قیمت جدید کارخانه محصولات ایرانخودرو اعلام شد .
بیشترین افزایش نرخ مربوط به پژو 206 تیپ 2 بوده که از 127 میلیون تومن به 184 میلیون تومن قیمتش افزایش پیدا کرده .
آغاز حذف قیمت گذاری دستوری خودرو
فهرست جدید سایپا افزایش 14 تا 17 درصدی محصولات این شرکت را نشان می دهد
🔹ایران خودرو نیز قیمت تمام شده شماری از محصولات خود را افزایش داد.
🔴ارزندهترین شرکتهای سرمایهگذاری🔴
🔵 عموما شرکتهای سرمایهگذاری با محاسبه خالص ارزش داراییهای آنها (NAV) از طریق محاسبه مازاد ارزش پرتفوی بورسی، مازاد ارزش پرتفوی غیربورسی و حقوق صاحبان سهام ارزشگذاری میشوند.
🔵 معمولا اطلاعات دقیقی از پرتفوی غیربورسی شرکتها در دسترس نیست. به همین دلیل بسیاری از تحلیلگران برای ارزشگذاری شرکتهای سرمایهگذاری تنها داراییهای بورسی آنها را بررسی میکنند.
✅ انیگما برای اولین بار پرتفوی غیربورسی تمامی شرکتهای سرمایهگذاری را ارزشگذاری کرده است.
🔵 جدول ارائه شده شامل لیستی از شرکتهای سرمایهگذاری با کمترین میزان نسبت P/NAV در بازار سرمایه است.
هدایت شده از تبلیغ نوین دین
💌 یکی از یاران شیخ رجبعلی خیاط میگه: با شیخ به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) رفتیم. شیخ از ایشان (حضرت عبدالعظیم) پرسید: از کجا به این مقام رسیدید؟ «حضرت فرمود: از طریق احسان به خلق. من قرآن مینوشتم و با زحمت میفروختم و پول آن را احسان میکردم.»
@TebyanOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سکانسی از فیلم «مسافر ری» به مناسبت ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)🍃🌺
@TebyanOnline
واکنش مردم و رسانهها به اظهارات جدید «بهاره رهنما»/ چرا سلبریتیها فکر نشده حرف میزنن؟
با شوهر پولدارت در ترکیه زندگی میکنی و به زخم مردم نمک میپاشی؟
🔸روزنامه آفتاب یزد با اشاره به این جمله بهاره رهنما که گفته «هر آدمی که بعد از ۳۰ سال کار کردن نتونه زندگی خوبی داشته باشه به نظرم آدم بیدست و پایی هست» نوشته خانم رهنما! قطعا حقوق بازیگری و داشتن همسری متمول در این رفاهی که شما از اون دم میزنید بیتاثیر نیست.
عذرخواهی جامعه «بی دست و پاها» از بهاره رهنما
🔸ایسنا هم با اشاره به حرفای خانم بازیگر نوشته «ما راننده تاکسیها، ما معلمها، ما پرستارها، ما خبرنگارها، ما کارگرهای معدن، ما پاکبانها، ما خدماتیها اصلا ما آدمهای معمولی بابت بیدست و پاییمون از شما معذرت میخوایم. خانم بهاره رهنما! ببخشید که هر چی تلاش کردیم، نشد به آسایش و رفاه برسیم و موجبات خشم و ناراحتی شما رو فراهم آوردیم. شرمندهایم!»
🔹این اولین بار نیست که بهاره رهنما، از این حرفا میزنه. یک بار توهین به اقوام ایران، یک بار تحقیر کودکی از یک روستای محروم و این بار هم توهین به مردم کشور، حالا این بار این جملهها رو در حالی میگه که روی یک کشتی تفریحی تو ترکیه لبخند ژکوند به مخاطبش تحویل میده!
🔹رهنما که بعد از ازدواج دومش با مدیر یک برند آرایشی سطح زندگیاش از نظر اقتصادی چند پله بالاتر رفت، شروع به عمومیکردن تکتک لحظههای زندگیاش کرد و معمولا با برنامهای حسابشده با تبلیغ عطر و لباس و سالنهای آرایشی تهران همچنان اسمش رو تو افکار عمومی زنده نگه داشته و هر چند وقت یکبار هم دست به حاشیههایی از این دست میزنه.
🔹اما از بهاره رهنما که بگذریم، این روزها با پدیده «فرهنگ سلبیریتیسم» مواجهیم که ما رو میخوره! سلبریتیها و بلاگرا اغلب ما رو به زندگیهای پوچ، خالی از معنا و پر از مصرفگرایی دعوت میکنن. اونا حتی برای ما نیاز جدید طراحی میکنن و خودشون رو انسانهایی کامل، اخلاقمدار، همهچیزدان و استاندارد میدونن.
🔹اونا از سیاست و اقتصاد گرفته تا فرهنگ و هنر و آشپزی و ادبیات درباره همه چیز خودشون رو صاحب نظر میدونن.
😔 میدونین کیا به این همهچیزدونا بها میدن؟ ما مردم. همه ما با دنبالکردن صفحات مجازی این افراد به اونا پر و بال بیشتری میدیم و در نهایت دودش به چشم خودمون میره.
@TebyanOnline
🔴 شاخ غول خودروسازی را بشکنید!!
قرار نبود با آن همه خون دلی که برای روی کارآمدن #دولت_انقلابی خورده شد ، بازهم شاهد گردن کلفتی ها باشیم!
نمونه اش گردن کلفتی اخیر دو خودروساز که در پناه انحصار هر کاری می خواهند می کنند و بدون مجوز قیمت ها را افزایش می دهند.
این اولین عرض اندام در برابر دولت جدید است ، اگر شاخ این غول را شکستید که هیچ اما اگر در برابرش کوتاه آمدید ، غول های دیگر هم برخاسته و آتش تورم افسارگسیخته را شعله ور خواهند ساخت ...
#نفوذ
#ایران_قوی
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
📊 سرانه حضور هر ایرانی در شبکههای اجتماعی یک ساعت و ۳۲ دقیقه
🔹طبق آخرین اعلام مرکز آمار که از جامعه افرادی بالای ۱۵ سال کشور جمعآوری شده است، سرانه حضور هر ایرانی در شبکههای اجتماعی یک ساعت و ۳۲ دقیقه است.
🔹بیشترین شبکههای اجتماعی استفاده شده توسط ۶۵/۲ درصد افراد عضو در شبکههای اجتماعی در جامعه هدف افراد بالای ۱۵ سال به شرح زیر است:
۸۸/۵ درصد: نرمافزار واتساپ
۶۸/۳ درصد: نرمافزار اینستاگرام
۶۶/۲ درصد: نرمافزار تلگرام
۴/۶ درصد: نرمافزار سروش
۳/۷ درصد: نرمافزار ایتا
۳/۶ درصد: نرمافزار ایمو
🆔 @Masaf