فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حمید رسایی: ما در حوزه هم جاسوس داریم، عمامه به سر جاسوس هم داریم چرا بعید باشد که خبرنگار جاسوس داشته باشیم. خبرنگاری به دلیل سطح دسترسی بالا به اطلاعات، مستعدترین شغل برای جاسوسی است.
🎴 اخبار #بخش_خبری_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
داعش در بیانیه ۴۵۷ خود اظهار داشت: اثبات اینکه کار ما بوده، در مقابل کار خودشونه، از اصل عملیات در ایران دشوارتر است.
✍️ سیعد صدرائیان
#طنز 😁
🆘 @Roshangari_ir
🆘 rubika.ir/Roshangariir
📉 سقوط آزاد اینستاگرام
🔶 حجم ترافیک و پهنای باند مصرفی اینستاگرام در روزهای اخیر، یک سقوط آزاد قابل توجه داشته که در نوع خود جالب است!
🔷 براساس گزارش آماری مجموعه لایف وب، تعداد پستهای اینستاگرامی، 69 درصد، تعداد کاربران فعال، 64 درصد، تعداد لایک، 68 درصد و تعداد کامنت ها، 78 درصد سقوط داشته است❗️
🔊 چنین چیزی یعنی شلیک مستقیم به مغز و قلب یک شبکه اجتماعی!
📍پ.ن : پس میگن #فیلترینگ تاثیر نداشته که...😏
💠 گروه رسانه ای تیمورا
🌐 @timoora
💢سناریو احمقانه اینترنشنال برای مخفی کردن علت مرگ رضا حقیقت نژاد!
🔹رضا حقیقتنژاد بیمار بوده
(اما هیچ عکس و فیلمی نیست)
حقیقتنژاد بر اثر بیماری، تو خارج کشور فوت شده(اما عکس و فیلمی نیست)
جنازهش اومده ایران مأمورا دزدیدنش
(اما عکس و فیلمی نیست)
بیاطلاع خاک شده
(اما هیچ عکس وفیلمی نیست)
🔹کاش تو دورانی بودیم که دوربین و اینترنت اختراع شده بود:(
«آدم»
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@radar_enghelabe
امروز همه از تغییر دهه هشتاد یا نودی می گویند اما من می خواهم از تغییر در مورد موارد دیگری بگویم که منجر به این تغییر در نسل این دو دهه قبل شده ؛
۱. تغییر در حکمرانی ؛
بعبارت دیگر تغییر در دید حاکمان و مسئولان نظام ....
وقتی برخی مسئولان نظام بویژه در دولت سابق نسبت به هیچ کس و هیچ چیز تعهدی ندارند نتیجه این نوع از حکمرانی چه می شود ...
وقتی مسئول اقتصادی و فرهنگی در امور محول به خود کوتاهی می کند و پذیرای امور محول به خود نیست چه باید کرد ؟
۲. تغییر در نگرش پدران و مادران :
آنگاه که پدران و مادران در تربیت نسل خویش کوتاهی کرده و تربیت فرزند خود را بجاط خویشتن به مدارس و دوستان می سپارند آیا غیر از این می توان نتیجه ای گرفت ....
آنگاه که والدین تربیت را در اداره مالی و پولی فرزند می بیند و خود نیز به مسابقه اشرافی گری مشغولند از فرزندان چه چیز را می توان انتظار داشت ؟؟
وقتی طبق آمار اکثر این اغتشاشگران فرزندان طلاق و یا اعتیاد بوده اند چه چیزی را میتوان انتظار داشت ؟
و آنگاه که فرزندان بدنبال معنویت بروند اما والدین اینان را فقط به جهت آنکه این کار صرفه اقتصادی ندارد باز می دارد چه توقعی از این نسل می توان داشت ؟؟ چنانکه در روایت آمده که پیامبر فرمودند ؛
فَقَالَ وَيْلٌ لِأَطْفَالِ آخِرِ اَلزَّمَانِ مِنْ آبَائِهِمْ فَقِيلَ يَا رَسُولَ اَللَّهِ مِنْ آبَائِهِمُ اَلْمُشْرِكِينَ فَقَالَ لاَ مِنْ آبَائِهِمُ اَلْمُؤْمِنِينَ لاَ يُعَلِّمُونَهُمْ شَيْئاً مِنَ اَلْفَرَائِضِ وَ إِذَا تَعَلَّمُوا أَوْلاَدُهُمْ مَنَعُوهُمْ وَ رَضُوا عَنْهُمْ بِعَرَضٍ يَسِيرٍ مِنَ اَلدُّنْيَا فَأَنَا مِنْهُمْ بَرِيءٌ وَ هُمْ مِنِّي بِرَاءٌ .
۳. بی توجهی به نظام تعليم و تربيت؛
در زمانی که معلم جامعه ما از مشکلات معیشتی رنج می برد و برای گذران حداقلی زندگی خویش چاره ای جز انتخاب شیفت دوم و یا انجام کار پاره وقت ندارد از این نسل چا چیزی می توان توقع داشت ؟؟
پ.ن:
اما در غیاب کوتاهی اقدامات مسئولین و والدین و معلمین آنچه موجب ابن خلا می شود نقش رسانه های معاند است که از این فرصت به نفع خویش حُسن استفاده را برده و اوست که نقش خویش را در تربیت این نسل متحیر و رها شده ایفا می کند بطوری که با کمترین جرقه ای شعله ور شده و آتش را به زمین خودی پرتاب می کند ....
🖋امیرحسین سعیدی پور
#نسل_زد
🆔 @Cultural_governance
🔴⚡️نسلی که نه میبخشند و نه فراموش میکنند.
🔺انتشار فیلمهایی از اعتراض دانش آموزان در مدارس شهرهای مختلف به وضعیت کشور، نشان میدهد که با نسل جدیدی از معترضین روبرو هستیم. کسانی که فکر میکردیم نسبت به نسلهای قبلتر از خود کمتر سیاسی و بیشتر درگیر روزمرگیهای خود هستند.
🔺نسلی که به واسطه گسترش شبکههای اجتماعی، با دنیا و پیشرفتهایش در ارتباط و به شدت از نظر فکری با اعضای خانواده خود متفاوت هستند. آنها تقریبا با مدارا کردن و درک شرایط بیگانه هستند و تنها به رسیدن به آنچه میخواهند فکر میکنند. این نسل بدون واهمه در برابر آنهایی که از نظر سنی از او بزرگترند میایستد و بدون ترس حرفهای خود را میزند.
🔺برای او فرقی نمیکند که مخاطبش پدر است یا معلم و یا حتی رئیس آموزش و پرورش. آنها در گروه موسیقی "BTS" هستند و یا از عصیانگری امیر تتلو لذت میبرند. این بخش از جامعه که دیگر نمیشود آنها را جدی نگرفت، خیلی از عقاید مذهبی را به سخره میگیرند و به آن به مثابه داستانهای هریپاتر نگاه میکند.
🔺این نسل تحت تاثیر هیچ نام و مقامی قرار نمیگیرد. دیگر نمیشود برای آنها از تقدس گفت چون متولیدن دهه ۸۰ و ۹۰ حتی برای خانواده و پدر و مادر خود هم تقدسی قائل نیستند. البته شایان ذکر است که این معنا شامل همه نمیشود و قطعا هستند بچههایی که بسیار متفاوت از آنچه نوشته شده است هستند.
🔺این بخش از جامعه هرچه را دوست داشته باشد، میپذیرد و هرچه را نپسندد به طرز عجیبی رد میکند. تقریبا برای آنها این جمله که "صلاحت را میخواهیم" معنایی ندارد، چون آنها بر این باور هستند که بهتر از دیگران صلاح خود را میدانند. نکته مهم در مورد نسل تازه ایران این است که برخلاف متولدین دهه شصت و هفتاد، بدون لکنت در برابر دیگران حرف میزنند و نظرات خود را بیان میکنند. ازجمعهای فامیلی و شنیدن حرفهای تکراری فراری هستند و به دنبال دنیای خود میگردند.
🔺حالا تصور کنید حاکمیت با این نسل از فیلتر و محدودیت سخن میگوید. واقعا میشود برای این نسل مانند دهه ۶۰ تصمیم گرفت؟ میشود با طرحی مثل صیانت آنها را کنترل کرد؟ نه، این بچهها در دنیای اطلاعات زندگی میکنند.
🔺اکنون اعتراض به این نسل رسیده است. کسانی که خودشان برای خودشان تصمیم میگیرند و کاری به آنهایی که فکر میکنند هادیان جامعه هستند ندارند. این شامل مذهبیون و روشنفکران باهم میشود. نسل دهه هشتاد و نود، نه میبخشد و نه فراموش میکند. مسئولان کشور هیچ راهکاری برای گفت و گو با نسلی که مشتاق شنیدن و گفتن بود نداشتهاند و نمیدانم چگونه میخواهد با نسلی که فقط میخواهد حرف خودش به کرسی بنشیند رفتار کند؟
✍️ مصطفی داننده
#نسل_زد
🆔 @Cultural_governance
تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
🔴⚡️نسلی که نه میبخشند و نه فراموش میکنند. 🔺انتشار فیلمهایی از اعتراض دانش آموزان در مدارس شهر
این تحلیل هم در نوع خودش جالبه
قضاوت با شما
رهبر انقلاب: اگر حقایق جامعه را روایت نکنید دشمن آن را ۱۸۰ درجه خلاف واقع روایت میکند
🔹شما حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را روایت کنید. اگرشما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثه دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ آن هم هرجور که دلش میخواهد.
🔹توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند. شما اگر حادثه تسخیر لانه جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاریست که ما باید انجام بدهیم، این وظیفه جوانهای ماست.
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔺دیروز بود که رسانه های اسقاطیلی عکس زن رییس جمهور برزیل رو منتشر کردن و نوشتن که همسر رییس جمهور بولسونار با تیشرتی که پرچم اسقاطیل روی اون بود رفت و رای داد...
اما تنها چندساعت بعد نحسی اسقاطیل دامن اون و شوهرش رو گرفت و رییس جمهور برگزیده مردم برزیل داسیلوا یک مخالف اسقاطیل شد!
💬 اخ فی الله
🔹فرمایش کردید این ۴۰روز خاورمیانه خبری نبود؟
خاورمیانه که جای خود، خبرهای آمریکای جنوبی هم شنیدنی است.
لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل شد.
سه-هیچ به نفع جبهه ضدآمریکایی ضدصهیونیستی!
💬 سید نظام الدین موسوی
🔸با پیروزی داسیلوا در برزیل، ایالات متحده تقریبا بطور کامل حیاط خلوتش رو از دست داد و کشورها بدست جریان ضد امپریالیستی افتاد؛ کاش این فرصتی که بوجود اومده تا با گسترش همکاریها تحریمها رو بیشتر بی اثر کنیم از دست نره!
💬 نویستا بانج
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔰سلبریتیها چگونه حکمرانی فرهنگی را بهدست میگیرند؟
✍️دکتر محمدحسین ساعی
رئیس دانشگاه سوره و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی
♦️پدیده «استار» درغرب و امریکا در یک روند تدریجی خلق شد و برای آن قوانین و سازکارهای اجرایی طراحی شد. اما با گسترده شدن حوزه فعالیت این افراد، خود این «ستارهها» بستر و زمینهای برای بروز انواع و اقسام جنبشهای ضدفرهنگ شدند تا آنجا که حتی خود جامعه امریکایی از بروز چنین جنبشهایی دچار شوک شد و نخبگان در این زمینه شروع به تأمل و تفکرورزی کردند. اما بعد از مدتی متوجه شدند که خود ستارهها اتفاقاً ظرفیتی برای کنترل جامعه هستند. بنابراین از دهه هفتاد میلادی، شخصیتهای ستاره دستاندازیهای متنوعی در حوزههای مختلف انجام دادند و در اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد، به ابزاری برای مدیریت فرهنگ بدل شدند.
♦️اما، ادبیاتی که ما امروز تحت عنوان «سلبریتی» میشناسیم و بکار میبریم، ادبیات متأخرتری است. در دهه 90 و قرن بیست و یکم با بهوجود آمدن ابزارهای رسانهای جدید، مفهوم «سلبریتی» شکل گرفت. این اتفاق همزمان شد با تحولاتی که در ساختار رسانه و جامعه رخ داده بود. رسانههای جدید نوعی رابطه دوطرفه بین ساختار رسانهای و جامعه را رقم زدند و جنس جدیدی از مخاطب خلق شد و چون این مخاطب جدید به محصولات گسترده رسانهای دسترسی داشت، نگاهش به رسانه تغییرات جدی پیدا کرد و طی آن معنا برای مخاطب رنگ باخت؛ امور معنادار کم رنگ شد و چون تولید محتوا زیاد شد، نوعی «نهیلیسم معنایی» بهوجود آمد. نتیجه این امر آن شد که عنصر «لذت» جایگزین عنصر «تفکر انتقادی» شد. البته عنصر لذت همواره همراه با رسانهها بود اما اینگونه نبود که غلبه مطلق داشته باشد. اما وقتی وارد قرن بیست و یک شدیم، رسانهها صرفاً با غلبه عنصر «لذت» گسترش پیدا میکردند
مطالعه کامل مطلب در سایت روزنامه ایران
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام خمینی بعد از انقلاب با ترور فرح مخالفت کردند چرا که بچههای او در کنارش حضور داشتند و ربع پهلوی جانش را مدیون امام است.
🎤استاد قاسم روانبخش
💠➣┅──────────────