فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را یونیسف منتشر کرده و در آن به ویروسی خطرناکتر از کوید ۱۹ اشاره میکنه!
هر چیزی را باور نکنید، اخبار را فقط از مبادی رسمی پیگیری کنید
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوتین شخصا سرزده میره داروخانهها تا مطمئن بشه ماسک و محلول ضدعفونی باشه!
ما هم اینجا رئیس جمهور داریم از وقتی کرونا اومده غیب شده و خوشحاله که هفتهای دوبار جلسات هیئت دولت رو با موضوع کرونا شروع میکنه 😐
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها یک ساعت از اعلام تعطیلی و قرنطینه عمومی در دانمارک گذشته بود که این شادترین مردم متمدن و قانونمند دنیا این چنین به فروشگاه ها حمله ور شدند!
یه عمر با فرهنگ بودن اروپاییها رو زدن تو سر ایرانیها ولی کرونا واقعیت جوامع اروپایی و فرهنگ بالای ایرانیها رو نشون داد 👌
@Bisimchimedia
⭕️ #رشته_توییت
1⃣ یکی ازشاخه های مهم درعلوم اجتماعی، انسان شناسی فاجعهAnthropology of Disasterاست.این شاخه، به بررسی آثار اجتماعی و فرهنگی ناشی از فجایع طبیعی یا انسانی نظیر سیل، زلزله، جنگ و... می پردازد. مطالعه آثار اجتماعی فاجعه درموقعیت های اجتماعی پیش، حین و پسافاجعه دستور کار آن است.
2⃣ موقعیت پیشافاجعه آنچه بیشترین اهمیت را دارد، پیشگری از وقوع بحران با تاکید بر مولفه های فرهنگی و اجتماعی است. اما در موقعیت وقوع، تاکید بر مدیریت بحران با مولفه های فوق است. مولفه های فرهنگی بومی یکی از عناصر مهم در مدیریت بحران است
3⃣ مولفه ها در فرهنگ هایی که با سنت ارتباط بیشتری دارند، کارکرد بیشتری در مدیریت بحران دارند. در فرهنگ های سنتی تر، روحیه جمع گرایی بیشتری وجود دارد و این روحیه همبستگی اجتماعی بیشتری را درپی دارد و از این رو می توان در حین فاجعه برای مدیریت بهتر از آن استفاده کرد.
4⃣ موقعیت های حین فاجعه، نقش دولتها States در کمک رسانی و مدیریت بسیار پررنگ است. دولتها با ابزارهای قوی در اختیار، در هنگام وقوع بحرانها بسیار موثرند واز اینرو، بایستی از تمامی ظرفیت ها و امکانات داخلی و بین المللی خود در جهت مدیریت بحران استفاده کنند و این البته وظیفه آنهاست.
5⃣ با ابزارهای در اختیار خود، نظیر ابزارهای فنی، بهداشتی و تخصصی و بطور کلی امکانات سخت افزاری از سویی؛ و از سوی دیگر در کنترل داشتن پروسه ها و فرایندهای حقوقی و سیستم های خشونت مشروع، نقش اول را در موقعیت حین فاجعه و کنترل و مدیریت این موقعیت دارند.
6⃣ این موقعیت، یکی از نقش های دولتها، استفاده از ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی در سطوح خرد و کلان برای مدیریت بحران است. در سطح کلان، ایجاد همبستگی ملی با استفاده از نظام تبادل نمادین و سیستم رسانه ای بسیار مهم است و این البته با الگوسازی از رفتار خود دولتمردان شروع می شود.
7⃣ از لایه های کلان هویتی نظیر مذهب و دین درفاجعه بسیار مهم است.همبستگی های اجتماعی ناشی از عقاید و مذهب،ناگسستنی ترین سطح پیوندهاست.ادیان قبل از هر چیز یک بعد ذهنی و باوری قوی دارند، واین کلان ذهنیت اگر بکار گرفته شود، هم در سطح کنشی و هم در سطح احساسی وکاهش آلام مهم است.
8⃣ سطح خرد نیز بایستی با استفاده از ظرفیت های محلی و مولفه های فرهنگ های بومی و همبستگی های سطوح خردتر، نظیر حلقات هویتی استانی، شهری، قومیتی، طایفه ای، خانوادگی و... به مدیریت بحران پرداخت.استفاده از ظرفیت سمن های بومی و حتی ملی در این راستا موضوعیت جدی دارد.
9⃣ اولین پدیده ای است که بعد از جنگ دوم جهانی تبدیل به یک بحران بین المللی شده که اثرات بومی مشابه و البته متفاوتی دارد.این پدیده نیز مانند همه پدیده های زیستی و فنی از بعد اجتماعی پررنگی برخوردار است که در مدیریت آن هم مشابهت و هم تفاوتهای جدی وجود دارد.
🔟 ما در ارتباط باکرونا، موقعیت حین فاجعه است و نقش دولت در مدیریت آن بسیار بالاست. یکصدابودگی State دراینجا بسیار مهم است. در ایران بخش مهم استیت،قوه مجریه است و ۸۰ درصد اختیارات اجرایی را برعهده دارد. متاسفانه این قوه از زمان وقوع بحران تاکنون،نقش موثری در مدیریت نداشته.
1⃣1⃣ کاری قوه مجریه(غیر از وزارت بهداشت) و شخص ریاست محترم جمهور و البته مقننه در مدیریت بحران را بصورت داوطلبانه نهادها و حلقات سنتی فرهنگی سعی در جبران داشته اند، که این البته کافی نیست. این عدم توازن، مدیریت بحران را در موقعیت کنونی دشوار ساخته است.
2⃣1⃣ باید در اینجا در میدان باشدو تمام ظرفیت های داخلی وبین المللی اش رابرای مدیریت به میدان آورد، و هم ازظرفیت های بومی و حلقه های هویتی کلان و خرد و همبستگی اجتماعی ناشی از آن برای حل مساله استفاده کند.عدم حضور رئیس جمهور دراین میدان، پیام نمادین نامناسبی در عرصه عمومی دارد
3⃣1⃣ پیش آمده در ارتباط با کرونا را می توان در بعد اجتماعی با عناصر فرهنگی سنتی ایرانیان نظیر مذهب و جمع گرایی و ارزش های ناشی از آن مدیریت کرد، و متاسفانه به سبب نفوذ فردگرایی نئولیبرال، توجه به این بعد در بخش هایی از کارگزاران ما کمتر شده است.
4⃣1⃣ کرونا و موقعیت فاجعه آمیز آن در ایران، عرصه نبرد دو پارادایم صد ساله تاریخ ایران را وارد فاز جدیدی کرده است. فردگرایی سکولار و نئولیبرال، و جمع گرایی سنتی و مذهبی؛ هر دو با تمامی نظام ارزشی خود به میدان آمده اند، و هر دوی اینها نمایندگانی در سطح State دارند.
5⃣1⃣ علمی انسان شناسی و شاخه متاخر و پرطرفدار آن یعنی انسان شناسی فاجعه، به ما توصیه میکند که بایستی در مدیریت بحران، جانب نظام ارزشی سنتی را رها نکرد. اگرچه تجربیات بین المللی و جهانی بشر موضوعیت دارد، اما مدیریت بهینه فجایع قطعا با تکیه بر ارزش های بومی رقم میخورد
👤 احمد نادری
به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
🔴 لایههای سیاسی بحران سازی پزشکی - درمانی
✍️ #محمد_اسماعیلی
🔹 القای بحران ناکارآمدی» در کشور مهمترین پروژه نظام سلطه است؛ پروژهای که ابعاد مختلف دارد، در مصادیق مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و حتی پزشکی-درمانی نیز قابل ردگیری است و هدف آن توسعه تضادهای جامعه با حاکمیت و در نهایت «مشروعیت زدایی» از حاکمیت سیاسی کشور است.
🔻 تلاش شده است ناتوانی دولت یا برخی از نهادها و سازمانها به پای اصل حاکمیت نوشته شود تا جامعه به یک باور مشترک برسد و آن اینکه نظام قادر به پاسخگویی نیازهای اولیه مردم نیست و به طریق اولی در شرایط بحرانی کشور، قدرت پاسخگویی به مطالبات به پایینترین سطح ممکن میرسد.
◾️ کمااینکه طی هفتههای اخیر، ضدانقلاب و وابستگان سیاسی یک جناح خاص در داخل کشور همراه با رسانههای فارسی زبان وابسته به دولتهای غربی تلاش کردهاند با:
1️⃣ سانسور میزان گستردگی جهانی ویروس کرونا در بیش از ۱۰۰ کشور
2️⃣ میزان ابتلای مردم سایر جوامع و مرگ و میر صورت گرفته در این کشور
3️⃣ توان محدود کشورهای پیشرفته و قدرتمند در مواجهه با چنین ویروسی،
این تلقی را در اقشار مختلف مردم ایجاد کنند که ایران فاقد توانایی لازم پزشکی- درمانی برای مقابله با فراگیری چنین بیماری است.
❌ باورمندسازی چنین مؤلفهای میتواند روحیه خودباوری ملی را به شدت کاهش داده، افکار عمومی را از آینده کشور و نظام به طرز قابل ملاحظهای ناامید و دلسرد کند و تضادهای تصنعی میان مردم و نظام را با هدف دوقطبی سازی مردم - حاکمیت سازماندهی و ارتقا دهد.
🔺 مهمترین عامل داخلی که میتواند القائات هدفمند مبنی بر اینکه نظام در شرایط اضطراری و بحرانی فاقد کارآمدی و توانمندی لازم برای مدیریت کشور است وجود عناصری در رأس مجموعههایی است که شاکله اساسی مدیریت کشور را بر اساس خوشبینی به نظام سلطه پایه گذاری کردهاند؛
1️⃣ سبک زندگی شخصی و حتی الگوی مدیریتی آنها نسبتی با ساده زیستی
2️⃣ مسئولیت پذیری ناشی از مفاهیم اسلامی
3️⃣ مدیریت انقلابی- جهادی و احیای گفتمان انقلاب در مصادیقی مانند استکبارستیزی و مؤلفههای مرتبط با آن فرسنگها فاصله دارد
💢 افزون بر اینکه مجموعهای از این خصایص و ویژگیها در بین جمعی از سیاستمداران و سیاست وزران کشور را با مشکلات عدیدهای روبهرو کرده است.
#سیاسی / متن_کامل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
🔴 چند نکته درباره درخواست وام دولت روحانی از "صندوق بین المللی پول" به بهانه غلبه بر کرونا
✍️ #امیرحسین_ثابتی
1️⃣ این اقدام خلاف اصل ۸۰ قانون اساسی است چون مجلس آن را تصویب نکرده است.
2️⃣ این کار آن روی سکه سخنان روحانی در سال ۹۲ است که قبل از برجام گفت "خزانه خالی است" و رسما به امریکا پالس داد که ایران به قدری ضعیف شده که نیازمند توافق به هر قیمتی است. لذا درخواست وام به این صندوق در شرایط کنونی، به دشمن این پالس را میدهد که ایران آنقدر ضعیف شده که برای اولین بار بعد از انقلاب محتاج اخذ وام از این صندوق شده است.
3️⃣ ممکن است برخی بگویند پس در شرایط فعلی، بودجه مبارزه با کرونا را باید از کجا تامین کرد؟ منابع مالی جایگزین مشخص است. فقط کافی است اراده ای برای مدیریت اقتصاد کشور وجود داشته باشد.
❌ به عنوان مثال چند روز قبل اعلام شد که ۸ میلیون یورو قرار است به عنوان دستمزد به ویلموتس مربی خارجی تیم ملی پرداخت شود! آیا کشوری که در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم است، حتما باید مربی خارجی برای فوتبالش استخدام کند تا چنین مبالغ کلانی از بیت المال حیف و میل شود؟
◾️ یا هزاران میلیارد تومانی که در چند سال گذشته دست ابربدهکاران بانکی بوده و به بیت المال پس داده نشده، منبع مالی بهتری برای اداره کشور نیست؟ سال ۹۲ که حسن روحانی اداره کشور را بدست گرفت مبلغ معوقات بانکی ۷۰ هزار میلیارد تومان بود، این مبلغ با پایان دولت اول روحانی بجای آنکه کاهش پیدا کند در سال ۹۶ به ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار میلیارد تومان رسید!
🔰 فارغ از آنکه تا امروز نیز این مبلغ بیشتر شده، امروز دولت باید پاسخ دهد چرا بجای تلاش برای کاهش این ارقام نجومی، میخواهد کشور را وارد یک بحران مالی و بدهی کلان به یک صندوق خارجی کند؟
❇️ آیا چاه برجام برای کشور بس نبود؟
🔺 قرار است چاه دیگری برای کشور حفر شود تا دولتهای بعدی نیز تا سالهای سال درگیر آن شوند؟
💢تجربه نشان داده بسیاری از کشورهایی که از این صندوق وام گرفته اند یا در درازمدت محبور به تغییر سیاستهای کلان مالی خود بر اساس خواست این صندوق شده اند یا در بازپرداختهای خود دچار ورشکستگی شده اند. آیا نباید از این تجارب عبرت گرفت؟
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
🔴 حفظ برجام به هر قیمتی، سیاست آشنای دولت روحانی در سالهای اخیر
✍️ #مهدی_مظهر
🔹 این اندازه مماشات با طرفهای اروپایی و تحمل بدعهدی آنان از سوی دولتمردان، جای تعجب ندارد زیرا تنها دستاورد دولت روحانی در این سالها، توافق برجام بوده است و این دولت به هر قیمتی تلاش میکند این دستاورد را برای خود نگه دارد
🔻 پایان دادن به برجام توسط دولت در واقع اعتراف به مسیر اشتباهی است که در سالهای اخیر خسارتهای فراوانی را به کشور تحمیل کرده است.
❇️ اما ادامه این روند، از یک سو سبب تداوم بلاتکلیفی برای فعالان اقتصادی است که موجب میشود اقتصاد ایران نتواند خود را با شرایط تحریمی وفق دهد.
❌ از سوی دیگر مماشات با طرفهای اروپایی و کوتاه آمدن در برابر آنها نتیجهای جز جری شدن آنها در پی نداشته و ایران در فرایندی تدریجی در همان مسیری قرار میگیرد که آنها به دنبال آن بودند
◾️ چنان که شاهد هستیم پس از خروج رسمی آمریکا از برجام و ماهها تعلل کشورهای اروپایی در انجام تعهدات خود در برجام، پس از آن که ایران اقدام به کاهش تعهدات برجامی خود کرد، این کشورها مکانیزم ماشه را فعال کردند
🔺 این موضوع به خوبی نشان میدهد که طرفهای غربی تا زمانی که ایران نرمش نشان دهد، بر مواضع زیادهخواهانه خود پافشاری خواهند کرد.
💢 بر این اساس به نظر میرسد ضرورت دارد دولتمردان ایران هر چه سریعتر و به صورت صادقانه، اشتباه راهبردی خود را در اعتماد به غرب بپذیرند و بیش از این با تداوم برجام، کشور را گرفتار خسارت نکنند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
🔴 آنچه از حسن روحانی نمیدانید
✍️#احمد_قدیری
🔹متولد ۹ دی ۱۳۲۷ (شناسنامه ۲۱ آبان ۱۳۲۷) سرخه است.
🔻هفت خواهر و برادر بودند که خواهر و برادر بزرگتر وی در کودکی مرده و حسین، طوبی، فاطمه و طاهره، برادر و خواهران او هستند.
🔸 پنج فرزند دارد:
زهرا و سپس منصوره، که یکی از این دو ساکن اتریش و عروس محمدحسین بهشتی، وارد کننده بزرگ میوه است؛ از دیگری هیچ اطلاعاتی در دست نیست.
محمد، کشته شده در جوانی، در دهه هفتاد به دست فردی که نگران افشای اسرارش بود. جالب آنکه روحانی در کتاب خاطراتش هیچ اشارهای به این فرزند خود نمیکند.
مجید، با فامیلی «عمرانی»!
و فرزند آخر که همسر کامبیز مهدیزاده است.
❌ قبل از انقلاب توسط ساواک دستگیر، و برای آنچه «رهایی از فشار دستگاه» نام نهاده، اردیبهشت ۵۷ راهی انگلستان میشود.
هرچند ادعای روحانی این است که این خروج از کشور به توصیهی شهیدان بهشتی و مطهری بوده، اما هیچ مؤیدی بر گفتهی وی موجود نیست.
❇️ درحالیکه مدعی است از ۱۴ سالگی تحت تعقیب بوده و سالهای ۴۳ و ۴۴ توسط شهربانی و ساواک بازداشت و ممنوع المنبر شده اما در سال ۴۸ بدون هیچ منعی پذیرفتهی حقوق دانشگاه تهران میشود و در اوج به اصطلاح مبارزات و مشغلههای حوزوی، ۳ ساله به او لیسانس میدهند!
⭕️ «وکیل پایه یک از سال ۸۶» از سوابق مذکور برای او است، درحالیکه هیچگاه نه در آزمون وکالت شرکت کرد و نه مراحل ارتقاء به مرتبه پایه یک (از جمله کارآموزی) را طی نمود.
◾️ تا سال ۷۹ پنج دوره نماینده مجلس بود و در تمام این مدت خود را دکترای حقوق از انگلستان معرفی میکرد، درحالیکه وی در شرایطی که عالیترین مقام امنیتی کشور بود، به نام تحصیل در مقاطع ارشد و دکترا در بازهی ۷۳ تا ۷۷ (اخذ ارشد و دکتری تنها در ۴ سال!) مکررا به انگلستان رفت و آمد داشت.
🔰 جالب آنکه با بررسی رساله ارشد و دکتری وی از طریق نرمافزارهای سرقت یاب، مشخص میگردد اکثر قریب به اتفاق آن کپیکاریِ بدون ذکر منبع و سرقت بوده است.
🔹درحالی عضو خبرگان رهبری و مدعی اجتهاد است که هیچگاه آزمون اجتهاد نداده و «تسلط»ی بر زبان عربی ندارد؛ همچنین درحالی ادعای داشتن دکترای حقوق از انگلستان را دارد که از بیان سادهترین جملات انگلیسی نیز عاجز است و با این حال مدتی مدیرمسؤل فصلنامه پژوهشی «Iranian Review of Foreign» بود!
✅ پیشنهاد به دار آویختن ضدانقلاب در نمازجمعه را در مجلس اول میدهد و آشوبگران ۱۸ تیر را در نمازجمعه پستتر از اوباش میخواند. عضو همیشگی نهاد راستگرای جامعه روحانیت مبارز، مخالف سرسخت اکران فیلم «مارمولک»، عامل اجباری شدن حجاب در کشور و معتقد به لزوم «بریدن دست معتقدان به حجاب اختیاری» بوده اما در انتخابات ۹۲ با چهرهای جدید از جامعه و جوانان رأی میگیرد!
⭕️ در اواسط جنگ همراه با هاشمی، مجمع موسوم به «عقلا» را تشکیل میدهند که با تمرکز بر بحث توقف جنگ، موجب کاهش انگیزه مسؤلان و رزمندگان شد که با عتاب امام، جلسات مذکور تعطیل میگردد.
✅سال ۶۰ رسما نام «روحانی» را ثبت میکند اما در مدرک اهدایی دکترایش توسط انگلستان در سال ۷۷، نام «فریدون» اعلام و درج میشود!
🔸مطابق اعلام کمیته تحقیق و تفحص مجلس از دوتابعیتیها، مشخص میگردد یک مقام عالی اجرایی دارای تابعیت اسکاتلندی (انگلیسی) است که بسیاری از سفرهای مخفی خارجی خود را با پاسپورت دوم و نام اصلی انجام میداده.
❌حداقل دو مرتبه ارتباط مخفی روحانی با آمریکاییها ثبت و مسجل شده: اولی به عنوان یکی از سه نماینده هاشمی در دیدار با نماینده مشاور امنیت ملی آمریکا (مک فارلین) طی سالهای ۶۴-۶۵ که موضوع آن آینده رهبری در ایران بود؛ و دومی سفر روحانی به پاریس در سال ۶۵ و دیدار با نمایندگان اسرائیلی که خود را آمریکایی معرفی کرده بودند و روحانی در آن دیدار خواهان فشار بیشتر بر امام برای پایان جنگ میشود.
موضوع اخیر توسط حسن عباسی افشا و با شکایت دولت مواجه گشت که با تبرئهی عباسی، صحت ادعای وی مسجل شد.
موضوعی که عینا با تبرئه حمید رسایی از شکایت دولت در خصوص اتهام تقلب تحصیلی روحانی، تکرار و اثبات میگردد.
🔺 مجید جعفریتبار، جنگیر محکوم به اعدام، حامی روحانی و از نزدیکترین افراد به وی بوده و جالب آنکه حسین فریدون نیز از مرتبطین با عباس غفاری، دیگر جنگیر محکوم به اعدام است و اخبار مراجعه مکرر این خانواده به جنگیرهای مختلف تاکنون چندین مرتبه افشا شده.
جالب آنکه رؤیت اجنه در نوجوانی و مسلوبالاختیار شدن در برابر آنان، در خاطرات روحانی صریحا ذکر گشته.
💢 درحالی ویلای ۲۰۰ میلیاردی در ولنجک یکی از اموال او است که طبق خاطراتش، پیش از انقلاب مستأجر اتاقی محقر در قم بود.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 بیوتروریسم
هنری کسینجر، مشاور امنیت ملی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و وزیر خارجه اسبق آمریکا: «نفت را تحت اختیار بگیرید تا دولت ها را مهار کنید و غذا را تحت اختیار بگیرید تا ملت ها را مهار نمایید».
برژینسکی، مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا: «یک محقق کنترل ذهن، در خلال صحبتهایش راجع به چند دهه آینده، بیان داشت زمانی را میبینم که میبایست وسایل و ناچاراً وسوسه تغییر رفتار و کارکرد ذهنی همه مردم را از طریق دستکاری محیط زیستی و بیوشیمیایی مغز داشته باشیم».
«وَ إِذَا تَوَلَّى سَعَى فِي الْأَرْضِ لِيُفْسِدَ فِيهَا وَ يُهْلِكَ الْحَرْثَ وَ النَّسْلَ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْفَسَادَ»
«و چون برگردد كوشش مىكند كه در زمين فساد نمايد و كشت و نسل را نابود سازد و خداوند تباهكارى را دوست ندارد» (۲۰۵ بقره)
آگاهی از بیوتروریسم و توطئهی دشمن در خشکاندن ریشهی ملت ها و حذف نخبگان، فارغ از مصونیت سازی در برابر مخاطرات بیولوژیک، حسنی دارد و آن اینکه سطح آگاهی عمومی در حوزهی «دشمنی شناسی» را بسیار بالا میبرد. وقتی با استناد به مدارک متقن برایمان اثبات شود «ژن» هم ابزاری برای تحقق اهداف خصمانه قرار میگیرد، دیگر باور توطئه های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی دشوار نخواهد بود.
"احمد قدیری"
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
#تناقضات_زنجیرهای_غربزده ها
همان هایی که وامصیبتا سر می دادند که چون #قم قرنطینه نشد #کرونا گسترش پیداکرد، امروز شروع به ترساندن مردم از دستور مقرارت محدودیت رفت و آمد قرارگاه بهداشتی نیروهای مسلح کرده اند.
#محمد_عبدالهی
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴چین میلیونها کیت و ماسک به ایران اهداکرده...
ما چه کردهایم؟!
سال ۲۰۱۴ پیمانکاران چینی را از آزادگان بیرون کردیم...
سال ۲۰۱۸ که پکن در جنگ تجاری با واشنگتن سویای آمریکا را نخرید، بلافاصله از آمریکا سویا خریدیم...
یادآوری: #چین تنها کشور دنیاست که میتواند و انگیزه دارد تحریم آمریکا علیه ایران را بشکند...
💬 سید امیر سیاح
➕ و البته بماند که دولت محترم در اوج تحریمهای اقتصادی برای مدتها از معرفی سفیر در این کشور سر باز میزد و اگر فقط قسمتی از کمکهای کرونایی اینروزهای چین را یکی از کشورهای اروپایی انجام داده بود امروز تمام کدخداپرستان و غرب پرستانی که خفه خون گرفته و کور شدهاند، یقهها جر داده بودند!!
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰چه خوب گفت #سردار_دل_ها که «میزان فرصتی که در #بحران ها هست، در خود #فرصت ها نیست.»
🔰 #کرونا یک بحران زیستی است که در خیلی کشورها از جمله کشور ما می تواند تبدیل به #بحران_اقتصادی و حتی #امنیتی شود.
🔰اما وقتی می بینیم در کنار این همه سختی و بحران، پژوهشگران و دانشگاهیان از فرصت استفاده کرده و دست به تولید زده اند و به فناوری اقلامی که تا به حال فقط در انحصار چند کشور بود، دست پیدا کرده اند و به خاطر نیاز فوری کشور، صنایع تولیدی سریع پای کار تولید انبوه آنان می آیند (چیزی که در شرایط عادی مدت ها زمان می برد یا حتی گاه کلا نادیده گرفته می شود) و کشور را در همان اقلام دچار کمبود شده، به خودکفایی می رسانند، انسان تبدیل تهدید به فرصت را با چشم خود مشاهده می کند.
🔰البته شرطش به قول سردار، نترسیدن و نترساندن است و همچنین چشم بریدن از وابستگی به غیر.
#محمد_عبدالهی
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13