فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی داری فیلم از معضلات بیبرقی میگیری که برای #منوتو بفرستی حداقل اون تلویزیون صاب مرده رو خاموش کن :)))
حالا منوتو رو بگو چقدر احمقه که اینو پخش کرده 😂
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
مگر نگفتید روحانی را
ما رئیس جمهور کردیم؟!
♦️مردم، نام چند حزب از 19 حزب و گروه عضو "جبهه اصلاحات" را شنیده اند؟ آیا حتی پنج درصد مردم، این گرو ها را می شناسند:
🔹"سازمان عدالت و آزادی، مجمع محققین و مدرسین قم، انجمن اسلامی مهندسان، انجمن اسلامی پزشکان، مجمع نیروهای خط امام، جمهیت زنان مسلمان نواندیش، مجمع زنان اصلاح طلب، جمعیت حقوق بشر زنان، مجمع دانش آموختگان ایران، اتحاد ملت، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه، انجمن اسلامی معلمان، حزب آزادی، حزب همبستگی دانش آموختگان، حزب پیشرو اصلاحات، مجمع ایثارگران، مجمع فرهنگیان و سازمان معلمان"
♦️برخی از اینها را حتی نزدیکان شان هم جدی نمی گیرند، اما ادعا دارند چون نامزدی در انتخابات ندارند، انتخابات فراگیری و مشروعیت ندارد! این ادعا در حالی است که هم اکنون، آقایان همتی و مهر علیزاده به عنوان دو فعال اصلاح طلب، در گود رقابت حضور دارند.
🔹همتی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران (یکی از سه حزب برادر بزرگ تر در جبهه اصلاحات) و رئیس کل بانک مرکزی است. مهر علیزاده هم معاون رئیس دولت اصلاحات و استاندار خراسان بوده، و در دولت روحانی، استانداری اصفهان و عضویت هیئت مدیره منطقه آزاد کیش را تجربه کرده است.
♦️طبق نظرسنجی ها، اولویت ترغیب کننده مردم برای حضور در انتخابات، جدیت در مبارزه با فساد و بهبود معیشت عمومی است، نه تنوع نامزد ها.
🔹در نظرسنجی چندی پیش مرکز دولتی «ایسپا»، از افرادی که تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات نگرفتهاند، پرسیده شده بود «هر یک از موارد تا چه حد شما را برای شرکت در انتخابات ترغیب خواهد کرد؟». پاسخها قابل توجه بود:
🔻بیشترین عامل ترغیبکننده (۵۶.۸ درصد)، «داشتن برنامه جدی برای مبارزه با فساد» است و در رتبههای بعدی، «برنامه جدی برای رفع بیکاری با ۵۶ درصد، و برنامه جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی با ۴۹.۱ درصد قرار گرفتهاند. فقط ۳۸ درصد گفتهاند اگر کاندیدای مورد نظرشان تأیید شود، بر تصمیمشان تاثیر دارد
🔹باید عنایت داشت آقایان جهانگیری، آخوندی، شریعتمداری، لاریجانی، پزشکیان، محسن هاشمی و ...، نماینده وضع موجود (ناکارآمد) دولت بوده اند و بنابراین تایید آنها نمی توانست تاثیر مهمی در مشارکت داشته باشد. مقبولیت دولت در نظرسنجی ها، زیر هفت درصد است.
♦️به گفته آقای زیباکلام؛ "مردم دیگر به اصلاح طلبان رای نمیدهند. لاریجانی تایید صلاحیت هم می شد، رای نداشت. با حضور رئیسی هیچ شانسی برای دیگر نامزدها وجود ندارد. دلم میخواست از لاریجانی بپرسیم به چه امیدی نامزد شده است؟".
🔹می شود گفت عدم تایید برخی از نامزد های ائتلاف حاکم بر دولت، بهانه مظلوم نمایی برای آنهاست و نه محدودیت. آنها اگر واقعا اعتباری برای خود قائل باشند، باید از آقای همتی یا مهر علیزاده حمایت کنند؛
♦️مگر نه این که هم هاشمی و هم طرفداران خاتمی، مدعی بودند روحانی سه درصد رای بیشتر نداشت و ما با اعتبار خود، رای او را به بالای 50 درصد رساندیم؟ بسم الله! حالا وقت راستی آزمایی ادعاست. این بار جای هاشمی، چند نفر دیگر رد شده اند.
🔹چرا دبّه کرده اند؟ چون می دانند علت تصاعد ناگهانی رای روحانی، وعده های فریبنده ای بوده که امروز خلاف واقع بودن اغلب آنها برای مردم یقینی شده و بنابراین هر کس که مُهر "اصلاحات و اعتدال" پای نامزدی اش بخورد، نزد مردم بی اعتبار می شود. این بومرنگ دروغی است که هشت سال اوج گرفت؛ اما حالا به سمت پرتاب کنندگان کمانه کرده است.
✍ محمد ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
زوجهایی که فقط حلقه طلا میخرند
🔺رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان میگه قدرت خرید طلا توسط مردم نسبت به قبل به یک بیستم کاهش داشته، در حال حاضر بیشتر زوجهای جوون تنها حلقه ازدواجشون رو طلا میخرن و سرویس طلای عروس شاید تنها به یک آویز و زنجیر رسیده و یا سرویس نقره خرید میکنن.
🔺متاسفانه به دلیل قیمت بالای طلا تو بازار، میزان خرید طلا توسط عروس دامادها محدوده و با توجه به کاهش قدرت خرید مردم، اونا خرید نقره رو ترجیح میدن.
@TebyaOnline
🔴 رئیسی: ۷۰٪ ظرفیتهای اقتصادی کشور غیر فعال است
نامزد انتخابات ریاستجمهوری:
🔹 ۷۰ درصد ظرفیتهای اقتصادی کشور غیر فعال است که میتوان این ظرفیت اقتصادی خالی کشور را راهاندازی کرد.
🔹 شفافیت از نکاتی است که یک عده شعارش را میدهند ولی ما بنا داریم که هم در حوزه اجرا و هم در حوزه تصمیمگیری، شفافیت وجود داشته باشد تا مردم احساس آرامش کنند.
🔹 مسکنسازی یک نیاز امروز جوانان و مردم است و مانند یک لوکوموتیو است که بخشهای دیگر اقتصادی را نیز فعال میکند.
@Fetan2
♨️#آدرس_غلط در میزان مشارکت‼️
🔺️سال ۹۲ هاشمی رفسنجانی رد صلاحیت شد مشارکت شد ۷۲٪
🔻سال ۹۶ احمدی نژاد رد صلاحیت شد مشارکت شد ۷۳٪
🔴به مردم آدرس غلط ندهیم
کاهش مشارکت، به خاطر رد صلاحیت چند نفر نیست؛ عدم مشارکتی اگر در انتخابات باشد به خاطر ❗
✔صف های گوشت و مرغ
✔بنزین۳۰۰۰ تومانی
✔ دلار۲۵۰۰۰ تومانی
✔پراید۱۲۰ میلیونی
✔ تورم ۷۰۰ درصدی
✔افزایش ۵۰۰ درصدی قیمت طلا
✔ افزایش وحشتناک و بی سابقه ۶۰۰ درصدی قیمت مسکن
✔ بیکاری
✔رانت
✔ فاصله طبقاتی
✔خوردن پول مردم در بورس و دزدی از جیب مردم
✔دروغگویی و تحقیر مردم ؛
توسط اصلاح طلبان است .
❌دشمن به دنبال سرد کردن تنور انتخابات کاشتن بذر ناامیدی در جامعه است. منافقین و جریان مافیای فاسد قدرت و ثروت که دستش از بیت المال کوتاه شده و منافعشان در خطر است هم بر این موج سوار شدهاند
#هوشیارباشیم
#فریب_نخوریم
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
«صدای اکثریت خاموش ایران» اجازه اظهار نظر به مخاطبینش را نداد!
🔹 عبدالناصر همتی پس از انتشار مطلبی انتخاباتی در صفحه شخصیاش، امکان کامنت گذاشتن را از مردم گرفت.
#انتخابات1400
#دولت_سوم_روحانی
📢 صدای ایران
🇮🇷 @voifarsi | @voinews
تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
«صدای اکثریت خاموش ایران» اجازه اظهار نظر به مخاطبینش را نداد! 🔹 عبدالناصر همتی پس از انتشار مطلبی
😲😭😭
از اين نوشته ى جناب همتى كاملا ميشه فهميد منظورشون از مردم كدام مردم هست!
میگویند:
ما حامی مردم، ایران و انقلابیم
تا زمانی که چشمشان را به روی مفاسد و ناکارآمدی هایمان ببندند
اما در اولین مخالفت حکومت با وضعی که بوجود آورده ایم " بریزید تو خیابونا"
اينان کيانند؟
#مردم
#اصلاحات
@joinchat1364066324C36383144b6
#انتخابات
سربازم و صاحب عـلم ، خواهم شد
با منطق عشق ، هم قسم خواهم شد
این دفعه به جانِ حاج قاسم من هم
با رأی " مـدافـع حـرم " ، خواهم شد
شاعر: #روح_الله_قناعتیان
@joinchat1364066324C36383144b6
⭕️بعضی خیال میکنند اگر ما انتخابات پُرشوری داشته باشیم، نظام جمهوری اسلامی مشروعیت پیدا میکند و اگر انتخابات پُرشور نبود، نظام مشروعیت پیدا نمیکند. این حرف، حرف درستی نیست. نظامهای دمکراسی در دنیا با نصف آراءِ ما در ریاست جمهوری و مجلس نظامهایشان را اداره میکنند و احساس عدم مشروعیت هم نمیکنند. اینکه من بر حضور مردم اصرار میکنم بهخاطر این است که این یک وظیفه شرعی و وجدانی و عقلانی است
رهبر انقلاب ۱۳۸۲/۰۹/۲۶
بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان قزوین
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
@madare0120
🔴 دلسوزی کنید ولی دم انتخابات مواظب تخریب آرا باشید!
🔻پاسخ به حواشی حضور آیت الله رئیسی در نشست مشترک سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران»
🔹روزهای گذشته سیدابراهیم رئیسی در جلسه ای با حضور اعضای سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی» حضور پیدا کرد که برخی فعالان مجازی آن جلسه را به عنوان «جلسه با اتاق بازرگانی» مطرح کرده و ایشان را به تأیید سیاست های اتاق بازرگانی متهم کردند.
🔸برخی با استناد به اینکه اتاق بازرگانی در سال های گذشته از رسالت خودش دور شده و محل تجمع واردکننده ها شده است پس حضور آیت الله رئیسی در این جلسه، به نوعی حمایت از سیاست غلطِ این اتاق بوده است.
🔹اولاً رئیسی طی سال های گذشته با صدها مجموعه کارگری، مردمی و اقتصادی دیدار داشته و این اولین دیدار وی نبوده! اولین جلسه وی بعد از احراز صلاحیت ها هم با مردم و کف بازار بوده!
🔸ثانیاً جلسه با حضور اعضای سه اتاق اقتصادی بوده؛ «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی». نه فقط اتاق بازرگانی و ...! ضمناً آیا جلسه با اعضای سه مجموعه کلان اقتصادی که ذیل دولت محسوب می شوند اشکالی دارد؟! ما باید شناخت صحیحی از این سه اتاق داشته باشیم:
1️⃣ اول؛ اتاق اصناف ایران(شورای اصناف ایران) شورائی است متشکل از نمایندگان هیئت رئیسه مجامع امورصنفی شهرستانهای کشور است. اصناف و بازاریان همواره به عنوان قشر زحمت کشی از جامعه بوده و هستند. در حال حاضر اصناف ایران در چهار گروه تولیدی، توزیعی، خدماتی و خدمات فنی در سطحی گسترده فعالیت میکنند.
2️⃣ دوم؛ اتاق تعاون برای تکمیل و گسترش فعالیت های «بخش تعاون» در کنار وزارت تعاون در سال 1372 تشکیل شد. اتاق تعاون متشکل از اتحادیه ها و شرکت های تعاونی با نظارت وزارت تعاون می باشد. پرداختن به تعاون و فعالیت های تعاونی و اصلاح این سیستم بسیار بسیار ضروری است.
3️⃣ سوم؛ اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران؛ به منظور ایجاد هماهنگی و همکاری بین بازرگانان، صاحبان صنایع و معادن و کشاورزی با نهادهای دولتی، فعالیت میکند. در جلسات این اتاق، نمایندگان دولت و بخش خصوصی شرکت میکنند. این اتاق ۶۰ نماینده دارد که ۴۰ نماینده آن از بخش خصوصی و ۲۰ نماینده آن از طرف دولت انتخاب میشوند! اتاق ایران، مدیریت دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را بر عهده دارد.
🔹حالا که جایگاه این سه نهاد غیردولتی که با نظارت دولت تشکیل شده اند و بسیار در اقتصاد کشور مؤثرند را در نظر بگیرید، سیاست صحیح با این سه پارلمان اقتصادی چیست؟ حذف یا اصلاح؟ بی تردید اتاق بازرگانی در سال های گذشته بدترین عملکرد را داشته و در وضعیت موجود اقتصاد کشور سهیم است. آیا باید آن را رها کرد تا همین سیاست غلط را ادامه دهد؟!
🔸اتاق بازرگانی از رسالت خود فاصله گرفته و مأمن مافیای واردکننده ها شده است و چنانچه دولت بخواهد اقتصاد را سر و سامان دهد ناگزیر است که وضعیت این اتاق ها را سروسمان بخشد. تغییر قوانین مربوط به این اتاق ها از طریق لوایح ارسالی به مجلس، تغییر سیاست دولت نسبت به مدیریت و مواجهه با این اتاق ها و تغییر نمایندگان دولت در این اتاق ها و ... .
🔹چگونه برخی دیدار آقای رئیسی با این سه اتاق را اولاً دیدار با یک اتاق معرفی کرده و بعد هم این دیدار را بگونه ای گزارش داده اند که ایشان بناست از سیاست های فعلی و عملکرد فعلی این اتاق حمایت و دفاع کند؟! این سوءظن و برداشت صحیح و اخلاقی نیست.
🔸اتفاقاً رئیسی معتقد است «بخشی» از اصلاحات اقتصادی باید از همین جاها انجام شود. اتفاقاً ما باید از جایی شروع کنیم که مشکلات از آنجا شروع می شود اتاق بازرگانی را نمی شود حذف کرد اما می توان اصلاح کرد! اتاق تعاون و اتاق اصناف را مگر می شود حذف کرد؟ اگر به عملکردشان نقد است که هست، باید اصلاح شود.
🔹از طرفی برخی فعالان، تصویر رئیسی در این جلسه را در کنار بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون که پرونده مفتوح اقتصادی دارد را بازنشر و او را همراه رئیسی معرفی کرده اند در صورتیکه وی رئیس اتاق تعاون است و پرونده وی نیز توسط سیستم خود رئیسی تشکیل شده است! جریان رسیدگی ادامه دارد. از طرفی آیا برخورد رئیسی را طی سال های گذشته با متخلفین در دولت و بخش خصوصی ندیده اید؟
🔸به نظر بنده، برداشتی که برخی دلسوزان از حضور آقای رئیسی در جلسه با این اتاق ها داشته اند و آن را تأیید وضعیت فعلی و سیاست این اتاق ها نشان داده اند صحیح نیست. عملکرد و برخورد آقای رئیسی با خصوصی خواران و کسانی که اموال عمومی را به تاراج برده اند روشن است. مرور عملکرد وی در پرونده هایی که سازمان خصوصی سازی طی این سالها بوجود آورده قوت قلب همه ماست.
✍ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440