6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همتی: امیدوارم ترامپ عاقلانهتر فکر کند
وزیر اقتصاد در گفتگوی ویژه خبری:
🔹امیدوارم ترامپ عاقلانهتر فکر کند و تدبیری بیندیشند که به آن مراحل نرسد.
🔹سال ۹۹ درآمد نفتی ما به ۸ میلیارد دلار رسید و کرونا اضافه شده و ترامپ کرونایی شکل گرفته بود.
🔹تحریمهای ظالمانه به مردم فشار آورده و قدرت خرید مردم را کاهش داده است و نمیشود این را نادیده گرفت.
🔹آمادگی و پیشبینیهای لازم را کردیم. کشور ما باید اراده خودش را نشان دهد و آمریکاییها میخواهند فشار را بیشتر کنند.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚙️ رهبر انقلاب در بازدید از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای بخش خصوصی:
👈 تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از توانمندیهای بخش خصوصی است
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز سهشنبه به مدت دو ساعت از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت، رویداد ملی توانمندیها و دستاوردهای بخش خصوصی» بازدید کردند.
🔹️ در این نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای بخش خصوصی در بخشهای ارتباطات و فناوری اطلاعات، تجهیزات ساخت ماهوارهای، هوش مصنوعی، ساخت تجهیزات و ابزار آلات تعمیر هواپیما، صنایع معدنی و زمینشناسی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، صنعت فولاد و آلومینیوم، لوازم خانگی، صنایع دریایی، صنعت فرش، صنعت آب و برق، صنایع نساجی، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی و تولید دارو، پژوهشگاه رویان، تولیدات کشاورزی و دامپروری و صنایع دستی و گردشگری ارائه شده بود.
🔹️ در این بازدید، شرکتهای مختلف بخش خصوصی دغدغهها و گلایههای خود را در زمینهی مشکلات و موانعی که بر سر راه بخش خصوصی است مطرح و رهبر انقلاب خطاب به وزرای حاضر در نمایشگاه تاکید کردند: باید دولت و مسئولان دولتی کاری کنند که گلایههای بخش خصوصی برطرف شود زیرا پیشرفت کشور در گرو میدان دادن به بخش خصوصی است و تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای بخش خصوصی است.
🔹️ رهبر انقلاب همچنین در بخش صنعت آب و برق بعد از توضیحات وزیر نیرو درباره رفع ناترازیها در بخش برق، گفتند: این حرفها، سخنان خوب و صحیحی است اما باید به مرحلهی عمل برسند زیرا موضوع ناترازیها و راهحلهای آن در سالهای اخیر همواره مطرح بوده اما هنوز با نقطه مطلوب فاصلهی زیادی وجود دارد.
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای همچنین درخصوص گلایه شرکتهای بخش خصوصی از روند طولانی و پیچیده صدور مجوزها خاطر نشان کردند: موضوع مجوزها یک موضوع مهم است که دولت و دستگاههای مسئول باید برای برطرف کردن موانع صدور سریع مجوزها، فکر اساسی کنند. ۱۴۰۳/۱۱/۲
⚙️ #بخش_خصوصی #پیشگامان_پیشرفت
💻 Farsi.khamenei.ir
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️ وضعیت عجیب بیتختی در بیمارستان انگلیس.
🔻یه لحظه فکر کنید اینجا ایران بود از بی بی سی ایران اینترنشنال و همه وطن فروشها شروع میکردن به تخریب مملکتمون
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴 تحرکات مشکوک آمریکاییها در عراق تحت پوشش شرکتهای امنیتی خارجی
🔹 یک منبع مسئول در استان الانبار تاکید کرد که اشغالگران آمریکایی ترتیب ورود دهها شرکت امنیتی خارجی را به داخل عراق دادهاند.
🔻این اشغالگران با صدور مجوزهایی داخل پایگاه عین الاسد در غرب استان الانبار که تحت هیچ نظارتی نیست باعث شدهاند تعداد زیادی از شرکتهای امنیتی خارجی در استانهای مختلف عراق مستقر شوند.
🔹 هنوز اهداف واقعی در پسِ این اقدام اشغالگران آمریکایی و استقرار شرکتهای مذکور بدون نظارت نهادهای امنیتی عراق مشخص نشده است. این تحرکات به صورت مستقیمی با دفتر سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد در اربیل واقع در اقلیم کردستان عراق ارتباط دارد.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
📸 برای ایران قوی، رئیس جمهور آمریکا فرقی ندارد
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
📸 حماقت یا خیانت؟
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ مسئول روابط رسانهای حماس به مجری عراقی/ وقتی عربها فلسطین را رها کردند ایران حامی فلسطین بود!
🔹«محمود طه» مسئول روابط رسانهای حماس در بیروت: ایران در زمانی که اکثر رژیمهای عربی آرمان، مقاومت و حق مردم فلسطين در داشتن سرزمین و مقاومت را رها کردهاند، حامی اصلی فلسطین و مقاومت آن است.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
چرا باید با روسیه توافق راهبردی داشته باشیم؟
🔹این روزها با امضای توافقنامه راهبردی میان ایران و روسیه برخی افراد تحت تاثیر رفتار غربگرایان، با طعنه در مورد این توافقنامه مهم سخن میگویند و سعی می کنند این اقدام بزرگ را نادیده گرفته و یا منفی بافی کنند. البته این مدل تفکرات مسبوق به سابقه است و در مورد رابطه راهبردی ایران و چین هم بیان میشد. فی الواقع، این افراد در راستای همان تفکری هستند که دنیا را در چند کشور غربی خلاصه میکنند.
🔻اما چند نکته:
🔸یک: همانگونه که رهبر انقلاب می فرمایند: «چشمانداز تحولات جهانی، نویدبخش یک نظام چند وجهی است که در آن، قطبهای سنتی قدرت جای خود را به مجموعهای از کشورها و فرهنگها و تمدنهای متنوع و با خاستگاههای گوناگون اقتصادی و اجتماعی و سیاسی می دهند».
همچنین، رهبر انقلاب با اشاره به اینکه قدرتهای غربی آرام آرام دارند اقتدار سیاسی، اقتدار علمی، اقتدار فرهنگی و اقتدار اقتصادی خود را از دست می دهند، بیان می کنند: «در این نظم جدید، این حالت از غرب به آسیا منتقل خواهد شد. آسیا خواهد شد مرکز دانش، مرکز اقتصاد، مرکز قدرت سیاسی، مرکز قدرت نظامی؛ ما در آسیاییم».
🔸دو: بدون تردید، ایران، چین و روسیه از قطب های اصلی نظام چند وجهی خواهند بود. بنابراین، گسترش روابط این کشورها با یکدیگر می تواند آن نظام چند قطبی را تقویت و در هم شکستن اقتدار نظام غرب را تسریع ببخشد.
🔸سه: روسیه، یک کشور در آن سوی کره خاکی نیست، بلکه یکی از کشورهای همسایه ماست. اتفاقاً اگر با این کشور روابط راهبردی نداشته باشیم، باید تعجب کنیم!
🔸چهار: روسیه از نظر وسعت خشکی، بزرگترین کشور جهان است. چرا باید ظرفیت های بزرگ تجاری و صادراتی در زمینه های مختلف را که می توان با این کشور پهناور داشت، نادیده بگیریم؟!
🔸پنج: روسیه، قدرت اتمی و همچنین، یک قدرت در عرصه فضایی است. از نظر نظامی نیز جزو کشورهای قدرتمند دنیاست. چرا باید امکان گسترش ارتباطات در این زمینه ها را نادیده بگیریم؟!
🔸شش: روسیه، در سازمان ملل و برخی نهادهای بین المللی دارای جایگاه مهمی است. طبیعی است که باید از این ظرفیت، استفاده کرد.
🔸هفت: آمریکا و غرب چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب، در قالب های مختلف – اشغال سرزمین، جنگ و راه انداختن فتنه، تحریم و ... – به ایران آسیب زده اند. چگونه برخی افراد دلشان برای آمریکا و غرب با این همه جنایت علیه ایران و ایرانی، تنگ می شود، آنگاه انتظار دارند روسیه را که بارها نشان داده می تواند همراه ایران باشد، کنار بگذاریم؟!
