفتند باز تکرار می کنند. مهم ترین تجارب آنها در سالهای 82 تا 84 و سپس از 92 تا حالا 98 در ماجرای تعطیلی صنعت هسته ای و پذیرفتن پروتکل الحاقی و سپس برجام و FATF و 2030 و ipc و ... .
5⃣آرایش دشمن در زمینه سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و مجازی است و تکلیف ما در این محدوده است، برای جنگ نظامی دشمن نه نمی تواند و نه برنامه دارد امروز اقتدار امنیتی نظامی ما در منطقه روشن است و نظامیان ما هوشیارند.
6⃣ حرف ما اما امروز خطاب به عموم مردم و جریان حزب اللهی است. کور است آنکه این آرایش و دندان های از غیظ بهم فشرده شده را نمی بینند. اول، آرایش جنگی را درست ببینید و بشناسید. دوم، اسیر جنگ های داخلی درون گفتمانی نشوید. درگیر حواشی نشوید. سوم، جبهه دوست از دشمن را درست بشناسید. مبادا توپخانه را به سمت خودی نشانه بگیرید. چهارم، عقب نشینی نکنید. جبهه را به بهانه های مختلف خالی نکنید.
7⃣ عقب نشینی و کناره گیری جریان انقلاب، آغاز شکست نهضت است. "یکی از عواملی که موجب شکست مشروطیت در ایران شد، این بود که متدینین، علما و انقلابیون بعد از مدتی احساس کردند کأنّه کار به سمت بیدینی پیش میرود. جنجال زیاد مطبوعاتی که آن وقت همهی انگیزهی خودشان را این قرار داده بودند که به مقدّسات دینی حمله کنند، موجب شد که متدینین و علما که در صفوف اول مبارزهی مشروطیت بودند، بهتدریج دلسرد شدند و کنار نشستند. وقتی چنین شد، نهضت شکست میخورَد؛ و مشروطیت شکست خورد. بعد از پانزده، شانزده سال از عمر مشروطیت، دیکتاتورىِ رضاخانی به وجود آمد. رضاخانِ قلدر و چکمهپوش کجا، شعار مشروطیت کجا؛ چقدر اینها با هم فاصله دارند! چرا اینطور شد؟ چون اطمینان و اعتماد مردم مؤمن سلب شد؛ کنار نشستند و از صحنه بیرون رفتند". امام خامنهای
🔹رفیق نیمهراهِ ولی خدا نباشیم. با بریدن و سرد شدن و ترسیدن، رفقا را تنها نگذاریم. عذرهای شرعی دستوپای ما را نبندند. بریدن و تنها گذاشتن رفقای انقلابی، به هر علتی، ما را از رسیدن به سعادت باز میدارد. چنانچه عقبنشینی و پشتکردن به جبههها بدون دستور فرمانده جرم و سزاوار مجازات است. با نوشتن، با حرف زدن، با فریاد زدن، با بیل زدن، با کار جهادی و انقلابی، با افشاگری و روشنگری، با مطالبه گری آرمان هایی چون عدالت و مبارزه با تبعیض و اشرافی گری، با کمک به رونق تولید، علیه آرایش جنگی دشمن، آرایش بگیرید و برای مدیریت افکار عمومی برنامه داشته باشیم.
✅ #داود_مدرسی_یان
♦️ بررسی احتمال درگیری نظامی میان ایران و آمریکا
💢👈 به دنبال تروریست خواندن #سپاه توسط دولت #آمریکا برخی تحلیلگران - عمدتا در رسانه های اپوزیسیون- درگیری نظامی با کشورمان را محتمل دانسته اند. در این باره اشاره به چند نکته ضروریست:
1⃣ آمریکا به خوبی از توانایی های نظامی ایران آگاهی دارد. لذا بدیهی است بین کشوری همچون #ایران با کشورهایی مانند لیبی و عراق تفاوتهای قائل شود.
2⃣ با توجه به تبعات چنین درگیری سنگینی امکان هماهنگسازی کشورهای همپیمان آمریکا برای چنین عملیاتی تقریباً ناممکن است.
3⃣دولت آمریکا برای انتخاب اهداف نظامی خود، مقید به رعایت محدودیتهای قانون 2001 AUFM کنگره است و لذا این نام گذاری از نظر «حقوقی» تاثیری بر اختیار دولت آمریکا برای ورود به #جنگ با ایران نمیگذارد، اما از نظر «روانی» و #تبلیغاتی، می تواند دست آن ها را برای ایجاد زمینههای تقابل نظامی بازتر کند.
4⃣ به دلیل ضعف داخلی آمریکا، امروز جنگ #نیابتی علیه ایران مطلوب این رژیم است، اما این کشور هنوز نتوانسته است کشوری را بیابد که جرات ورود به جنگ نیابتی علیه ایران را داشته باشد.
5⃣ایالات متحده در حال حاضر با مشکلات اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی فراوانی مواجه است؛ لذا افزودن بر مشکلات از طریق ورود به جنگ سنگین با دامنه و #هزینه نامشخص قابل پذیرش نیست.
6⃣ از آنجا که رقابتهای انتخاباتی آمریکا در رویکرد سیاست خارجی آن کشور تأثیر قاطعی دارد لذا هرگونه جنگی تنها زمانی ارزش انتخاباتی خواهد داشت که نتیجهی مثبت آن تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به دست آید و یا اینکه چشم انداز روشن و مشخصی داشته باشد زیرا در غیر این صورت فقط شکست را برای حزب جمهوری خواه تضمین خواهد کرد.
7⃣ فقدان اطلاعات لازم و کافی غربیها از میزان، نوع، شدت و حتی دامنهی واکنش ایران هر حرکتی را در فضایی مبهم، غیر عقلانی قرار میدهد و بسیاری از عقلای سیاستمدار در آمریکا ازین مساله و نابخردی #ترامپ نگرانی جدی دارند.
8⃣ در مورد احتمال جنگ میان ایران و آمریکا در نظر گرفتن مواضع و اظهارات مقامات آمریکایی ضروریست. در این خصوص پامپئو وزیر خارجه رژیم آمریکا پس از اعلام تصمیم ترامپ علیه سپاه گفت «اگر ایران به نیروهای (تروریست) نظامی آمریکا در منطقه حمله کند، توصیه میکنم مقامات ایران درباره این حرفشان دوباره فکر کنند» این یعنی آمریکا در صورت عدم حمله نظامی از سوی ایران قصد حمله نظامی ندارد؛ همچنین برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز صراحتاً سیاست رژیم آمریکا را دوری از جنگ اعلام کرده است .او صراحتاً گفته است «هدف از قرار دادن نام سپاه و یا هر اقدام دیگری علیه ایران برای تغییر مسیر جمهوری اسلامی است.»
موارد فوق و پارهای عوامل دیگر امکان درگیری گسترده نظامی را تا حد صفر پایین میآورد. در واقع آمریکا تاکتیکی را برای رسیدن به هدف خود در نظر گرفته است که "جنگ " در اولویت سیاستهای آن وجود ندارد.
🔺با این حال با توجه به سابقه جریان #غربگرا در ایران؛ #هراس افکنی در افکار عمومی و ایجاد رعب و وحشت از آینده و ترساندن مردم از سایه جنگ یکی از ترفندهای محتمل برخی اصلاح طلبان و دنباله های غرب در کشورمان در روزهای آتی برای جاده صافکنی مذاکره با آمریکا و تحمیل معاهداتی همچون fatf ، cft و پالرمو است. در این میان "ایجاد خطای محاسباتی" در مسئولین و مردم اصلی ترین پروژه جریان نفوذی خواهد بود.
#محمد_عبدالهی