.
♻️ آلمان تلگرام را جریمه کرد، ایران تشویقش کرد!
حمید رسایی؛ مطابق اعلام رسانه غربی، دادگستری آلمان تلگرام را بهدلیل خودداری از تدوین روشی قانونمدارانه برای گزارشدهی محتواهای غیرقانونی، ۵ میلیون دلار جریمه کرد.
همین تلگرام در ایران زمینهساز بسیاری از مفاسد اخلاقی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی شد اما آذری جهرمی با مدیر آن قرار ملاقات گذاشت و توافقنامه امضا کرد و وقتی وزیر شد، تخلفات و کوتاهیهایی را در کارنامهاش ثبت کرد از جمله:
◽️عدم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به عنوان ضروریترین زیرساخت ارتباطی کشور با وجود تصریح قانونی و تاکیدهای چند باره رهبر معظم انقلاب نسبت به آن.
◽️حمایت زیرساختی عجیب از شبکههای مجازی خارجی همچون تلگرام و اینستاگرام.
◽️سنگاندازیهای فراوان در مسیر رشد و توسعه پیامرسانهای داخلی و وابسته کردن غالب خدمات و سرویسهای فضای سایبری کشور به دشمن.
◽️توسعه فضای مجازی بر خلاف منافع مردم و کشور بر مدار منافع هزاران میلیاردی انحصاری خرید و فروش پهنای باند خارجی برای دولت.
◽️معطل کردن فاجعهبار مطالبات و دستورات رهبر انقلاب در خصوص سامان بخشیدن به فضای مجازی کشور.
◽️به مخاطره انداختن امنیت ملی از طریق بهرهگیری گروههای تروریستی از شبکههای اجتماعیِ مطلقا بیضابطه.
و جالب اینجاست که آذری جهرمی با این همه فعل و ترک فعل همسو با منافع دشمنان ملت ایران، آزادانه دست به کمر راه میرود!
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 سلبریتیهایی که فکر میکنند کسی گذشتهشان را نمیداند
🔸ابوالقاسم طالبی (کارگردان سینما): سلبریتیای داریم که خودش در گروه «پیکار» بوده و الان هم فرزندش در خارج از کشور است و حالا چپ و راست، علیه جمهوری اسلامی موضع میگیرد و خیال میکند کسی گذشتهاش را نمیداند؛ مطبوعات انقلابی باید این موضوعات را شفاف کنند.
🇮🇷 @Sh_Aviny
💌 مراد از وحدت (کشورهای اسلامی) اشتراک عمل در برابر نقشههای استکبار است.
🖇 بیانات امام خامنهای در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی
۲۲ مرداد ۱۴۰۱
🇮🇷 @Sh_Aviny
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 آنهایی که باید اصل 27 قانون اساسی را اجرا میکردند و نکردند
🔸ابوالقاسم طالبی (کارگردان سینما):
🔹 خاتمی و روحانی، دو رئیس جمهوری بودند که بیشتر از همه حرف از آزادی زدند، پس چرا خودشان اصل 27 قانون اساسی را اجرا نکردند؟
🔹 میگویند گفتوگو کنیم، نماینده و آدم معترضان کیست که بیاید و از درون کشور گفتوگو کند؟ نه اینکه حرف آمریکا را بزند
🇮🇷 @Sh_Aviny
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥زیرساخت امنیت
رهبر انقلاب در دیدار اخیر:
امنیّت زیرساخت همهی ابعاد زندگی یک جامعه است، یک زیرساخت عمومی است؛ از مسائل شخصی بگیرید، تا مسائل اجتماعی، تا مسائل عمومی، تا مسائل خارجی.
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
🆔 sapp.ir/Sh_Aviny1
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بحث حجاب و زنان چگونه در اول انقلاب شکل گرفت
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
🆔 sapp.ir/Sh_Aviny1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جایگاه زن در ایران از نگاه مایا صباغ حقوق دان سنی لبنانی
⚠️ چرا برخی هنوز هم این استدلالهای واضح را نمیپذیرند !!!
🇮🇷 @Sh_Aviny
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تو چرا جا خوردی؟
🔻یکی از مشکلات ما، ترسیدن مذهبیها از هیمنۀ دشمن و توهّم ضعف جبهۀ انقلاب در مقابل جبهۀ دشمن است
🇮🇷 @Sh_Aviny
🔰 موضوع زن، دستمایهای در دست سوداگران
🔺رهبرانقلاب: موضوع زن در طول سالهاى متمادّى دستمايهاى شده است در دست سوداگران همهی ارزشهاى انسان در دنيا و در رسانههاى جمعى عالم. آن كسانى كه نه براى زن، نه براى جنس انسان، نه براى كرامتهاى انسانى، جز در محاسبه با پول ارزشى قائل نيستند، كه متأسّفانه در تمدّن كنونى مغرب نقش مهمّی را در همهی عرصهها ايفا ميكنند؛ مسألهی زن را هم براى خودشان در ميدانهاى مختلف بصورت يك سرمايه، بصورت يك وسيله سودگراى درآوردند. روى آن بحث ميكنند، فرهنگسازى ميكنند، تبليغ ميكنند، ذهنهاى مرد و زن همهی دنيا را بر سر دو راهى يك وسوسه و گمراهى بزرگ قرار ميدهند.
🗓 ۱۳۷۹/۰۶/۳۰
🇮🇷 @Sh_Aviny
🔰 انتقاد رهبر انقلاب از دستگاههای مسئول: چرا با انواع ترفندها جلوی هیأتِ علمی شدن نخبگان گرفته میشود؟ / اشتغال مناسب با دانش و امکانِ ادامهی تحقیقات، اصل خواستهی نخبگان است / بعضیها سنگ نخبه را به سینه میزنند، اما در عمل نخبه را مأیوس میکنند
🔻 از دستگاهها توقع داریم که از نخبگان حمایت کنند. این حمایت همهاش به معنای پول دادن نیست، گاهی پول دادن مضرّ است؛ بلکه حمایت عاقلانه، خردمندانه و با توجه به جوانب گوناگون باشد. نخبه، حالا چه نخبهای که در ایران درس خوانده چه نخبهای در خارج درس خوانده و آمده ایران، دو توقّع دارد. یکی از موارد حمایت این است که این دو توقّع را برآورده کنیم:
🔹 یک توقع آنها اشتغال مناسب با دانششان است؛ یک توقّع هم امکان ادامهی تحقیقات و ارتباط با مراکز علمی دنیاست. این دو توقّع نخبههای ماست.
🔹 توقّع زیادی نیست. بنده اطلاع دارم نخبهای که میخواهد در هیأت علمی دانشگاه وارد بشود، با انواع و اقسام ترفندها جلویش را میگیرند نمیگذارند. چرا؟ چرا از این نخبه استفاده نمیکنید؟ بعضی از نخبههای ما، نخبههای برجسته بیرون درس خواندند، آمدند اینجا به امیدی که بتوانند کار کنند، بر اثر همین رفتار برگشتند رفتند. دیدند اینجا نمیشود زندگی کرد. خب من چه توقّعی بکنم از این جوان؟ باید حمایت کرد.
🔹 نگذارید نخبه از دانشگاه مأیوس بشود، حالا حداقلش این است که بتواند در دانشگاه وارد بشود، جایگاهی پیدا کند. بعضیها سنگ نخبه را به سینه میزنند، مدام میگویند نخبهها، نخبهها، اما در عمل نخبه را مأیوس میکنند، ناامید میکنند، مانعتراشی میکنند. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_نخبگان
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
🆔 sapp.ir/Sh_Aviny1
🔰 نخبگان دانشگاهی ما مایهی آبروی ایران شدند / ساخت رباتهای انساننما در دانشگاه تهران مهم است / میگفتند تصاویر پهپادهای ایرانی فتوشاپ است! حالا میگویند که پهپادهای ایرانی خیلی خطرناک است
🔻بدون مبالغه باید بگوییم نخبگان دانشگاهی ما مایهی آبروی ایران شدند. شما نسلِ جوانِ نخبگان هستید. قبل از شما هم نخبگان زیادی، نسلهای قبل از شما، در این چهل سال وجود داشتند که آبرو دادند به کشور. در هر مسئلهای دانشمندان ما ورود کردند و متمرکز شدند، کاری کردند که در محافل علمی جهان مورد تحسین واقع شد. حالا من چند نمونهاش را اینجا بگویم که البتّه همهی شما هم میدانید:
🔹 تحقیقات و دستاوردهای پژوهشگاه رویان؛ نه در فقط در مسئلهی سلولهای بنیادی، در شبیهسازی حیوان زنده، این در دنیا یک چیز کمیابی بود، این اتّفاق افتاد.