🔸هشت: ایران و روسیه در مبارزه با داعش سابقه همکاری دارند و در برخی مسائل منطقه ای و جهانی، دیدگاه های نزدیک به هم دارند. برخلاف آمریکا که همواره با ایران و منافع مردم ما مشکل دارد.
🔸نه: تحریم هایی که علیه روسیه وضع شده است، فرصتی به وجود آورده که ایران و روسیه به هم نزدیک تر شوند و برای دور زدن و بی اثرکردن تحریم هایی که علیه آنها وضع شده، قدم های سازنده بردارند.
🔸ده: در کنار همه اینها، روسها بسیار مشتاق هستند تا با ایران به عنوان یک کشور با نظام سیاسی قدرتمند، جغرافیای کم نظیر، ملت متحد، روحیات صلح جویانه و پرچمدار جبهه مقاومت رابطه راهبردی بلندمدت داشته باشند. علاقه و احترام قابل تامل پوتین به رهبر معظم انقلاب نیز یک موضوع غیرقابل انکار است.
🔹با همه این موارد، اگر کسی مخالف روابط راهبردی ایران و روسیه باشد، قطعاً هنوز در الفبای سیاست، متوقف شده است!
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/914038
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حواشیِ بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت
🔹رهبر انقلاب خطاب به وزیر نفت: کاری کنید که بخش خصوصی از دولت گلایه نداشته باشد. بخش خصوصی کشور را پیش میبرد.
🔸 پیگیری رهبرانقلاب از وزیر نیرو درباره ناترازیها
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸دولت و مجلس مقصران وضع موجود هستند.
مهمترین مسالۀ امروز در کشور ما #معیشت_مردم است که ریشه در #گرانی_ارز دارد.
همین اشخاصی که اطراف رئیس جمهور را احاطه کرده و همین افرادی که الان رئیس مجلس و رئیس کمیسیون اقتصاد هستند، خودشان بانیان معضلات فعلی بودند.
این #تفکر_ناتراز است!
آقای رئیس جمهور، ناترازی را نمیتوان با گرانی حل کرد.
#نه_به_مکتب_گرانکن
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔻درخواست ۲۹۰هزار نفر از قوه قضاییه برای برگزاری علنی دادگاه متهمان کرسنت
🔹کارزار درخواست از قوه قضاییه برای برگزاری علنی جلسات دادگاه متهمان کرسنت و انتشار صورت جلسات قبلی دادگاه، ۲۸۹ هزار امضا را رد کرد.
🔹در توضیح این کارزار جمع آوری امضا آمده است: با توجه به اهمیت موضوع مبارزه با فساد و روشنگری برای افکار عمومی از قوه قضاییه تقاضا میشود جلسات باقی مانده از دادگاه کرسنت را علنی برگزار کند یا صورت جلسات دادگاه های برگزار شده را در اختیار رسانه ها قرار دهد.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت یک فاجعه قیمتی در کرسنت
رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز:
🔹در قرارداد کرسنت هر هزار فوت مکعب گاز ۰.۷ دلار قیمتگذاری شده بود درحالیکه میانگین قیمت قراردادهای گاز ایران ۸.۵ دلار بود. حتی قیمت گاز کرسنت از قیمت فروش گاز به پتروشیمیها هم کمتر بوده.
🔹یعنی دولت وقت، گازی به ارزش سالانه ۱.۵ میلیارد دلار را به کرسنت به قیمت ۱۲۷ میلیون دلار فروخته، کمتر از یکدهم ارزش واقعی.
🔹در کل ارزش واقعی گازی که ما میخواستیم به کرسنت بدهیم ۴۰ الی ۵۰ میلیارد دلار بود اما کل درآمد ۲۵ ساله ایران از این تجارت حدود ۳.۲ میلیارد دلار بود که باید ۳ میلیارد دلارش را صرف توسعه و تولید گاز از میدان سلمان میکردیم.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi