31.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبنامه / زیر پوست دولت روحانی چه خبر است؟ / در حالی که مردم بر ممنوع الخروج بودن عوامل وضع موجود هستند ، ظریف معاون خود را به عنوان سفیر به انگلستان اعزام کرده است / تعویض سفیر در دقیقه 90 با کدام هدف بوده است ؟ / قسمت 554
#شبنامه
#ایران
#بهاروند
#سفیر
#وزارت_خارجه
#ظریف
#انگلیس
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
shabnameh554.mp3
11.52M
شبنامه / زیر پوست دولت روحانی چه خبر است؟ / در حالی که مردم بر ممنوع الخروج بودن عوامل وضع موجود هستند ، ظریف معاون خود را به عنوان سفیر به انگلستان اعزام کرده است / تعویض سفیر در دقیقه 90 با کدام هدف بوده است ؟ / قسمت 554
#شبنامه
#ایران
#بهاروند
#سفیر
#وزارت_خارجه
#ظریف
#انگلیس
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
🔴مناطق آزاد، تفرج گاه نورچشمی های ژن خوب!
🔹مناطق آزاد در دنیا روی تسهیل فعالیتهای تجاری، حذف مالیات، گمرک، تشریفات وغیره متمرکز است تا به این ترتیب سرمایهگذاران با حضور در مناطق آزاد مسیر توسعه و تجارت را برای سرزمین اصلی فراهم کنند. اما متاسفانه در کشور ما این روند به درستی صورت نگرفته و مناطق آزاد علاوه بر اینکه کمک شایانی به درونزایی و برون گرایی اقتصاد ایران نکرده اند.
🔹بلکه در دولت آقای روحانی عملا به تفرج گاهی برای نورچشمی ها و ژن های خوب تبدیل شده اند تا هرچه میخواهند وارد کنند و کسی هم جلودارشان نباشد تا جایی که میبینیم پرونده های فساد در این مناطق روز به روز بیشتر میشود و تنها در یک نمونه شاهد واردات ۶۰۰ میلیون دلاری پوشاک قاچاق از این مناطق و امثالهم هستیم که اساسا تولید کننده ی داخلی را نابود و مناطق آزاد را دربند یک عده نورچشمی فاسد کرده است.
🔹دولت جدید اولین کاری که دررابطه با این مناطق باید بکند آن است که دست نورچشمی ها را از این مناطق کوتاه کند و مناطق آزاد را آزاد کند و سپس شرایط را برای فعالیت سرمایه گذار و تولیدکننده ی واقعی فراهم کند. هدف از تاسیس این مناطق «انتقال فناوریهای پیشرفته»، «گسترش و تسهیل تولید»، «صادرات کالا و خدمات» و «تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج» بوده است که امیدواریم به سمت این اهداف حرکت کنیم.
🔹دولت میتواند از بروز فساد پیشگیری کند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔺خطیبزاده: در صورت حصول توافق درباره برجام، دولت سیزدهم نیز به آن وفادار خواهد بود!
➕ فارغ از علاقه ی وافر این دولت برای یک توافق (حتی نیم بند) در روزهای آخر عمرش بمنظور دستاوردسازی با آن (حتی به هزینه متعهد کردن دولت بعد) کاش جناب سخنگو بفرمایند که آیا دولت بایدن، ضمانت برای پایبندی دولت آینده آمریکا را میدهد که ایشان اینگونه از سوی دولت آینده قول وفادارای و پایبندی میدهند؟! 🤔🤔
#تدبیرم_آرزوست
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
حرفهای دنیای مجازی توی دنیای واقعی تاثیر میذارن
📱گاهی وقتها، زمانی که پشت صفحه موبایلیم ممکنه فراموش کنیم حرفهایی که میزنیم روی آدمها تاثیر میذاره و این پیامها و نظرات مجازی میتونن روی زندگی واقعی آدمها اثرگذار باشن.پس بهتره قبل از اینکه دکمه ارسال رو بزنیم با خودمون فکر کنیم اگر اون فرد رو رو دررو هم ببینیم بازم میتونیم این حرف رو بهش بزنیم یا با همون لحن صحبت کنیم؟
🤔اگر جوابتون نه هست، بهتره اون مطلب رو تو فضای اینترنت هم نذارین.چون شاید شما حس خشم داشته باشین یا فکر کنین گفتن این حرفها بامزه هست، اما یادتون باشه ممکنه اون حرفها روی احساسات آدمها تاثیر بذاره.
📱از طرفی شاید خودتون، چه در صفحه شخصی و چه کاری،گاهی اوقات در معرض این پیامها و نظرات منفی و آزاردهنده قرار بگیرین،حالا ۳ پیشنهاد داریم تا در مقابل نظرات آزاردهنده از احساسات و عواطف خودتون مراقبت کنین.
1️⃣وقتی عصبانی هستین جواب ندین، وقتی هم که آروم شدین یک جواب منطقی بدین، اما مراقب باشین که شخصیت فرد مقابل رو تحقیر نکنین. برعکس ریاضی،تو این مورد منفی در منفی جوابش مثبت نمیشه.
2️⃣ با مهربونی،خشم اونها رو از بین ببرین.افرادی که کامنتهای آزاردهنده میذارن معمولا عصبانی هستن،سعی کنین با مهربونی،ادب و احترام مثل آب روی آتیش عمل کنین و شعلههای این عصبانیت رو از بین ببرین.
3️⃣ از برنامه یادداشت گوشیتون استفاده کنین.شاید خیلی عصبانی باشین،اونقدری که نتونین خودتون رو کنترل کنین و بخواین تند تند تایپ کنین و حرفهاتون رو بنویسین. خب این کار رو انجام بدین، اما نه در جواب اون پیام، اول همه برنامهها رو ببندین، وارد برنامه یادداشت گوشی بشین و اونجا حرفها رو بنویسین، بعد از اینکه تموم شد هم بدون ذخیره کردن،خارج بشین. مطمئن باشین بعدش حس خیلی بهتری پیدا میکنین و خودتون رو هم درگیر یک بحث طولانی و اذیت کننده نمیکنین.
#فضای_مجازی
#اینستاگرام
@TebyanOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی یک کودک کار تو نبود برق ترافیک رو مدیریت میکنه😍
📲 نرگس رئیسی فعال توییتری با انتشار این فیلم نوشته « خوشا به غیرت این کودک کار که درسایه سنگین بیمسئولیتی مدیران و قطعی برق به این قشنگی مثل یک پلیس ماهر ماشینها رو راهنمایی میکنه تا مشکل ترافیک حل شه، اگر انسانها در جایگاه واقعی خودشون قرار بگیرن، این کودک کار یه پلیس نمونه میشه»
@TebyabOnline
#به_نام_ايزد_منّان
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#باسلام_وقت_بخیر🌞 روزتون منوّر به نور مهدی فاطمه عجل الله تعالی فرجه الشّریف
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🔸️️ وقتی وزارت نیرو و سیاست های شخص وزیر نیرو را عامل وضعیت موجود کشور در بحث تامین انرژی معرفی میکنیم دقیقا در مورد چه چیزی صحبت میکنیم؟
🔹 ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ اردکانیان در مصاحبه با یکی از خبرگزاری های داخلی گفت : ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت مصرف توجیه ندارد و زیر بار فشار برای نیروگاه سازی نمی روم...
🔸 جناب وزیر، اگر نمیتوانید خدمت کنید، بروید تا #خیانت نکنید...!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
مراحل تبدیل یک صادرکننده به واردکننده با اِعمال کارشناسیِ اساتید لیبرال:
هستهای لازم نیست گاز داریم نیروگاه میزنیم
نیروگاه لازم نیست محیط زیست کثیف میشه آب داریم سد میزنیم
سد نمیزنیم و لازم نیست آب نداریم پس واردات میکنیم
حالا هم همش تقصیرِ تحریمه
اینا هیچ وقت خودشون مقصر نیستن
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴بزرگترین "معروف"
♦️امام خامنه ای:بزرگترین "معروف"، "دفاع" از این نظام است. این بزرگترین کاری است که باید انجام گیرد. عده ای برای مقابله با این نظام کمر بسته اند - چه از راه نظریه پردازی و چه از راه تبلیغات سیاسی و موذی گری های گوناگون - و در نظام خدشه وارد می کنند. مسأله آنها، انتقاد به نظام یا به مسئولان نظام نیست؛ از نظر آنها انتقاد، وسیله ای برای نابود کردن خود نظام است.
1380/6/15
یکی از استدلالهای بیپایهای که در رابطه با عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور در سالهای اخیر ارائه میشود، این است که قیمت تمام شده برق، حدود دو برابر قیمت فروش به مشتری است و همین امر موجب بیمیلی سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این حوزه شده است. اگر قیمت برق افزایش یابد، تمایل به سرمایهگذاری در این بخش نیز افزایش یافته و مسئله حل خواهد شد.
نخستین سوالی که از صاحبان این استدلال باید پرسید این است که آیا همین فرمول را نمیتوان درباره سایر حوزههای زیرساختی نظیر آب و راه و راهآهن و... مطرح کرد؟ آیا این استدلال که فیالمثل قیمت تمام شده آب در هر متر مکعب ۲۵۰۰ تومان است و از مردم ۷۰۰ تومان اخذ میشود، توجیه مناسبی برای توقف سرمایهگذاری دولت از منابع عمومی برای آبرسانی به مردم است؟
نئولیبرالهای وطنی- با ریش و بدون ریش- رسما در حال القای این گزاره هستند که یارانه آب و برق و جاده و راهآهن و... حذف شود، حوزه زیرساخت "قابل سرمایهگذاری"(Investible) شود و بخش خصوصی بتواند مثلا برق را با قیمت تمامشده بعلاوه سود به مردم بفروشد. این آقایان در پرچمداری نئولیبرالیسم از نهادهای نئولیبرال همچون IMF نیز پیشی گرفتهاند. چه، صندوق بینالمللی پول نیز که پرچمدار بحث PPP است، ریسکزدایی از سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت را به دولتها تجویز میکند. یعنی به دلیل اینکه ممکن است کالای زیرساختی تولید شده به دلیل گرانی توسط مردم خریداری نشود، تجویز IMF این است که دولتها بازگشت اصل و سود سرمایه بخش خصوصی را تضمین کنند.
در سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز اگر به بخش خصوصی مجوز سرمایهگذاری در برخی حوزههای زیرساختی داده شده، به معنی این نیست که اگر بخش خصوصی تمایلی به سرمایهگذاری در این حوزه نداشت، دولت دیگر مسئولیتی در این حوزه ندارد. رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که در حوزههایی که بخش خصوصی به هر دلیلی توان و امکان سرمایهگذاری را ندارد، وظیفه دولت است که سرمایهگذاری کند.
جالب توجه است که حتی در کشورهای صنعتی نیز پرداخت یارانه به حوزههای زیرساختی ازجمله انرژی متوقف نشده است. در کتاب دولت و بازار بحث کردهام که در ژاپن، راهآهن را خصوصی کردند، اما این راهآهن خصوصیسازی شده، برای سرپا ماندن، از دولت یارانه میگرفت. یا در آرژانتین، خط آهن ملی خصوصی شد و با قطع حمایت دولت، به دلیل مقرون بهصرفه نبودن، متروکه شد.در اروپا در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۵۹ میلیارد یورو یارانه به بخش انرژی داده شده است.
با حوزه زیرساخت نمیتوان از این شوخیها کرد. البته شایان ذکر است که نئولیبرالهای وطنی آنجا که میخواهند یک سیاست استعماری و تجویزی غرب را در این کشور پیاده کنند و این تجویزها به منافع شخصی و خانوادگیشان هم گره خورده است، به سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت هم یارانههای کلان میدهند. برای نمونه، پس از اینکه کاهش انتشار گازهای گلخانهای متعاقب توافق پاریس در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت، این وزارتخانه با تولیدکنندگان برق خورشیدی قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله منعقد کرد و هفت-هشت برابر قیمتی که برق را به مشتری میفروشد، در حال خرید برق از این تولیدکنندگان خصوصی است. چرا در این مورد، قیمت پایین برق عامل بیمیلی سرمایهگذاران نشده و دولت اتفاقا با پرداخت از بودجه عمومی، سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران جذاب کرده است، اما نوبت به توسعه نیروگاههای فسیلی که میرسد، شکاف قیمت مقصر عدم سرمایهگذاری میشود؟
چرا برای آقای سیدمهدی محقق داماد، داماد وزیر محترم نیرو جناب آقای اردکانیان مقرون به صرفه بوده است که شعبهای از شرکت KPV اتریش را در ایران تاسیس کرده (شرکت کی پی وی مهرآباد) و در حوزه تولید برق خورشیدی سرمایهگذاری کند، پنل بکارد و برق(پول) درو کند، اما از این مشوقهای قیمتی و تضمینهای ۲۰ساله در حوزه نیروگاههای فسیلی خبری نبوده است؟
این الگو، الگویی آشناست که استعمار، منافع کلان خود را به خردهمنافع جادهصافکنهایی از ساکنان سرزمینهای مستعمره گره بزند...
✍️سید یاسر جبرائیلی
🔥 جهنم روحانی
برقتان قطع است؟ گرمازده و کلافهاید؟ از کار و زندگی افتادهاید؟ وسایل برقیتان سوخته است؟
در عوض به لطف روحانی، عضو معاهده باکلاس پاریس شده و همچون برجام کاپ اخلاق را بردهایم!
دنیا خواهد گفت دولت ایران از سرعت ساخت نیروگاههای برق کم کرد درحالیکه مردمش در آتش تابستان میسوختند.
@GhadiriNetwork