🔹 انتقال ماهواره به فضا. این مال چند کشور است. همهی کشورها این را ندارند. خیلیها ماهواره در فضا دارند، ولی مال خودشان نیست، خودشان پرتاب نکردند. آنهایی که خودشان پرتاب میکنند تعداد معدودی کشورند. ما البتّه عقبیم، امّا پرتاب کردیم، توانستیم، رفتیم. دانشمندان ما متمرکز شدند.
🔹 ساخت رباتهای انساننما در دانشگاه تهران مهم است.
🔹 دستاوردهای بنیادین در صنعت هستهای؛ ما به مسائل بنیادین در صنعت هستهای دست پیدا کردیم. ما دنبال سلاح و بمب اینها نمیرویم امّا خود این صنعت خیلی برکات دارد. ما توانستیم دست پیدا کنیم.
🔹 ساخت تجهیزات پیشرفتهی موشکی و پهپادی که چند سال پیش از این وقتی که عکسهایش منتشر میشد، میگفتند این فتوشاپ است. حالا میگویند که پهپادهای ایرانی خیلی خطرناک است. چرا به فلان کس میفروشید، به فلان کس میدهید.
🔹 ساخت واکسن های پیچیده به خصوص واکسن کرونا و امثال اینها.
🔺 خب اینها کارهایی است که نخبهی ایرانی انجام داده. این برای کشور آبروست.۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_نخبگان
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
🆔 sapp.ir/Sh_Aviny1
🔰 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار نخبگان: با همهی اعتقاد و با قابلیت اثبات عرض میکنم با انقلاب اسلامی زمینه برای نخبهپروری فراهم شد/ واقعا باید از دانشگاهیها تشکر کنیم که نگذاشتند محتاج غربیها بمانیم
🔻برای اینکه نخبه بتواند آن استعداد ذاتی را بروز بدهد و فرصت تلاش پیدا کند، زمینه لازم است؛ گاهی نخبه هست و آمادگی کار هم دارد اما زمینه برایش فراهم نمیشود. این زمینه در دوران طاغوت وجود نداشت، اگر هم بود خیلی جزو سیاستهای رسمی طاغوت نبود، زمینه وجود نداشت. خیلیها بودند دارای استعدادهای خوب، آمادهی تلاش هم بودند، اما توی سرشان میزدند. من چون از اول انقلاب در مجموعهی دانشجویی و دانشگاهی و دانشگاه تهران و دانشگاههای دیگر حضور داشتم با استاد و با دانشجو و اینها دائم نشست و برخاست داشتم، من این را با همهی اعتقاد و با قابلیت اثبات عرض میکنم، با انقلاب اسلامی زمینه برای نخبهپروری فراهم شد.
🔹 اولاً توسعهِی دانشگاهها؛ شما ببینید کجای کشور الان دانشگاه ندارد؟ همهجای کشور دانشگاه هست.
🔹 بعد هم دانشگاهیان، گسترش دامنهی دانشگاهی چه دانشجو چه استاد. حدود بیست و پنج برابر دانشجویان کشور رشد پیدا کردهاند، بیست و پنج برابر. خیلی است. سالهای اول انقلاب همان سالهای حدود ۵۹، ۶۰ آنطور که در ذهنم هست حدود ۵۰۰۰ استاد هیئت علمی در کشور بود. الان بیش از ۱۰۰ هزار است.
🔺 این توسعهی علم در کشور خیلی چیز باارزشی است. جزء زمینههای نخبهپروری یکی این است. یعنی واقعاً باید تشکر کنیم از خود دانشگاهیها؛ دانشگاهیهای ما نگذاشتند که ما محتاج غربیها بمانیم. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_نخبگان
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
🆔 sapp.ir/Sh_Aviny1