🔴 مهمترین جلوۀ غرورِ بعد از خوببودن، «فردیّت در امور معنوی» و «اجتماعینبودن» است
🔴 با اخلاق فردیِ عالی هم ظهور واقع نمیشود؛ اخلاق اجتماعی و ازخودگذشتن در عمل اجتماعی لازم است
📌 تاریخ بعثت و عصر ظهور(فصل دوم) – ج۹
🔻 کسی که معنویاتی دارد اما طمع خدمت به مردم ندارد، حتماً دچار غرور معنوی است
🔻 هر کار خوبی انجام دادی بعدش ببین دچار غرور معنوی شدهای یا نه؟ چون نفس انسان مکّار است و خوبیها را مال خود میکند
🔻 دینداری، اخلاق، معنویت و نمازی که آدم را اجتماعی بار نیاورند، بیتردید انحرافی هستند
🔻 تزکیۀ نفس با ازخودگذشتن در عمل اجتماعی حاصل میشود
_
🔘 نفس انسان، مکّار است؛ شما به سمت هر خوبیای بروی، آن خوبی را مال خود میکند. مثلاً اگر نفس شما نتواند، شما را بینماز کند و شما اهل نماز و مسجد بشوی، شما را مغرور میکند و میگوید «من همانم که به مسجد میروم!» یعنی همان غرور معنوی.
🔘 هر کار خوبی انجام دادی، بعدش باید ببینی آیا غرور معنوی پیش آمده یا نه؟ اگر کسی از کارِ خوب شما خبر نداشته باشد، شما نمیتوانید ریا کنید، اما عُجب، اینطور نیست، حتی اگر کسی هم نباشد، باز عُجب و غرور اتفاق میافتد.
🔘 امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: «يَعْمَلُ الْأَعْمَالَ الصَّالِحَةَ وَ هُوَ عَلَى وَجَل» مؤمن وقتی کار خوبی انجام داد بعدش دچار ترس میشود از اینکه نفسش شروع به بهرهبرداری کند.
🔘 ما باید بعد از خوببودن، مواظب باشیم که دچار انانیّت، عجب و غرور معنوی نشویم. مهمترین جلوۀ انانیّت بعد از خوببودن، فردیّت در امور معنوی و اخلاقی و اجتماعینبودن است.
هرکسی دید که زیاد طمع خدمت به مردم و دغدغۀ جامعه را ندارد ولی معنویاتی دارد، حتماً دچار غرور معنوی است. این یکی از علامتهای غرور است.
🔘 انانیّت در کجا بیشتر از بین میرود؟ آیا با نماز شب، یا غلبه بر خواب و خوراک، این انانیّت از بین میرود؟ یا آنجایی که وارد جامعه میشوی تا به مردم خدمت کنی اما صدمه میخوری و حرف میشنوی!
🔘 اگر کسی بخواهد با امربهمعروف و نهی از منکر، آنهم با رفق و مدارا، به جامعه خدمت کند، باید از آبروی خودش بگذرد. همانطور که اهلبیت(ع) و اولیاء خدا از آبرو گذشتند.
🔘 مجاهدتکردن در راه علیبنابیطالب(ع) برای حضرت زهرا(س) گذشتن از آبرو بود. برای یاریِ امامحسین(ع) هم باید از آبرویت میگذشتی. چون در آنزمان به خودِ امیرالمؤمنین(ع) و خودِ اباعبدالله الحسین(ع) هم توهین میکردند.
🔘 حضرت خدیجه(س) در ابتدای بعثت که دورۀ غربت پیامبر(ص) بود به ایشان کمک کرد و هستی خود را در اختیار او گذاشت و از آبرو و اعتبارش گذشت با اینکه ایشان و خودِ پیامبر(ص) را هم تمسخر میکردند.
🔘 اگر آدم یکذره بخواهد احترام و آبروی خودش را حفظ کند، اصلاً نباید وارد جامعه بشود و دخالت بکند، نباید حرفی بزند که به او حرف بزنند. شما برای امربهمعروف و نهیازمنکر، باید روی نفس خودت پا بگذاری.
🔘 الان شما آدم مؤمن و محترمی هستی. یکدفعهای شیطان یک جایی که باید امر و نهی بکنی، میگوید «نگو! حرمتَت شکسته میشود» درحالیکه حضرت زهرا(س) همۀ آبرو و حرمت خودش را در راه امیرالمؤمنین(ع) خرج کرد.
🔘 تزکیۀ نفس با ازخودگذشتن در عمل اجتماعی است. چرا همۀ خوبیها یک قطره است در مقابل اقیانوس امر بهمعروف و نهیازمنکر؟ چون شما در امر و نهی، آنقدری که از خودت میگذری حتی در جهاد فی سبیلالله هم آنقدر از خودت نمیگذری.
🔘 ما معمولاً در مسائل اقتصادی، اجتماعی نیستیم. همینجاها ایمانمان به خدا مشخص میشود؛ مثلاً اینکه دربارۀ مسئولیت اجتماعی و امر به معروف و نهی از منکر، در عرصۀ اقتصادی چگونه عمل میکنیم؟
🔘 مسئولیت اجتماعی داشتن در امر اقتصاد و معیشت در این است که بهجای اینکه خودت تنهایی با پولت کار کنی، تعاونی راه بیندازی و با یک عدهای مشارکت کنی. بله ممکن است عُرضۀ تو بیشتر از شرکایت باشد، بگذار یک چیزی از شما به بقیه برسد و دست چهار نفر دیگر را هم بگیر.
🔘 درس اخلاق و دینداری واقعی آن چیزی است که آدم را اجتماعی بار بیاورد. اگر دینداری، اخلاق، معنویت و حتی نماز جماعت، آدم را اجتماعی بار نیاورد، بیتردید انحرافی هستند. این دین و اخلاق و معنویت، مال مغروران است و این افراد را عُجب فرا گرفته است.
🔘 با اخلاق فردی، ظهور واقع نمیشود. البته اخلاقی فردی را نفی نمیکنیم، بلکه میگوییم: معیار اصلی «اخلاق اجتماعی» است. اخلاق فردی، مقدمه و دستگرمی است. با اخلاق فردی خودت را آماده میکنی، اما آنجایی که باید با نفس و ابلیس، حسابی کُشتی بگیری، اخلاق اجتماعی و مسئولیت اجتماعی است.
👤علیرضا پناهیان
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۱/۲۳
📢صوت: @Panahian_mp3
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7256
@Panahian_text
🛑نمایندگان اردن خواستار قطع روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی شدند
🔻۷۶ نماینده پارلمان اردن در واکنش به حملات صهیونیستها به مسجدالاقصی خواستار قطع روابط دیپلماتیک با این رژیم و لغو توافقات با تلآویو شدند.
🔻وزارت خارجه مغرب نیز تجاوزات نظامیان صهیونیست علیه مسجدالاقصی، بستن دروازهای این مسجد و ضرب و جرح نمازگزاران را محکوم کرد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک اینفلوئنسر: روزی ۱۳ ساعت در اینستاگرام میچرخیدم!
🔺 لورن بلک، اینفلوئنسر با بیش از ۱۰۰ هزار فالوئر گفت: «احساس اضطراب میکردم چون هر روز ناچار بودم رضایت هزاران هزار آدم را به دست بیاورم»
@TebyanOnline
🔴چهار "نون" راهگشا
✍️ گاهی آدم هنگام گرسنگی با یه "نون" مشکل رو حل میکنه؛ حالا با چهار تا "نون" میشه جلوی خیلی از مشکلات را گرفت و به آرامش رسید.
🔰 این هم "چهار نون" راهگشا:
نبین
نگو
نشنو
نپرس
1⃣ نبین
۱- عیب مردم را نَبین.
۲- مسائل جزئی در زندگیِ خانوادگی را نَبین.
۳- کارهای خوب خودت را که برای دیگران انجام دادی، نَبین.
۴- گاهی باید وانمود کنی که ندیدی (اصل تغافل).
2⃣ نگو
1- هر چه شنیدی، نگو.
۲- به کسی که حرفت در او تأثیر ندارد، چیزی نگو.
۳- سخنی که دلی را بیازارد، نگو.
۴- هر سخن راست را هر جا، نگو.
۵- هر خیری که در حق دیگران کردی، نَگو.
۶- راز را حتی به نزدیکترین افراد نگو.
3⃣ نشنو
۱- هر سخنی ارزش شنیدن ندارد، نَشنو.
۲- وقتی دو نفر آهسته سخن میگویند، سعی کن نَشنوی.
۳- غیبت را نَشنو.
۴- گاهی وانمود کن که نشنیدی (اصل تغافل).
(خود را به نشنیدن بزن)
4⃣ نپرس
۱- آنچه را که به تو مربوط نیست، نپرس.
۲- آنچه که شخص از گفتنش شرم دارد، نپرس.
۳- آنچه باعث آزار شخص میشود، نپرس.
۴- آن پرسشی که در آن فایدهای نیست، نپرس.
۵- آنچه که موجب اختلاف و نزاع میشود، نپرس.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/SabkeZendege
تمجید باشگاه پورتو از مهدی طارمی
🔹تمجید ویژه باشگاه پورتو از مهاجم ایرانیاش: در روز روزه میگیرد و شب گرسنگیاش را با گل رفع میکند؛ مهدی طارمی مقابل پورتیموننزه مهارنشدنی بود و برای اژدها هتتریک کرد.
@AkhbareFori
تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
تمجید باشگاه پورتو از مهدی طارمی 🔹تمجید ویژه باشگاه پورتو از مهاجم ایرانیاش: در روز روزه میگیرد و
توی دوره ای که سلبرییتها نماد غرب گرایی و دین گریزی و دین زایی هستند، یکی مثل مهدی طارمی در قلب اروپا ارزشهای دینی را پاس می دارد و موجب تقدیر می شود.
درود بر شرف و غیرت مهدی طارمی
🔹نخستوزیر سوئد در واکنش به آتش زدن قرآن گفته: «در سوئد مردم اجازه دارند نظرات خود را بیان کنند؛ خواه خوب باشد یا بد، این بخشی از دموکراسی ماست»!
من نمیدانم چرا همان دموکراسی که در برابر هتک حرمت کتاب آسمانی اسلام، ژست آزادی بیان میگیرد؛ نظرات مردم درباره هلوکاست را برنمیتابد؟
💬 سیدرضی
🔸در اروپا می شود به استناد به «آزادی بیان» قرآن، کتاب مقدس یک و نیم میلیارد مسلمان جهان را آتش زد اما نوشتن حرف Z در ملا عام به دلیل «جانبداری از روسیه در جنگ اوکراین»، ممنوع است...
حال بماند که نفی هولوکاست، زندان هم دارد!
💬امیرعلی ابوالفتح
#استانداردهای_دوگانه
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
اردوغان پرونده خاشقجی را به سعودی داد
اردوغان کانال های اخوانی که در خاک کشورش بود رابه مصر داد
اردوغان خاک کشورش را به اپوزوسیون همسایه ها تبدیل کرده
با ان اپوزوسیون ، همسایه را آزار میدهد
سپس برسر همان اپوزوسیون با همان همسایه معامله میکند
اردوغان،منافق ترین سیاستمدار جهان است
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
🔴 در مقابل باندهای مافیایی قدرت و ثروت، ساختار امر بهمعروف و نهیازمنکر و احساس مسئولیت اجتماعیِ مردم قرار دارد
🔴 جای مسئولیت مردم را نمیشود پُر کرد؛ حتی با مسئولین خوب و قانون و نظارت قوی
📌 تاریخ بعثت و عصر ظهور(فصل دوم) – ج۱۰
🔻 طبق آیه قرآن، اگر «ساختار امر بهمعروف و نهیازمنکر» در جامعه پیاده نشود، باندهای مافیایی قدرت و ثروت، ما را اداره میکنند
🔻 امر بهمعروف و نهی از منکر، شامل احساس مسئولیت اجتماعیِ مردم و پیوند قوی بین کسانی است که این مسئولیت را پذیرفتهاند
🔻 بالاترین مقاومت ابلیس در آخرالزمان برای این است که مؤمنین باهم پیوند اجتماعی قوی برقرار نکنند
🔻 بدون حضور مردم در عرصۀ مسئولیت اجتماعی، نصف دین را باید کنار گذاشت!
_
🔘 امروز الگوی بعثت در مقابل ما قرار دارد و باید ببینیم بر اساس این الگو، پیامبر(ص) درگیر چه مسائلی بود و بعد، این مسائل را در زمان غیبت و در آستانۀ ظهور حل کنیم.
🔘 وقتی برای ادارۀ جامعه و زندگی در یک امّت اسلامی دنبال الگو باشیم، به «ساختار امر به معروف و نهی از منکر» میرسیم. امر به معروف و نهی از منکر، شامل احساس مسئولیت اجتماعی آحاد مردم و پیوند اجتماعی بین کسانی است که این مسئولیت اجتماعی را دارند. این ضمانتی برای اجرای حق در جامعه است.
🔘 اگر بهجای ساختار امر به معروف و نهی از منکر، و بهجای سیستم احساس مسئولیت مردمی با پیوندهای اجتماعی «بروکراسی» را قرار بدهیم درواقع طرح و نقشۀ خدا را بههم زدهایم چون خدا ما را برای رشد آفریده و قطعاً بخشی از رشد ما با حضور در این ساختار است.
🔘 حتی پیامبران و اوصیا هم حق نداشتند جای مردم بنشینند و کاری که باید خودِ مردم به عهده میگرفتند، انجام بدهند. لذا آنجاهایی که مردم مسئولیت اجتماعی خود را انجام ندادند، اولیاء خدا مظلوم واقع شدند و اسلام ضربه خورد و الا برای اولیاء خدا کاری نداشت که عدهای را دور خود جمع کنند و یک باند سیاسی تشکیل بدهند با همان، جامعه را اداره کنند.
🔘 جای مردم را نمیشود پُر کرد. اینکه بخواهیم مسئول خوب یا قانون خوب و نظارت قوی را بهجای احساس مسئولیت مردم بگذاریم، واقعاً شدنی نیست چون بر خلاف فلسفۀ خلقت بشر است؛ یک مرحله از رشد بشر در جریان مسئولیت اجتماعی است.
🔘 ما انقلاب کردیم تا حاکمیت اسلامی در جامعه فراهم بشود و حاکمیت اسلامی یعنی حاکمیت مردمی؛ اینهم با احساس مسئولیت اجتماعی و حضور و مشارکت مردم ممکن میشود.
🔘 شما اگر نخواهی در عرصۀ مسئولیت اجتماعی و پیوند بین کسانی که احساس مسئولیت اجتماعی دارند حاضر بشوی، نصف این دین به دردت نمیخورد و همان دینها و معنویتهای تحریفشده برایت کافی است!
🔘 اگر نخواهید ساختار امر به معروف و نهی از منکر و احساس مسئولیت اجتماعی را در جامعه پیاده کنید، میدانید جایگزینش چه خواهد شد و چه کسانی شما را اداره میکنند؟ باندهای مافیایی قدرت و ثروت.
🔘 قرآن میفرماید: «الْمُنافِقُونَ وَ الْمُنافِقاتُ بَعْضُهُمْ مِنْ بَعْضٍ...» ارتباط منافقان با هم خیلی محکم است. اینها چون خدا را ندارند و از قدرت دین هم ترس دارند، لذا در مقابل دین، پیوند محکمی باهم دارند(البته به ظاهر)
🔘 منافقین، اول یک پیوند مافیایی و باند سیاسی قدرت تشکیل میدهند و بعد، ثروت را جمع میکنند و از پخشکردن آن بین مردم، امساک میکنند. لذا برخی از باندهای سیاسی وقتی حاکم میشوند مردم کلاً فقیرتر میشوند.
🔘 طبق آیه قرآن، در مقابلِ این باندهای مافیایی نفاق، ساختار امر به معروف و نهی از منکر قرار دارد. میفرماید: مؤمنین و مؤمنات هم یار و یاور و پشتیبان هم هستند و پیوند خوب باهم دارند «بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ» بالاترین مقاومت از سوی ابلیس در آخرالزمان برای این صورت میگیرد که مؤمنین اینگونه نباشند.
🔘 شیطان کاری میکند که مؤمنین با هم اختلافات زیادی پیدا کنند. طبق روایت، مؤمنین در آخرالزمان، همدیگر را لعنت میکنند. ابلیس این کار را میکند، چون میخواهد اینها باهم متحد و یکپارچه نشوند. الآن شما این را در جامعه میبینید. در جبهۀ باطل، همه پشت هم هستند اما در جبهۀ حق، کسی حاضر نیست پشتسر کسی برود و از او حمایت کند یا او را تأیید و تقویت کند.
🔘 الان مشارکت حقیقی مردم در وضعیت سیاسی کشورمان خیلی ضعیف است، به دلیل اینکه باندهای قدرت تصمیم میگیرند که لیست به مردم بدهند. نامزدها زیاد از بدنۀ جامعه، بالا نمیآیند. حتی اگر اینها آدمهای خوبی باشند و نماز شب بخوانند باز هم روشی که مافیایی باشد غلط است و مردم باید خیلی جدیتر از این حرفها وارد بازی بشوند.
👤علیرضا پناهیان
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۱/۲۴
📢صوت: @Panahian_mp3
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7257
@Panahian_text
🔺با پیامبرِ همجنسبازِ گلوبالیستها، کتاب مقدس او، خدایانِ دستآموزش! و آنچه برای ما انسانهای آیتیزدهٔ تحت کنترلشان در نظر گرفته است، حتماً آشنا شوید:
🔺«یووال نوح هراری» میگوید: «بزرگترین مسألۀ اقتصادی و سیاسی قرن بیست و یکم این است: برای چه به انسان نیاز است؟ برای چه به «این همه» انسان نیاز است؟»
🔺این پیامبرکِ یهودیِ گلوبالیستها! پیشبینی کرده که «بهزودی برخی شرکتها و دولتها میتوانند میلیونها نفر را «هک» و آنها را «بازمهندسی» کنند.»
🔺شاید فکر کنید یووال یک دیوانهی زنجیریست! امّا میترسید اگر بفهمید «مالکان بسیاری از نرمافزارهای مسلط بر فکر مردم کشورمان از جمله واتساپ، اینستاگرام و ویندوز» و همچنین «رییس مجمع جهانی اقتصاد»، «واکسنِ ضدکروناسازانِ آمریکا و اروپا!» و «رییسجمهورهای آمریکا، اسراییلِ غاصب، فرانسه و...» و بهطور کل «تمام گلوبالیستهای جهان» که بعضی از آنها هنوز هم در ایران قدرت دارند، از پیروانِ او هستند!
🔺این شیطانک، حذف مالکیت خصوصی، حذف پول نقد و قرار دادن همه تراکنشهای مالی در بستر فناوری بلاکچین، حذف ملیگرایی و مرزهای ملی، تضعیف حاکمیت ملی کشورها، سیستم کنترل اجتماعی مبتنی بر هوش مصنوعی، کارت شناسایی دیجیتال جهانی (که پروژهی ویژۀ مجمع جهانی اقتصاد است و گرفتن هر خدماتی در هر جای جهان منوط به داشتن آن خواهد بود)، پاسپورت دیجیتالی واکسن و... را تئوریزه کرده و دنبال میکند!...
این مطلب👇را حتماً کامل بخوانید:
👉 mshrgh.ir/1358336
🌐 با خبر از همهجا در «خبردار» ⇩⇩
🆔 @khabardar_ir
https://eitaa.com/joinchat/501284925C42aa98de8f