Sarih.6.21.mp3
15.13M
یک رخداد عجیب / رئیسی رکورد واردات واکسن را شکست / روحانی نمی خواست یا نمی توانست واکسن وارد کند؟
رئیسی کشور را در اوج بحران کرونا تحویل گرفت. آن زمان تعداد کرونایی ها ششصد نفر بود / واکسن هم وارد نمیشد / حامیان رسانه ای روحانی هم می گفتند : واردات صورت نمی گیرد چون رهبری مخالف است. / حالا در دو هفته اول دولت رئیسی 18 میلیون واکسن وارد شده و قرار است هفته آینده 9 میلیون دز دیگر وارد شود. این در حالیست که در دولت روحانی در مجموع بیست و هفت میلیون وارد شد. روحانی نمی خواست یا نمی توانست وارد کند؟
#آقای_تحلیلگر
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
.
♻️ بلاتکلیفی در تعیین مدیریتهای میانی دولت رییسی، چرا؟!
🔰 حمید رسایی: هنوز صدای امام خامنهای در گوشها طنینانداز است که در روز تنفیذ حکم ریاست جمهوری حجت الاسلام رئیسی فرمودند: «یک توصیه لازم اینجا وجود دارد و آن این است که در تشکیل دولت انشاءالله بایستی سرعت عمل به خرج داده بشود؛ یعنی شرایط کشور اقتضا نمیکند که تشکیل دولت تأخیر بیفتد.» این تاکید رهبر انقلاب و به ویژه اشاره به شرایط خاص کشور، گویا تنها درباره وزرای دولت جدید مورد توجه قرار گرفته که یادآوری نکاتی در این باره ضرورت دارد.
دولت فقط شامل وزرا نمیشود!
هر چند رئیس جمهور و مجلس در تشکیل کابینه و انتخاب وزرا به این توصیه و تاکید رهبر انقلاب عمل کردند، اما نکته قابل توجه این است که تغییر دولت روحانی تا مرحله انتخاب وزرا متوقف مانده است در حالی که دولت، تنها از وزرا تشکیل نشده است. دولت مجموعه ای از مدیران ارشد، از وزرا گرفته تا معاونین وزرا و روسای سازمانها و مراکز مهم، استانداران، فرمانداران، مدیران کل ستادی و استانی را شامل میشود.
تمامی تصمیمات وزرا از طریق معاونین آنها و مدیران کل ستادی و استانی پیگیری و صورت میگیرد؛ استانداران به عنوان مسئول دولت و بالاترین مقام دولت در هر استان، مجرا و مجری سیاستهای دولت در استان هستند. تاکنون به جز یک استان، تکلیف بقیه استانداران و بالطبع مدیران استانی هنوز مشخص نشده است. تقریبا تمامی معاونین وزرا همچنان همان افراد دولت قبل هستند، در حالی که بر اساس اخبار موجود ، بسیاری از وزرا پس از بررسیهای اولیه افراد مورد نظر خود را تعیین کردهاند.
از طرفی برخی مدیریتهای مهم و اصلی ستادی در نهاد ریاست جمهوری و مدیران ارشد ملی و مهم دیگر مانند رئیس بانک مرکزی، سخنگوی دولت، رئیس سازمان استاندارد، رئیس گمرک و .... یا تعیین نشدهاند و یا همچنان توسط مدیران دولت قبل اداره میشوند!
مجری مصوبات سفرهای استانی رییس جمهور کیست؟!
از سوی دیگر رئیس جمهور هر هفته در اقدامی پسندیده به سفر استانی در مناطق محروم کشور میرود. رئیسی تلاش میکند با سرعت هر چه بیشتر فاصله ایجاد شده بین مردم و حاکمیت در دولت قبل را کم کند و اعتماد مردم به نظام و مسئولین را بازگرداند؛ اما سوال این است که مصوبات این سفرها و دیگر مصوبات هیات دولت توسط چه کسانی قرار است پیگیری و اجرا شود؟ مگر نه این است که مجریان این مصوبات و کارگزاران دولت سیزدهم همین مدیران میانی، استانداران، معاونین وزرا، مدیران کل ستادی و استانی و برخی رؤسای مراکز مهم مانند بانک مرکزی هستند؟ آیا مدیران خسته و ناکارآمد دولت روحانی قرار است فاصله میان مردم و مسئولین را پر کنند؟ بدیهی است تا زمانی که مدیران اجرایی میانی و استانداران تغییر نکنند، مردم تغییر ریل دولت را حس نمیکنند هر چند اقدامات رییس جمهور محترم کاملا برخلاف حسن روحانی و در راستای پر کردن این شکاف بودا است؟
بد نیست بدانید که حسن روحانی در ابتدای تشکیل دولتش در سال ۹۲ در کمتر از یک ماه پس از تغییر کابینه، مدیریتهای ارشد میانی و ستادی را تغییر داد. در برخی از وزراتخانهها مثل نهاد ریاست جمهوری، وزارت اطلاعات و وزارت کشور، سرعت این تغییر خیلی بیشتر بود.
تأخیر در پاسخ به استعلامات
بنابراین آنچه بیش از همه ضروری مینماید، تسریع در فرایند انتخاب مدیران دولتی است. بنا بر آنچه شنیده می شود ظاهرا یکی از دلایل اصلی این تأخير، عدم پاسخ نهادهای امنیتی به استعلامات مدیران انتخابی است؛ در حالی که پیش از این چنین تأخیری صورت نمیگرفت.
به نظر میرسد رئیس جمهور باید این موضوع را از وزیر اطلاعات مطالبه کند. خصوصا که مدیران ارشد این وزارتخانه همچنان مدیران ارشد دولت روحانی هستند! این در حالی است که پیش از این، استعالامات چند روزه و به صورت شفاهی پاسخ داده میشد تا مراحل کتبی آن طی میشد.
اکنون نیمی از سال 1400، سه ماه از انتخاب رئیسی و یک ماه از روی کار آمدن او به عنوان رئیس دولت گذشته است. زیرساخت اصلی و مقدمه همه تحولات وعده داده شده از سوی دکتر رئیسی، مدیران میانی و استانی دولت هستند. با توجه به انبوه مشکلاتی که دولت قبل برجای گذاشته، انتظار این است که دولت مردمی و تحولخواه رئیسی از لحظه به لحظه فرصتها استفاده کند و تأخیر را جایز نداند. خصوصا که این موضوع، مطالبه به حق امام خامنهای هم بوده است و تأخير در آن به معنای بیبرنامگی دولت، عدم برخورداری دولت رییسی از نیروی انسانی همسو و در نتیجه القای ناامیدی خواهد بود.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
⭕️📸 وقتی نقطهزنی "وطن امروز" آتش به لانه دشمن میاندازه /منبع
🔻 خبرنگار bbc با تیتر روزنامه وطن امروز دربارهی ۱۱ سپتامبر توییتی زده و گفته که چرا این روزنامه تندرو برای بیستمین سالگرد این اتفاق از عنوان "آغاز پایان امریکا" یاد کرده
🔺 به دنبال این توییت، هفتهنامه Newsweek سعی کرده با مظلوم نمایی و تبلیغات رسانهای سقوط امریکا رو انکار کنه در حالیکه جهان شاهد فرار حقیرانه امریکا و ناتو از گروهکی پابرهنه (طالبان) بوده
بنظر میرسه امریکا دچار افسردگی شده و نمیخواد پایان خودش رو باور کنه😂
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
🔹مدرس خیابانی در تیرماه۱۴۰۰، ۱۱۷میلیون تومان حقوق دریافت کرده و حالا امروز استاندار سیستان و بلوچستان شد!
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد بیسابقه وحید جلیلی خطاب به ستاد شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در صدا و سیما:
⏪اقدامی که شما کردید، صدها فعال فرهنگی را منفعل کرده است، فعالانی که با خطبههای امام جمعه لواسان، امیدشان زنده شده بود؛ آیا به ضربهای که زدهاید واقف هستید؟
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
تاریخ مصرف کشوری به نام #أفغانستان جهت سپر دفاعی در #شرق_ایران #غرب_چین و #جنوب_روس برای آمریکا چه از روی ناچاری(شکست)و چه اختیار، تمام شده،از این رو خطر یوگسلاویزه شدن و جنگ داخلی تا سرحد تجزیه بسیار جدی است. نخبگان افغان باید هوشمندانه تر برای تمامیت کشور شان وارد میدان شوند
✍️شهرام مهدوی
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
حسین فریدون و هادی با اون همه اختلاس وفساد در مرخصی بسر میبردن، امام جمعه حق طلب وضدفسادلواسان برکنار میشه، اینو به هرکی بگی مستقیم معرفیت میکنه تیمارستان.
✍️کفشنده
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
🔴#مهم | ایران در مواجهه با طالبان دچار افراط و تفریط نمیشود، چنانکه در تعامل با شوروی سابق، قطر و حماس دچار نشد
🔰 تحلیلی خواندنی پیرامون دلایل ایران برای مذاکره و ارتباط با برخی از حکومتها و جریانات سایر کشورها
🔸به بشار اسد رئیس جمهور سوریه و نوع رفتارش نسبت به مردم کشورش انتقاداتی وارد بوده و هست، پس چرا در جنگ سوریه در کنار حکومت سوریه ایستادیم؟ حکومت سوریه ولو دارای اشکالاتی باشد چه در سالهای دفاع مقدس در کنار ایران و چه در جنگ با داعش در مقابل استکبار جهانی ایستاد و این ایستادگی و همراهی جدی ایران باعث شد که شر داعش از کل مردم جهان دفع شود.
🔸روسیه(شوری سابق) یک کشور کمونیستی ست که ظلمهای زیادی در گذشته نسبت به کشورهای اسلامی روا داشته از جمله در هشت سال دفاع مقدس در کنار حزب بعث عراق قرار گرفت و با دادن تجهیزات فراوان و مشاورت نظامی به عراق باعث کشته شدن بسیاری از مردم و رزمندگان ایران شد، پس چرا در سالهای اخیر روابط ایران و سایر کشورهای جریان مقاومت با این کشور نزدیک شده است؟ روسیه به عنوان یکی از قدرتهای اصلی جهان در سالهای اخیر نقش بسزایی در صادر نشدن بسیاری از قطعنامهها و تحریمها علیه ایران و سایر کشورهای جریان مقاومت داشته است و همچنین در جنگ سوریه در کنار جبهه مقاومت نقش بسزایی در نابودی داعش داشته است و این ظلمی بزرگ به مردم منطقه است اگر به خاطر گذشته، امروز به سراغ روسیه نرویم و از فرصت آن استفاده نکنیم.
🔸قطر حامی و تامین کننده اصلی پول و تجهیزات نظامی جبهة النصرة که بزرگترین جریان تکفیری بود که در سوریه در مقابل جریان مقاومت قرار گرفت و باعث به شهادت رسیدن بسیاری از رزمندگان جبهه مقاومت شد؛ پس چرا امروز ایران روابط نزدیکی با این کشور دارد؟ قطر یکی از استراتژیکترين کشورهای عربی ست و آمریکا و عربستان بسیار از این ارتباط نگران هستند و تلاش فراونی کرده اند که بتوانند این ارتباط را از بین ببرند. شاید در آینده بتوان گفت این ارتباط چه منافع گستردهای برای ایران، سایر کشورهای منطقه و جبهه مقاومت به همراه داشته است.
🔸جنبش حماس فلسطین در جریان جنگ سوریه مقابل جبهه مقاومت قرار گرفت؛ پس چرا امروز عضو جبهه مقاومت محسوب میشود و از سوی جبهه مقاومت حمایت میشود؟ با وجود این اشکال اما امروز جریان اصلی که در فلسطین مقابل اسرائیل به عنوان دشمن اصلی اسلام و بشریت ایستاده است حماس است و نمیتوان به خاطر اشتباهی که در گذشته داشتهاند از جریان حماس برای مقابله و نابودی بزرگترین دشمن اسلام حمایت نکرد.
🔸طالبان در زمان گذشته که بر افغانستان حاکم شد یکسری تصمیمات و روشهای افراط گرایانه نسبت به مردم این کشور داشت و همچنین در آن دوران باعث کشته شدن طیفی از مردم افغانستان شد پس چرا امروز ایران با طالبان مذاکره میکند؟ پیرامون طالبان پاسخهای قبلی به نوعی پاسخی به این سوال است و هم اینکه پاسخ های فراونی در این روزها نسبت به این سوال خواندهاید. شرایط طالبان تفاوتی نسبت به روسیه و قطر برای ارتباط ندارد و طالبان این موضوع را در سخن و عمل در طول سالهای گذشته طی مذاکراتی که با مسئولین ایران داشته ثابت کرده است و شاید در سالهای آینده بتوان پیرامون آن به صورت مصداقی مطالبی بیشتری را بیان داشت.
🔹نکته اول: در کجای دنیا مناسبات بین المللی کشورها این گونه است که به خاطر منازعات گذشته امروز باهم پیرامون منافع مشترک مذاکره و همکاری نکنند و اگر این گونه بود امروز اکثر کشورها با یکدیگر در ارتباط نبودند.
🔹نکته دوم: دکترین بین الملل انقلاب اسلامی همیشه این گونه بوده است که با حفظ چهارچوبها و خطوط اصلی انقلاب و جبهه مقاومت باید با تمام کشورها مذاکره کرد مگر کشوری که خلاف آن را رعایت کند.
🔹نکته پایانی: باید دانست که حکومتها و جریانات سایر کشورها مانند دلاور مردان سپاه پاسداران، حزبالله لبنان، حشدالشعبی، فاطمیون و زینبیون نیستند که سربازان مطیع ولی فقیه باشند و باید با آنها براساس منافع مشترک جلو رفت و به نتیجه رسید.
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
♦️گروسی: در تهران فوری ترین مساله را حل کردم و آن از بین رفتن اطلاعات فعالیت های هسته ای ایران بود
نشست خبری مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از بازگشت به وین- در فرودگاه:
🔹توافق به دست آمده راه حل قطعی نیست بلکه تدبیری در راستای خرید زمان برای دیپلماسی است.
🔹نگاه او به این توافق یک راه حل طولانی نیست.
🔹 گمانهزنیهایی که پیش از سفر او درباره صدور قطعنامه علیه ایران در شورای حکام
🔹 برخی کشورها بر اساس گزارش اخیر او در خصوص برجام و مسائل پادمانی ایران معتقد به صدور قطعنامه بودند.
🔹اطلاعات تکمیلی را پیرامون نتایج سفرش به ایران در اختیار اعضاء قرار داده ام تا آنها اقدامات خود را «سبک سنگین» کنند
🔹در دیدار با مقامات ایران فوری ترین مساله را حل کرده ام که همان از بین رفتن اطلاعات درباره فعالیت هستهای ایران در زمینه آب سنگین، روتورها، سانتریفیوژها و غنی سازی است و این دستاورد مهمی است./رصد
@AkhbareFori
https://instagram.com/fori_plus?igshid=la45abwlch90
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در ماههای آینده مردم تغییرات را حس خواهند کرد
وزیر کار :
🔹برخلاف مطالبی که گفته میشود، اگر فرآیندها اصلاح شود، مشکل منابع نداریم.
🔹با اصلاح فرآیندها و تغییر نظامهای مدیریتی اتفاقات خوبی خواهد افتاد و مردم در ماههای آینده تغییرات را حس خواهند کرد.
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
20.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ چرا افراد جذب فرقه ها می شوند؟
🔺امروزه هزاران فرقه در سراسر جهان وجود دارد. به طور کلی ، فرقه گروه یا جنبشی است که متعهد به ایدئولوژی معمولاً افراطی است که معمولاً در یک رهبر کاریزماتیک تجسم یافته است.
🔺اما دقیقاً چه چیزی فرقه ها را از گروه های دیگر متمایز می کند؛ و چرا مردم به آنها می پیوندند؟
🔺جانجا لالیچ توضیح می دهد که چگونه فرقه ها اعضای خود را جذب و دستکاری می کنند.
🔞 فرقه شناسی
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ولی نصر، عضو ارشد اندیشکده بروکینگز:
📍احساسات میهن دوستانه ایرانی ها بعد از [ترور] ژنرال سليمانی یک شگفتی بود/سیاست های ما در منطقه باعث بی اعتمادی بسیاری به آمریکا شده/ایران با دو اهرم کاهش تعهدات و افزایش تنش ها با فشار حداکثری مقابله کرد...
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab