فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پس از ۱۲ سال جون کندن و بدبختی در فرانسه بالاخره به این واقعیت تلخ رسید که بعد از پذیرفتن تمام قواعد مهاجرت، غربیها اینهارو به چشم یک خاک بر سر شرقی میبینند!
این تازه عاقبت خوش یک وطنفروشِ
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
@BaSELEBRTY
💢عکس پایین: تیتر نویسنده ایندپندنت فارسی که ادعا میکند ایران با تسلیت نگفتن مرگ الیزابت به شعور ایرانیان توهین کرده است!
🔹عکس بالا: توئیت مجید تفرشی که بیان میدارد انگلیس برای شهادت رئیس جمهور و نخست وزیر ایران تسلیت نگفته است.
🔹پینوشت: روباههای انگلیسی، بعد از درگذشت حضرت امام خمینی، درگذشت او را هم تسلیت نگفتند؛ همچنین در جدایی افغانستان، بخشهایی از پاکستان و بحرین از خاک ایران تا کودتای ۲۸ مرداد و حمایت از صدام و منافقین در زمان جنگ نقش بسزایی داشتند.
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
@BaSELEBRTY
💢فرصت دو ماهه به مدیران بوشهری که فرزندشان خارج از کشور است
♦️محمدیزاده، استاندار بوشهر: رئیس جمهور دستوراتی را مبنی بر لزوم اقامت مدیران در داخل کشور صادر کردهاند.
♦️به هر مدیری که خود یا فرزندانشان اقامت خارج از کشور دارند، فقط دو ماه فرصت داده میشود تا نسبت به برگشت یا لغو تابعیت اقدام کند.
♦️بدون تردید مدیرانی که طی دو ماه اقدام لازم را انجام ندهند باید با مسئولیت مدیریتی خداحافظی کنند.
🆔 @amarha
💢مشاور خجسته مهر، اصل ماجرای مهاجرت پسر خجسته مهر را تایید کرد
🆔 @amarha
❌ سلبریتیهای ورزش و سینما
خیلی راحت شریعت و قانون رو زیرپا میذارن
بعدش میگن در حکومت ایران، آزادی نیست
#سلبریتی_های_دوزاری
#فوتبال_شهید_پرور
#توئیت 👈 سمیه جوان
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 گرایش جوانان غربی به اسلام
🔻 کارشناس شبکه مسیحی، با اشاره به گرایش جوانان غربی به اسلام، گفت دیگر در غرب مسیحیت وجود ندارد | #ببینید
✍️ تلگراف انگلیس هم مینویسد:
🔻 مسیحیت در بریتانیا در طول ۳۵ سال به نصف کاهش یافته است و از هر سه نفر فقط یک نفر مسیحی است، در حالی که اسلام و الحاد همچنان در حال افزایش هستند.
▫️ telegraph.co.uk/news/2019/07/11/atheism-islam-rise-uk-christianity-suffers-dramatic-decline/amp
✍️ #پی_نوشت:
۱. جمعیت مسلمانان تا ابد رو به افزایش است. چه با تبلیغ، چه با زاد و ولد. اما دشمنان اسلام سعی میکنند با دروغ و عوام فریبی، گسترش به واسطه تبلیغ و تمایل را کتمان کنند. (در هر صورت امکان جلوگیری از رشد دین مبین اسلام توسط کفار وجود ندارد. (سوره توبه/آیه ۳۲)
۲. در غرب مسلمانان شبانه روز در حال تبلیغ و جهاد لسانی هستند. ان شاءالله در ایران هم به سطح بهتری از تبلیغ و انتشار عقیده میرسیم و بیشتر و با کیفیت تر تلاش میکنیم.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
✨قانون تراشهها و اصل مزیت
یحتمل درباره مفهوم مزیت، فراوان شنیدهاید. یکی از اصول اقتصاد متعارف یا همان اقتصاد بازار، این است که کشورها به تولید کالاهایی که در آن مزیت دارند، بپردازند و هر آنچه مزیت ندارند را از کشورهای دیگر دارای مزیت، وارد کنند. نقطه مقابل اصل مزیت نیز، خودکفایی همهجانبه تعریف شده و اینگونه عنوان میشود که اگر شما قائل به اصل مزیت نیستید، پس قصد دیوارکشی دور کشور و قطع ارتباط با جهان را دارید و میخواهید به جای تهیه ارزان کالاها از بازار جهانی، همهچیز را خودتان و به قیمت گران، تولید کنید.
چنانکه در کتاب "دولت و بازار" استدلال کردهام، مزیت در عمده موارد و به ویژه در حوزه فناوری، طبیعی نیست، بلکه اکتسابی است. یعنی اینگونه نیست که کشوری که در فناوریهای حساس مزیت دارد، این مزیت را بدون صرف زمان و زحمت و هزینه بهدست آورده باشد؛ و وقتی مزیت اکتسابی است، برای دیگران نیز قابلیت کسب دارد و توصیه دیگران به اینکه شما مزیت ندارید و به جای صرف زمان و هزینه و زحمت، کالاهای با فناوری بالا (High Tech) را به قیمت ارزان از کشورهای مزیتدار وارد کنید، توصیه به عقبماندگی است. اینجاست که آن مغلطه و اتهام دیوارکشی و قطع روابط با جهان و تولید پرهزینه همه چیز مطرح میشود و پاسخی عقلایی میطلبد. آیا واقعا در یک سر طیف، دیوارکشی است و در یک سر دیگر، آزادسازی تجاری و واردات مایتحاج از خارج؟
پاسخ تاریخ اقتصاد سیاسی جهان به این پرسش خیر است. یعنی اینگونه نبوده که کشورها یا همهچیز را خودشان تولید کنند، یا اینکه درهای واردات را باز بگذارند تا کالاهایی که مزیت ندارند را ارزان از دیگران خریداری کنند. ترکیب کسب مزیت و بهرهبرداری از مزیتهای دیگران، یک ترکیب ظریفی است که رعایت آن، مستلزم شناخت یک اصل مهم است.
این اصل، عبارتست از "کسب فناوریهای حساس عصر"؛ یعنی شما قرار نیست و ممکن هم نیست که منابع محدود خود برای کسب فناوریهای تولید همه کالاها صرف کنید. اما در هر دورهای از تاریخ، علاوه بر غذا که در صدر کالاهای استراتژیک قرار دارد، کالاها و خدمات استراتژیکی وجود دارند که کسب مزیت در آنها یا عقبماندگی در آنها، جایگاه یک کشور را در نظام بینالملل تعیین میکند. در قرن نوزدهم، اگر بریتانیا موفق به تاسیس یک امپراتوری شد که خورشید در آن غروب نمیکرد، به سبب مزیتی بود که در فناوریهای استراتژیک آن عصر یعنی آهنآلات، بخار و تلگراف به دست آورد. یا آمریکا اگر در قرن بیستم قدرت برتر شد، به جهت کسب مزیت در فناوریهای فلزات، شیمیایی، الکترونیک، فضایی و اطلاعات بود. در قرن حاضر نیز، هر کشوری بتواند در هوش مصنوعی، بیوتکنولوژی، نیمههادیها و فناوریهای ارتباطی تحصیل مزیت کند، قدرت مسلط قرن خواهد بود؛ و به همین جهت، رقابت سختی در جهان حول این فناوریها در جریان است.
قانون اخیر کنگره آمریکا با عنوان CHIPS and Science Act که ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ با امضای بایدن اجرایی شد را باید در همین چارچوب تفسیر کرد. بر اساس این قانون، بالغ بر ۵۲ میلیارد دلار برای تحقیق و توسعه در زمینه نیمههادیها و سایر فناوریها تخصیص خواهد یافت. این اقدام دولت آمریکا، یکی از مصادیق "خلق بازار" است که با تخصیص منابع عمومی، تقاضا برای یک فناوری ایجاد میشود تا با بسیج توان علمی ملی، به بازار عرضه شده و سپس به حوزه تجاری سرریز شود. به عبارت دیگر، این حوزه، حوزهای نیست که به عرضه و تقاضای بازار و توان بخش خصوصی سپرده شود، بلکه نیازمند صرف منابع عمومی است. آمریکا میتوانست به جای صرف این هزینه هنگفت، بر اصل مزیت تکیه کند و از آنجا که در نیمههادیها فاقد مزیت است، اقلام مورد نیاز خود را به قیمت ارزان از شرق آسیا تهیه کند، یا حتی به جای تحصیل فناوری، بعدها به دنبال پروژه "انتقال فناوری" از چین باشد؛ اما نیک میداند که این دو گزینه اخیر، یکی به معنی واسپاری قدرت به چین است و دیگری سراب.
خلاصه سخن اینکه، در فهم مفهوم مزیت، نباید اشتباه کرد. اولا مزیت، طبیعی نیست، اکتسابی است و دستیابی به آن نیازمند صرف زمان و زحمت و هزینه است؛ ثانیا کسب مزیت در همه کالاها نیاز نیست لذا مراد از آن دیوارکشی هم نیست، بلکه باید بر تحصیل فناوریهای برتر دوران تمرکز کرد؛ ثالثا مزیت از طریق سازِکار بازار به دست نمیآید و مستلزم تخصیص منایع عمومی است؛ رابعا، وابستگی در فناوریهای دوران، منتج به حاشیهزیستی سیاسی در جهان است و البته انتقال فناوری نیز، سراب است.
میتوان به جرات مدعی شد در صدر فناوریهای برترساز دوران، هوش مصنوعی قرار دارد و تاکید هوشمندانه رهبر حکیم انقلاب اسلامی در آبان ۱۴۰۰ بر ضرورت قرار گرفتن ایران در میان ۱۰ کشور برتر جهان در این زمینه، با جدیت تمام باید در برنامه هفتم توسعه دنبال شود.
@syjebraily
✨ماکروسفالی با گفتمان عدالت همخوانی ندارد
آقای میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم گفته است: "مالیات هر استان به همان استان اختصاص مییابد و جزو درآمد همان استان محسوب میشود، چون در همان استان این ثروت خلق شده است".
به نظر میرسد آنچه آقای میرکاظمی بیان کرده، یک ایده یا برنامه باشد چرا که این سخن نه با آنچه در حال حاضر عمل میشود انطباق دارد و نه با قوانین موضوعه کشور. علی ای حال، این ایده و برنامه، حاصلی جز افزایش شکاف طبقاتی و بیعدالتی در کشور نخواهد داشت و به هیچ وجه نباید جامه عمل بپوشد. چرا؟
اگر در آمار درآمدهای مالیاتی کشور دقیق شویم، خواهیم دید که حدود ۸۰ درصد درآمدهای مالیاتی کشور مربوط به ۸ استان کشور است. دلیل این امر نیز پیشرفتهتر و متمکنتر بودن این استانها و فعالیت اکثر شرکتهای بزرگ ملی در این استانهاست. اما سهم ۸ استان آخر از درآمدهای مالیاتی دولت، تنها ۲.۳ درصد است. اگر ایده رئیس سازمان برنامه و بودجه عملیاتی شود، استانهایی که از حضور شرکتهای بزرگ محروم هستند و در نتیجه پرداختی مالیاتی کمتری دارند، بودجه کمتری نیز دریافت کرده و در دور باطل محرومیت خواهند افتاد. و در مقابل، استانهایی که درآمد مالیاتی بالایی دارند، بودجه بیشتری دریافت کرده، توسعه بیشتری یافته و فاصلهشان با استانهای محروم روز به روز بیشتر خواهد شد. نتیجه این رویکرد، یعنی پیشرفتهتر شدن بخشی از کشور، پدیدهای است که در اقتصاد سیاسی از آن با عنوان Macrocephaly یا "بزرگی سر" یاد میشود؛ به نحوی که یک یا چند استان از کشور به شکلی غیرعادی بزرگ میشود و بخش اعظم منابع مادی و انسانی را در خود جای میدهد و علاوه بر شکاف طبقاتی و بیعدالتی، به بحرانهای اجتماعی متعددی دامن میزند.
انشاءالله ریاست محترم جمهور که دغدغه عدالت دارند و گفتمان این دولت را عدالت اعلام کردهاند، مانع اجرایی شدن چنین ایدههایی خواهند شد.
@syjebraily
⭕️روایتی دیگر از دیدار ورزشکاران با رهبر انقلاب
🔻الهام حسینی نخستین مدالآور تاریخ وزنهبرداری زنان ایران در مسابقات بینالمللی: امروز حس و حال خوبی در دیدار با رهبر عزیزمون داشتم؛ چقدر مطالب خوب و دلنشینی بیان فرمودن. جلسه بسیار معنوی و ارزشی. چقدر عالمانه و با محبت بودن
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرزندان برخی مسئولین اکثرا در اروپا، آمریکا، استرالیا و کانادا هستند/چرا هم میخواهی مسئول شوی هم فرزندت برود خارج از کشور؟
دبیر ستاد امر به معروف در گفتگو با خبرفوری:
🔹کسی که الان مسئول است و تمام فکرش این است که الان دلار و یورو چقدر شده است که برای فرزندش بفرستد چطور میخواهد برای مردم و کسانی که گرفتاری اقتصادی دارند کار کند؟
🔹خب چرا این فرد الان مسئول است؟ میگویید خارج رفتن عیب نیست اشکالی ندارد اما چرا هم میخواهی مسئول شوی هم فرزندت برود خارج از کشور
🔹فرزندان برخی مسئولین اکثرا در اروپا، آمریکا، استرالیا و کانادا هستند.
@AkhbareFori