هدایت شده از آرمان تیوی
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #آرمان_پلاس_شهر 107
⭕️ حسِ ننگ بهم میده!!!
😋🇮🇷 مزه ایرانی نداشت، اگر فرانسوی بودم میگفتم بونژو!
مشاهده با كيفيت اچ دى🔻🔻
https://aparat.com/v/Int4J
به کانال آرمانتیوی بپیوندید🔻
@armantv_ir
هدایت شده از قرارگاه سایبری عمار
🔴چرا منابع ویژه ساواک در اهداف خاص شناسایی نشدند؟ / خاطراتی از یک مقام اطلاعاتی پیشین
🔹🔸ساواک، با توجه به هشدارهایی که از سرویسهای اطلاعاتی همکار دریافت کرده بود، از ماهها قبل از پیروزی انقلاب انتقال اسناد بسیار مهم را به خارج از ساواک، به بیرون از بایگانیهای رسمی و در مواردی که ممکن نبود امحاء اسناد مهم، آغاز کرد. این امر بویژه شامل هویت منابع اطلاعاتی بااهمیت در اهداف مرتبط با روحانیت و گروههای مذهبی میشد که اینک معلوم بود به زودی به حکومت آینده تبدیل خواهند شد. نحوه عملکرد ساواک بنحوی بود که هیچ رد قابل شناسایی از منابع فعال در اهداف امنیتی مهم باقی نماند.
♦️با توجه به جایگاه ویژه ثابتی، مدیر اداره کل سوم [امنیت]، و سرعت عمل او در انتقال منابع و همکاران تشکیلاتی خود قبل از تحقق انقلاب اسلامی، از این منابع مهم بعنوان «شبکه پرویز ثابتی» نام برده میشود زیرا شامل کسانی میشد که ثابتی شخصاً و از طریق چند دستیار مورد اعتمادش آنان را هدایت میکرد.
♦️در سالهای اولیه پس از انقلاب، حسرتی که کارشناسان دقیق و دلسوز اسناد اطلاعاتی داشتند ناتوانی آنان در شناسایی هویت اصلی منابع بود در اهداف بسیار مهمی چون روحانیت، رهبران اصلی و تأثیرگذار انقلاب، وفاداران به حضرت امام خمینی و جریانات انقلابی و مذهبی و جریانسازیهای رژیم علیه حرکت انقلاب و غیره. از منابعی که مهمترین گزارشها را درباره امام و نهضت ایشان، و علیه همه نیروهای ضداستبدادی به ساواک داده بودند، در پروندههایی که ذیل گزارش منبع نظریه رهبر عملیات درج شده بود بجز شمارههایی از هویت منبع وجود نداشت. با این ارثیه اطلاعاتی امکان شناسایی ممکن نبود.
♦️در حوالی سالهای ۱۳۷۱- ۱۳۷۲ برخی دلسوزان انقلاب، که متوجه اهمیت این منابع ناشناخته بودند، کار آزمایشی را برای شناسایی آنان آغاز کردند. آنها با تلاش پرحجم و سنگین بعضی از فعالترین کدهای منابع را در پروندههای گوناگون جمعآوری کردند. یکی از فعالترین کدها فردی بود که گزارشهای بسیار مهمی از بیت حضرت امام (ره) در نجف اشرف و فعالیت نیروهای مذهبی و انقلابی در ایران و در خارج از کشور و فعالیتهای دانشجویی به ساواک میداد. فعالیت این شخص چنان چشمگیر و نقش او آنقدر مهم بود که انگیزه فراوانی در کارشناسان برای شناسایی هویت او ایجاد کرد. به این ترتیب، گزارشهای این فرد در تمامی پروندهها ردیابی و استخراج شد و پس از چند ماه با کنار هم قرار دادن این گزارشها و شناسایی سطح دسترسی منبع و محل زندگی و محل تحصیل و ترددها و نحوه ارتباطگیری او با بیت امام (ره) فرد فوق شناسایی شد.
♦️بر اساس این کار سنگین چند ماهه، گزارشی کاملاً مستند از سوابق و فعالیتهای این منبع ویژه ساواک [م. ع. هـ. ن.] تهیه شد و مدیر مربوطه با شور و شوقی غیرقابل وصف درخواست ملاقات فوری با وزیر کرد. منبع فوق در آن زمان در ردههای بالا و قابل توجه کشور شاغل بود و در لابیهای حساس مشاور بعضی شخصیتهای درجه اول نظام بود.
♦️گزارش فوق به وزیر وقت ارائه شد. طبعاً باید وزیر نیز با شور و شوق از این گزارش استقبال میکرد و الگوی این کار را برای شناسایی سایر منابع مهم و ناشناخته ساواک در اهداف مهم و مرتبط با حیات انقلاب و نظام به کار میگرفت. ولی مدیر فوق با انتقاد شدید وزیر مواجه شد که چرا خارج از مأموریتهای محوله سازمانی به این کار دست زده. وزیر نه تنها ادامه این کار را اکیداً ممنوع کرد بلکه مدیر فوق را کمی بعد از سمتش برکنار کرد و همه پرسنلی که با او کار کرده بودند از ادامه همکاری با وی منع شدند. راهی بزرگ که با تلاش جهادی آغاز شده بود با ارائه اولین دستاوردش به بنبست رسید.
♦️اطلاع از هویت اولین منبع شناسایی شده ساواک در بیت امام میتوانست کلید برخی اسرار مهم باشد و این راه میتوانست تداوم یابد و رازهای بزرگتری را کشف کند. این راه از همان آغاز مسدود شد به دلایلی که گذشت زمان برایمان روشن کرده است.
✍ #حسین_قاسمی
✅ #قرارگاه_سایبری_عمار
🆔 @amarha
✨مثل آمریکا باشیم، مثل کره شمالی نباشیم
🔹هانا آرنت، تعریف زیبایی از ایدئولوژی به معنی منفی این مفهوم دارد. او میگوید "ایدئولوژی واقعیات پیچیده را ساده میکند". لیبرالهای ایرانی، هم در فرآیند فهم مسائل و هم در فرآیند تفهیم آنها، به شدت گرفتار این بیماری ایدئولوژیک بودهاند و همواره تلاش کردهاند مردم در پیچیدگیهای واقعیات دقت نکنند. خاطرم هست در مناظرهای با یکی از شخصیتهای مشهور لیبرال، احساس کردم اساسا برجام را نخوانده اما از خوبیهای آن برای منافع ملی سخن میگوید. سوال کردم، صادقانه اعتراف کرد که برجام را نخوانده است. ذهن آن فرد روی این منطق ساده قفل شده بود که آمریکا خوب است، پس هر توافقی با آمریکا هم خوب است.
🔹این منطق ایدئولوژیک برای فهم و تفهیم، هر از چندگاهی توسط جریان لیبرال در سپهر سیاسی کشور چون بمبی دودزا منفجر میشود تا چشمها را از دیدن پیچیدگیهای واقعیات عالم، کور کرده و کشور را وارد یک مسیر غلط نماید.
🔹تشبیه ایران به کشورهایی نظیر کره شمالی یا بورکینافاسو، یا دستهبندی کشورمان در یک اقلیت معدود بینالمللی در مقابل یک اکثریت مطلق، یک ابزار قدیمی و شناخته شده لیبرالها برای دور کردن اذهان از توجه به پیچیدگیهای مناسبات جهانی است. مثلا گفته میشود کشورهای پیشرفته فلان اقدامات را انجام میدهند و بهمان کاری که ما انجام میدهیم، مختص کشورهای عقبمانده است. یا جمع کثیری از کشورهای دنیا به فلان معاهده پیوستهاند و فقط چند کشور انگشتشمار از جمله ایران و چند کشور ضعیف یا ناشناخته، از الحاق به آن معاهده اجتناب میکنند. سپس نتیجه میگیرند که در شان ایران نیست در این دستهها قرار گیرد و سریعا باید راهش را عوض کند.
🔹این منطق ساده که هدف عمده آن تخدیر تودههای بی اطلاع از پیچیدگیها، برای دست یافتن به یک سری اهداف سیاسی خاص است، اشکالات مبنایی فراوانی دارد. اساسیترین اشکال نیز این است که هر کشور و ملتی، فارغ از اینکه پیشرفته است یا عقب مانده، ابرقدرت است یا مستضعف، میتواند خصلتی منفی یا مثبت داشته باشد. خصلتهای مثبت را باید ارج نهاد و منفیها را تقبیح کرد، فارغ از اینکه آن خصلت متعلق به چه کشور و ملتی است، فارغ از اینکه چند کشور در جهان چگونه هستند. جنایتکار بودن آمریکاییها، بمب اتم داشتن آنها، ابتذال فرهنگی آنها، شکاف طبقاتی آنها، نظام بانکی ربوی آنها، همه مذموم است. اما ارادهشان برای پیشرفته شدن و قدرتمند شدن، حتما ممدوح است و آموختنی. کره شمالی هم صفاتی ممدوح دارد و صفاتی مذموم. استقلالطلبی کره و باج ندادنش به تبهکاران بینالمللی، حتما ممدوح است، اما استبداد سیاسی آن، حتما مذموم.
🔹این است که صرف قرار گرفتن در دستهای از کشورها که فیالمثل آمریکا و انگلیس و فرانسه(صاحبان بمب اتمی) در آن جای دارند، یا پیوستن به جمع اکثریت کشورها(مانند پذیرش برخی کنوانسیونها) نمیتواند و نباید ملاک ما برای انتخاب یک مسیر باشد. حسن و قبح، ذاتی است، نه نسبی.
🔹راه مقابله با این منطق ایدئولوژیک، مبارزه با هدف غایی مروجان این منطق، یعنی همان تخدیر تودههاست. هرچقدر مردم به پیچیدگیهای واقعیات آشنا شوند، این دست سادهسازیهای فاقد عقلانیت برای تحمیل یک سیاست غلط، کارگر نخواهد افتاد. از آگاه کردن مردم و باسوادکردن آنها نباید غفلت کرد.
✍جبرائیلی
@Atash_be_ekhtiar14
با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴برجام و مذاکره؛ ننگ نامهای برای غربگرایان!
🔺عده ای از غربگراها با ارسال نامه ای از دبیر کل سازمان ملل خواسته اند آمریکا را به بازگشت به #برجام تشویق کند.
🔺روحانی میگوید اگر آمریکا تحریمها یش را علیه ایران متوقف کند و به #برجام برگردد، ما آماده ی مذاکره هستیم.
🔺حسام الدین آشنا در توییتی گفته: اگر آمریکا چیزی بیش از #برجام میخواهد، باید چیزهایی بیش از برجام بدهد؛ آنهم با تضمین های بین المللی!
🔹دو چیز کاملا واضح است:
🔻اول این که اینها می دانند بازگشت آمریکا به برجام بدون شرط نیست و در اظهاراتشان به قبول این شرط اشاره کرده اند.
🔻امر دیگر، محتوای مذاکره مورد خواست ترامپ است که بارها اعلام کرده؛ قدرت #موشکی و نفوذ #منطقه_ای. دو مولفه قدرت جمهوری اسلامی که اتفاقا همین دو مولفه #بازدارنده حمله نظامی دشمنان ما طی سی سال گذشته بوده اند. به گفته رهبری، این مسائل، #مسایل_ناموسی ما هستند و درباره شان مذاکره نمی کنیم.
◀️پس غربگراها با علم به اینکه
❌خواست ترامپ از مذاکره این موارد است و تا این موارد حل نشود، تعهدات برجامی اش را (در صورت بازگشت) انجام نخواهد داد...
❌و نظام نیز اجازه مذاکره روی نوامیسش را نخواهد داد،
از مذاکره در صورت بازگشت ترامپ به برجام حرف می زنند.
لذا چند چند نکته عرض میشود:
🔵اول: آیا ممکن است ترامپ به برجام بازگردد؟
طبق محاسبات خیر؛ چرا که:
۱. به اعتراف جان کری خروج از برجام از برنامه های آمریکایی ها بود و فرقی بین ترامپ و غیر ترامپ نیست.
۲. بازگشت به برجام در افکار عمومی جهان یک نوع عقب نشینی برای آمریکا محسوب می شود و آنان زیربار این امر نمی روند.
اما از آنجا که ترامپ اکنون در موقعیت ارّه قرار گرفته که تحریم های نفتی را نمی تواند بیش از این با شرایط فعلی ادامه دهد، گزینه های نظامی عملا برایش منتفی ست و ایران نیز علی الظاهر قصد شروع مذاکرات جدید را ندارد، احتمال بازگشتش به برجام، برخلاف محاسبات منتفی نیست.
🔵دوم: آیا بازگشت آمریکا به برجام ولو در صورت مذاکره روی موشک هایمان موجب رفع تحریم ها می شود؟
پاسخ خیر است. چراکه:
۱. تحریم ها اهرم فشار آمریکا بر ماست که به این سادگی آن را از دست نمی دهد.
۲. اگر بنا بود برجام موجب رفع تحریم ها شود، در زمان اوباما این اتفاق می افتاد. حال آنکه طی یک سال دولت اوباما تنها راهی که باز شد، راه سیل واردات آمریکایی و اروپایی به ایران بود که منافعش از جیب ملت ایران در جیب خودشان رفت.
۳. واقعیت مهم این است که تحریم های آمریکا مبتنی بر تحریم های بانکی است که اگر حتی بخشی از آن لغو شود، ایران می تواند با همان بخش مشکلاتش را رفع کند و کل ساختار تحریم ها بهم می خورد. پس آمریکا هیچ گاه تحریم های بانکی را لغو نمی کند و همیشه بهانه ای برای حفظشان نگه می دارد؛ همین امر از علل عدم لغو این تحریم ها در دوره اوباما بود.
🔵سوم: پس چرا غربگرایان باز هم از برجام و مذاکره دم می زنند؟
۱. چیزی که واضح است گویا برای روحانی و غربگراها فقط حفظ برجام، برقراری مجدد ارتباط با آمریکا و حفظ وجهه پیروزمندانه با برگرداندن آمریکا به برجام مهم است نه امنیت ملی و منافع ملی.
۲. از شواهد این امر یادداشت چهار نفر از اصلاح طلبان (تاجزاده، رمضان زاده، محمدرضا خاتمی، امین زاده) در روزنامه نیویورک تایمز است که به سران ایالات متحده یادآوری کردهاند اگر سیاست خارجی آمریکا با آنها همکاری نکند، در #انتخابات اخیر شکست خواهند خورد!
البته در سال ۹۴ و پیش از انتخابات مجلس، ظریف از آمریکایی ها همین درخواست را کرده بود.
۳. غربگرایان یک بار با برجام و دوقطبی سازی، رای بخشی از مردم را جلب کردند. اکنون پس از چهار سال عملکرد فوق ضعیف مجلس، می خواهند با علم کردن مجدد مذاکره، خود را تطهیر و نظام را مقصر مشکلات و تحریم ها نشان دهند.
۴. این همه اصرار به بازگشت آمریکا به برجام با وجود همه نکاتی که می دانیم و می دانند، برای جبران کارنامه خالی روحانی ست تا بازهم دست پری برای «خواستیم و نگذاشتند» گفتن داشته باشند.
🔻نتیجه: برجام و مذاکره هیچ کمکی به رفع تحریم یا حل مشکلات اقتصادی نمی کنند. این اظهارات که حاکی از مذاکره چه در چارچوب برجام چه خارج از آن است، تنها یک #بازی_روانی بی حاصل است جهت سوءاستفاده از شرطی شدن جامعه به بهبود وضعیت اقتصادی با برجام و مذاکره؛ که برای غربگراها نجات در انتخابات پیش رو و برای روحانی نجات از بن بست دولت ناکارآمدش است.
✅باید جامعه را با این واقعیات روبرو کرد. سوءاستفاده از فشار اقتصادی مردم کافیست. باید با روشنگری و روبرو کردن مردم با واقعیت برجام و مذاکره راه پیشبرد هرآنچه خلاف منافع ملت ایران هست را بست.
#برجام_ننگ_نامه
✍رها عبداللهی
@Atash_be_ekhtiar14
با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔴 کدام کشورها از بسته شدن تنگه هرمز زیان میکنند؟
🔸صادرات نفتی کشور به شرق چین، هند، ژاپن، کره جنوبی و تعدادی از کشورهای آسیایی از طریق این تنگه سرازیر میشود.
🔸درمجموع خریداران آسیایی بیش از ۸۰ درصد از کل نفت خام و عناصر معدنی را از طریق هرمز حمل میکنند.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
💢 مهرداد بذرپاش در مراسم سالروز ترور رهبر معظم انقلاب در مسجد ابوذر تهران (محل ترور)
✳️ در میان انبوه توصیفات امام درباره رهبر انقلاب، شاید این تعبیر یکی از آرامشبخشترین تعابیر باشد؛ آنجایی که آقا را «نعمت خدا» معرفی کردند
✳️ امروز با تجربیات به دست آمده، به آنانی که جویای مرام امام هستند، به یقین می توان گفت «امام مجسم» را در وجود آقا و منظومه ی گفتاری و رفتاری ایشان بیابند
❌ این روزها و در سالگرد آن ترور ناموفق، رئیس یک دولت حامی تروریسم، از تحریم اماممان سخن میگوید! بیچاره فکر میکند مانند آنها سرمایه صرفا در حساب بانکی و سهامهای در اختیار و کاخها و خودروهای شیک است، اما سرمایه رهبری ما تودههای مردمی هستند. آیا این سرمایه تحریمشدنی است؟
♨️ یکی از نکات عبرتآموز چند سال اخیر که باید توسط جوانان فرهیخته مورد کارشناسی قرار گرفته و تا عمق جامعه تبیین شود، اثرات منفی ناکارآمدی عدهای از مسئولان بر سرمایه اجتماعی کشور است
✳️ به عنوان نمونه، برخی اقدامات رئیس جدید قوه قضائیه ظرف مدت کوتاه مسئولیت، و جهت صحیح برنامههای اعلامی در راستای مطالبات مردمی، موجب افزایش اعتماد عمومی و تثبیت سرمایه اجتماعی برای این دستگاه حاکمیتی شده است. اگر همین روحیه جهادی در سایر دستگاهها و قوای کشور تکثیر شود، آیا از دشمن بیرونی کاری بر میآید؟
✳️ مسیر حرکت نوین کشور در بیانیه گام دوم انقلاب ترسیم شده است که ما آن را در 3 عبارت تجمیع نمودهایم: جوانسازی، اجتماعیسازی و کارآمدسازی فعالیتها بر مبنای مدیریت علمی.
♨️ روی سخنم با جوانان دهههای 60 و 70 و 80 است و امیدوارم این کلام را از یک جوان بپذیرند و بر روی آن تامل نمایند: در گذشته بارها با ایجاد دوقطبیهای فریبکارانه، بخشی از جوانان را فریب دادند و تلاش کردند تا واقعیات را یا پنهان کنند، و یا وارونه جلوه دهند. این دوقطبیسازی انحرافی به ویژه در ایام تصمیمگیریهای سرنوشتساز توسط مردم، از سوی حلقهای مشخص شدت میگیرد
❌ مگر در سال 92 دوگانهی "هستهای - معیشت" را طراحی نکردند؟ آیا اکنون پس از بتن ریزی در صنعت هستهای، از وضعیت معیشت و اقتصاد رضایت دارید؟ مگر در سال 96 برای رقیب هراسی، دروغ بزرگ "دیوارکشی" را بر سر زبانها نیانداختند؟ آیا رقیبِ دیروز، امروز در قوه قضائیه مشغول دیوارکشی شده یا میکوشد باری از دوش مردم بردارد؟
♨️ از هم اکنون دوقطبیهای انحرافی جدیدی را طرحریزی نمودهاند تا شاید بتوانند با به فراموشی سپردن ذهنیت تاریخی، باز هم بر موج احساسات سوار شوند
❌ میگوییم کشور باید علمی اداره شود، دوقطبیسازها چراغ دوگانه "فیلترینگ - آزادی" را روشن میکنند! میگوییم سیستم تصمیم گیری و تصمیم سازی جوان شود، پیگیر دوگانه انحرافی "مقاومت-مذاکره" میشوند! میگوییم به جای اجرای قانون مندرآوردی بقا که فردی بعد از 40 سال همچنان وزیر است و هزینه به سیستم تحمیل میکند، از جوانان متخصص و متعهدِ آشنا به تکنولوژی روز استفاده کنید، دوگانه "کنسرت-ضدکنسرت" را پیش میکشند!
✳️ جوانان و عموم مردم مانند تجربههایی که در زلزله و سیل به دست آمد، منتظر دستور از جای خاصی نباشند؛ آتش به اختیار وارد صحنه شوند. راه خسته کردن بوروکراسی دیوانه کننده که ناکارآمدی را در بسیاری از بخش ها به وجود آورده، همین است
@Afsaran_ir
هدایت شده از آتش به اختیار
جرائم و تخلفات 1.mp3
4.07M
پشت صحنه حسن روحانی بخش چهارم
جرائم و تخلفات 1
🔘کانال رسمی کامران غضنفری
@KamranGhazanfari
هدایت شده از آتش به اختیار
جرائم و تخلفات 2.mp3
5.87M
پشت صحنه حسن روحانی بخش چهارم
جرائم و تخلفات 2
🔘کانال رسمی کامران غضنفری
@KamranGhazanfari
هدایت شده از آتش به اختیار
جرائم و تخلفات 3.mp3
5.14M
پشت صحنه حسن روحانی بخش چهارم
جرائم و تخلفات 3
🔘کانال رسمی کامران غضنفری
@KamranGhazanfari