14021213 تحلیل انتخابات .mp3
13.17M
⭕️ تحلیل واقعبینانه از #انتخابات اخیر
🔺تحلیلگر: #محسن_عباسی_ولدی
🔸میزان مشارکت در انتخابات اخیر
در مجموع بیانگر شکست نظام است یا پیروزی!
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
🔴به میکروفونها خوب دقت کنید
▪️نصف این میکروفونها سال ۱۴۰۱ زمان اغتشاشات گفتند کار جمهوری اسلامی تمام است.
▪️و حالا در انتخابات مجلس اومده بودن تا سخنان رهبر انقلاب رو پوشش بدن و همین یک تصویر برای سوختن براندازها کافیه!
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
🔻دست ناپیدای تقدیر
۱. قالیباف، جوهرهی شخصیتی عملگرا دارد و اطرافیانش نیز او را در این جهت، بیشتر و بیشتر، تهییج میکنند. از جمله دربارهی مدیریت فضای مجازی، او نشان داد که اهل حقیقت و سیاستورزی مؤمنانه نیست. مگر رهبری در اول مجلس نگفتند که برای مدیریت فضای مجازی، در کوتاهمدت فکر کنید؟! مگر مرکز پژوهشهای مجلس، طرح ننوشت؟! مگر این طرح در کمیسیون بحث نشد؟! مگر خود قالیباف آن را تأیید نکرد؟!
۲. آری، اندکی که گذشت، اصلاحطلبان علیه طرح، جوسازی کردند و نظرسنجیها از مخالفت مردم با طرح حکایت داشت. قالیباف به رئیس جدید مرکز پژوهشها دستور داد طرح را به گونهای نقد کنند که اعتبارش ساقط شود. بابک نگاهداری هم فوری دست به کار شد و اطاعت کرد. چندی بعد، قالیباف اعلام کرد که اصلا اول باید شورای عالی فضای مجازی، مبانی را تعریف کند و سپس خودش هم طرح بدهد!
۳. رهبری در اولین دیدار، به مجلس تذکر داد که دچار تعارض منافع نشوند و عوامزدگی با مردمگرایی، تفاوت دارد و مصالح ملی را بر منافع خودشان ترجیح بدهند. تعارض منافع از این واضحتر که طرح کارشناسی را به بهانه نظرسنجی، کنار گذاشتند و به توصیه رهبری عمل نکردند؟! انگیزه در اینجا مشخص نیست؟! مگر رهبری به طور مستقیم، تکلیف نکردند؟! چرا شانه خالی کردند؟! رهبری، مجلس را مخاطب قرار داد یا شورای عالی مجازی را؟! چرا قالیباف، ابتدا موافق بود و پس از اطلاع از نظرسنجی، ناگهان چرخش پیدا کرد؟! جز این است که نگران ازدستدادن بدنهی اجتماعیاش بوده؟! نیاز به نیتخوانی نیست؛ چون این چرخش، به شدت رسوا و بدتعبیر است. رفتار او چه معنای دیگری دارد؟! اگر طرح، ضعیف بود میتوانست طرح جدید بنویسند، اما ننوشتند؛ چون احساس کردند که اصرار بر مدیریت فضای مجازی برای حیات سیاسیشان، هزینهساز است.
۴. در پاییز ۱۴۰۱ نیز اغتشاش شکل گرفت که قطعاً، مبتنی بر فضای مجازی رها بود. دویست نفر جان باختند در اثر القائات فضای مجازی. همهی بازداشتشدگان تصریح میکردند که در سایهی هیجانات فضای مجازی، عنان از کف داده و از خود، بیخود شدهاند. اگر قالیباف در آن لحظهی تاریخی به وظیفهاش عمل میکرد، شاید اغتشاش هم رخ نمیداد یا دستکم، دویست نفر جان خود را از دست نمیدادند. اکنون نیز تلفات میدهیم، اما خاموش و ناپیدا. و البته گاه هم آشکار، چنانکه کشف حجاب، برخاسته از سبک زندگی رایج در زیستجهان اینستاگرامی است که اینک در خیابان، تجلی یافته است.
۵. دو سال است که در انتظار خروجی هستیم اما خبری نیست! هیچ طرحی برای مدیریت فضای مجازی در کار نیست. رهبری هم گاهوبیگاه گلایه میکنند، اما حاصلی ندارد چون عزم و ارادهای در میان نیست. صد وعده دادند و یکی را عمل نکردند. شبکههای اجتماعی غربی، به جان دیانت و اخلاق افتادهاند و اغتشاش خیابانی و گسست هویتی و تضاد سیاسی میآفرینند و ما همچنان نظارهگر هستیم. و پس از اینهمه تنش و تلاطم برآمده از ولنگاری، تازه شورای عالی فضای مجازی به پوستهسازی رسیده است که حاصلش، بازتولید خفتبار سلطهی غرب بر ذهنیت جامعهی ماست. درس نامقاومت به مردم میدهند و چوب حراج به هویت ملی میزنند.
۶. قالیباف خود را از شرّ مدیریت فضای مجازی، آسوده کرد تا مبادا بدنهی اجتماعیاش تضعیف شود و کرسی قدرت را از دست بدهد، اما انتخابات اسفند ۱۴۰۲ نشان داد که همهی معادلات او نقش بر آب شد و از جایی ضربه خورد که حتی حدس نمیزد. او به مجلس راه یافت ولی با حقارت و سرافکندگی تمام؛ با رأی بهشدت متزلزل، فروتر از دیگران (و حتی نوپاهای سیاسی)، و بدون اینکه بتواند نیروهای حلقهاش را در رقابت، پیروز کند. این رأی، از صد شکست، تلختر است. او برای رضای خدا از منافعش درنگذشت و مصالح ملی را ترجیح نداد، و امروز، نه به دنیا رسید و نه به آخرت. هر دو را باخت و به دام رقیبان افتاد. او دیگر حتی خواب ریاستجمهوری را هم نخواهد دید؛ آنقدر که اعتبار و وجاهتش را سوزانده و با ارزشها، معاملهی سیاسیکارانه کرده است. چه خوش گفت مولانا دربارهی قاعدهی عمل و عکسالعمل:
این جهان کوهست و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
🖊 مهدی جمشیدی
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
تحلیل نتایج انتخابات ۱۴۰۲
حدفاصل خوف و رجاء
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بخشی از صحبتهای جالب محمد منان رئیسی، منتخب مردم قم در مجلس، در مورد قیمت مسکن در شبکه یک
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
💢 ننگ مشارک ۴۰درصدی؟؟
🔻 این روزها فیلمی از رهبری درحال انتشار است که مشارکت ۳۰-۴۰ درصدی مردم کشورهای غربی در انتخابات ریاست جمهوری را مایه ننگ میدانند.
🔹بله! مایه ننگ است!
برای کشورهایی که پس از ۵۰۰ سال غارت منابع و استعمار و کشتار در کشورهای جهانسوم، مدعی رسیدن به اوج آرمان توسعه و رفاه و آزادی هستند، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است!
🔸 برای کشورهایی که هیچ تحریم اقتصادی و تهدید نظامی و نفوذ امنیتی و تهاجم فرهنگی ندارند، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است!
🔹برای کشورهایی که ۳۰۰شبکه ماهوارهای و صدهاهزار صفحه مجازی به زبان مردم شان هرروز پمپاژ "احساس بدبختی و فلاکت" نمیکند و کمپین تحریم انتخابات راه نمیاندازد، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است!
🔸برای کشورهایی که حتی دلقکهایی مثل ریگان و ترامپ و زلنسکی با تخصص «بازیگری» میتوانند مستقیما از پرده سینما بروند پشت میز ریاست جمهوری بنشینند، چنین مشارکتی مایه ننگ است!
🔻تصور کنید محمدرضا گلزار یا پرویز پرستویی در ایران وارد کارزار انتخابات ریاست جمهوری شوند..
🔰 در جمهوری اسلامی چطور؟ بهتر است نه مالهبهدست روی مشکلات سرپوش بگذاریم و نه کلنگبهدست بیفتیم به جان کشورمان..
🔻 اسفند ۹۸ را با مشارکت ۴۲ درصدی به یاد بیاورید. از دلار ۱۴ تومانی و سکه ۶ میلیونی و پراید ۴۰ میلیونی
🔹 رسیدهایم به دلار ۵۸ تومانی و سکه ۳۴ میلیونی و پراید ۳۵۰ میلیونی!!
🔸از فاجعه بورس تا وضعیت خودرو تا جنگ تمامعیار شهری و رسانهای پس از فوت مهسا امینی که همه باورشان شده بود دیگر کار نظام تمام است...
🔹 تا دولت و مجلسی که اقدامات گسترده و متنوّع و خرد و کلان خود را در راستای بهبود وضعیت اقتصادی، حتی به گوش حزباللهیها هم نتوانستند برسانند.. چه رسد به عموم مردم.
🔻اینها را ضمیمه کنید به خواصّی که از آزمون انتخابات امسال سربلند بیرون نیامدند و اکثر آنها علیرغم اصرار و تاکید فراوان رهبری، برای فعالسازی مجموعهها و دعوت مردم به انتخابات، به بهانه اینکه دم انتخابات اثر ندارد، اقدام چندانی نکردند!
(عجیبتر آنکه دوسال است فرمان #جهاد_تبیین نیز نمیدانم به چه بهانهای زمین مانده و تقلیل یافته به همان تبلیغهای موسمی وجدانخفهکن یا فعالیتهای روزمره و مناسبتی و گزارشی)
🔹در چنین وضعیتی، مشارکت ۴۰.۶ درصدی در انتخابات امسال نه یک پیروزی، که یک معجزه باورنکردنی است!
🔻جمهوری اسلامی با وجود چنین مشکلاتی در این ۴ سال که هرکدام بهتنهایی میتواند چند کشور را زمین بزند، هرچند با آرای باطله بیشتر اما مشارکت سال ۹۸ را حفظ کرد!
🔹 حفظ مواضع، در چنین جنگ تمدنی بزرگی، پیامهای مهمی را به دنیا مخابره کرد.
به دشمنی که خیلی بهتر از خود ما میداند چقدر نزدیک قلهایم!
🔻اما ای کاش مسئولین و خواص و امّت حزبالله که خود را گوش به فرمان رهبری میدانند، پیامهای منفی این مشارکت را هم دریافت کرده باشند و دوباره همه چیز را تعطیل نکنند تا یک ماه به انتخابات بعدی که دوباره کارهایی که امسال نکردند، دفعه بعد هم انجام ندهند!!
⏳انتخابات بعدی نزدیک است..
✍محمدحسین ابوطالبی
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
🛑دیوان عالی آمریکا به اتفاق آرا به نفع ترامپ رای داد و صلاحیت وی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 در همه ایالت ها را تایید کرد.
ـــــــــــــــــــــــ
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 مجری آمریکایی خطاب به برنی سندرز: کمک های هوایی آمریکا چیزی است که با عقل من جور در نمی آید، از یک سو به غزه هوایی کمک می کنیم و از طرف دیگر به اسرائیل جنگ افزار می دهیم، این با کدام منطق قابل تفسیر است؟
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
.
⁉️دروغ ۵۹ درصدی
🔺 ضدانقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و می گوید:"اینکه 41 درصد شرکت کردند، پس 59 درصد مقابل نظاماند."
☑️ این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار میکنند مختصری توضیح می دهیم:
1⃣ با چی مقایسه میکنید؟
معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد 100. متوسط نرخ مشارکت در مجلس طی یازده دوره گذشته57 درصد است. جهت اطلاع متوسط نرخ مشارکت در اتحادیه اروپا 50 درصد و در آمریکا زیر 50 درصد است.
☑️ تفاوت نرخ مشارکت در انتخاباتها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمیآید.
🔻خاطرتان هست نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب چقدر بود؟ 96 درصد. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به 52 درصد رسید. این یعنی مردم چند ماهه از انقلاب برگشتند؟ مضحک نیست؟
سال 76 مشارکت ریاست جمهوری 80 درصد بود. چند ماه بعد مشارکت مجلس به 67 درصد رسید. باید چی می گفتیم؟
2⃣ هرکس رای نداد ضدانقلاب است؟
🔻و اما کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند:
🔸الف. بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
🔸ب. بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد.
👈تا اینجا این دودسته که مخالف نظام نیستند. هستند؟
🔸ج. دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای می شوند. تخمین این افراد چقدر است؟
🔻یک مثال برای اینکه متوجه شویم از چه جماعتی حرف میزنیم:
بالاترین نرخ مشارکت در سال 88 و برای انتخابات دوقطبی احمدی نژاد- موسوی است؛ با نرخ مشارکت 85 درصد. فاصله این عدد با نرخ 66 درصدی متوسط مشارکت ریاست جمهوری، سهم آرائی است که در شرایط دوقطبی زنده می شوند؛ 22 درصد.
👈آرائی که در شرایط هیجانی زنده می شود ضدانقلاب است؟
🔸د. دسته دیگر آرای مردد است که ممکن است با آرای هیجانی در دوقطبی ها هم پوشانی داشته باشد و به هر دلیل به جمع بندی نمیرسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر حدود 21 درصد است. این عدد از کجا آمده است؟
نزدیکترین پیش بینی مشارکت به واقعیت، مربوط به نظرسنجی ایسپا است. ایسپا مشارکت را 41 درصد پیش بینی کرد.
حالا؛ همین نظرسنجی نرخ مرددین را 29 درصد برآورد کرد. این نرخ را نظرسنجی صداوسیما 28 درصد اعلام کرده بود.
👈آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟ چنین ادعایی از سر حماقت نیست؟
🔸ه. بله. بخشی از آرا نیز البته برای مخالفان نظام است که با دسته بندی بالا وزن شان روشن است که در اقلیت است.
3⃣ و اما چرا رای غائب؟
آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟
🔹اینجاست که باید به جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن طی ماههای گذشته اشاره کرد. هم جنگ اقتصادی و هم جنگ رسانهای. با جنگ اقتصادی تلاش کردند روز به روز سفره مردم کوچکتر شود. چه کسی است که نداند تورم امروز رابطه مستقیم با تحریم نفتی دارد؟
با جنگ رسانهای نیز تمام تلاش خود را برای تبلیغ انسداد سیاسی در ایران بکار بستند. اینکه کشور را سیاهی و فلاکت و فساد گرفته است و طبیعتا هیچ امیدی به آینده نیست.
این ماجرا وقتی جالبتر می شود که توجه کنیم همین رسانهها نرخ مشارکت در انتخابات را زیر 20 درصد تخمین میزدند تا جائی که رسانه معتبر گاردین باور کرد و نرخ مشارکت را حداکثر 27 درصد پیشبینی کرد.
👈و اما لازم است در کنار این جنگ ترکیبی به عنوان مسبب اصلی به دو دلیل داخلی نیز اشاره کرد.
☑️ اول اینکه خدمات دولت و مجلس با همه تلاش هائی که داشتند هنوز به صورت محسوس سر زندگی مردم احساس نشده است و این سوال مطرح می شود که رای های قبلی ما چه اثری داشت که اینبار مجدد رای دهیم.
☑️ و اما دلیل دوم اینست که برخی بداخلاقیها در رقابتهای ایام انتخابات باعث شد که اساسا مردم از هردو گروه تنفر پیدا کنند. تهمت زدن ها و بی آبرو کردنها و دروغ گفتنها و مجادلات پیاپی بسیار مشارکت سوز است.
🔸 با این توضیح علیرغم اینکه حتی کاهش یک رای برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد اما باید توجه داشت که با این شرایط، آرای 41 درصدی آرای غیرتمند و پرقدرت محسوب میشود و دژ مستحکم انقلاب اسلامی را شکل می دهند و می تواند در آینده موتور محرکه و شتابدهنده رشد مشارکت در کشور باشند.
خلاصه اگر ترکیب غائبین روشن شود، حماسه ۲۵ میلیونی نیز به روشنائی خورشید خواهد بود.
✍محسن مهدیان
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
آنچه در یکسال گذشته در کشورمان بصورت آشکار و پنهان اتفاق افتاد دارای چند نکته قابل توجه است.
1- دشمن بطور واضح نشان داد که در انتخابات اسفند ماه بدنبال تسویه حساب کاملا برنامه ریزی شده بود.
2- بدلیل بند اول ، برای اولین بار گروههای زاویه دار داخل کشور با اپوزیسیون خارج کشور دست اتحاد داده و ادبیات هر دو کاملاً یکی شد.
3- تمام توان جبهه مهاجم در بحث اقتصاد با هدف تولید هر چه بیشتر کانونهای نارضایتی مردمی فعال شد.
4- تمامی ظرفیت رسانههای دشمن در جهت عملیات روانی بصورت شبانه روزی فعال گردید.
5- برخی گروههای حزبی و بین حزبی از حالت انتقادی خارج و بطور کاملاً رادیکال حوزه رهبری نظام را هدف قرار دادند.
6- در بحث محاصره سرزمینی حتی از ظرفیت کشوری مثل افغانستان هم بطور کامل استفاده کردند.
7- در بحث نا امن سازی تمام ظرفیت خود را پای کار آورده و علاوه بر داخل کشور جبهه مقاومت را نیز زیر فشار حداکثری بردند.
8- با استفاده از ظرفیتهای بین المللی
تلاش کردند برای کشورمان انزوای جهانی ایجاد کنند.
9- با تمامی شگردهای ممکن پروژه بی اعتبار سازی نهادهای دولتی را دنبال کردند.
10- برخی گروههای قومی ، قبیلهای ، منطقهای را در مسیر نافرمانی مدنی رادیکال قرار دادند.
در چنین شرایطی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران انتخابات مهم و بسیار مهم خود را با مشارکت 41 درصدی به پایان رسانده است.
بفرمائید تحلیل این معجزه چگونه است.
عظیمی
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy