فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شمایل_معصومین
کسایی که اعتقاد دارن عکس هایی که برای اهل بیت میکشند واقعیت داره
حتما ببینید که چیزی جز خرافات نیست
📚استادرائفی_پور
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #عطر_شهدا در #عصر_جدید
خواهر شهید ابراهیم هادی ؛ هادی دلها در برنامه دیشب عصر جدید:
بیاید با شهدا رفاقت کنیم...
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری زیبا از کمک کردن بدون چشم داشت افسران پلیس به شهروندی که ماشینش خراب شده...
مقایسه کنید با رفتار وحشیانه پلیس در فرانسه و آمریکا
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ دردی که بعد از چهل سال هنوز دچار آنیم
گلایههای حضرت امام از #مصیبت_غربزدگی در برخی مردم و مسئولین:
همه گرفتاریهای ما از این است که خودمان را گم کردیم...
@BisimchiMedia
💢 عقب نشینی نمکی پس از فشار های رسانه ای و مردمی
🔹۴ مرداد ۹۸| #وزیر_بهداشت: برخی با کج سلیقگی سعی در ایجاد فضای غم و اندوه و سرخوردگی در جامعه دارند و سعی می کنند صحبت های بنده را مبنی بر ایجاد فضای شاد را برداشتی #نادرست منتشر کنند
✍ جناب آقای وزیر صحبت های شما به صورت یکسان در تمامی رسانه ها منتشر شده است و البته دال بر همان برداشتی است که شما منکرش شده اید، اگر راست میگوئید فیلم یا صوت آن جلسه را کامل و بدون تقطیع منتشر کنید./صدای ایران
دربا ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴 سعید جلیلی: چرا برخیها اصرار به مذاکره دارند؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔸برخی به دنبال مذاکره با اروپاییها هستند در حالی که خود اروپاییها میگویند ما با آمریکا تفاهم راهبردی داریم.
🔸دشمن میخواهد ما را پای میز مذاکره بکشاند تا امتیاز بگیرد به طوریکه رئیس جمهوری فرانسه به صراحت گفته است ما میخواهیم با ژستهای کوچک ایران را پای میز مذاکره بیاوریم.
🔸اینکه دشمن میگوید فشار اقتصادی را باید زیاد کرد برای این است که ایران اقدامات هزینهدار علیه آنها انجام ندهد.
🔸امروز خوشبینترین افراد در این کشور نیز میگویند به آمریکا نمیتوان اعتماد کرد، رهبر معظم انقلاب این را چند سال قبل فرمودند، اما آیا باید هزینه میدادیم تا به این نتیجه برسیم؟
🔸 صبری که دشمن را گستاخ کند، صبر راهبردی نیست و اینکه امروز دشمنان به اقتدار ایران اعتراف میکنند به این خاطر است که سالها قبل شهدا برای آزادی خرمشهر به دنبال قطعنامه سازمان ملل نرفتند.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴 اگر آمریکا اف-۳۵ ندهد، سراغ گزینه های دیگر میرویم
اردوغان،رییس جمهور ترکیه:
🔸تحریمها یا تهدید آمریکا، ترکیه را از احقاق حقوق امنیتی خود منصرف نمیکند.
🔸ما حدود ۱.۴ میلیارد دلار برای خرید جنگندههای اف-۳۵ پرداخت کردیم. تا کنون آنها چهار فروند را به خلبانان ما در آمریکا تحویل داده اما اجازه نمیدهند که به کشورمان پرواز کنند.
🔸اف-۳۵ نمیدهید؟! عیبی ندارد، همانطور که درباره اس-۴۰۰ هشدار داده بودیم، به سراغ گزینههای دیگر میرویم.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴سازنده فیساپ: تصویر 150 میلیون نفر را در اختیار داریم
🔸سازنده فیساپ اعلام کرد در حال حاضر نام و تصاویر 150 میلیون نفر در سرورهای این اپلیکیشن موجود است.
🔸بر اساس گزارش مجله آمریکایی «فوربس»، دستکم 100 میلیون نفر این برنامه را از گوگلپلی دریافت کردند، در حالی که مدیران اپاستور هم اعلام کردند فیساپ در 121 کشور، در رده اول اپلیکیشنهای دانلودشده قرار دارد.
🔸این مجله آمریکایی هشدار داد: فیساپ در حال حاضر تصاویر و نام دهها میلیون نفر از کاربران خود را در اختیار دارد و میتواند بر اساس شرایط استفاده، که در مقدمه نصب آن درج شده، از این اطلاعات برای هر هدف و در هر زمانی بهره برد.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🔴 #جمنا (مخفف #جبهه_مردمی_نیروهای_انقلابی)
🔻 #آرایش_انتخابات - 7
🔹شعار «وحدت»، از دهه 80 به این طرف، اصلی ترین شعارهای جریان موسوم به اصولگرایی است. منظور هم #وحدت همه ملت نبود، بلکه منظور، وحدت احزاب و تشکل ها و شخصیت هایی است که در دایره #اصولگرایی قرار دارند یا در دایره دلسوزان نظام و انقلاب!
🔸ائتلاف آبادگران ایران اسلامی قبل از انتخابات شورای شهرها در اوایل دهه 80، مکانیزم 5+6 در انتخابات مجلس سال 86، مکانیزم 7+8 انتخابات مجلس سال 90، ائتلاف سه ضلع مثلث «پایداری – جبهه پیروان(خاصه مؤتلفه) – رهپویان و ایثارگران» در انتخابات 94، عینی ترین تلاش های جریان اصولگرا طی دو دهه برای رسیدن به وحدت حداکثری بوده است.
🔻ریشه اصلی اختلافات اصولگرایان:
1. تأیید یا عدم تأیید(حمایت یا عدم حمایت) هاشمی رفسنجانی
2. اعلام موضع صریح یا عدم موضع صریح در برابر اصلاح طلبان و فتنه88
3. سیاست خارجی تهاجمی یا تنش زدایی
4. مسائل اقتصادی
🔹یک طیف همچون جبهه پیروان مواضع معتدل تری نسبت به مرحوم هاشمی، اصلاح طلبان، فتنه88 داشته و به سیاست خارجی تنش زدایی اعتقاد دارند و می گویند برای وحدت حداکثری می توان از ضعف ها گذشت کرد حتی اگر فرد تخلفاتی داشته باشد. در سمت مقابل پایداری اما مواضع صریح تری نسبت به مرحوم هاشمی، اصلاح طلبان، فتنه 88 داشته و به سیاست خارجی تهاجمی و مقاومت در برابر غرب اعتقاد دارند. نوع تعامل با لاریجانی و قالیباف نیز جزو اختلافات این چند ضلع است.
🔸از سال 94، تشکلی مردمی با نام «یاران انقلاب» در سراسر کشور با حمایت برخی نهادهای انقلابی به راه افتاد. شیوه یاران اینگونه بود که اعضای محلات و مناطق و شهرستان ها و استان ها، از پائین به بالا تصمیم گیری کنند؛ بدین ترتیب شورای هر شهرِ یاران، متشکل از نمایندگان محله ها، شورای استان یاران متشکل از مسئولین یاران در شهرها، شورای کشوری یاران متشکل از دبیران استان ها باشد و سپس با رأی گیری نظراتشان را در باب مسائل ابراز کنند.
🔹طرح تشکیلاتی منظم و منضبط با عنایت با نظرات همه اعضا در سراسر کشور. طولی نکشید که چندماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری 96، جمنا اعلام موجودیت کرد!
🔸بنا شد جمنا بر روی شبکه یاران انقلاب سوار شده و یاران هضم شود! اما منتقدین می گفتند اگر جمنا، قرار است به عنوان جبهه سیاسی عمل کند باید متشکل از نمایندگان احزاب و تشکل ها باشد نه اعضای یاران! و اگر قرار است «حزب» باشد پس عنوان «جبهه» را حذف نماید!
🔹جمنا اعلام کرد جهت وحدت نیروهای انقلابی سراسر کشور بوجود آمده و هر حزب و تشکلی می تواند در جمنا نماینده داشته باشد. می توان گفت شاکله اصلی جمنا را رهپویان و .. با مدیریت #علیرضا_زاکانی، #ذوالقدر و ... تشکیل می دادند. جبهه پیروان نیز به جمنا پیوست اما پایداری به جمنا نپیوست.
🔸در حالیکه 8 نفر از شورای مرکزی جمنا کاندیدای ریاست جمهوری شدند: حاجی بابایی، زاکانی، بذرپاش، منوچهر متکی و ...، اما خیلی از نیروهای انقلابی در سراسر کشور، فعالیت انتخاباتی و تبلیغاتی خود را برای #آیت_الله_رئیسی از اسفندماه 95(دو ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری) شروع کردند اما با مانع جمنا در شهرستان ها روبرو شدند.
🔹جمنا به شبکه خود اعلام کرد نباید تنها برای آیت الله رئیسی ستاد انتخاباتی دایر کنند. بلکه ستاد باید به اسم دو نفر(رئیسی و قالیباف) باشد و بهمین علت تا زمانیکه قالیباف در عرصه تبلیغات حضور داشت، ستادهای جمنا با دو نام فعالیت می کردند اما دیگر دیر شده بود و بیانیه جمنا در سه چهار روز منتهی به انتخابات آنچنان مؤثر نبود!
🔸حالا بعد از دوسال، جمنا نتوانسته اتحاد بین احزاب و تشکل های بوجود بیاورد و خود تشکلی رقیب برای آنان شده. بهمین علت «یاران انقلاب» و ( نهاد ... ) بناست راه خود را از جمنا جدا کنند.
🔹حالا باز برخی از افراد اولیه بنیانگذاران جمنا در شورایی 25 نفره با نام #شاجا (شورای ائتلاف جریان ارزشی) دور هم جمع شده تا شاید بتوانند همه را به وحدت برسانند!
🔸به نظر می رسد جبهه سازی های جدید هیچ تأثیری در روند «ایجاد وحدت» نقش مؤثری نداشته بلکه بیشتر باعث انشقاق و اختلاف می شوند. مکانیزم وحدت در سال94 یعنی «ائتلاف جبهه پایداری، جبهه پیروان، رهپویان و ایثارگران»، هرچند بهترین نوع وحدت تشکلی بوده و وحدت کامل محقق شد اما نتیجه 30 بر صفر در تهران در همان سال نشان داد همه چیز به وحدت نیست، بلکه اصل گفتمان سازی، نیروسازی، روشنگری و اقدامات فرهنگی و اجتماعی است وگرنه لیست های واحد اما بدون همراهی مردم، #مشتی_کاغذپاره است!
🔹حالا جمنا مانده و شعار وحدتی که به آن نرسیده و جوانانی که با احساسات آنها بازی شده و بناست مستقل از «یاران انقلاب» و آن نهاد انقلابی به راه خود ادامه دهد. آیا موفق خواهد شد؟
✍داود مدرسی یان
دربا ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440