ایران و روسیه خودروی مشترک تولید میکنند
🔹در دیدار رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با وزیر تجارت روسیه مذاکراتی برای صفر شدن تعرفه واردات گندم و روغن صورت گرفت و برای تولید مشترک خودرو در ایران توافق شد.
@Farsna
«عقلانیت»
🔴 اعتراف ناخواسته رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی درباره علل گرانی ها ...
🔴 ببینید جریان غربگرا و مدعیان اعتدال و اصلاحات کشور را چگونه اداره میکردند !!
🍁 عبدالناصر همتی: ما در چاپ پول محدودیتی نداشتیم. تورم از ۶۰ درصد هم رد شد و هنوز هم ادامه دارد، مگر بانک مرکزی دیگه پول جدید چاپ نکند تا شاید بعد از سه سال این خلاء پرشود پولها[ی قلابی] پشتوانه پیدا کنند و پول [واقعی] بشوند.
🔰 همتی در کلاب هاوس در پاسخ سوال اینکه شما به عنوان بانک مرکزی هر سال یا چند سال چقدر پول می توانستید چاپ کنید گفت:
🔻 ما در مورد چاپ پول [قلابی] سقفی نداریم یعنی قانونِ مجلس و یا دولت برای ما سقفی تعیین نکرده، این اختیار بانک مرکزی است که بنا به سیاست های اقتصادی مدیر کل تعیین می شود.
🔻 مجموع پولی که ما باصطلاح متداول در چند دفعه چاپ کردیم ۲۰۰ هزار میلیارد بود که برایش پشتوانه تعریف کردیم مثلاً گفتیم ما از دولت پول نفتی که سال آینده میفروشد را سلف خری کردیم، به دولت این رقم پول دادیم کارش راه بیفتد، گفتیم ما پولهای بلوکه شده در کره جنوبی و یا بدهی گازی عراق را قبول می کنیم هروقت دادند میگیریم، انگار چک گرفتیم به دولت پول دادیم. که مجموع این طور پولها به اضافه ی اختیاراتی که داشتیم جمعاً ۲۰۰ هزار میلیارد بود این مقدار نقدینگی اضافیست که ما وارد چرخه ی اقتصاد کردیم که البته چون فعلاً پشتوانه نداشت این پول[قلابی] تورم ایجاد کرد.
🔻 من محاسباتی داشتم وانتظار داشتیم حداکثر تورم ما (تورم کلی) ۳۵% بشود ولی وقتی گزارشها را میدیدم که وزارت صمت یا مراکز اقتصاد سنجی و پژوهشی تورم را بالای ۵۰ یا ۶۰% با آمار استقرایی اعلام میکنند که مثلاً لوبیا کیلویی اینقدر بود حالا اینقدر شده ووو دنبال علتها بودم. اواخر متوجه شدم ای بابا دولت حقوق ها را بعضاً دوبرابر کرده یعنی ۱۰۰ درصد افزایش داده !!!!!
چند هزار میلیارد به رفع مشکل ریزگردها اختصاص داد. تکمیل جاده ی بجنورد به شمال اینقدر ، احیای دریاچه ارومیه N میلیارد!!!
🔻 زنگ زدم از آقای نوبخت پرسیدم از کجا؟، گفت از محل فلان وفلان. روز چهارشنبه ای بودم رفتم سازمان برنامه وبودجه دوستانه توضیح خواستم ، آقای نوبخت یادش رفته بود تلفنی به من چی گفته بودم، دیدم میگه این شش ماهه اینقدر درامد نفتی داشته ایم . رقمی نجومی گفت. پرسیدم مگر الآن چقدر نفت (چه عددی بشکه ) فروخته اید .
یک عددی گفت که رند بود گفتم اینقدر نفت که قیمتش اینقدر نمیشه خیلی رسوا بود، گفت واقعیتش ما هم مثل شما میزان صادرات نفت را نمی دانیم ، جزو اسرار طبقه بندیه.
🔻 روزی دیگر با مهندس زنگنه در جلسه هیئت دولت برخورد داشتم در حاشیه اورا کنار کشیدم و با مزاح جوری که راحت باشد رقمی حدودی بگوید ورسمیت هم نداشته باشد و بتواند بگوید شوخی کردم ، پرسیدم خودمانیم چقدر نفت در این نیمه سال فروخته اید ، گفت این رقم . بعد هم گفت مزاح کردم ، وباز به خنده گفت ، دکتر جان اصول دین می پرسی ؟ من خودم هم دقیق نمی دانم چقدر نفت می فروشیم وچند می فروشیم.... و جدا شدیم.
🔻 رفتم حساب کردم دیدم با هیچ حسابی این رقم هایی که آقای نوبخت به طرحها می دهد جور در نمی آید. یادم آمد به حرف آقای آذری جهرمی که در جلسه ی ترحیم مادر دکتر خانیگی به من گفت به قول آقای دکتر روحانی بده تا بره ، نمیدانم سر چی بود، آقای جهرمی گفت به قول دکتر روحانی بده تا بره.
متوجه شدم که آقای روحانی به آقای نوبخت گفته واختیار داده و یا الزام کرده هر وزارتی یا هر سازمان دولتی هرقدر اعتبار خواست بدهد کاری نداشته باشد این رقمها در بانک مرکزی پشتوانه دارد یا ندارد.
🔻 یک روز که آقای نوبخت رقمی بالا برای یک پروژه حواله کرده بود من نامه را با توضیح یکی از معاونین دریافت کردم ، که نوشته بود این پول خیلی زیاد است .... نداریم. من هم اون سند را در کارتابل انداختم تا بعد با آقای نوبخت صحبت کنم. دو سه روزی گذشت رئیس جمهور(روحانی) خودش تماس گرفت؛ بی مقدمه و احوالپرسی گفت چرا پول این پروژه را نداده ای؟
گفتم از کجا بدهم؟ گفت رقم دادن که کجا ندارد سند بزن این عدد میلیارد داده شد ، با بقیه اش کار نداشته باش ...
اینجور نبود که کارِ دادن اعتبار معطل امضای من باشد، نه، اینها باصطلاح پول یا رقم را داده بودند، تازه بعدش برای من حواله میفرستادند و اعتبارات بیشماری اختصاص دادند و تمام شد، که بنا بود بعداً سند تهیه کنند بفرستند. شاید هم هرگز نفرستادند ومن دیگر رئیس نبودم.
دولت سیزدهم به سمت تامین کسری بودجه از محل افزایش قیمت ارز میرود؟
روزنامه شرق نوشت:
🔹دولت سیزدهم نسبت به تعدیل قیمت ارز اقدام کرده اما از آنجا که آن را در قالب برنامه استراتژیک اصلاحات ساختاری عملیاتی نکرده است، این نگرانی وجود دارد که به سمت تأمین کسری بودجه از محل مابهالتفاوت قیمت ارز گرایش پیدا کند.
🔹بدیهی است که این دیدگاه محکوم به شکست است و نتایج کوتاهمدت آن فشار به رفاه عمومی شهروندان و افزایش شدید سطح عمومی قیمتها و در میانمدت، برهمریختگی نظام اقتصادی خواهد بود.
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
دولت سیزدهم به سمت تامین کسری بودجه از محل افزایش قیمت ارز میرود؟ روزنامه شرق نوشت: 🔹دولت سیزدهم
دیوار کج دولت روحانی در دستان رئیسی
انتشار تصویر اسلحه ساقطکننده بالن اسرائیل
▪️عصای موسی وارد فاز عملیات میدانی شد
🔹گروه «عصای موسی» که به حملات هکری علیه رژیم صهیونیستی شهرت دارد، با انتشار این تصویر نوشت: ما هشدار دادیم که منتظر حملات ترکیبی ما باشید. ضربات ما از همه جهت بر شما ادامه خواهد داشت. این تازه شروع ماجراست.
🔹گروه عصای موسی با انتشار این تصویر علاوه بر اینکه مسئولیت سقوط امروز بالن جاسوسی اسرائیل را به عهده گرفت، از ورود این گروه به فاز عملیات میدانی نیز خبر داد.
@TasnimNews
#بنام_ايزد_مناّن
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#باسلام_صبح_بخیر🌞 روزتون منوّر به نور مهدی فاطمه عجل الله تعالی فرجه الشّریف
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
چند ساعت پس از آنکه لاله افتخاری گفت «روش رئیسی برای اداره کشور سیره ائمه معصومین(ع) است»، فرزندش بهعنوان مدیرعامل مؤسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد انتخاب شد. این اولین انتصاب پرحاشیه در دولت سیزدهم نیست و از زمان شروع به کار دولت جدید، انتصابهای فامیلی، گروهی و جناحی بدون درنظرگرفتن تخصص و تجربه لازم با چنان سرعتی انجام میشود که گویا شعار شایستهسالاری و ممنوعیت فامیلبازی اصولگرایان در زمان انتخابات اصلا مطرح نشده است.
سهمخواهی از دولت
شرق در ادامه نوشت: از یک سو رئیس دولت برای رقبای اصولگرای خود در رقابت انتخاباتی حکم میزند و از سویی دیگر سهمخواهی نمایندگان مجلس و فعالان جناح راست زمان انتخاب کابینه با نقد تند برخی از اصولگرایان مواجه میشود. در این بین فارغالتحصیلان دانشگاه امام صادق هم یک به یک در حال سمتگرفتن هستند.
شهرداری که انتصابش خلاف قوانین مصرح انتخاب شهرداران بوده برای دامادش حکم میزند، وزیر نفت برای دختر نماینده مجلسی که زمان بررسی صلاحیت وزرا حامیاش بوده در نامهای محرمانه حکم استخدام میزند، مشاوران و معاونان وزرا از گعده دوستان و همجناحیهایی انتخاب میشوند که کمترین تجربه را در کارنامه خود ندارند.
این روزها بحث استخدامهای سفارشی بسیار زیاد شده و حتی به صداوسیما که مدعی و نقاد در بسیاری از امور است، رسیده است. بر این اساس سعید عینیاللهی، مدیر تأمین نیروی انسانی صداوسیما بهصورت محرمانه درخواست کرده تا دختر 21سالهاش با مدرک دیپلم تجربی بهعنوان کارشناس پیراپزشکی استخدام شود. در این بین قانون و منافع عمومی قربانی مصلحت جناحی و گروهی شده است.
انتصابهای خلاف قانون ادامه دارند
با وجود انتقادها به اصولگرایان و وزیر نفت در رابطه با استخدام دختر نماینده مجلس، روز گذشته اسناد محرمانهای از میزان حقوق و مزایای پیام کهتریانور، مشاور و مدیرکل دفتر وزارتی نفت، منتشر شده و منتشرکنندگان این اسناد مدعی این هستند که حتی استخدام او در وزارت نفت از اساس خلاف قوانین بوده است، چه برسد به آنکه بخواهد حقوق ۳۲ میلیون تومانی در هر ماه دریافت کند. پیگیریها نشاندهنده آن است که در ماههای پایانی دولت گذشته، تغییراتی در آییننامه نظامهای اداری و استخدامی صنعت نفت رخ داده که اکنون گریبان وزیر جدید نفت را گرفته است. در مدل قراردادی مدت معین نوین، این دو مدیرکل باید در آزمونهای مرکز توسعه مدیریت سرمایه انسانی صنعت نفت شرکت میکردند که این اتفاق رخ نداده است.
در رابطه با زاکانی نیز بعد از لغو حکم دامادش که دلیل آن را نه تصمیم خلاف قانون خود، بلکه ناراحتی مردم عنوان کرد، شاهد ادامه انتصابهای خلاف قانون در شهرداری هستیم. مجتهدزاده، وکیل دادگستری، دراینباره گفته است که در روزهای گذشته نیز مجددا آقای زاکانی، آقای حسین اوجاقی را بهعنوان رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران منصوب کرد که این انتصاب هم مسلما برخلاف آییننامهها و دستورالعملهای مصوب شورای شهر و شهرداری تهران است.
جابهجایی گسترده مدیران در شهرداری و انتصابهای پرحاشیه در حالی رخ داده است که مردم با یادآوری اظهارات او در مناظرههای انتخاباتی مبنی بر اینکه «به مردم دروغ نمیگوییم و دولت را از محل تورم اداره نمیکنیم. بهجای گردش مدیران از شایستگان استفاده خواهیم کرد و از فامیل خود در پستهای مدیریتی بهره نمیگیریم» به مرور انتصابهای فامیلی در دولت سیزدهم میپردازند.
انتصاب افراد گمنام و بیتجربه
اواسط مهرماه گزارشی در برخی رسانهها و شبکههای اجتماعی منتشر شد که نشان میداد «فقط ۱۸۰ انتصاب در حوزه معاونان وزیر، استانداران، مدیران سازمانهای بزرگ دولتی، مشاوران و رؤسای دانشگاههای مهم در دولت سیزدهم انجام شده است». در میان منصوبشدگان در دولت جدید، ۹۶ نفر سوابق کاری همرتبه یا نزدیک به سمت جدید را دارند و سوابق ۸۴ نفر از این افراد به لحاظ ارتباط با مسئولیت جدید و سطح سمت مجهول است. در میان وزارتخانهها، ابتدا وزارت نفت، سپس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در رتبه بعد وزارت آموزشوپرورش به لحاظ میزان همسطحنبودن یا غیرمرتبطبودن انتصابها و مجهولبودن سوابق افراد در صدر فهرست قرار دارند.
کمترین میزان انتصابها در میان وزارتخانههای مهم در وزارت اطلاعات با دو انتصاب انجام شده که بدون اشاره به نام افراد منصوبشده مربوط به صندلی رئیس سازمان حراست و معاونت اطلاعات و امنیت اقتصادی و مبارزه با فساد این وزارتخانه است.
بیشترین میزان تغییر نیز در وزارت نفت با ۱۵ انتصاب انجام شده که در آن تقریبا تمام مدیران اصلی این مجموعه در مدتی کوتاه جابهجا شدهاند. پس از این وزارتخانه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با
۱۲ انتصاب در رده مدیران عالی و وزارتخانه نیرو و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی هرکدام با ۱۰ انتصاب در ردههای بعدی قرار دارند.
این آمار در هفته
های اخیر مطمئنا تغییر کرده و با ادامه موج جابهجاییها و انتصابها همچنان حواشی رابطهسالاریها ادامه دارد.
با سرمایههای کشور نباید مانند تقسیم غنایم برخورد کرد
جواد امام، فعال سیاسی اصلاحطلب، چندی پیش در واکنش به این انتصابها عنوان کرد که مشاهده میکنیم افراد فاقد تخصص و تجربه را صرف اینکه در باند و جریان و از اقوامشان هستند در پستی میگذارند، این افراد تا توجیه شوند هزینه دیگری را تحمیل میکنند. قبلا همین افراد مخالف انتصابهای فامیلی بودند و به دیگران برچسب هزارویکفامیل میزدند. دوستان بگذارید عرقتان خشک شود، بعد انتصابهای فامیلی را شروع کنید. اینها بهدنبال منافع گروهی و جناحی هستند. من منکر استفاده از جوانان نیستم، حتما باید از نیروهای جوان استفاده شود و مدیرانی که سن زیادی از آنها گذشته، باید جای خود را به نیروهای جوانتر بدهند و کار به جوانها سپرده شود؛ اما منظور از جوان، جوان باتجربه با دانش مرتبط است. مگر میشود ما در کشور دعوای تخصص و تعهد راه بیندازیم؟ ما حتما جوانان متخصص و متعهد داریم، اما جداکردن اینها باعث زیرسؤالرفتن نیروهای متخصص و متعهد میشود.
انتصابات «گروهبازی» است؟
محمد مهاجری، فعال اصولگرا نیز در نقد انتصابهای پرحاشیه دولت جدید میگوید: «طبیعی است که رئیسجمهوری از جناح و باند خود وزرا و معاونانش را منصوب کند، اما ایراد آنجایی است که رئیس دولت سیزدهم ادعا کرد که دولتم فراجناحی است».
او معتقد است: «چیزی به نام فراجناحی در سیاست وجود خارجی ندارد و آدمها وابسته به جناح یا وابسته به اشخاص هستند».
مهاجری میافزاید: «اگرچه درباره بعضی از انتصابها باید عملکرد آینده چهرهها را دید و نظر داد. من از انتصاب برخی از آنان دفاع میکنم، اما این مسئله شمول اکثریتی ندارد. یعنی مشخص است که برخی دولتمردان فعلی در سمت قبلی خود هیچ هنری نداشتهاند یا عملکردشان درخشان نبوده یا بسیار ضعیف بوده است؛ درحالیکه ابراهیم رئیسی از میان اصولگرایان نیز میتوانست از معاونان یا وزرای کارآمدتری استفاده کند». او تصریح میکند: «درست است که اغلب منصوبان از حلقه مدیران احمدینژاد، جبهه پایداری و حلقه دانشگاه امام صادق هستند، اما ممکن است این مسئله عمدی نبوده باشد». اینکه وزرا و مسئولان از میان گروهها و جناحهای همفکر خود بهدنبال مدیر، معاون و مشاور باشند، شاید غیرطبیعی نباشد، اما نمیتوان صرف آشنایی و روابط حاکم مدیریت را به دست دوستان سپرد و غیرخودیهای متخصص را از سیستم اداری و مدیریتی بیرون کرد.
اعتماد عمومی از جانب این انتصابها بسیار صدمه خورده و رئیسی برای بازسازی این اعتماد شکننده کار دشواری در پیش خواهد داشت.
کبنا نیوز:
سه شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۱۴
کد مطلب : ۴۴۰۸۰۰
👇👇👇
چند ساعت پس از آنکه لاله افتخاری گفت «روش رئیسی برای اداره کشور سیره ائمه معصومین(ع) است»، فرزندش بهعنوان مدیرعامل مؤسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد انتخاب شد. این اولین انتصاب پرحاشیه در دولت سیزدهم نیست و از زمان شروع به کار دولت جدید، انتصابهای فامیلی، گروهی و جناحی بدون درنظرگرفتن تخصص و تجربه لازم با چنان سرعتی انجام میشود که گویا شعار شایستهسالاری و ممنوعیت فامیلبازی اصولگرایان در زمان انتخابات اصلا مطرح نشده است.
سهمخواهی از دولت
شرق در ادامه نوشت: از یک سو رئیس دولت برای رقبای اصولگرای خود در رقابت انتخاباتی حکم میزند و از سویی دیگر سهمخواهی نمایندگان مجلس و فعالان جناح راست زمان انتخاب کابینه با نقد تند برخی از اصولگرایان مواجه میشود. در این بین فارغالتحصیلان دانشگاه امام صادق هم یک به یک در حال سمتگرفتن هستند.
شهرداری که انتصابش خلاف قوانین مصرح انتخاب شهرداران بوده برای دامادش حکم میزند، وزیر نفت برای دختر نماینده مجلسی که زمان بررسی صلاحیت وزرا حامیاش بوده در نامهای محرمانه حکم استخدام میزند، مشاوران و معاونان وزرا از گعده دوستان و همجناحیهایی انتخاب میشوند که کمترین تجربه را در کارنامه خود ندارند.
این روزها بحث استخدامهای سفارشی بسیار زیاد شده و حتی به صداوسیما که مدعی و نقاد در بسیاری از امور است، رسیده است. بر این اساس سعید عینیاللهی، مدیر تأمین نیروی انسانی صداوسیما بهصورت محرمانه درخواست کرده تا دختر 21سالهاش با مدرک دیپلم تجربی بهعنوان کارشناس پیراپزشکی استخدام شود. در این بین قانون و منافع عمومی قربانی مصلحت جناحی و گروهی شده است.
انتصابهای خلاف قانون ادامه دارند
با وجود انتقادها به اصولگرایان و وزیر نفت در رابطه با استخدام دختر نماینده مجلس، روز گذشته اسناد محرمانهای از میزان حقوق و مزایای پیام کهتریانور، مشاور و مدیرکل دفتر وزارتی نفت، منتشر شده و منتشرکنندگان این اسناد مدعی این هستند که حتی استخدام او در وزارت نفت از اساس خلاف قوانین بوده است، چه برسد به آنکه بخواهد حقوق ۳۲ میلیون تومانی در هر ماه دریافت کند. پیگیریها نشاندهنده آن است که در ماههای پایانی دولت گذشته، تغییراتی در آییننامه نظامهای اداری و استخدامی صنعت نفت رخ داده که اکنون گریبان وزیر جدید نفت را گرفته است. در مدل قراردادی مدت معین نوین، این دو مدیرکل باید در آزمونهای مرکز توسعه مدیریت سرمایه انسانی صنعت نفت شرکت میکردند که این اتفاق رخ نداده است.
در رابطه با زاکانی نیز بعد از لغو حکم دامادش که دلیل آن را نه تصمیم خلاف قانون خود، بلکه ناراحتی مردم عنوان کرد، شاهد ادامه انتصابهای خلاف قانون در شهرداری هستیم. مجتهدزاده، وکیل دادگستری، دراینباره گفته است که در روزهای گذشته نیز مجددا آقای زاکانی، آقای حسین اوجاقی را بهعنوان رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران منصوب کرد که این انتصاب هم مسلما برخلاف آییننامهها و دستورالعملهای مصوب شورای شهر و شهرداری تهران است.
جابهجایی گسترده مدیران در شهرداری و انتصابهای پرحاشیه در حالی رخ داده است که مردم با یادآوری اظهارات او در مناظرههای انتخاباتی مبنی بر اینکه «به مردم دروغ نمیگوییم و دولت را از محل تورم اداره نمیکنیم. بهجای گردش مدیران از شایستگان استفاده خواهیم کرد و از فامیل خود در پستهای مدیریتی بهره نمیگیریم» به مرور انتصابهای فامیلی در دولت سیزدهم میپردازند.
انتصاب افراد گمنام و بیتجربه
اواسط مهرماه گزارشی در برخی رسانهها و شبکههای اجتماعی منتشر شد که نشان میداد «فقط ۱۸۰ انتصاب در حوزه معاونان وزیر، استانداران، مدیران سازمانهای بزرگ دولتی، مشاوران و رؤسای دانشگاههای مهم در دولت سیزدهم انجام شده است». در میان منصوبشدگان در دولت جدید، ۹۶ نفر سوابق کاری همرتبه یا نزدیک به سمت جدید را دارند و سوابق ۸۴ نفر از این افراد به لحاظ ارتباط با مسئولیت جدید و سطح سمت مجهول است. در میان وزارتخانهها، ابتدا وزارت نفت، سپس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در رتبه بعد وزارت آموزشوپرورش به لحاظ میزان همسطحنبودن یا غیرمرتبطبودن انتصابها و مجهولبودن سوابق افراد در صدر فهرست قرار دارند.
کمترین میزان انتصابها در میان وزارتخانههای مهم در وزارت اطلاعات با دو انتصاب انجام شده که بدون اشاره به نام افراد منصوبشده مربوط به صندلی رئیس سازمان حراست و معاونت اطلاعات و امنیت اقتصادی و مبارزه با فساد این وزارتخانه است.
بیشترین میزان تغییر نیز در وزارت نفت با ۱۵ انتصاب انجام شده که در آن تقریبا تمام مدیران اصلی این مجموعه در مدتی کوتاه جابهجا شدهاند. پس از این وزارتخانه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با
۱۲ انتصاب در رده مدیران عالی و وزارتخانه نیرو و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی هرکدام با ۱۰ انتصاب در ردههای بعدی قرار دارند.
این آمار در هفته
های اخیر مطمئنا تغییر کرده و با ادامه موج جابهجاییها و انتصابها همچنان حواشی رابطهسالاریها ادامه دارد.
با سرمایههای کشور نباید مانند تقسیم غنایم برخورد کرد
جواد امام، فعال سیاسی اصلاحطلب، چندی پیش در واکنش به این انتصابها عنوان کرد که مشاهده میکنیم افراد فاقد تخصص و تجربه را صرف اینکه در باند و جریان و از اقوامشان هستند در پستی میگذارند، این افراد تا توجیه شوند هزینه دیگری را تحمیل میکنند. قبلا همین افراد مخالف انتصابهای فامیلی بودند و به دیگران برچسب هزارویکفامیل میزدند. دوستان بگذارید عرقتان خشک شود، بعد انتصابهای فامیلی را شروع کنید. اینها بهدنبال منافع گروهی و جناحی هستند. من منکر استفاده از جوانان نیستم، حتما باید از نیروهای جوان استفاده شود و مدیرانی که سن زیادی از آنها گذشته، باید جای خود را به نیروهای جوانتر بدهند و کار به جوانها سپرده شود؛ اما منظور از جوان، جوان باتجربه با دانش مرتبط است. مگر میشود ما در کشور دعوای تخصص و تعهد راه بیندازیم؟ ما حتما جوانان متخصص و متعهد داریم، اما جداکردن اینها باعث زیرسؤالرفتن نیروهای متخصص و متعهد میشود.
انتصابات «گروهبازی» است؟
محمد مهاجری، فعال اصولگرا نیز در نقد انتصابهای پرحاشیه دولت جدید میگوید: «طبیعی است که رئیسجمهوری از جناح و باند خود وزرا و معاونانش را منصوب کند، اما ایراد آنجایی است که رئیس دولت سیزدهم ادعا کرد که دولتم فراجناحی است».
او معتقد است: «چیزی به نام فراجناحی در سیاست وجود خارجی ندارد و آدمها وابسته به جناح یا وابسته به اشخاص هستند».
مهاجری میافزاید: «اگرچه درباره بعضی از انتصابها باید عملکرد آینده چهرهها را دید و نظر داد. من از انتصاب برخی از آنان دفاع میکنم، اما این مسئله شمول اکثریتی ندارد. یعنی مشخص است که برخی دولتمردان فعلی در سمت قبلی خود هیچ هنری نداشتهاند یا عملکردشان درخشان نبوده یا بسیار ضعیف بوده است؛ درحالیکه ابراهیم رئیسی از میان اصولگرایان نیز میتوانست از معاونان یا وزرای کارآمدتری استفاده کند». او تصریح میکند: «درست است که اغلب منصوبان از حلقه مدیران احمدینژاد، جبهه پایداری و حلقه دانشگاه امام صادق هستند، اما ممکن است این مسئله عمدی نبوده باشد». اینکه وزرا و مسئولان از میان گروهها و جناحهای همفکر خود بهدنبال مدیر، معاون و مشاور باشند، شاید غیرطبیعی نباشد، اما نمیتوان صرف آشنایی و روابط حاکم مدیریت را به دست دوستان سپرد و غیرخودیهای متخصص را از سیستم اداری و مدیریتی بیرون کرد.
اعتماد عمومی از جانب این انتصابها بسیار صدمه خورده و رئیسی برای بازسازی این اعتماد شکننده کار دشواری در پیش خواهد داشت.
تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
چند ساعت پس از آنکه لاله افتخاری گفت «روش رئیسی برای اداره کشور سیره ائمه معصومین(ع) است»، فرزندش
لاله افتخاری کیست⁉️
بیوگرافی و سوابق لاله افتخاری و همسرش شهید محمدعلی عامریان و فرزندانش + سوابق شغلی و حواشی وی را در ادامه در این بخش میخوانید.👇👇
زندگینامه و خانواده
لاله افتخاری در شهرستان شاهرود در خانوده ای مذهبی و اهل علم متولد شد و دوران ابتدایی را در همانجا گذراند، اما با توجه به نامناسب بودن فضای آموزشی در دوران شاهنشاهی، مجبور به ترک تحصیل شد.
مادر بزرگوارش به تدریس علوم حوزوی برای خانمها مشغول بود و او نیز تحصیلات را رها کرده و نزد مادرش دروس حوزوی را آموخت.
مادرش در حسینیه شهید افتخاری مشغول تبلیغ و تدریس بود. این حسینیه به امور فرهنگی فرزندان شهدا از سال های اول انقلاب توسط پدر و مادرش می پرداخته و هنوز هم ادامه دارد.
در سن ۱۶ سالگی مشغول تدریس در حوزه علمیه سمنان شد، اما پس از چند ماه بر اثر مزاحمتها و اشکال تراشی های ساواک مجبور به بازگشت به شاهرود شد
شهید محمدعلی عامریان همسر لاله افتخاری
لاله افتخاری در سال ۱۳۵۶ با محمدعلی عامریان ازدواج کرد. ثمره این ازدواج ۳ فرزند پسر است
فرزندان لاله افتخاری
ایشان دارای ۳ فرزند پسر است. پسر بزرگش حسین عامریان فارغ التحصیل رشته حقوق دانشگاه شهید بهشتی است
فرزندان دیگرش حسن و علی نام دارد
سوابق مدیریتی و اجرایی
افتخاری، سیاستمدار ایرانی از اعضای جبهه پیروان خط امام و رهبری است و نماینده مردم تهران در دورههای هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بوده است.
وی به عنوان زن نمونه از سوی مؤسسه فرهنگی شجره طوبی لوح افتخار دریافت کرده است.
افتخاری در سالهای ۸۲ و ۸۶ با عضویت در حزب آبادگران ایران اسلامی و جبهه متحد اصولگرایان، از سوی مردم شریف تهران، ری، اسلامشهر و لواسانات انتخاب شد
همچنین بخوانید: بیوگرافی و سوابق فداحسین مالکی نماینده مجلس + زندگی شخصی و شغل همسر و فرزندان
سِمت فعلی لاله افتخاری
افتخاری در حال حاضر عضو هیئت علمی و استادیار دانشگاه، داور مسابقات قرآنی و پژوهشی، عضو گروه مبلغان زباندان امور بینالمللی سازمان حج و زیارت، عضو جمعیت زنان انقلاب اسلامی و عضو دائم مرکز دانش پژوهان شاهد است.
اودر دوران انتخابات با حکم عبدالرحمن معاشر به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی ایران من آیتالله رئیسی در استان تهران منصوب شد.
پسر لاله افتخاری و داماد مدیر ارشد بنیاد شهید، رئیس شد
حسین عامریان پسر لاله افتخاری و داماد یکی از مدیران ارشد بنیاد شهید رئیس صندوق بازنشستگی فولاد شد.
به گزارش تحریریه، حسین عامریان پسر لاله افتخاری و داماد یوسفعلی شکری نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران رئیس صندوق بازنشستگی فولاد شد.
لاله افتخاری نماینده اصولگرای مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به رسانه ها اعلام کرده است که انتخاب حسین عامریان ربطی به اعمال نفوذ وی ندارد، اما تاکنون اظهارنظری از شکری درباره این انتصاب منتشر نشده است.
عامریان پیش از این رئیس هلدینگ سرمایه گذاری سعدی از زیرمجموعه های ثروتمند اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران بود.
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
پس از انتصاب فامیلی در صندوق بازنشستگی فولاد؛
واکنش لاله افتخاری به انتصاب پسرش در دولت: نه توصیه کردهام و نه میکنم!
آیا مثلا مردم میتوانند بپرسند که در سیره ائمه هدی هم اقوام و آشنایان به همین راحتی پست میگرفتند یا نه؟ یا هرکس با برچسب انقلابی به مقام میرسد یا نه؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، لاله افتخاری به حواشی انتصاب پسرش بعنوان سرپرست صندوق بازنشستگی فولاد واکنش نشان داد.
لاله افتخاری نماینده اسبق مجلس در گفتگو با «نود اقتصادی» اظهار داشت: انتصاب آقای عامریان بعنوان سرپرست صندوق بازنشستگی فولاد با حمایت من نبود و این مسئله صحت ندارد.
وی بیان کرد: من نه برای خودم، و نه برای فرزندانم نه توصیه کردهام و نه توصیه میکنم. انتصاب آقای عامریان به دلیل شناختی است که وزیر کار از او داشته انجام شده و ارتباطی به من ندارد.
افتخاری افزود: من گفتم سفرهای استانی رئیس جمهور جز سیره اهل بیت است و این مسئله را براساس تخصصم که رشته علوم قرآنی است، بیان کردم.
خانم افتخاری! در سیره ائمه (ع) هم اقوام و آشنایان به همین راحتی پست میگرفتند یا نه؟
مصطفی داننده در عصرایران نوشت: خانم لاله افتخاری که فعال سیاسی اصولگراست گفته است:« روش رییسی برای اداره کشور روشی است که در اسلام توصیه شده است و سیره ائمه معصومین (ع) است.»
نمیدانم دوستان اصولگرا که این روزها خود را انقلابی مینامند، اصرار دارند که دولت سید ابراهیم رئیسی را قدسی نشان بدهند. دولت سیزدهم هم مثل باقی دولتها در ایران است و هیچ ویژگی بارزتری از آنها ندارد. اگر موفق بود و توانست مشکلات کشور را حل کند که دست مریزاد و اگر هم نتوانست، منتظر میمانیم که دیگری بیاید شاید فرجی شود.
باور کنید که با این حرفها، دولت و دولتمردان را نزد مردم عزیز نمیکنید و بیشتر باعث میشود تا مردم با رئیس جمهور و همکاران او فاصله بگیرند. اگر خدای ناکرده رئیس جمهور رئیسی به هر دلیلی موفق نبود. تحریم، مشکلات داخلی، شرایط بد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و … مردم حق دارند بپرسند که آیا سیره ائمه معصومین (ع) هم همین است؟ یعنی اگر این بزرگواران هم در راس کار بودند بازهم داستان ما همین بود؟
آیا مثلا مردم میتوانند بپرسند که در سیره ائمه هدی هم اقوام و آشنایان به همین راحتی پست میگرفتند یا نه؟ یا هرکس با برچسب انقلابی به مقام میرسد یا نه؟
حمایت از دولت سیزدهم هیچ اشکالی ندارد اما به صورت منطقی و به خاط عملکرد رئیس جمهور و کابینه او. مردم تلاشها و کارها را میبینند و اگر متوجه شوند کسی کم کاری میکند و برخلاف شعارهایش عمل میکند، به راحتی او را کنار میگذارند و به جریان دیگری رجوع میکنند؟
یادمان نرفته است که محمود احمدی نژاد در سال ۸۹، زمانی که میخواست طرح یارانهها را اجرا کند گفت« پول یارانهها متعلق به بیتالمال امام زمان(عج) است و برکت دارد.» او همان شب در گفت و گوی زنده تلویزیونی با مردم نیز این موضوع را مطرح کرد و گفت:«یقین دارد امام عصر(عج) اجرای موفق این طرح را مدیریت و هدایت میکنند چرا که ایشان صاحب اصلی عدالت است.»
اجرای یارانهها و مشکلاتی که برای مردم رقم زد و تورمی که بعد از آن به جامعه تحمیل شد، آیا ارتباطی به مدیریت امام زمان داشت؟ آیا عدالتی که احمدی نژاد دم از آن میزد محقق شد؟
بهتر است برای اهداف سیاسی خود با اعتقادات مردم بازی نکنیم. این حرفها به راحتی بخشی از جامعه را سمت دین گریزی سوق میدهد و فاصله اقشار مختلف به ویژه جوانان و نوجوانان که به واسطه شبکههای اجتماعی به راحتی با دنیا در ارتباط هستند را با اعتقادات مذهبی بیشتر میکند.
#آقازاده_ها
#اصولگرایان
#حسین_عامریان
#دولت_سیزدهم #انتصاب_رانتی
#صندوق_بازنشستگی_فولاد #لاله افتخاری
تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
پس از انتصاب فامیلی در صندوق بازنشستگی فولاد؛
واکنش لاله افتخاری به انتصاب پسرش در دولت: نه توصیه کردهام و نه میکنم!
آیا مثلا مردم میتوانند بپرسند که در سیره ائمه هدی هم اقوام و آشنایان به همین راحتی پست میگرفتند یا نه؟ یا هرکس با برچسب انقلابی به مقام میرسد یا نه؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، لاله افتخاری به حواشی انتصاب پسرش بعنوان سرپرست صندوق بازنشستگی فولاد واکنش نشان داد.
لاله افتخاری نماینده اسبق مجلس در گفتگو با «نود اقتصادی» اظهار داشت: انتصاب آقای عامریان بعنوان سرپرست صندوق بازنشستگی فولاد با حمایت من نبود و این مسئله صحت ندارد.
وی بیان کرد: من نه برای خودم، و نه برای فرزندانم نه توصیه کردهام و نه توصیه میکنم. انتصاب آقای عامریان به دلیل شناختی است که وزیر کار از او داشته انجام شده و ارتباطی به من ندارد.
افتخاری افزود: من گفتم سفرهای استانی رئیس جمهور جز سیره اهل بیت است و این مسئله را براساس تخصصم که رشته علوم قرآنی است، بیان کردم.
خانم افتخاری! در سیره ائمه (ع) هم اقوام و آشنایان به همین راحتی پست میگرفتند یا نه؟
مصطفی داننده در عصرایران نوشت: خانم لاله افتخاری که فعال سیاسی اصولگراست گفته است:« روش رییسی برای اداره کشور روشی است که در اسلام توصیه شده است و سیره ائمه معصومین (ع) است.»
نمیدانم دوستان اصولگرا که این روزها خود را انقلابی مینامند، اصرار دارند که دولت سید ابراهیم رئیسی را قدسی نشان بدهند. دولت سیزدهم هم مثل باقی دولتها در ایران است و هیچ ویژگی بارزتری از آنها ندارد. اگر موفق بود و توانست مشکلات کشور را حل کند که دست مریزاد و اگر هم نتوانست، منتظر میمانیم که دیگری بیاید شاید فرجی شود.
باور کنید که با این حرفها، دولت و دولتمردان را نزد مردم عزیز نمیکنید و بیشتر باعث میشود تا مردم با رئیس جمهور و همکاران او فاصله بگیرند. اگر خدای ناکرده رئیس جمهور رئیسی به هر دلیلی موفق نبود. تحریم، مشکلات داخلی، شرایط بد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و … مردم حق دارند بپرسند که آیا سیره ائمه معصومین (ع) هم همین است؟ یعنی اگر این بزرگواران هم در راس کار بودند بازهم داستان ما همین بود؟
آیا مثلا مردم میتوانند بپرسند که در سیره ائمه هدی هم اقوام و آشنایان به همین راحتی پست میگرفتند یا نه؟ یا هرکس با برچسب انقلابی به مقام میرسد یا نه؟
حمایت از دولت سیزدهم هیچ اشکالی ندارد اما به صورت منطقی و به خاط عملکرد رئیس جمهور و کابینه او. مردم تلاشها و کارها را میبینند و اگر متوجه شوند کسی کم کاری میکند و برخلاف شعارهایش عمل میکند، به راحتی او را کنار میگذارند و به جریان دیگری رجوع میکنند؟
یادمان نرفته است که محمود احمدی نژاد در سال ۸۹، زمانی که میخواست طرح یارانهها را اجرا کند گفت« پول یارانهها متعلق به بیتالمال امام زمان(عج) است و برکت دارد.» او همان شب در گفت و گوی زنده تلویزیونی با مردم نیز این موضوع را مطرح کرد و گفت:«یقین دارد امام عصر(عج) اجرای موفق این طرح را مدیریت و هدایت میکنند چرا که ایشان صاحب اصلی عدالت است.»
اجرای یارانهها و مشکلاتی که برای مردم رقم زد و تورمی که بعد از آن به جامعه تحمیل شد، آیا ارتباطی به مدیریت امام زمان داشت؟ آیا عدالتی که احمدی نژاد دم از آن میزد محقق شد؟
بهتر است برای اهداف سیاسی خود با اعتقادات مردم بازی نکنیم. این حرفها به راحتی بخشی از جامعه را سمت دین گریزی سوق میدهد و فاصله اقشار مختلف به ویژه جوانان و نوجوانان که به واسطه شبکههای اجتماعی به راحتی با دنیا در ارتباط هستند را با اعتقادات مذهبی بیشتر میکند.
#آقازاده_ها
#اصولگرایان
#حسین_عامریان
#دولت_سیزدهم #انتصاب_رانتی
#صندوق_بازنشستگی_فولاد#لاله افتخاری
گرانی مواد شوینده رسمی شد/ سازمان حمایت موافقت کرد!
🔹رئیس انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی، در مورد میزان افزایش قیمت اقلام شوینده گفت: در این موضوع تصمیم گیرنده نهایی سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان است که براساس تصمیم آنها اقلام شوینده تا 15 درصد افزایش قیمت را داشته که از دو روز گذشته اعمال شده است./ ایلنا
#اخبار_بازار
@Akhbarbazar
تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
گرانی مواد شوینده رسمی شد/ سازمان حمایت موافقت کرد! 🔹رئیس انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی، در
سناریوی تکراری تکذیب افزایش قیمت اقلام و سپس موافقت با افزایش
#بازی_تکراری_اقتصادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انواع حقالناسهایی که در فضای مجازی اصلاً به آنها توجه نمیشود:
1⃣ حقالناس مالی
⬅️ چه بسیار عکسهایی که از اجناسی در فروشگاههای اینترنتی منتشر میشود که فریبنده است و… چه پولها که اپراتورها از مردم میگیرند برای اینترنتی که صرف فقیرتر شدنشان میشود و…
2⃣ حقالناس جانی
⬅️ چه انسانهایی که در قتلگاه فضای مجازی ول، جانشان را و سلامت جسم و روحشان را از دست دادند!
3⃣ حقالناس آبرویی
⬅️ و چه آرزوهایی را که از طریق اینترنت ول و امثال تلهگرام بردند…
4⃣ حقالناس اضلالی و گمراهکردنی
⬅️ و چه انسانهایی که در در ولنگاری فضای مجازی به انحراف کشیده شدند و اپراتورها و نرمافزارها و مسئولین که از همین انحرافات پول درآوردند!
⏏️ برخورد با کسانی که در این حقالناسها منفعت دارند، میمون و مبارک است.
#⃣ #صیانت_از_مردم
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh