#رئیس_جمهور علاوه بر مسئولیت اجرای قانون اساسی به صورت همزمان ریاست ۱۸ وزارت خانه و ده ها سازمان و نهاد نظير شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی امنیت ملی، ستاد مبارزه با قاچاق و... را بر عهده دارد. آیا عملکرد او در این ۷ سال با میزان اختیاراتش همخوانی داشته است؟
#مجلس پاسخی دارد؟
#محمد_عبدالهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔹سفیر کشور سوئیس در دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی نشست مطبوعاتی برگزار کرد و از ۴ کارتن به عنوان نماد فعال شدن کانال مالی سوئیس برای فروش دارو به ایران رونمایی کرده است. خبرگزاری دولتی ایرنا نیز با آب و تاب این شوی تحقیرآمیز را پوشش داده است.
از آقای همتی رئیس کل بانک مرکزی تشکر میکنم که پاسخ این بینزاکتی را به زیبایی داد: "میزان دارو و ملزومات پزشکی که توسط بانک مرکزی تأمین ارز و در ده ماههٔ امسال وارد کشور شده است بیش از چهار میلیارد دلار بوده است. واردات دارو و ملزومات پزشکی ما در ده ماه گذشته دو هزار برابر حجم واردات انجام شده از کانال مالی سوئیس است".
از سفیر یک کشور اروپایی که منطقه توحش است جز این انتظاری نیست. اما خبرگزاری ایرناست که به این ذلت تن داده است. اگر پذیرش حقارت در کسی وجود نداشته باشد، فعل تحقیر صرف نمیشود.
https://b2n.ir/785947
#سید_یاسر_جبرائیلی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 وحدت شرط لازم؛ ولی ناکافی!
🔻 آنالیز ۱۰ انتخابات گذشته
#انتخابات_98
🔻چند نکته ای در باب #وحدت و ائتلاف؛ با هم بررسی کنیم که در انتخابات های دو سه دهه اخیر، وحدت و ائتلاف چگونه بود و نتیجه چه شد؟ از سال 76 تا حالا قریب 10 انتخابات برگزار شده که آنالیز آنها بسیار ضروری است:
1️⃣ سال 76؛ ریاست جمهوری هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی روی ناطق نوری = شکست
2️⃣ سال 78؛ مجلس ششم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی با سرلیستی هاشمی رفسنجانی و حضور حدادعادل و احمدی نژاد در لیست = شکست
3️⃣ سال 82؛ مجلس هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی = پیروزی
4️⃣ سال 84؛ ریاست جمهوری نهم؛ دور اول: وحدت اصولگرایان روی علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف و حمایت حداقلی جمعی از نیروهای انقلابی از احمدی نژاد. دور دوم؛ وحدت و ائتلاف روی احمدی نژاد در برابر هاشمی = پیروزی
5️⃣ سال 86؛ مجلس هشتم؛ وحدت کامل نیروهای اصولگرا و انقلابی = پیروزی
6️⃣ سال 88؛ ریاست جمهوری دهم؛ وحدت کامل انقلابیون با جمعی از اصولگراها = پیروزی
7️⃣ سال 90؛ مجلس نهم؛ دو لیست مستقل جبهه متحد و پایداری = پیروزی حداکثری(تحریم انتخابات توسط جبهه اصلاحات بعد از فتنه88)
8️⃣ سال 92؛ ریاست جمهوری یازدهم؛ اختلاف با چند کاندیدا= شکست
9️⃣ سال 94؛ مجلس دهم؛ وحدت کامل انقلابیون و اصولگراها با لیست واحد = شکست در تهران و کلانشهرها، تساوی در کل کشور
🔟 سال 96؛ ریاست جمهوری دوازدهم؛ وحدت کامل انقلابی ها و اصولگراها روی رئیسی = شکست
🔻 در 10 انتخابات گذشته؛ 8 بار وحدت بین انقلابی ها و اصولگراها برقرار بوده و دوبار اختلاف. حاصل این 8 وحدت، 4 شکست بوده و 4 پیروزی. فقط دو بار اختلاف بوده که نتیجه این اختلافات، یکبار شکست و یکبار پیروزی بوده است.
🔹مرور مقاطع بالا نشان می دهد، وحدت شرط لازم برای پیروزی است اما کافی نیست. رضایت جامعه و همراهی مردم با نیروهای انقلابی شرط اصلی است. استفاده از ظرفیت رسانه ها، گفتمان مؤثر و کارآمد، برقراری ارتباط عاطفی با توده ها، فریاد کردن مطالبات مردم، عدالتخواهی، آزادی خواهی، خدمت به مردم، نقد مشکلات اقتصادی و ... مهم ترین عامل های رأی آوری در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی است.
🔸برخی از نیروهای انقلابی و اصولگراها، فکر می کنند مسئله ی وحدت و ائتلاف خودشان، مسئله اصلی جامعه است! فکر می کنند اگر با هم وحدت کردند، ائتلاف کردند، کار تمام است! در حالیکه مسئله اصلی فریاد کردن مطالبات مردم و دفاع از حقوق اساسی ملت است. حقوق ملت و مطالبات مردم، همان آرمان های انقلاب اند. عدالتخواهی، ارتباط با مردم، ساده زیستی مسئولین، مبارزه با فساد، مبارزه با اشرافی گری، خدمت به مردم، انسجام و وحدت همه مردم و ... اینهاست که چاره ساز است نه تأکید افراطی روی یک مسئله!
🔹از دیگر عوامل پیروزی یا شکست، آرایش جریانات مختلف در انتخابات است. خاصه آرایش جریان رقیب در انتخابات. آیا لیست خواهد داد؟ آیا جریان رقیب بعد از 7 سال که دولت و مجلس دستش بوده، رضایت مردم را کسب کرده؟ آیا به مردم خدمت کرده؟ آیا مردم آنها را می پسندند؟ و ... .
🔸جریان انقلاب باید برای پیروزی مردم و انقلاب تلاش کند و در این مسیر، سایر جریانات یعنی اصولگرا و اصلاح طلب را با خود همراه نماید یا حداقل جریان همسوی خود –یعنی اصولگرایی- را تحت تأثیر قرار دهد. اگر احزاب اصولگرا برای جریان انقلاب تصمیم بگیرند، آن زمان شکست است.
🔘 پ.ن: جریان انقلاب را بسیار گسترده تر و عمیق تر از احزاب اصولگرا می دانم و معتقدم احزاب اصولگرا در برخی مقاطع همسوی انقلاب بوده و برخی مقاطع غیرهمسو؛ و البته جریان اصولگرایی نسبت به جریان اصلاحات، بیشتر همسوی جریان انقلاب بوده.
✅ #داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
جوزف بورل مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا در ديدار با روحاني: از اينكه طرفهاي اروپايي نتوانستند به تعهدات خود در برجام عمل كنند، متأسف هستم...
كشورهاي اروپايي به دنبال حفظ برجام و حل و فصل مسائل براي نگهداشتن برجام، هستند...
پاسخ اتحادیه اروپا به معطلی 6 ساله ملت ایران:
#متاسفم
💬 رسول شکرینیا
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
حدود یکماه است که سردار سلیمانی را از دست دادهایم و شهید سلیمانی را به دست آوردهایم....
تا وقتی بود شاید خیلیها او را نمیشناختند ولی امروز تمام ایران، عاشقانه او را میشناسند؛ حتی این کودک، که پیکسل شهید #قاسم_سلیمانی را بر روی یقهی لباس خود سنجاق کرده است....
#سیل_بلوچستان
💬 حاج حیدر
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴چرا آمریکا سردار سلیمانی را ترور کرد؟
✍🏻 #حسن_عباسی
1️⃣ قاسم سلیمانی همچون نخ تسبیحی بود که دانههای مقاومت اسلامی توسط او به هم پیوسته میشوند. این نخ تسبیح برای «معامله قرن» باید بریده میشد.
2️⃣ لیدرِ دولت جوان انقلابی که در آینده روی کار خواهد آمد، کسی همچون حاج قاسم سلیمانی، خواهد بود. برآوردشان این بود که سردار سلیمانی رئیس جمهور آینده ایران است؛ یعنی کسی که از سوی آمریکا تحریم شده رئیس جمهور میشود و در سازمان ملل علیه آمریکا و اقدامات جنایتکارانه سرمداران این کشور صحبت خواهد کرد.
گرچه سردار سلیمانی به رهبر انقلاب نامه نوشت که من سرباز ولایت هستم و وارد بازیها سیاسی نمیشوم؛ با این حال آمریکاییها باور نداشتند؛ احساس کردند که اگر قاسم سلیمانی رئیس جمهور ایران بشود، همزمان رئیس جمهور ده کشور دیگر هم هست.
💢برآورد آمریکا و لیبرالهای داخلی این بود که حاج قاسم سلیمانی کاندیدای بالقوهی ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ است و قطعا بیش از ۳۵ میلیون رأی دارد. پس گام نخست پروژه ۲۰۲۰ دشمن خارجی و منافقین داخلی، ترور و حذف ایشان بود.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلاحطلبان، اعتدالگرایان، لیبرالها و تمام کسانی که متمایل به غرب هستند!
لطفا این کلیپ را نبینند!!
اکثر تحریم ها و آسیب ها، در زمان چه کسانی بود!؟
#پناهیان
#انتخابات
#رای
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
651.8K
حسین امیدیان:
🔹توضیحات مختصری پیرامون #انتخابات_مجلس شورای اسلامی
#شماره_4
#اهمیت_دشمن_شناسی
#نسبت_برجامها_و_حمله_به_شورای_نگهبان
#استاد_امیدیان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
اگر به نیروهای با تفکر انقلابی آن هم تفکر ناب انقلابی رای ندهیم و مجبور به انتخاب افرادی چون علی لاریجانی ورژن قدیمی تر، شویم فردا نه میتوانیم انتقاد کنیم و نه میتوانیم در مقابل نیش و کنایه و تخریب دشمنان و طرفداران داخلیِ زبان درازشان، سکوت کنیم.
کسی را حمایت کنیم که اگر فردا وارد مجلس شد برای انقلاب هزینه دهد.
کسی که به اسم نیروی انقلابی وارد مجلس شود و در مولفه های انقلابی گری لنگ بزند، از محمود صادقی بهتر نیست.
باز امثال صادقی تکلیفشان معلوم است!
حتی اگر این انتخابات را ببازیم نباید از ترسِ به مجلس رفتن امثال سلحشوری و مطهری رای به کسانی دهیم که فرداها برجام های بعدی را حتی کمتر از ۲۰ دقیقه تصویب کنند.
تا کی باید به اسم وحدت، شبه انقلابی ها را به مجلس بفرستیم؟؟
#امید_حاجی_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 مردم به چه شعارهای رأی می دهند؟
🔻 آنالیز شعارهای انتخاباتی روسای جمهور تاریخ انقلاب
#انتخابات_98
🔹بررسی انتخابات های گذشته و آنالیز آنها می تواند به نامزدها و جبهه های سیاسی کمک کند تا در انتخاب شعارها دقت بیشتری به خرج دهند؛ در این مطلب فقط به شعارهای نامزدهای 7 رئیس جمهور انقلاب اسلامی اشاره می کنیم و فرصت تبیین و تحلیل هر کدام فعلاً وجود ندارد.
1️⃣ دوره اول – 1358؛ سیدابوالحسن بنی صدر: مدافع عدالت های اجتماعی- سیاسی- اقتصادی/بشارت دهنده اقتصاد توحیدی. عمر دولت: یکسال و 3 ماه
2️⃣ دوره دوم – 1360؛ شهید محمدعلی رجایی: دولت اسلامی، خدمترسانی به محرومین. عمر دولت: 2 ماه.
3️⃣ دوره سوم و چهارم – 1360 تا 1368؛ آیت الله سیدعلی خامنه ای: دولت اسلامی (حکومت اسلامی، آن حکومتی است که مردم را به فکر کردن دعوت می کند و هدایت ذهن مردم را بعهده می گیرد.) عمر دولت: 8 سال
4️⃣ دوره پنجم و ششم – 1368 تا 1376؛ هاشمی رفسنجانی: وی شعار «همه با هم کار برای سازندگی ایران» را برگزید. سازندگی بعد از ویرانی بعد از جنگ برای مردم جذاب بود. یکی از شعارهای هاشمی در دولت دومش، «توسعه اقتصادی» بود. عمر دولت: 8 سال
5️⃣ دوره هفتم و هشتم – 1376 تا 1384؛ سیدمحمد خاتمی: وی شعار «فردایی بهتر برای ایران اسلامی»، «توسعه سیاسی» و «آزادی» را برگزید و در هر دو دوره روی این مفاهیم تأکید کرد. عمر دولت: 8 سال
6️⃣ دوره نهم و دهم – 1384 تا 1392؛ محمود احمدی نژاد: محوری ترین شعار احمدی نژاد، «عدالت»، «مردی از جنس مردم» و «دولت مهرورز» بود. مهم ترین شعار وی در سال 88 هم تأکید روی «مبارزه با فساد و اشرافی گری» و «مردم داری» بود. عمر دولت: 8 سال
7️⃣ دوره یازدهم و دوازدهم – 1392 تاکنون(1398)؛ حسن روحانی: محوری ترین شعار روحانی «تدبیر و امید»، «دولت راستگویان و درست کرداران»، نماد «کلید» برای حل مسائل و «مذاکره و رفع تحریم ها» بود.
🔹اینکه این دولت ها در تحقق شعارهایشان چقدر و چنددرصد عمل کرده اند مسئله ما نیست؛ بلکه مسئله قابل ذکر، شناخت دقیق این رؤسای جمهور و تیم مشورتی آنها، از نیازهای جامعه بود که متناسب با نیازهای جامعه شعارهایی دادند که مردم آنها را پسندیدند. در شرایط فعلی نیز نامزدها برای بدست آوردن آرای مردمی، باید بدانند مردم چه نیازهایی دارند و ذائقه آنها چیست و متناسب با نیاز مردم و ذائقه آنها شعار انتخاباتی خود را انتخاب کنند و ان شاءالله برای تحقق شعارهایشان نیز اقدام نمایند.
#داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi