مداخله آشکار واشنگتن در امور عراق با نامه تهدیدآمیز سفیرش
🔸با وجود مخالفتهای گسترده احزاب عراقی با اقدام رئیسجمهور عراق در تعیین «عدنان الزرفی» برای تشکیل کابینه جدید، «متیو تولر» سفیر آمریکا در بغداد، از این اقدام حمایت و بغداد را تهدید کرد.
🔹در این نامه آمده است: برای دوستان عراق بسیار ناامیدکننده خواهد بود اگر ایران و یک گروه افراطی وابسته به این کشور در عراق در مخالفت با نامزد نخستوزیری که از حمایت اکثریت شیعیان و کردها و اهل سنت برخوردار است، موفق شوند.
🔹یک روند قانونی به وضوح درباره نحوه انتخاب این نامزد وجود دارد و باید به او در پارلمان رأی داده شود. اگر در این پروسه به دلیل دخالت ایران مانعتراشی شود، عواقب وخیمی در انتظار عراق خواهد بود.
fna.ir/ewizzr
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
#بسته_توییت
انتقاد فعالین فضای مجازی از سریال #پایتخت۶
__
1️⃣ ۲۳ میلیارد تومان یعنی مجموع هزینه تولید :
نهنگ عنبر۱
خوب،بد،جلف ۱
خجالت نکش
اخراجی ها۲
جهان با من برقص
مطرب
چشم و گوش بسته
حالا لذّتی که پای خیلی از این فیلم ها بردید رومقایسه کنید با مزخرفی که دیگه حتی خنده دار نیست.
عشوه خارجی "دیگه کار نمی کنم" پیشکش!
#پاییتخت
👤 عباس نادران
__
2️⃣ حالا نویسنده جدید پایتخت و محسن تنابنده هیچ. سیروس مقدم چطور به کارگردانی برخی سکانسها (مثل سکانس موتور و قایق) تن داده؟
👤 محمدجواد محمدزاده
__
3️⃣ ولی توی این فصل پایتخت استفاده از اینستاگرام و استوری های مهوع برای نوجوون ها رو خیلی ریز و معمولی، ساده جلوه می داد، و یک پدر بیخیال بودن رو زیر پوستی تزریق می کرد!
👤 دخترِشهید ٢
__
4️⃣ پایتخت۵ و رفتن سریال و تو ترکیه ساختن
#پایتخت۶ و دیگه سریال ترکیهای ساختن
👤 🟠 هانی هاشمی|hani
__
5️⃣ #پایتخت۶ عالی بود؛ عالیتر از عالی.
چه فیلمنامهی معرکهای!
چه دیالوگهای حسابشدهای!
چقدر همه با هم خوب بودن!
چه مفاهیم متعالی و زیبایی!
چقدر ترویج راستگویی و اخلاق و ادب و احترام و حیا!
چه عالی فرهنگ و رسوم و زندگی مردم را به نمایش در آورد!
چه تصویر خوبی از اقوام و همسایگان!
👤 کمال رستمعلی
__
6️⃣ ضعف در جذابیت و کمدی بودن، عدم داشتن سیر داستانی و هدفمند بودن، عدم نوآوری و خلاقیت، تقلید از فیلمهای قبل از انقلاب و صحنهها و حرفهای فراوان زننده در فیلم #پایتخت۶ نشان داد که پایتخت فقط و فقط با خشایار الوند پایتخت شد و لاغیر
روحش شاد
👤 حمید رضا پرهیزکاری
__
7️⃣ نمیخواستم دیگه درمورد #پایتخت۶ توئیت بزنم...
ولی خدائیش اون صحنه بعداز آدرس گرفتن هما، توماشین با نقی و نشون دادن موهای سینه ارسطو تو جکوزی وتقلید صحنه رحمت و زنش ازصحنه وثوقی وگوگوش وآخرش تو قایق، لامپ و...
نهایت عقده گشایی تنابنده بود بعنوان دستیارکارگردان و سرپرست نویسندگان
👤 🚩 نیشـــــــگون 🚩
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نامردیه که اگه تو تاریخ ننویسن که #سلبریتی ها (البته دور از جون خوباشون) یا تمسخر کردند، یا ایجاد ناامیدی کردند یا مهمترین کاری که کردند این بود که پیام دادند در خانه بمانید!
🔺نامردیه که اگه تو تاریخ ننویسند هیئتیها و سینه زنها و گریهکنها همه جوره به میدون اومدند!
🔺آب نمیارید کوزه نشکنید...
📺 سخنان جالب مداح اهل بیت حاج #امیر_یوسفی در شبکه افق☝️
🔵به کمپين #صدای_مردم بپيونديد👇
http://eitaa.com/joinchat/2427125773C9e377925d3
🔰 گذار از علوم پزشکی مدرن
✍️ حجت الاسلام والمسلمین رهدار
🔘 بخش ۱
🔸اسلام امروز در مواجهه تمدنی با غرب، در دو ساحت دست برتر دارد؛ یکی مسأله خانواده است، نه فقط به این علت که در چند قرن اخیر سیاستهای مربوط به خانواده در دنیای غرب غلط بوده، بلکه علاوه بر این، به این علت که محتوا و شکل مباحثی که اسلام در حوزه خانواده مطرح کرده، بسیار غنی و کارآمد است و دوم مسأله پزشکی است.
🔹عرصه پزشکی به دو علت، میتواند بستر مناسب همآوردی اسلام با دنیای غرب باشد.
1️⃣یکی به دلیل بنبستهای درونی پزشکی مدرن، که البته این بنبستها ضرورتاً از جنس بنبستهای علمی نیست،
بلکه اولاً به دلیل روزافزونی هزینههای آن است که هرچند شاید با خدماتش هم متناسب باشد ولی به هر حال، از منظر توده مردمی که باید هزینه درمان را پرداخت کنند، قابل توجیه نیست، همچنان که از منظر دولت که بخش قابل توجهی از هزینههای تولید در پزشکی را میپردازد، نیز توجیهپذیر نمیباشد.
ثانیاً به دلیل سبک درمان در پزشکی مدرن است که شبیه بحرانهایی مثل بحرانهای زیستمحیطی در مدرنیته ـ که هر راهحلی برای آن، غرب را از چاله به چاه میاندازد ـ میباشد؛ چرا که هر درمانی در این مکتب طبی، در نهایت منجر به آسیب به دیگر بخشهای بدن میشود. این مسأله را در گذشته، تنها خواص (اعم از پزشکان و …) میدانستند، اما اینک تبدیل به یک باور عمومی شده است.
2️⃣دوم به دلیل ظهور یک رقیب جدی و تا حدودی کارآمد به نام طب سنتی ـ اسلامی که برخلاف گذشته، خود را حداقل در حوزه بیماریهای خاص و حاد، با هزینههایی بسیار کمتر از هزینههای پزشکی مدرن در دسترس مردم قرار داده است.
🔘 بخش ۲
🔸در جهان امروز، ارزیابی پزشکی مدرن با یکی از دو دیدگاه ذیل صورت میگیرد:
1️⃣ دیدگاه نخست پزشکی را با رویکرد پدیدارشناسانه تحلیل کرده و آن را صرفاً از حیث نتایجی که مستقیماً بر خودش مبتنی است ارزیابی مینماید نه از حیث ربطهایی که به دیگر اجزای عالم کنونی دارد.
2️⃣دیدگاه دوم ـکه مورد پذیرش ما نیز میباشد ـ بر این باور است که علم پزشکی را باید در درون یک بسته به نام مدرنیته و خود مدرنیته را به صورت یک نظامواره تحلیل کرد. بر این اساس، پزشکی مدرن از فلسفه مدرن، از ریاضیات مدرن، از تکنولوژی مدرن، از اقتصاد مدرن و از سیاست مدرن جدا نخواهد بود و لذا با این درک که پزشکی مدرن درون یک اُرگانیسم عمل میکند، نقدهایی که به کلیت عالم مدرن وارد است، به اجزای آن نیز تسرّی پیدا میکند. به عبارت دیگر؛ هرچند بسیاری از اشکالاتی که متوجه پزشکی مدرن است، ارتباط مستقیمی به آن ندارد، اما نمیتوان آن را کاملاً از این نتایج دور انگاشت.
🔹از سوی دیگر، اگر به لحاظ روشی علم پزشکی را تحلیل کرد، باید آن را در حوزه انسانشناختی فلسفی نیز بررسی نمود؛ زیرا موضوع پزشکی، انسان است، هر تعریفی از انسان در انسانشناسی غربی، امتداد آن در حوزه بدن که مربوط به پزشکی هست نیز سرایت میکند. به عنوان مثال؛ اگر «ماکیاولی» انسان مفید را به انسانی که مثل روباه، جوهر مکرش فعال شده است تعریف میکند، اگر «توماس هابز» انسانها را گرگ یکدیگر تعریف میکند، اگر «لامارک» و «داروین» انسانها را در ادامه تطور میمون تلقی میکنند، اگر «نیچه» در جمعبندی خود از انسانی که میتواند روباه، گرگ و میمون باشد، آن را ابرحیوان تعریف میکند و…، نتیجه عملی همه این دیدگاهها، در روشهای درمانی انسان این میشود که انسان به جسم تقلیل یابد و جسم او نیز با جسم حیوان مشابهتانگاری شود. از همین روست که بسیاری از داروها و درمانهای اکتشافی پزشکی مدرن، بدون هیچ مانع جدی انسانشناسانه ابتدا روی سگ، گربه و دیگر حیوانات تست و در صورت پاسخ مثبت، به بدن انسان نیز تزریق میشود.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi