فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رحیمپور ازغدی : با تهریش که اقتصاد، اسلامی نمیشود
دروس علوم انسانی در دانشگاه تدریس میشود که به نگاه انقلابی و اسلامی میگوید بیسوادی! شعار اقتصاداسلامی میدهیم ولی در دانشگاهها سکولاریسم و لیبرالیسم تدریس میکنیم! اسم جمهوری اسلامی داریم اما ذات جمهوری اسلامی را جاری نکردیم...
#قیام_علیه_لیبرالیسم
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
شبنامه 1218 - @mrtahlilgar.mp3
11.38M
🚨 پیش گویی کیسینجر درباره آینده اوکراین/ این جنگ دنیا را نابود خواهد کرد
#شبنامه / هنری کیسینجر به پیش بینی هایی درباره آینده جنگ اوکراین، چین و سرنوشت دنیا پرداخته است / او میگوید تا پایان امسال نبرد اوکراین به سمت صلح و سازش خواهد رفت / همچنین او تاکید دارد که جنگ بین چین و امریکا میتواند به نابودی دنیا منجر شود / قسمت ۱۲۱۸
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
میگوئیم دلار را تثبیت کنید، میگویند قانون اجازه نمیدهد! خب به جای سفره ملت، یکبار هم قانون را جراحی کنید!
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
🔴امام خامنه ای :فرهنگ مثل اقتصاد نیست
♦️امیدوارم مسئولین فرهنگی توجه داشته باشند که چه میکنند. با مسائل فرهنگی شوخی نمیشود کرد، بیملاحظگی نمیشود کرد.
♦️اگر چنانچه یک رخنهی فرهنگی بهوجود آمد، مثل رخنههای اقتصادی نیست که بشود آن را جمع کرد، پول جمع کرد یا سبد کالا داد یا یارانهی نقدی داد!
اینجوری نیست، به این آسانی دیگر قابل ترمیم نخواهد بود، مشکلات زیادی دارد.
🗒 ۹۲/۱۲/۱۵
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
#توییت آقای تحلیلگر
✍️همین حالا متاثر از جنگ یمن 6 میلیون کودک( بیشتر ازجمعیت فنلاند و دانمارک)درخطر گرسنگی منجربه مرگ هستند
در غرب حتی یک نفر به سعودی ، عامل جنایت اعتراض ندارد
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش نماینده مجلس به سوال مجری؛ شما شاسی بلند گرفتید؟!
🔹یک شرکت خودروسازی محصولاتش را عرضه کرد و تعدادی از نمایندگان هم گرفتند.
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
♦️ آیا واقعیات منطقه در حال تغییر کردن است؟
🔸 پیام دبیرکل مقاومت لبنان که نشان از یک تغییر رفتار اساسی دارد
🔸 محور مقاومت سیاست گذاری ها را تغییر داده است
#شبنامه
۱۴۰۲/۳/۶
🔺 در روزهای گذشته شاهد گستاخی هایی از سوی "رئیس رژیم وقت" بوده ایم. نتانیاهو در اظهارات خود به رجز خوانی برای ایران پرداخته است.
مسئله ی خنده دار و عجیب اینجاست که تهدیدات او با فریاد هایی از داخل فلسطین اشغالی همراه شده به طوری که برخی اعتراض کرده اند که این جنس از رفتار ها میتواند برای شهرک نشین ها هزینه ساز باشد.
به عبارت ساده تر قبل از آنکه پیام وی به تهران مخابره شود ، پیام وحشت بر بدنه ی تلاویو نشسته و آنها را وادار به واکنش کرده است.
🔺 دبیرکل مقاومت لبنان در صحبت های اخیر خود گفته است که حالا ما شاهد این هستیم که آنها تهدید میکنند و خودشان میترسند.
این شاید برای اولین بار باشد که رژیمی پر مدعا علیه کشوری اصیل و ملتی نجیب تهدید میکند اما مردم خودش میترسند.
نکته مهم البته اینجاست که با وجود این تغییر در رفتار رژیم ، مقاومت ترجیح داده ادبیات خود را متفاوت تر کند.
ادبیاتی که حکایت از تغییر رفتار مقاومت در آینده ی پیش رو دارد.
