.
🔹 بررسی اصالت یک نقلقول منتسب به رهبر انقلاب
♻️ آقای طائب، گناه کبیره کردید توبه کنید
🔸 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: ... اما چرا این ادعای جناب طائب و دیگر ادعاهای شبیه به آن غلط، کذب و غیرقابل استناد است. رهبر معظم انقلاب بارها و بارها به شکل علنی اعلام کردهاند که به صورت مصداقی در انتخاباتها ورود نمیکنند. تا جایی که در خصوص همین موضوع (انتخابات ریاست مجلس) در دورههای قبل که در مجلس بودم و رقابت بین آقایان لاریجانی و حدادعادل بود، وقتی هر یک از این افراد در دیدارهایی که داشتند، در خصوص کاندیداتوری خود سئوال کرده بودند، ایشان بر عدم دخالت در این موضوع تأکید کرده بودند (مطابق نقلی که مستقیما از آقایان لاریجانی و حدادعادل شنیدم). این سیره عملی و علنی ایشان در خصوص عدم دخالت مصداقی در انتخاباتها آنقدر واضح بود که یکبار سایت رسمی دفتر رهبر انقلاب نوشت:
«از حدود شانزده سال پیش در ایام برگزاری انتخابات هفتمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران بود که اولین ملاقاتهای اختصاصی نامزدهای انتخاباتی بهصورت جداگانه با رهبر انقلاب اسلامی انجام گرفت و رویهای را بنا گذاشت که به اقتضاء شرایط، افرادی از گروهها و سلایق مختلف - که خود را واجد صلاحیت برای ریاست قوه مجریه میدانند- قبل از حضور در عرصه انتخابات به درخواست خودشان با حضرت آیتالله خامنهای دیدار میکنند و یا بهصورت غیرحضوری تصمیم خود را به اطلاع ایشان میرسانند. اغلب این افراد ضمن اعلام تصمیم برای کاندیداتوری در انتخابات، به ارائه رئوس برنامههای خود برای حضور در این عرصه میپردازند.
رویه ثابت حضرت آیتالله خامنهای نیز در این ملاقاتها آن است که پس از شنیدن سخنان نامزدها به بیان نکاتی درباره مسائل کلان کشور در افق آینده میپردازند و با تأکید بر اینکه نفیاً یا اثباتاً نظری درباره کاندیداتوری افراد ندارند، جملهای را با مضمون زیر خطاب به همه این افراد میفرمایند: "نه میگویم بیایید، نه میگویم نیایید و تکلیفی نمیکنم."
اما گاهی اوقات در فرآیند رقابتهای سیاسی، گمانهزنیها و نقل قولهایی غیرواقعی و یا ناقص از این دیدارها صورت گرفته که موجب بروز سوءتفاهمهایی میان مردم و رسانهها میشود که تبعات و پیامدهای نامناسبی در افکار عمومی جامعه دارد.» (۲۴ اردیبهشت ۹۲)
متأسفانه بارها در برابر مواضع صريح، شفاف و روشن امام خامنهای در این خصوص، عدهای به ظاهر از روی دلسوزی و گاه از سر عناد، عَلَم تفسير به رأی و تحليلهای من درآوردی را بلند کردهاند و با ایجاد «ترديد» در بین بدنهای که دلبسته رهبری انقلاب است و برای آرمانهایش هزینه میدهد، سبب شدهاند تا مطالبه مشخص رهبری برزمين مانده يا با تفسيرهای نابجا به انحراف کشیده شود. اين روش نادرست برخی تحليلگران دلسوز(!) در مواجهه با مطالبات رهبر معظم انقلاب، سبب شده تا در مواقعی، ايشان نسبت به این رفتارها واکنش اعتراضی نشان دهند.
🔹حرف درگوشی نداریم
از جمله يک بار وقتي عدهای تلاش میکردند تا با شایع کردن نقلقولهای خصوصی و درگوشی، جامعه دانشجويی را نسبت به پيگيری مطالبات رهبری انقلاب به بیتفاوت یا انحراف بکشانند، در جمع دانشجويان با رد اخلاق اظهار نظرهای درِگوشی فرمودند:
«من آنچه که در سخنرانیها بيان میکنم، لبّ نظراتم است. اساسیترين نظراتم همانهايی است که شما در سخنرانیها از من میشنويد. هيچ نظری درباره مسائل جاری کشور و مسائل اسلام و مسلمين و مسائل اجتماعی وجود ندارد که من آن را "درِگوشی" به کسی بگويم و نشود آن را در علن گفت. نظرات من، نظراتی شفّاف و روشن است که در خطبه نماز جمعه و در سخنرانی با گروههای مختلف، شما اینها را میشنوید.» (۲۲ اردیبهشت ۷۷)
در وقت دیگری رهبر انقلاب انتساب چنین اظهارنظرهایی به خودشان را روال همیشگی عدهای دانستهاند و این نقل قولهای کذب را ناشی از حدس و گمانهای شخصی افراد دانستهاند:
«این حرفها هم که رهبری طرفدار زید است یا طرفدار عمرو است، از آن حرفهائی است که همیشه بوده و واقعیت هم ندارد؛ اکثر آنهائی هم که میگویند، میدانند که واقعیت ندارد... حدسیاتی میزنند؛ این حدسیات هرچه گفته نشود، هرچه بر زبان آورده نشود، بهتر است.» (۸ خرداد ۹۲)
ادامه یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5545
eitaa.com/rasaee/5547
eitaa.com/rasaee/5548
.
🔹 بررسی اصالت یک نقلقول منتسب به رهبر انقلاب
♻️ آقای طائب، گناه کبیره کردید توبه کنید
🔸 قسمت سوم
حمید رسایی: ...اینکه نظرات خصوصی رهبر انقلاب نباید با نظرات علنی ایشان متفاوت باشد، یک اصل عقلی و اخلاقی است که به تعبیر ایشان اظهارنظرهای درِگوشی رهبری برخلاف اظهار نظر علنی درباره یک موضوع، نه جایز است؛ نه شایسته!
با این همه ممکن است عدهای استدلال کنند که شاید رهبر انقلاب بنا بر مصالحی، در مقطعی موضع درِگوشی و خصوصی انتخاباتی را به نزدیکان خود بیان کنند که صلاح نمیدانند آن نظر را به صورت علنی ابراز دارند. قطعا چنین رفتاری همانطور که ایشان خود بر آن تأکید کرده اند، به دلیل تبعات منفی آن، نه جایز است و نه شایسته که رهبر انقلاب مواضع دیگری غیر از آنچه به صورت علنی و صریح اعلام کرده اند، اتخاذ کنند:
🔹 نسبت دادن نقل درگوشی به رهبر انقلاب، گناه کبیره
«مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح میشود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست. اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام میشود؛ همینی است که من صریحاً اعلام میکنم... نه جایز است، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح به عنوان مواضع خودش اعلام میکند، وجود داشته باشد.» (۳۱ مرداد ۸۹)
این سیره رهبر انقلاب فقط اختصاص به انتخابات نداشته و در امور دیگر از جمله در خصوص مسأله هستهای و مذاکرات نیاز اتفاق افتاد و توسط ایشان تأکید شد از جمله در دیدار با مسئولین فرمودند:
«آنچه بنده اینجا دراین جلسه یا در جلسات عمومی میگویم، عیناً همان حرفهایی است که در جلسات خصوصی به مسئولین، به رئیسجمهور محترم و به دیگران میگویم. این خطّ تبلیغیای که دیدیم و میبینیم دنبال میکنند که بعضی از خطّ قرمزهایی که رسماً اعلام میشود، در جلسات خصوصی از آنها صرفنظر میشود، حرف خلاف واقع و دروغی است. آنچه ما اینجا به شما میگوییم یا در جلسات عمومی میگوییم، عیناً همان حرفهایی است که به دوستان، به مسئولین، به هیئت مذاکرهکننده، همانها را بیان میکنیم؛ حرفها یکی است.» (۲ تیر ۹۴)
علاوه بر رهبر انقلاب که بارها و بارها چنین رویهای را محکوم و جامعه را به سمت شفافیت و عقلانیت سوق داده اند، دفتر مقام معظم رهبری نیز در موارد متعددی مجبور به ورود در موضوعات مختلف شده و به رسانهها یا افرادی که موضوعی را به رهبر انقلاب نسبت داده اند، تذکر داده اند. از جمله :
ادامه یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5545
eitaa.com/rasaee/5546
eitaa.com/rasaee/5548
🔹 بررسی اصالت یک نقلقول منتسب به رهبر انقلاب
♻️ آقای طائب، گناه کبیره کردید توبه کنید
🔸 قسمت چهارم
🔰حمید رسایی: بیانیه دفتر رهبر انقلاب درباره اظهار نظر یک رسانه در خصوص جمله ای که رئیس جمهور وقت در مجلس بیان کرده بود: «ديدارهای آقای رئيس جمهور با رهبر معظم انقلاب اسلامی، ديدارهای كاملاً خصوصی است و طبعاً مطالبی كه در آن جلسات مورد گفتگو و تبادل نظر قرار میگيرد، تابع حكم مربوط به جلسات خصوصی است و هيچ كس نمیتواند ادعای نقل و يا تحريف مطالبی را داشته باشد كه علی القاعده دسترسی به آنها جز در شرايط خاص، امكانپذير نمیباشد و لذا اين دفتر اعلام میكند نقلقول جناب آقای رئيس جمهور از مقام معظم رهبری (مدظله العالي) در رابطه با بعضی از اعضای پيشنهادی مربوط به كابينه، با توجه به مجموعه مذاكراتی كه در اين مورد صورت گرفته است، خلاف واقع نيست و مضمون آنچه ايشان ذكر كردهاند، همان "عدم مخالفت" است. از همه دوستان و سروران خصوصاً فعالان در عرصه افكار عمومي و مطبوعات تقاضامنديم از هرگونه نقل قول و استناد به رهبر معظم انقلاب اسلامی قبل از تأييد رسمی و مجوز روابط عمومی اين دفتر، به طور جدی خودداری كنند.» (۱۵ مرداد ۸۷)
یا متن اطلاعيه دفتر رهبر انقلاب درباره نقل قول یکی از ائمه جمعه کشور در خصوص موضع رهبر انقلاب: «با توجه به برخی اظهارات درخصوص تدابير و بيانات و مواضع مقام معظّم رهبری مدظلّهالعالی كه حاوی مطالب خلاف واقع بوده و از راههای غيرموثق و غيرمستند در اختيار گويندگان آنها قرار گرفته است، ضمن تحذير آقايان محترم از نقل اين قبيل مطالب بياساس، مؤكداً يادآوری میشود كه اخبار مربوط به معظّم له صرفاً از مجاري رسمي انتشار میيابد و از رسانهها (خبرگزاریها، مطبوعات، سايتها و...) انتظار میرود از درج مطالبی كه به شيوههای ديگر منتشر میشود، جداً خودداری كنند.» (۱۲ خرداد ۹۰)
همچنین در مقطع دیگری از طرف دفتر ایشان تأکید شد: «در پی انتشار برخی مطالب و مصاحبهها در مطبوعات و رسانههای مجازی، خصوصاً در مورد اخیر مصاحبه یکی از محافظان سابق رهبر معظم انقلاب که در موارد قابل توجهی حاوی مطالب ناقص یا نادرست درباره زندگی معظمله بوده است، مؤکداً از تمامی رسانهها انتظار میرود پیش از انتشار هرگونه مصاحبه، نقل قول شفاهی یا مکتوب، و خاطره مرتبط با حضرت آیتالله العظمی خامنهای، صحت و اعتبار آن را از طریق مراجع مسئول احراز نمایند.» (۱۱ شهریور ۹۰)
🔹 خودتان فکر کنید تا رشد کنید
اینکه چرا رهبر انقلاب در خصوص مصادیق انتخاباتی ورود نمیکنند، روشن است. بدیهی است که ایشان به عنوان رهبر جامعه، همچون ائمه معصومین و پیامبران الهی و در تأسی به سیره ایشان وظیفه دارد تا مردم را رشد دهد. حال میخواهد این انتخاب توسط مردم در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس صورت گیرد یا توسط نمایندگان مردم برای تعیین رئیس مجلس باشد، منطق عدم ورود مصداقی رهبر انقلاب همان نکتهای است که ایشان خطاب به دانشجویان روی آن تأکید میکنند:
«به عنوان یک انسان مسلمان، مؤمن، صاحب فکر، باید نگاه کنید، تکلیفتان را احساس کنید، تحلیل داشته باشید نسبت به اشخاص، نسبت به جریان ها، نسبت به سیاستها، نسبت به دولتها، موضع داشته باشید، نظر داشته باشید. اینجور نیست که شما باید منتظر بمانید، ببینید که رهبرى درباره فلان شخص، یا فلان حرکت، یا فلان عمل، یا فلان سیاست چه موضعى اتخاذ میکند که بر اساس آن، شما هم موضعگیرى کنید؛ نه، اینکه کارها را قفل خواهد کرد. رهبرى وظایفى دارد، آن وظایف را اگر خداى متعال به او کمک کند و توفیق بدهد، عمل خواهد کرد؛ شما هم وظایفى دارید؛ به صحنه نگاه کنید، تصمیمگیرى کنید؛ منتها معیار، تقوا باشد.» (۱ مرداد ۹۳)
قسمتهای قبل یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5545
eitaa.com/rasaee/5546
eitaa.com/rasaee/5547
استاد امیدیان.mp3
زمان:
حجم:
6.35M
🛑 #روایت_سیاسی_روز ۱۴۰۱/۲/۱۵
🎁 موضوع امروز :
توضیحاتی پیرامون حملهی جدی به دولت (به بهانهی گران شدن ماکارانی و ...)
و
کلید زدن این حمله توسط جریان فاسد اصلاحات
و ادامهدادن آن توسط بعضی از گروهها ،
حتی برخی از انقلابیهای ناآگاه ...
و
لزوم جهاد تبیین برای این موارد و ...
🎧 #استاد_امیدیان
✅ در دنیای جنگ رسانهای، درگیری اصلی ،جنگ روایتهاست ...
http://eitaa.com/joinchat/2881683473C1e4805be61
shabnameh836.mp3
زمان:
حجم:
10.32M
وحشت صهیونیستها از جنگهای پیش رو و بالا گرفتن تنش بین روسیه و اسرائیل
شبنامه / اوج گیری تنش بین روسها و صهیونیستها / اعلام صریح موضع وزارت خارجه روسیه در خصوص حضور صهیونیستها در جنگ اوکراین / صهیونیستها خود را برای ارسال علنی سلاح به اوکراین اماده میکنند / جلسات مستمر روسیه با فلسطینیها / فضا به کدام سمت خواهد رفت ؟
#آقای_تحلیلگر
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
اقدامات دولت سیزدهم در عرصه خنثیسازی تحریمها به روایت دکتر مخبر
معاون اول رئیسجمهور دربرنامه صف اول :
🔹در گذشته با کوچکترین موضعگیری رئیس جمهور آمریکا، شاخصهای اقتصادی تغییر میکرد اما امروز آنها متوجه شدهاند که تحرکات و موضعگیریهای آنها چالشآفرین نیست.
🔹دولت سیزدهم اقدامات خوبی در عرصه خنثیسازی تحریمها داشته است.
🔹در آغاز بهکار دولت فروش نفت حدود ۶۰۰ هزار بشکه بوده و امکان دسترسی مناسب به منابع حاصل از فروش نفت نداشتیم.
🔹دولت بدون استقراض و با همان منابعی که در اختیار داشت ظرف سه تا چهار ماه توانست وضعیت کالاهای اساسی را به نقطه مناسب برساند.
🔹دولت سیزدهم با همان منابع در اختیار خود ۱۵۰ میلیون دوز واکسن تولید کرد و بسیاری از امور کشور را با همین درآمدها و درآمدهای حاصل از فروش نفت مدیریت کرد.
🔹 برخی اقتصاددانان پیشبینی میکردند که قیمت دلار به ۴۰ هزار تومان برسد، اما با اقدامات دولت و گشایشهای مالی که صورت گرفت، شاخصهای اقتصادی ثبات پیدا کرد.
🔹در اوایل کار دولت سیزدهم نرخ تورم ۵۰ درصد رشد داشته اما این رقم در پایان سال گذشته به حدود ۳۵ درصد رسید.
مخبر ( معاون اول رییس جمهور):
یارانه دارو و نان سنتی به هیچ عنوان حذف نخواهد شد.
برای دیکر اقلام محاسبات انجام شده که کاملا جبران بشود
دهکهای پائین کاملا حمایت میشوند و از بقیه دهکها بیشتر بهشون رسیده خواهد شد.
یارانهای که بهشون پرداخت خواهد شد یک رقم بسیار بالا و امیدوار کننده است که به ۳ دهک و ۵ دهک و ۲ دهک تقسیم بندی کرده ایم.
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معاون اول رئیسجمهور:
🔸برای بودجه سال گذشته ۸ میلیارد دلار تومان ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی درنظر گرفته بودند که همان ماههای اول تمام شد و وقتی ما کار را شروع کردیم هیچ منبعی برای یارانهدادن نداشتیم
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ذخایر کالاهای اساسی در دولت قبل به خط قرمز رسیده بود/ زمانی با عطسه رئیسجمهور آمریکا شاخصهای اقتصادی بهم میریخت/ تورم را از بالای ۵۰درصد به ۳۵ درصد رساندیم
👈محمد مخبر معاون اول رئیسجمهور: زمانی میدیدم با یک عطسه رئیسجمهور آمریکا، شاخصهای اقتصادی کشور بهم میریخت؛ امروز میبینید میگویند مذاکره هست یا نیست تغییر آنچنانی در شاخصهای اقتصاد کشور مشاهده نمیشود.
🔹زمانی که دولت را تحویل گرفتیم فروش نفت به ۵۰۰ هزار بشکه در روز رسیده بود که عمدتا به منابع حاصل شده دسترسی نداشتیم. پولهای بلوکه شده را نمیتوانستیم استفاده کنیم. در ذخایر کالاهای اساسی به خط قرمز رسیده بودیم.
🔹مشکلات اقتصادی در کمتر از سه ماه حل شد. در بحث کرونا روزانه ۷۵۰ نفر فوتی داشتیم و واکسن هم نمیدادند؛ در دولت سیزدهم موفق شدیم با پول خودمان واکسن وارد کنیم. ما از فروش نفت توانستیم ذخایر اساسی را از خط قرمز جدا کنیم.
🔹کارشناسان میگفتند دلار به بالای ۴۰ هزار تومان میرسد؛ با گشایشهای ارزی ما توانستیم شاخصهای اقتصادی را به ثبات برسانیم. زمان شروع دولت رشد تورم به بالای ۵۰ درصد رسیده بود که هم اکنون توانستهایم تورم را به ۳۵ درصد برسانیم.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
💢از شایعه تا واقعیت کارت یارانه نان
🔹برخی اکانتهای منتسب به منافقین و ضدانقلاب با شایعهسازی تصاویری از صدور کارت یارانه نان را منتشر کردند که چنین چیزی صحت ندارد.
🔹روش اجرا و پرداخت یارانهها بنا به گفته مسوولین بهگونهای نخواهد بود که کارت جداگانهای برای نان و ... صادر شود.
🔹این در حالی است که معاون فناوری بانک مرکزی گفته: تصمیم دولت بر تجهیز کارتخوانها است تا به وسیله آن سرپرست خانوار بتواند به میزان سهمیه خود از یارانه دولتی برای خرید کالاهای اساسی استفاده کند.
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
💢نامه احمد توکلی به قالیباف در مورد حواشی سفر خانواده رییس مجلس به ترکیه: شفاف سازی کنید
🔹احمد توکلی در نامهای خطاب به رییس مجلس و نمایندگان با اشاره به حواشی پیش آمده برای سفر خانواده قالیباف به ترکیه نوشت:
اگر قبول کنیم این مسئله به اعتبار رئیس مجلس آسیب زده است (که زده است) تنها راه، شفافیت تمام ماجرا است.
🔹این وظیفه قالیباف است که با شفاف سازی ابهامات را از رئیس مجلس بزداید.
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
💢#تکمیلی | مخبر: دولت از بانک مرکزی نه تنها استقراض نکرده، بلکه بستانکار است
معاون اول رئیسجمهور:
🔹دولت تمهیداتی برای کاهش هزینه مسکن اندیشیده است. این اقدامات نیز موجب افزایش توان اقتصادی خانوارها میشود.
🔹یکی از مواردی که تولید نقدینگی میکند، استقراض دولت از بانک مرکزی است که همیشه دولتها بدهکار بانک مرکزی بودند.
🔹امروز نهتنها دولت سیزدهم استقراض نکرده بلکه از بانک مرکزی بستانکار است.
🔹نقدینگی باید به سمت سرمایهگذاری هدایت شود تا موجب توسعه کشور شود.
🔹دولت مصمم به جهتدهی نقدینگی در تولید و جلوگیری از خلق پول توسط بانکهاست که قطعاً آثار خوبی برای جامعه خواهد داشت.
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha