شورای سیاستگذاری ائمه جمعه چگونه تریبون نماز جمعه را از اهداف و وظیفه اصلی خود منحرف ساخت؟
🔹مرحوم پدرم بیست سال امامجمعه بود و کلا در این فضا بزرگ شدم. یک سری مسائل درونسازمانی یا به عبارتی نقد درونی وجود دارد که معتقدم در موضعگیری و عملکرد امام جمعه قطعا موثر است و ندیدم جایی گفته بشه.
🔸دههی شصت تشکیلات امامجمعه و سپاه یکی بود. اغلب دفتر امامجمعه و ماشین و امکانات را بخاطر بحث حفاظت، سپاه تامین میکرد. این وضعیت از دهه هفتاد تغییر کرد و عملا تامین دفتر و خودرو ...به عهده خود امامجمعه بود.
🔹تصور کنید یک روحانی ساده از قم وارد شهری کاملا غریب میشود. چطور دفتر یا منزل ساده برای خود مهیا کند؟اینجاست که برخی نهادها ورود میکردند و امکانات را تامین میکردند. مثلا یکی از شهرها دیدم دو اتاق در ساختمان هلالاحمر شدهبود دفتر امام جمعه!
🔸شورای سیاستگذاری ائمه جمعه(ش گ)هم معتقد بود نباید به امام جمعه امکانات و حتی حقوق عادی یک کارگر را بدهد! برود خودش تامین کند. این امر باعث شد که عملا تامین یک دفتر ساده یا ماشین در حد پراید از طرف فرمانداری یا شهرداری یا سایر نهادها صورت گیرد که آغاز وابستگی امامان جمعه بود
🔹در نتیجه امامجمعه وامدار سایر نهادها و مسئولان میشد و عملا نمیتوانست در صورت مشاهده تخلف یا ظلمی از سوی فرماندار یا شهردار از آنان بازخواست کند. حتی حامی آنان هم میشد. این سیاست غلط از طرف مسئولان شگ یک نوع افتخار و زیطلبگی قلمداد میشد اما در واقع ذلت امام جمعه بود!
🔸بحث حقوق امامجمعه هم مهم بود./ آقای تقوی که سال ۹۵ با افتخار گفتند ائمه جمعه فقط ۲۰۰هرارتومن شهریه میگیرند(ده درصد یک حقوق ساده آن زمان) آیا خودشان میتوانستند با این مبلغ زندگی کنند؟
🔹برخی ائمهجمعه بخاطر نداشتن یک زندگی یا امکانات عزتمندانه وارد کارهای درآمدزایی شدند که هم موضع تهمت بود و هم برخی مفاسدی هم در پی داشت. البته به ندرت در برخی شهرها امام جمعه میتوانست به تنهایی تمامی این امکانات لازم را مهیا کند
🔸نتیجه اینکه سیاست غلط شگ با تابلوی زندگی طلبگی و زاهدانهی ائمهجمعه عملا به ذلت آنان و وابستگی ناخواسته به نهادها را رقم زد و تریبون نماز جمعه را از اهداف و وظیفه اصلی خود منحرف ساخت
🇮🇷 صدای ایران | احمد نجمی
🆔 @voifarsi | @voinews
تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
شورای سیاستگذاری ائمه جمعه چگونه تریبون نماز جمعه را از اهداف و وظیفه اصلی خود منحرف ساخت؟ 🔹مرحوم پ
✍ متاسفانه این وضعیت فقر و عدم تامین مالی جریان حوزوی به بهانه واهی زی طلبگی و ... نه تنها در جایگاه ائمه جمعه بلکه در سازمان تبلیغات برای روحانیون و حوزه علمیه برای طلاب هم وجود دارد
این درحالیست که برخی مسئولان واپس گرای حوزوی هنوز معتقدند زی طلبگی مترادف با عدم تامین مالی است و نشان طلبگی نه اندیشه آزاد اسلامی و صرفا یک زندگی کلنگی با یقه سفید و تسبیح است
اما ایا از خود پرسیده اند طلبه که در اولیات و بدیهیات زندگی مادی با شهریهای که کفاف یک هفته از زندگی اش را هم نمیدهد و تا گردن زیر بار تورم و گرانی است چگونه میتواند به تحصیل تهذیب و تلاش برای تعالی معارف اسلام بیاندیشد و زبان برنانی برای دفاع از حقیقت و عقلانیت داشته باشد؟
🇮🇷 صدای ایران
🆔 @voifarsi | @voinews
📸 #اینفوگرافیک/ ۶۵ درصد پزشکان از مالیات فراری هستند!
🔹گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۹ نشان میدهد، ۶۵% پزشکان به سلامت اقتصادی جامعه پایبند نیستند.
🔹جالب است بدانید مالیات پزشکان آمریکایی سه برابر صادرات نفت ایران برآورد میشود.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نهضت امر به معروف و نهی از منکر را تعطیل نکنید ...
نه در فیضیه نه در دانشگاه نه در جامعه و نه در نماز جمعه
کلیپ زیبا را ببینید
استاد رحیم پور ازغدی
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
♦هجوم دلالان برای خرید و فروش امتیاز مسکن ملی
روزنامه اعتماد نوشت:
🔹️با وجود آنکه دیگر خبری از آگهی فروش امتیاز واحدهای طرح ملی مسکن در سایتها نیست، اما بنگاههای املاک همچنان اقدام به خرید و فروش امتیاز این طرح میکنند.
🔹️آنگونهکه مسئولان وزارت راه و شهرسازی اعلام کردهاند معامله وسوسهبرانگیز چند صد میلیون تومانی امتیاز مسکن ملی، ضمن لغو امتیاز متقاضیان، برخورد قانونی از طریق مراجع قضایی با دفاتر ثبت اسناد و مشاورین املاک که در این فعالیت مشارکت دارند را به دنبال دارد.
#اخبار-بازار
@Akhbarbazar
📌چرا ماهی اینقدر گران شده؟
رئیس سازمان شیلات:
🔹علت افزایش قیمت ماهی در بازار از یکسو افزایش قیمت نهادهها و هزینههای تولید و از سوی دیگر نبود شبکه توزیع و دلال بازی است
🔹برای اینکه ماهی به دست مصرف کننده برسد، چند دست جا به جا میشود و در واقع قیمتی که تولیدکننده برای محصولش دریافت میکند، بسیار پایینتر از آن چیزی است که محصول در بازار به فروش میرسد.
🔹همین دست به دست شدن محصولات شیلات و دلال بازیها موجب افزایش قیمت میشود.
#اخبار-بازار
@Akhbarbazar
برق مشترکان پرمصرف با قیمت 820 تومان محاسبه شده است
🔹مدیر کل مدیریت امور مشترکان توانیر: مشترکانی که بالاتر از الگوی تعیین شده برای برق، مصرف داشتند برق آنها با قیمت 820 تومان محاسبه شده است.
#اخبار-بازار
@Akhbarbazar
کاش صدا و سیما دوباره مثل اوایل انقلاب بین طیفها و تفکرات مختلف مناظره برگزار کند.
برای شروع هم لازم نیست به کمونیستها تریبون بدهیم، پیشنهادم برای مناظره اول، مباحثه بین دو شخصیت متین و عالم مثل آقای حاجعلیاکبری و حسن رحیم پور ازغدی با موضوع «نماز جمعه در جمهوری اسلامی» است.
✍جعفر یوسفی
✍ بیداری ملت
@bidariymelat
♦انتصاب فامیلی در وزارت جهاد کشاورزی؟
🔹در روزهای گذشته برخی رسانهها مدعی شدند، وزیر کشاورزی برای سه برادر زنش حکم مدیر کلی حراست، رئیس دفتری و مشاورت وزیر زده است.
🔹در واکنش به این اخبار روابط عمومی وزارتخانه در اطلاعیهای ضمن تائید یک مورد انتصاب افراد نزدیک به وزیر نوشت: در احکام صادره وزیر جهاد کشاورزی تاکنون حکمی برای مسئول حوزه ریاست وزیر صادر نشده است و هیچ یک از مشاوران وزیر نیز نسبت خانوادگی با ایشان ندارند. تنها حکم صادره در این ارتباط مربوط به انتصاب رئیس مرکز حراست که از نزدیکان و اشخاص مورد اعتماد وزیر بوده است./فرهیختگان
@AkhbareFori
https://instagram.com/fori_plus?igshid=la45abwlch90
🔴 *آقای اژهای، متهم اصلی دارد به ریش ما میخندد!*
1⃣ *پرده اول:*
در تاریخ ۱۷ تیر ۹۶ ری تکیه، عضو ارشد شورای روابط خارجی آمریکا: «امروز مأموریت دولت آمریکا آن است که برای شروع محتمل یک جنبش اعتراضی که میتواند سبب بی ثباتی نظام جمهوری اسلامی تا مرز فروپاشی شود، برنامه و طرح ریزی کند. این کار نه فقط به "خالی کردن خزانه جمهوری اسلامی" نیاز دارد، بلکه به یافتن راههایی جهت قدرتمند کردن مخالفین داخلی آنهم نیاز دارد. برنامهریزی برای همه این کارها باید همین امروز آغاز شود چرا که وقتی بحران شروع شد، برای اینکه آمریکا بازیگر جریان بشود، بسیار دیر خواهد بود.»
2⃣ *پرده دوم:*
امام خامنهای در۲۲ مرداد ۹۷:
همین قضیّه ارز و سکّه و این حرفهایی که این دو سه ماهه پیش آمد، خب مبالغ زیادی -حالا گفتند #هجده_میلیارد_دلار، اسکناس موجودِ ارز؛ برای کشور ما که در تهیّهی ارز مشکل داریم و ارزها و پولهای خودمان را هم نمیتوانیم از خارج وارد کشور کنیم و سخت است، هجده میلیارد رقم بالایی است- بر اثر بعضی از بیتدبیریها و بیتوجّهیها، آمد دست افرادی که از آن #سوءاستفاده کردند.
✅ یک نفری یک کالایی را ثبت سفارش کرد، یک کالای دیگر آورد؛ یک چیزی را درخواست کرد برای یک مقصودی، ارز را در آنجا مصرف نکرد؛ گفت میخواهم مسافرت بروم، نرفت؛ ارز را یا آوردند - یک تعداد معدودی- استفاده کردند، یا به قاچاقچی فروختند [و او] ارز را برداشت برد خارج، یا به کسی فروختند که آن را احتکار کرد و نگه داشت تا گران بشود و بیاید به قیمت دو برابر و سه برابر بفروشد و به ثروت بادآورده [برسد]؛
⬅️خب اینها #مشکلات_مدیریّتی است؛ این ربطی به تحریم ندارد. مسئولین محترم کشور، به این معنا اذعان دارند؛ قبول دارند که مشکلِ اینجوری هست؛ بنابراین بسیاری از مشکلات از این قبیل است. مشکلات، مربوط به نحوه مدیریّت ما و نحوه سیاستگذاریِ اجرایی ما است.
✅ ارز را یا سکّه را وقتی که بصورت غلط تقسیم میکنند، این دو طرف دارد: یکی آن که میآید این را میگیرد و مثلاً فرض کنید قاچاقچی است یا به قاچاقچی میفروشد؛ یکی آن که این را میدهد.
ما همهاش داریم دنبال آن کسی که «میگیرد» میگردیم - مفسد اقتصادی، قاچاقچی-
درحالیکه تقصیر عمده متوجّه آن کسی است که «داد»؛
"او" را باید دنبال کرد.
در این کاری که اخیراً قوّه قضائیّه شروع کرده که کار درستی است، دنبال این هستند. نه اینکه بیخود زید و عمرو را متّهم کنند؛ نه،
لکن بالاخره یک تخلّفی انجام گرفته، یک خطای بزرگ انجام گرفته. نمیگوییم هم «خیانت»؛ زبان بنده اینجور نمیگردد که راحت بگوییم فلانی یا فلانکَسها #خیانت میکنند؛ نه، امّا بالاخره خطا کردند و خطای مهمّی کردند که ضررش به مردم برگشت.
وقتی اینجور قیمت ارز ترقّی پیدا میکند - یعنی قیمت ریال میآید پایین- خب برای آن کارمندی که روزمُزد است یا حقوق اندکی دارد، دیگر چیزی باقی نمیماند. قیمت ریال وقتی آمد پایین، قیمت پول ملّی وقتی آمد پایین، مشکلات همین میشود که ملاحظه میکنید. خب، این یک نکته که بنابراین، تحریمها اثر دارند - نه اینکه اثر ندارند- امّا عمده تأثیرِ سوء، مربوط به نحوه اقدام ما و مدیریّتها است.
3⃣ *پرده سوم:*
وحید مظلومین معروف به سلطان سکه در ۲۳ آبان ۹۷ اعدام شد و مردم میپرسند چرا کسی که راه را بر سوء استفاده امثال این فرد باز کرده محاکمه نمیشود؟ ⁉️
4⃣ *پرده چهارم:*
احمد عراقچی، معاون ارزی بانک مرکزی، بعد از بازداشت در اعترافاتش میگوید "من با این کار مخالف بودم، اما نمیدانم آقای روحانی با چه استدلالی دستور انجام این کار را داده بود!". یعنی دستور انجام این کار، توسط شخص روحانی صادر شده بود.
⏹ نتیجه گیری:
رئیس محترم قوه قضائیه!
وقتی روحانی در راستای پیاده کردن این توطئه آمریکایی، در خرداد و تیر ۹۷ به میلیاردها دلار ارز و نیز هفت میلیون قطعه سکه طلای خزانه کشور، چوب حراج زده و بخش قابل توجه آنرا در اختیار دلالان و رانت خواران و باندهای مافیایی قرار داده است. درنتیجه قیمت دلار انروز تا حدود ۱۲ هزار تومان و امروز تا ۲۷ هزار تومان افزایش یافت و قیمت سکه نیز آنروز به بیش از چهارمیلیون و امروز به بیش از ۱۱ میلیون تومان رسیده واغلب کالاهای مورد نیاز روزمره مردم نیز گران شد؛ تعلل بیش ازاین صحیح نیست و مردم از شما میخواهند که روحانی را به دادگاه فراخوانده و او را بازداشت و محاکمه کنید. چرا که به حکم قطعی رهبرانقلاب جرم کسی که این ارزها و سکهها را با تخلف و غیرقانونی توزیع کرده، بسیار بیشتر است به استناد قاعده سبب اقوی من مباشر...
⬅️خلاصه چطور ممکن است:
*گیرنده ارز و سکه: اعدام*
*عرضهکننده: ۱۰ سال حبس*
*دستور دهنده و مقام اصلی: ول بچرخد و آزاد! به ریش همه ما هم بخندد؟!*
✒️حمید رسایی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
♦پمپ بنزین های کشور تا شنبه به سامانه وصل میشوند
جواد اوجی، وزیر نفت:
🔹حدود ۴۰۰۰ جایگاه در سطح کشور فعال شده است.
🔹همچنین حدود ۸۰۰ جایگاه عرضه در سراسر کشور به سامانه هوشمند سوخت متصل شده است.
🔹 پیشبینی میکنیم ظرف یک تا دو روز آینده همه جایگاههای عرضه سوخت کشور به سامانه متصل شوند./باشگاه خبرنگاران
@AkhbareFori
https://instagram.com/fori_plus?igshid=la45abwlch90
🔴نهضت تحول در نمازجمعهها لازم است
🔹 امیر حسین ثابتی نوشت: خطبه های نماز جمعه تهران به امامت حجه الاسلام ابوترابی را گوش دادم.
🔹نه از صبوری و همراهی مردم در ماجرای اخیر بنزین تشکر شد، نه هشداری به مسئولان درباره فامیل بازی هایشان داده شد، نه تملق های اخیر در برابر رییس بانک ملی و وزیر صمت محکوم شد!
🔹طبق معمول حرفهای کلی و "همه راضی کن"
🔹با این وضعیت خلوت بودن نمازجمعه ها و عدم استقبال مردم نه تنها جای تعجب ندارد، بلکه کاملا عادی است. مردم چرا باید در مراسمی شرکت کنند که از اول تا اخر آن حرفهای تکراری و کلی گفته میشود و هیچ انتقاد صریح و بی پرده ای نسبت به اشتباهات مسئولان نمیشود؟
🔹حتی به لحاظ محتوا نیز حرف قابل توجه و خاصی بیان نمیشود که بشود امیدوار بود با گوش دادن خطبه ها سطح بینش و دانش مردم رشد میکند.
🔹بسیاری از کسانی که در حال گوش دادن خطبه ها هستند از خطبای محترم باسوادتر و حتب خطیب تر هستند. این مدل برگزاری نمازجمعه ها دقیقا کدام مشکل از جامعه اسلامی و مردم را حل میکند؟ "تقریبا هیچ"
🔹نهضت تحول در نمازجمعه ها باید راه بیفتد...
✍️بیداری ملت
@bidariymelat