🔺 دبیر کل مقاومت لبنان در سخنرانی اخیر خود گفته : اگر اقدامی علیه بخشی از مقاومت انجام شود ، ایران ، عراق ، سوریه یا لبنان ، فرقی نمیکند ، تمام منطقه دچار آتش خواهد شد.
این اظهارات نشان میدهد که گمانه زنی های سابق درباره ایران نیروهای مقاومت خاکریز ها را یکی کرده و در نبرد های بعدی ، به هر تهدید علیه یکی به طور مشترک پاسخ خواهند داد رسمی تر از همیشه شده و به ادبیات مقامات مقاومت ورود کرده است.
نکته اصلی تر در این ادبیات اینجاست که ایران چنین حرفی را نمیزند ، بلکه یکی دیگر از اضلاع مقاومت وعده ی دفاع از دیگر بخش ها را داده است...
🔺 آنچه می بینیم نشان میدهد مقاومت اتحاد نا نوشته ی خود را از حمایت تسلیحاتی و مستشاری از دیگر بخش ها فرا تر برده است و این یعنی اجزای مختلف آن یکدیگر را به مانند سرزمینی واحد میدانند که تهدید بخشی ، ضرورت دفاع دیگر بخش ها را می طلبد...
سالهاست بسیاری دوست داشته و دارند که بتوانند از تسلیحات ایرانی استفاده کنند. این فقط مختص کشورها نیست و ابرقدرت ها را هم شامل میشود. حقیقتی که جنگ اوکراین آن را به همه اثبات کرد.
🔺 مسئله ی اصلی تر اینجاست که اگر مقاومت بتواند ایده ی دفاع یکپارچه از تمامِ سرزمین های عضوِ مقاومت را محقق کند ، روزی خواهد رسید که خیلی ها آرزو داشته باشند عضوی از این پیمان نا نوشته ی جدید شوند...
این شاید امروز برای بعضی عجیب به نظر برسد، همان طور که دیروز خیلی چیزهای دیگر هم بعید به نظر می آمد.
صبور باشید، مرور زمان حقایق ویژه ای را عیان خواهد کرد...
#آقای_تحلیلگر
#شبنامه
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
♨️وقتی آیتالله علمالهدی هم به لایحه اعتراض جدی دارد...
📍ایشان ثابت کردند که در پاسداری از خطوط قرمز الهی، برایشان روحانی و رئیسی فرقی ندارد...
📍متاسفانه برخی از مسئولان دچار اختلال محاسباتی شدهاند و هنوز درک درستی از تبعات سیاسی و امنیتی #کشف_حجاب نداشته و در هنگام تنظیم لایحه، به این حرام توامان شرعیوسیاسی در حد یک تخلف رایج شبیه تخلفات رانندگی نگریستهاند!
✍ویراست محمد جوانی
virasty.com/mjavani
🧠⚔علوم و جنگ شناختی|جوانی
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
⭕️خطاب به نمایندگان مجلس و لایحه عفاف و حجاب
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
ابتدای فروردین ماه، ناگهان نرخ تسعیر پتروشیمیها از ۲۸۵۰۰ به ۳۶۵۰۰ افزایش یافت. یعنی اگر پتروشیمیها محصولاتشان را به قیمت جهانی ضربدر دلار ۲۸۵۰۰ میفروختند، قرار شد قیمتهای جهانی را ضربدر دلار ۳۶۵۰۰ کنند.
با علم به اینکه این اتفاق، موج تورمی شدیدی ایجاد خواهد کرد، صریحا با افزایش نرخ تسعیر به ۳۶۵۰۰ مخالفت کردیم. با پیگیریهایی که انجام شد، نرخ تسعیر به ۲۸۵۰۰ بازگشت.
جماعتی مدعی اقتصاددانی، که بعضا روابطشان با بورسبازان برای ما معلوم است، قیامت بهپا کردند که این کاهش نرخ تسعیر روی قیمت نهایی "بیاهمیت" است و رانت ایجاد خواهد کرد.
امروز خبرگزاری انقلابی تسنیم در گزارش خوبی نشان داده است که فروردین ماه با افزایش نرخ تسعیر(نرخ تسعیر یعنی نرخ تبدیل دلار به ریال) به ۳۶۵۰۰ قیمتها بالا رفته و پس از بازگشت نرخ تسعیر به ۲۸۵۰۰، در خردادماه قیمت نهایی محصولات پتروشیمی حدود ۳۰ درصد ارزانتر از فروردین است.
البته این را کافی نمیدانیم و به صورت جدی پیگیر توقف فروش دلاری مواد اولیه ایرانی به مردم ایران هستیم که درآمدشان ریالی است.
ما انشاءالله این مسیر را تا پایان خواهیم پیمود.
بعضا برخی از شماها پیام میدهید که ما چکار کنیم؟ تبلیغات و تعلیمات دو کار جدی همه ماست. باید تبلیغ کنیم، تعلیمات بدهیم، همفکر بسازیم، یک موج تبلیغاتی و فکری به وجود بیاوریم، تا یک جریان اجتماعی پدید آید و تودههای آگاه و وظیفهشناس و دیندار، متشکل شده و بساط نئولیبرالیسم را برچینند.
سید یاسر جبراییلی
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
هدایت شده از تبلیغ نوین دین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ترس از امر به معروف مدیران
چطور مدیران را امر به معروف کنیم در حالی که از نان خوردن می افتیم‼️
🎙دکتر رحیم پور ازغدی
#نظارت
#مطالبه_گری
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
📸آنچه باید درباره لایحه حجاب و عفاف بدانید
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
👈❗️«خبر مهم»: با نصب یک برنامه بر روی گوشی، دیگر نیازی نیست برای تهیه ی قلم قرآنی های رایج، هزینه های میلیونی پرداخت کنید.
✅ صفحات زیبای قرآن بر روی گوشی شما خواهد بود و شما با لمس آیه می توانید صوت قرآن را همراه با ترجمه ی صوتی آن بشنوید.
📚همچنین تفسیر متنی آیات از معتبرترین تفسیرها مانند المیزان، نمونه، نور و تفسیر روایی برهان در دسترس شما خواهد بود.
✅ ترجمه گویای سه بُعدی، از امکانات خاص این برنامه است که رضایت بالای کاربران را در پی داشته است!
این برنامه امکانات دیگری هم دارد.
برای نصب، به کانال مخصوص برنامه وارد شوید:👇
پیوستن به کانال قلم قرآنی هُدی(کلیک کنید)
https://eitaa.com/joinchat/2768109791C09d3026a5f
🔻چرا تنش بین تهران و کابل افزایش یافت؟
11 عامل افزایش تنش بین تهران و طالبان در مرزهای شرقی کشور
1- طالبان در دوره دوم حکومت خود که از تابستان 2021 آغاز شده است، آمریکا را بهعنوان یک ابرقدرت شکست داده و برخلاف دوره نخست، بر تمام کشور به راحتی سیطره یافته است.
این دو تفاوت بزرگ که البته مورد اول بزرگتر است، باعث شده طالبان از خود برداشتی بهعنوان یک گروه «غولکش» داشته باشد و بر همین مبنا با انگیزه بالایی با دیگران روبرو شود.
2- پشتونها رتبه 24 را در گروههای قومی بزرگ جهان دارند اما بزرگترین قبیله به حساب میآیند. بر این اساس آنها کمتر با تحولات جهانی تطبیق پیدا میکنند. طالبان همچنین گروهی شبهنظامی است که از میان این نظام قبایلی قدیمی برخواسته و بهشدت از مناسبات فعلی جهانی، دانش و مواردی از این دست محروم است.
3- طالبان فاقد دانش و توان کارشناسی لازم برای اداره یک کشور است. از سوی دیگر توان کارشناسی موجود دولت طالبان نیز براساس ساختارها و کارمندان بازمانده از دولت پیشین است که هم از لحاظ فکر و هم ارتباطات، با قدرتهای خارجی در ارتباطند.
4- طالبان برای سیستم امنیتی خود دو مسیر را پیشرو دارد. یک مسیر بهرهگیری از مناسبات با آمریکا و متحدان این کشور مانند پاکستان و عربستان و مسیر دیگر ارتباط با چین، روسیه، ایران و کشورهای آسیای میانه. از نگاه طالبان، آنها در همکاری با ائتلاف قدرتهای شرقی عضوی معمولی بوده و تحت فشار قرار خواهند داشت تا اصلاح گردند اما در صورت ائتلاف با آمریکا، آنها برای مهار قدرتهای شرقی مورد توجه قرار گرفته و ضمن دریافت کمک، میتوانند به مرور به قدرتی در منطقه تبدیل شوند.
5- براساس آمارها جمعیت کابل شامل ۴۵ درصد تاجیک و ۲۵ درصد هزاره، ۲۵ درصد مردم پشتون و ۵ درصد از سایر اقوام است. به عبارتی دیگر کابل شهری پشتون به شمار نمیرود. رهبران اصلی طالبان اما به مرور درحال کاستن از مرکزیت سیاسی کابل برای از بین بردن مزیت پشتونهای زدران و همچنین اهمیت دیگر اقوام هستند.
6- از نگاه امارت اسلامی، درگیریهای مرزی باعث میشود این دولت ملی جلوه کرده و از طرفی رقبای بینالمللی و منطقهای ایران به خاطر دشمنی خود، نسبت به طالبان متمایل گشته و دولتش را به رسمیت بشناسند. این درگیریها همچنین ضامن اتحاد در میان جناحهای طالبان خواهد بود.
7- در کشوری که گوناگونی اقوام و مذاهب بسیار است و اندیشههای فراوانی به دلیل پراکندگی قدرت شکل گرفتهاند، اجرای شیوه امارت اسلامی آن هم از سوی گروهی کمتجربه و کمتوان از لحاظ مدیریتی، بسیار مخاطرهآمیز است.
8- طالبان با مدل حکومتیاش براساس امارت اسلامی مشکلات ساختاری گستردهای با کشورهای اطرافش دارد. دولت پاکستان سکولار است و نسبت به ادعاهای ارضی از سمت طالبان پشتون در ارتباط با مناطق پشتوننشین خود نگرانی دارد. تاجیکستان که دولتی لائیک دارد خود را مدافع جمعیت 25 درصدی تاجیکتباران میداند. ازبکستان نیز تقریبا وضعیتی مشابه با تاجیکستان دارد. چین به دلیل نگرانی از بروز تهدید از سمت افغانستان نسبت به سینکیانگ و روسیه نسبت به امنیت آسیای میانه که التهابات در آن میتواند وارد سرزمینهای مسلماننشین روسیه شده و تا جنوب مسکو را ناامن سازد حساس هستند.
9- اگر با اشتباهات طالبان، اقوام دیگر افغانستانی قدرت گیرند، حکومت یکپارچه طالبان محال خواهد بود.
10- طالبان از آنکه تاکنون از سوی جامعه بینالمللی و بهویژه از سوی همسایگان به رسمیت شناخته نشده کلافه گشته و به دنبال انجام اقداماتی در راستای اعمال فشار است. آنها میخواهند به همسایگان بگوید از گذشته خود دست کشیدهاند و منشا مشکلات امنیتی نخواهند بود اما اگر تصمیم بر عدم پذیرششان باشد، به سمت اقدامات ضدامنیتی متمایل خواهند گشت.
11- مشکلات اقتصادی افغانستان، طالبان را به سمت باجگیری و تشدید فعالیت در مسیرهای غیررسمی برای کسب پول واداشته است. طالبان هرچند با بیتوجهیاش به اقتصاد، به وخامت اوضاع دامن زده، اما این معضل دامنگیر خود این گروه شده است.
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یک مدل تبلیغ به صورت طنز برای ثبت نام حوزه😂😂😂
📝 اردوغان؛ شهرداری که همچنان محبوب است
🔹رجب طیب اردوغان، رهبر حزب عدالت و توسعه ترکیه توانست با اختلاف بیش از دو میلیون رای نسبت به رقیب سرسخت خود کمال قلیچداراوغلو، برای یک دوره ۵ ساله دیگر سکان ریاستجمهوری این کشور را در دست بگیرد.
🔹اردوغان ۶۹ ساله، فعالیت سیاسی خود را از اواخر دهه ۷۰ میلادی آغاز کرد اما پس از آنکه در سال ۱۹۹۴ به عنوان شهردار استانبول انتخاب شد، با طرحهایی که برای بهبود سیستم حمل و نقل این شهر اجرا کرد، در میان عموم مردم به محبوبیت رسید.
🔹او سپس در سال ۲۰۰۳ به عنوان بیست و هفتمین نخستوزیر ترکیه انتخاب شد و در سال ۲۰۱۴ هم توانست با کسب بیش از ۵۰ درصد آرا پس از عبدالله گل، دوازدهمین رئیسجمهور ترکیه شود.
🔹اردوغان پس از آن، در سال ۲۰۱۸ با تغییر قانون اساسی ترکیه، قریب به ۵۳ درصد آرای انتخابات سراسری این کشور را از آن خود کرد و به عنوان اولین رئیسجمهور نظام ریاستی ترکیه -و با اختیاراتی به مراتب فراتر از قبل- برای یک دوره پنج ساله دیگر نه تنها قدرت اول اجرایی کشور، که فرماندهی کل نیروهای مسلح ترکیه را نیز در دست گرفت.
🔹اردوغان در انتخابات سراسری امسال (۲۰۲۳) نیز اگرچه برخلاف دورههای قبل نتوانست در همان دور اول به پیروزی برسد اما میزان آرای او نشان داد که بعد از حدود ۲۰ سال همچنان توانسته است پایگاه اجتماعی و سبد رای خود را در میان هوادارانش حفظ کند.
🔹برخی کارشناسان، راز محبوبیت اردوغان را علاوه بر تقویت جبهه اسلامگراها در مقابل سکولارها، در نگرانی مردم ترکیه از تکرار کودتاهای ارتش و بازگشت بیثباتی به این کشور میدانند؛ نگرانی قابلدرکی که اردوغان در طول سالهای حضور در قدرت و بویژه پس از کودتای نافرجام ۲۰۱۶ بهخوبی توانسته است با مهار قدرت نظامیان در ساختار سیاسی ترکیه، آن را تا حدود زیادی برطرف کند.
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️وظایف رهبری از زبان ایشان
📍رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردی دستگاههای گوناگون دولتی، هی وارد بشود؛ این هم خلاف قانون است، هم ناممکن و هم نامعقول؛ وظیفهی رهبری آنجاست که...
✍️این کلیپ را چندبار ببینیم تا بدانیم مسئولین و مردم هم وظایفی دارند؛ لذا خدای ناکرده، حکایت ما با رهبری نشود حکایت بنیاسرائیل با موسی(ع) که هنگام انجام وظیفه، شانه خالی کردند و گفتند:
"فَاذْهَبْ أَنْتَ وَ رَبُّكَ فَقَاتِلَا إِنَّا هَاهُنَا قَاعِدُونَ؛ [ای موسی]تو و پروردگارت بروید و بجنگید، ما همينجا مىنشينيم"
🖌 محمد جوانی
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
🔴آقای رئیسی فصل جابجائی مستأجران است، بازار مسکن، یورتمه میراند و خبری از وزارت مسکن شما نیست.
🔹مستأجران نباید گوشت قربانی بین سکوت وزارتخانهی دولت شما و طمع صاحبخانهها شوند، اگر طرح و برنامهای دارید، الان وقتشه، وگرنه بعد از این نوشدارو بعد از آوارگی مستأجران است.
بااین فرمان آوارگی حتمی است.
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
▪️جدای از کابینه یهودی بایدن، تعداد کارکنان کاخ سفید ۴۷۴ نفر است که حدود نیمی از آنها یهودیاند، در حالی که جمعیت یهودیان امریکا به ۳ درصد هم نمیرسد. آمریکا دارای ایدئولوژیکترین حکومت است، با نقاب دموکراسی
💬 ایلجـــــان
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارگردان حوض نقاشی: فیلمهای فعلی کمدی نیستند مبتذلاند!
مازیار میری، کارگردان:
🔹یک دور رقابتی و سرعتی در ساخت فیلمهای کمدی وجود دارد. همه فیلمها یک جور هستند و در واقع رقابتی برای فیلمهای یک دست وجود دارد. فیلمهای فعلی کمدی نیستند، آنها مبتذلاند.
🔹یک رقابتی برای مبتذل سازی وجود دارد
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
🔰 فرامین در دیدار فرماندهان نظامی کشور
⭕️ اشتباه نباید بکنیم؛ ذهن کشور به قدرت های کم اهمیت مشغول نشود
💠 رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔹این تهدیدی که من گفتم، از ناحیهی کیست؟ این هم یک نکتهی مهمّی است. اشتباه نباید بکنیم. انسان گاهی میبیند که مثلاً فرض کنید یک قدرت کوچک و کماهمّیّتی یک حرفی میزند، یک اقدامی میکند، ذهن انسان متوجّه میشود به او. مشغول نشویم به این دشمنیهای جزئی؛ ببینیم چه کسی پشت صحنه است، چه کسی اصل طرّاحی را بر عهده دارد؛ این مهم است.
🔸پشت همهی این جنگافروزیهایی که در منطقهی ما و مناطق دیگر جهان انجام میگیرد، قدرتهای بزرگند. حالا مثلاً امروز در اروپا، اوکراین درگیر جنگ است؛ این جنگ را چه کسی راه میاندازد؟ اینها را چه کسی برنامهریزی میکند و طرّاحی میکند؟ در سوریه همینطور، در لیبی همینطور، در سودان همینجور، در جاهای دیگر همینطور. اینهایی که اتّفاق میافتد، این جنگهایی که وجود دارد، یک طرّاحیهایی پشت صحنه دارد؛ اینها را نمیشود انسان حمل کند بر [عوامل جزئی].
🔹آن طرّاحان چه کسانی هستند؟ آن نیروهای شریرِ بینالمللی هستند که ما از آنها تعبیر میکنیم به «استکبار»؛ «استکبار» یعنی همان نیروهای شریر و متجاوز و افزونطلب بینالمللی که به هیچ حدّی قانع نیستند. اینها نگاه میکنند برنامهریزی میکنند میبینند اینجا احتیاج است به اینکه یک دعوایی راه بیفتد برای اینکه فلان جا سود ببرند؛ این دعوا را اینجا راه میاندازند برای اینکه مثلاً سودش را آنجا ببرند! اینها را باید توجّه کرد و پشت صحنه را باید دید.
🔸برنامهریزیهای دشمن هم به نظر من برنامهریزیهای بلندمدّت است. ما فقط نگاه نکنیم به اینکه حالا مثلاً برای این پنج سال یا این ده سال علیه ما [چه فکری کردهاند]؛ نگاه کنیم ببینیم در بلندمدّت چه فکری کردهاند. غالباً برنامهریزیها برنامهریزیهای بلندمدّت است؛ آدم این را میفهمد. اینها از بلندمدّت و میانمدّت، همهجور دارند و بدون نقشه کار نمیشود.
🔹من نگاه میکنم میبینم مثلاً حدود ۲۲ سال پیش، دو عملیّات در شرق و غربِ ما با فاصلهی کوتاهی انجام گرفته؛ خب این نمیتواند تصادفی باشد؛ با یکی بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر مرز داریم، با یکی بیش از ۸۰۰ کیلومتر مرز داریم؛ ناگهان در شرق و غرب ما آتش بلند میشود. ما هم دخالتی نداریم، کناریم، امّا عوامل مستکبر وارد میشوند، جنگ راه میاندازند، جنگ جدّی.
🔸اتّفاقی که در عراق افتاد، ورود آمریکاییها، شوخی نبود؛ یک جنگِ واقعیِ همهجانبهی کاملاً جدّی بود که همهی نیروی زمینی و همهی نیروی هوایی آمریکا به کار افتاد در عراق. در افغانستان هم تقریباً همینجور؛ آن را هم با یک فاصلهی کمی زودتر از عراق شروع کردند.
🔹خب این تصادفی است؟ اینکه در شرق ایران و غرب ایران یک چنین اتّفاقی بیفتد در فاصلهی کوتاه، این یک چیز تصادفی است؟ قطعاً نمیتواند تصادفی باشد؛ این یک فکری پشت سرش است. ممکن است حالا در عراق هم اینها یک منافعی داشته باشند یا در افغانستان هم یک منافع ضعیفی داشته باشند، امّا این منافع ایجاب نمیکند یک چنین جنگی را.
🔺هدف این جنگ، ایران اسلامی است؛
🔸آدم وقتی نگاه میکند، شک پیدا نمیکند که هدف این دو جنگ، ایران اسلامی بود، حالا به شکلهای مختلف و با تحلیلهای مختلف که تحلیلهایش سخت هم نیست، آدم میتواند بفهمد. بهانهی واهی میگیرند؛ مثلاً یک بهانهای در آنجا، یک بهانه هم آن طرف میگیرند وارد میشوند، یک جنگ راه میاندازند.
✅ اینها را باید توجّه کرد که دشمن ما کیست.
🔹حالا خوشبختانه چون بنیهی انقلاب بنیهی قویای است ــ اینکه من بارها تکرار میکنم، خواهش میکنم روی این فکر بشود؛ بنیهی انقلاب خیلی قوی است، پایههای انقلاب خیلی محکم است ــ به همین دلیل در هر دو قضیّه طرف مقابل شکست خورد؛ یعنی به طور واضح شکست خورد و شکستش همراه بود با توسعهی دستوبال جمهوری اسلامی؛ چیزی که آنها نمیخواستند، چیزی که آنها فکرش را نمیکردند.
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
🌺🍃
🍃
🔴حواستان به تیتری که خودشان میزنند است ؟چرا حجاب نماد قدرت است ؟
🔹چون زنی که حجاب بر سر میکند به تنهایی در حال مبارزه با تمدن دین ستیز غربی است.تمام ساختارهای غربی در جهت تضعیف زن محجبه طراحی شده است و اینانتخاب خبر از یک زن بسیار قوی میدهد که از تربیت دینی عمیق برخوردار است .غرب زن محجبه را بزرگترین دشمن قدرتمند خود میشناسد.
منبع:
Why the hijab is a symbol of strength in today's West
https://independentaustralia.net/life/life-display/why-the-hijab-is-a-symbol-of-strength-in-todays-west,12514
✍️عالیه سادات
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
رهبر انقلاب: از سرگیری روابط با عربستان نتیجه سیاست خوب دولت آقای رئیسی است/ از روابط با مصر استقبال میکنیم
🔹روابط ایران و عمان روابطی دیرینه، ریشهدار و خوب است. معتقدیم گسترش روابط دو کشور در همۀ زمینهها، به نفع هر دو طرف است.
🔹با توجه به مذاکرات طرفهای ایرانی و عمانی، نکته مهم آن است که این مذاکرات تا رسیدن به نتایج محسوس، بهصورت جدی پیگیری شود و در نهایت ارتباطات گسترش یابد.
🔹سیاست رژیم صهیونیستی و پشتیبانان آن، ایجاد اختلاف و نبود آرامش در منطقه است، بنابراین همه کشورهای منطقه باید به این موضوع توجه داشته باشند.
🔹افزایش همکاری عمان و ایران حائز اهمیت است زیرا دو کشور در آبراه بسیار مهم تنگۀ هرمز دارای اشتراک هستند.
🔹ما از سرگیری روابط با مصر استقبال میکنیم و مشکلی در این زمینه نداریم. آغاز روابط مجدد ایران و عربستان نتیجه سیاست خوب دولت رئیسی برای گسترش و تقویت روابط با همسایگان و کشورهای منطقه است.
🔷سلطان عمان: سیاست ما گسترش روابط با همسایگان بهویژه ایران است. در مذاکرات تهران، درمورد عرصههای مختلف همکاری، گفتوگو و تبادلنظر شد و امیدواریم با استمرار این گفتگوها، روابط دو کشور بیشازپیش گسترش یابد و نتایج عملی آن برای هر دو طرف مشهود شود.
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ بسیاری از دولت ها و سرویس ها آرزو دارند یک حال درست و حسابی از طالبان گرفته،انرژی اش تخلیه وزهرش گرفته شود
درست این است آتش مدیریت شده و به جایی دیگرهدایت شود
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy