💢 رفتن مستکبرین مقدمه است.
مقصد این است که کشور ما یک کشور اسلامی باشد؛ کشور ما در تحت رهبری قرآن، تحت رهبری پیغمبر اکرم و سایر اولیای عظام،اداره بشود. رفتن مستکبرین مقدمه است. رفاه مستضعفین یکی از مقاصد اسلام است. رژیم اسلامی مثل رژیمهای، مکتبهای مادی نیست، مکتب های مادی تمام همتشان این است که مرتع درست بشود! تمام همت این است که منزل داشته باشند؛ رفاه داشته باشند - آنهایی که راست میگویند - اسلام مقصدش بالاتر از اینهاست. مکتب اسلام یک مکتب مادی نیست؛ یک مکتب مادی - معنوی است. مادیت را در پناه معنویت، اسلام قبول دارد.
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ ج7؛ ص531 | قم؛ 8 خرداد 1358
⛅️ صبحنوشت ⛅️
امام پوپولیست نبود
❌ برخی گمان برده و تخیل کردهاند که جملهی «میزان، رأی ملت است» اساسا گفتاری پوپولیستی است نه اصیل.
❇️ حال آنکه گویندهی این جمله اگر واقعا فردی پوپولیست بود، قاعدتا باید چنین میگفت: «رأی ملت، میزان است».
#ابرشاگرد
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 اصرار اصلاح طلبان برای گفتگو با آمریکا بعد از شهادت حاج قاسم ادامه دارد!
میگویند "بالاتر از شهادت حاج قاسم هم نباید مانع مذاکره با آمریکا بشود"
آذر منصوری نیز در اتهامی بی شرمانه به بهانه دفاع از اظهارات ظریف برای مذاکره با آمریکا میگوید "با اذن رهبری این تعامالات صورت میگیرد!"
یا مثلا روزنامه سازندگی در یادداشتی میآورد "در کنار مسئله شهادت حاج قاسم، ارتباط ایران با دنیای بیرون از مرزها بهخصوص غرب دارای اهمیت است!"
طیف اصلاح طلب معیشت و هر گرفتاری مردم را به برجامهای بعدی گره میزنند. این ترفند پیش از این در توافق هستهای نیز بکار رفت. در آن مقطع دولتمردان و اصلاح طلبان تمام امور کشور و حتی آب خوردن مردم را به توافق گره زدند و تاکید کردند که اگر برجام امضا شود، فتح الفتوحی عظیم رخ خواهد داد و تحریم ها به تاریخ خواهند پیوست. برجام امضا و اجرا شد، هسته ای رفت و تحریم ها باقی ماند.
دولتمردان و اصلاح طلبان بجای پذیرش اشتباه و تلاش برای جبران آن، مدعی شدند که اصلا هدف از برجام اقتصادی نبود و...
در این برهه دولت اگر دلسوز کشور است، باید رویکرد خود در سیاست خارجی را تغییر داده و به وعدههای اقتصادی خود درباره اشتغال، مسکن، ازدواج و... جامه عمل بپوشاند.
البته که میدانیم ارکان حکومت همگی از تحرک مثبت تیم دولت ناامید هستند و منتظر پایان سریال اعتدال!
"محمد پاداش"
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ متاسفانه آقای رئیس جمهور و آقای ربیعی و برخی دیگر سخنان نادرستی را در مورد انتخابات مطرح می کنند.
خوب است به این سوال پاسخ دهند که چرا از کسانی که دارای #فسادمالی، فساد امنیتی و #فساداخلاقی هستند دفاع می کنند؟!
آقای #روحانی، مردم نمیخواهند دوباره #مفسدین بر سرکار بیایند.
👤 سید محمود نبویان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #ببینید
🚨 کریمی قدوسی: سران فتنه۸۸ از ناتو خواسته بودند مراکز نظامی و امنیتی ایران را بمباران کنند! 🔥🚀
✳️ رهبر انقلاب در سال ۸۹:
من به شما عرض کنم؛ چند سالی که بگذرد، شماها خواهید شنید، خواهید خواند که چه توطئهی بزرگی پشت فتنهی سال ۸۸ بود. قصدشان خیلی قصد عجیب و غریبی بود؛ در واقع میخواستند ایران را تسخیر کنند!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#رئیس_جمهور علاوه بر مسئولیت اجرای قانون اساسی به صورت همزمان ریاست ۱۸ وزارت خانه و ده ها سازمان و نهاد نظير شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی امنیت ملی، ستاد مبارزه با قاچاق و... را بر عهده دارد. آیا عملکرد او در این ۷ سال با میزان اختیاراتش همخوانی داشته است؟
#مجلس پاسخی دارد؟
#محمد_عبدالهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔹سفیر کشور سوئیس در دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی نشست مطبوعاتی برگزار کرد و از ۴ کارتن به عنوان نماد فعال شدن کانال مالی سوئیس برای فروش دارو به ایران رونمایی کرده است. خبرگزاری دولتی ایرنا نیز با آب و تاب این شوی تحقیرآمیز را پوشش داده است.
از آقای همتی رئیس کل بانک مرکزی تشکر میکنم که پاسخ این بینزاکتی را به زیبایی داد: "میزان دارو و ملزومات پزشکی که توسط بانک مرکزی تأمین ارز و در ده ماههٔ امسال وارد کشور شده است بیش از چهار میلیارد دلار بوده است. واردات دارو و ملزومات پزشکی ما در ده ماه گذشته دو هزار برابر حجم واردات انجام شده از کانال مالی سوئیس است".
از سفیر یک کشور اروپایی که منطقه توحش است جز این انتظاری نیست. اما خبرگزاری ایرناست که به این ذلت تن داده است. اگر پذیرش حقارت در کسی وجود نداشته باشد، فعل تحقیر صرف نمیشود.
https://b2n.ir/785947
#سید_یاسر_جبرائیلی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 وحدت شرط لازم؛ ولی ناکافی!
🔻 آنالیز ۱۰ انتخابات گذشته
#انتخابات_98
🔻چند نکته ای در باب #وحدت و ائتلاف؛ با هم بررسی کنیم که در انتخابات های دو سه دهه اخیر، وحدت و ائتلاف چگونه بود و نتیجه چه شد؟ از سال 76 تا حالا قریب 10 انتخابات برگزار شده که آنالیز آنها بسیار ضروری است:
1️⃣ سال 76؛ ریاست جمهوری هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی روی ناطق نوری = شکست
2️⃣ سال 78؛ مجلس ششم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی با سرلیستی هاشمی رفسنجانی و حضور حدادعادل و احمدی نژاد در لیست = شکست
3️⃣ سال 82؛ مجلس هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی = پیروزی
4️⃣ سال 84؛ ریاست جمهوری نهم؛ دور اول: وحدت اصولگرایان روی علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف و حمایت حداقلی جمعی از نیروهای انقلابی از احمدی نژاد. دور دوم؛ وحدت و ائتلاف روی احمدی نژاد در برابر هاشمی = پیروزی
5️⃣ سال 86؛ مجلس هشتم؛ وحدت کامل نیروهای اصولگرا و انقلابی = پیروزی
6️⃣ سال 88؛ ریاست جمهوری دهم؛ وحدت کامل انقلابیون با جمعی از اصولگراها = پیروزی
7️⃣ سال 90؛ مجلس نهم؛ دو لیست مستقل جبهه متحد و پایداری = پیروزی حداکثری(تحریم انتخابات توسط جبهه اصلاحات بعد از فتنه88)
8️⃣ سال 92؛ ریاست جمهوری یازدهم؛ اختلاف با چند کاندیدا= شکست
9️⃣ سال 94؛ مجلس دهم؛ وحدت کامل انقلابیون و اصولگراها با لیست واحد = شکست در تهران و کلانشهرها، تساوی در کل کشور
🔟 سال 96؛ ریاست جمهوری دوازدهم؛ وحدت کامل انقلابی ها و اصولگراها روی رئیسی = شکست
🔻 در 10 انتخابات گذشته؛ 8 بار وحدت بین انقلابی ها و اصولگراها برقرار بوده و دوبار اختلاف. حاصل این 8 وحدت، 4 شکست بوده و 4 پیروزی. فقط دو بار اختلاف بوده که نتیجه این اختلافات، یکبار شکست و یکبار پیروزی بوده است.
🔹مرور مقاطع بالا نشان می دهد، وحدت شرط لازم برای پیروزی است اما کافی نیست. رضایت جامعه و همراهی مردم با نیروهای انقلابی شرط اصلی است. استفاده از ظرفیت رسانه ها، گفتمان مؤثر و کارآمد، برقراری ارتباط عاطفی با توده ها، فریاد کردن مطالبات مردم، عدالتخواهی، آزادی خواهی، خدمت به مردم، نقد مشکلات اقتصادی و ... مهم ترین عامل های رأی آوری در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی است.
🔸برخی از نیروهای انقلابی و اصولگراها، فکر می کنند مسئله ی وحدت و ائتلاف خودشان، مسئله اصلی جامعه است! فکر می کنند اگر با هم وحدت کردند، ائتلاف کردند، کار تمام است! در حالیکه مسئله اصلی فریاد کردن مطالبات مردم و دفاع از حقوق اساسی ملت است. حقوق ملت و مطالبات مردم، همان آرمان های انقلاب اند. عدالتخواهی، ارتباط با مردم، ساده زیستی مسئولین، مبارزه با فساد، مبارزه با اشرافی گری، خدمت به مردم، انسجام و وحدت همه مردم و ... اینهاست که چاره ساز است نه تأکید افراطی روی یک مسئله!
🔹از دیگر عوامل پیروزی یا شکست، آرایش جریانات مختلف در انتخابات است. خاصه آرایش جریان رقیب در انتخابات. آیا لیست خواهد داد؟ آیا جریان رقیب بعد از 7 سال که دولت و مجلس دستش بوده، رضایت مردم را کسب کرده؟ آیا به مردم خدمت کرده؟ آیا مردم آنها را می پسندند؟ و ... .
🔸جریان انقلاب باید برای پیروزی مردم و انقلاب تلاش کند و در این مسیر، سایر جریانات یعنی اصولگرا و اصلاح طلب را با خود همراه نماید یا حداقل جریان همسوی خود –یعنی اصولگرایی- را تحت تأثیر قرار دهد. اگر احزاب اصولگرا برای جریان انقلاب تصمیم بگیرند، آن زمان شکست است.
🔘 پ.ن: جریان انقلاب را بسیار گسترده تر و عمیق تر از احزاب اصولگرا می دانم و معتقدم احزاب اصولگرا در برخی مقاطع همسوی انقلاب بوده و برخی مقاطع غیرهمسو؛ و البته جریان اصولگرایی نسبت به جریان اصلاحات، بیشتر همسوی جریان انقلاب بوده.
✅ #داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
جوزف بورل مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا در ديدار با روحاني: از اينكه طرفهاي اروپايي نتوانستند به تعهدات خود در برجام عمل كنند، متأسف هستم...
كشورهاي اروپايي به دنبال حفظ برجام و حل و فصل مسائل براي نگهداشتن برجام، هستند...
پاسخ اتحادیه اروپا به معطلی 6 ساله ملت ایران:
#متاسفم
💬 رسول شکرینیا
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi