1سخنرانی دعای توسل.mp3
10.05M
🔴 سخنرانی با موضوع فتنه های آخرالزمان
عزاداری شب شهادت امام حسن عسکری علیه السلام سه شنبه ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۱
حجت الاسلام و المسلمین عالی
انتقاد شدید حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عالی از ترس مجلس انقلابی و عدم تصویب قانون ساماندهی فضای مجازی
http://eitaa.com/joinchat/2881683473C1e4805be61
📸 #اینفوتبیان | سیره عملی امام حسن عسکری علیهالسلام
🔸امام یازدهم شیعیان مثل سایر ائمه علیهمالسلام ویژگیهای اخلاقی منحصر بهفردی داشتن، در روایات اومده این امام به قدری خوش برخورد بودن که حتی زندانبانهای بیرحم خودشون رو تحت تاثیر قرار دادن و باعث شدن تا اونها بهشون ایمان بیارن.
@TebyanOnline
12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم | سواستفاده از ایرانیها با لایک و کامنت!
🔸ایرانیها در شبکههای مجازی معروفاند به کاربرانی پرشور و پرتعامل!
@TebyanOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلمنوشت | انتحاری آنلاین!
🔸شاید براتون باورکردنی نباشه که گروههای تروریستی برای جذب نیروهای داوطلب و تبادل اطلاعات بین خودشون و انجام عملیاتهای تروریستی از بازیها آنلاین کمک میگیرن!
@TebyanOnline
💄 تحریک و تحرک
دربرابر طراحی هوشمندانه سرویسها در وارد معرکه کردن دختران دانشآموز، سر تعظیم فرود میآورم!
نتیجه کارگردانی کارکنان فاسد مدارس در خطدهی به چند دانشآموز دختر، تحریک و تحرک تبعی این اقشار است:
۱. دیگر دانشآموزان دختر
۲. دانشآموزان پسر
۳. دانشجویان
۴. معلمان
۵. والدین
۶. مردم
@GhadiriNetwork
🔴 موج سوم براندازی
ساموئل هانتينگتون (Samuel P Huntington) مبدع نظریه «برخورد تمدنها» (The Clash of Civilizations) است که سوابقی چون هماهنگ كننده امنيتی شورای امنيت ملی در كاخ سفيد، عضو كميسيون تدوين سياستهای دراز مدت استراتژیک آمريكا و عضو كميسيون حفاظت از اسناد سری این کشور را در کارنامه داشت.
وی در کتاب «موج سوم: ترويج دمكراسی در پايان قرن بيستم» (The Third Wave: Democratization in the late twentieth century) ضمن بررسی وضعیت ایران، راهبردهای موازی «استحاله» و «براندازی» را ترسیم و توصیه میکند که به گواه ماوقع، منطبق بر عملکرد جریان نفوذ در کشور بوده است.
ضرورت شناخت ماهیت فتنههای گذشته و آینده، نگارنده را بر آن داشت تا توصیههای هانتیگتون برای «براندازی» را مختصرا ارائه نماید:
۱. مراقب عدم مشروعيت يا مشروعيت سست و آشفته رژيم اقتدارگرا باش. اين يكی از نقاط بسيار آسيب پذير است. رژيم را در مسائلی كه مورد توجه عام است مانند «فساد» و «خشونت» مورد حمله قرار بده. هنگامی كه در كارهايش لغزش و سستی روی داد که «بايد» هم چنين بشود، در آن حال مهمترين اهرم فشار برای فروكشيدن آن از سرير قدرت، بزرگ كردن و نماياندن عدم مشروعيت آن خواهد بود.
۲. فرمانروايان اقتدارگرا هم مانند حاكمان دمكراتیک، با گذشت زمان، از حاميان پيشين خود فاصله میگيرند و جدا میشوند. كوشا باش كه به خصوص سران مخالف، كارشناسان طبقه متوسط، پيشوايان دينی و رهبران احزاب سياسی را كه چه بسا اغلب آنها در ايجاد نظام اقتدارگرا دست داشتند، به سوی خود جلب كنی. گروه مخالفان هر قدر «محترمتر» و «مسئولتر» به چشم بيايند، گردآوری حاميان آسانتر خواهد بود.
۳. فرماندهان نظامی را آماده و با خود همراه كن. در آخرين مرحله، بقا و فنای رژيم به اين بستگی دارد كه آنها از رژيم حمايت كنند يا نه.
۴. عدم خشونت را تبليغ، ولی خود خشن عمل كن.
۵. از هر فرصتی برای نشان دادن مخالفت با رژيم استفاده كن از جمله با شركت در انتخابات عمومی كه رژيم به راه انداخته است [البته هانتينگتون توضيح میدهد كه گاهی اوقات تحريم انتخابات اثر به مراتب بيشتری خواهد داشت، به خصوص برای حكومتهايی كه شركت مردم در انتخابات را نشانهی مقبوليت و مشروعيت خود میدانند].
۶. با رسانههای جهان، سازمانهای حقوق بشر خارجی و تشكيلات فرامليتی ارتباط برقرار كن.
۷. وحدت و يگانگی را در بين گروههای مخالف تبليغ و تقويت كن و بر آن باش كه سازمانهای حفاظ جامعی به وجود بياوری كه همكاری بين گروهها را تسهيل كند.
و اما تجویزی كه هانتينگتون برای فوران نارضايتی مردم نسبت به حكومت ارائه میكند، بروز «حادثهای ناگهانی» است که بتواند ظرفیتهای مذکور را به فعلیت برساند.
حال آن شوک بحران آفرینی که به تصریح هانتیگتون «باید» به وقوع بپیوندد و با ایجاد یأس و ناامیدی، شکست و ناکارآمدی نظام را القاء نماید، به عقیده اینجانب، شامل این موارد است که به تنهایی یا در تجمیع با دیگر موارد جرقه انفجار جامعه خواهد بود:
- فشار اقتصادی و جهش قیمتها
- حیف و میل گسترده بیتالمال
- کمکاری دستگاههای دولتی در مواقع بحران
- مرگ چهرهای سرشناس
- ادعای تقلب در انتخابات
- رد صلاحیت چهرههای شاخص برای انتخابات
- توهین به قومیتها یا مقدسات مذهبی
- تقسمات جدید استانی
- دستگیری یا محکومیت چهرهای محبوب
- برخورد خشن و منزجر کننده با شهروندان
- خلف وعده حیاتی و همگانی
- رسوایی سیاسی، مالی یا اخلاقی
- محدودیت فرهنگی
- محرومیت ورزشی
@GhadiriNetwork
🚨 فتنه علیه شیعه
در جنگ ترکیبی تمام عیاری که علیه ملت ایران در جریان است، پررنگ شدن فتنه علیه شیعه نیز به وضوح قابل مشاهده و رهگیریست.
این فتنه دو محور دارد: یکی جنگ شیعه-سنی و دیگری جدال جریان فاسد یا واداده حوزه با نظام و رهبری به محوریت مشهد و قم، موسوم به «فتنه قم».
روش شناخته شده در اختلاف انداختن میان «عوام» شیعه و سنی، همان رویکرد تکفیر طرفینی و اهانت به مقدسات یکدیگر است که نیاز به توضیح چندانی ندارد و فقط به همین اشاره بسنده میکنم که وقتی مولوی عبدالحمید به عنوان فردی مرتبط با دستگاه سعودی هزینهی بیآبروییِ محکوم نکردن خشونت آشکاری چون قتل در حرم رضوی را خریده، این سکوت تفسیری ندارد جز آنکه قرار است نقشی را در آینده نزدیک ایفا کند که با محکومیت و اعلام برائت از شیعه کشی اخیر، در تضاد است.
اما در کنار طرح تفرقه افکنانه مذکور، محور جدید و تمرکز شدهای نیز عملیاتی شده و آن هدف گرفتن احساسات و محاسبات «خواص» شیعه یا همان طلاب و مدرسین حوزه علمیه، با القاء انگاره «عقبنشینی حکومت شیعه از مبانی خود» است که در اینجا رویکرد وحدت گرایانه امام و رهبری مسبب «عقب نشینی» معرفی میشود.
این طمع به خالی کردن پشت نظام از پشیبانی حوزه به همین رویکرد ختم نمیگردد؛ ساحت دیگری نیز بستر عملیات دشمن است: هنجارشکنیهای علنیِ فرهنگی-مذهبیِ عوامل سازمانی و نیز حمله فیزیکی به معممین که تماما با هدف القاء دین گریزی و روحانیت ستیزی «مردم» و در نتیجه بالابردن هزینه همراهی حوزه با رهبر انقلاب است و اینکه طلاب و علما را یا از سر عافیت طلبی و یا اخلال در ادراک، وادار به اعلام برائت یا فاصلهگذاری از نظام و رهبری نمایند.
اقدامی که مثل همیشه پیش از ایران، در محیط عراق به شکلی دیگر آزمایش و اجرا شد که یک سوی آن تلاش در تشویق آیتالله سیستانی به دور نگهداشتن وی از تحولات حساس و حیاتی عراق با تمجید از ایشان به عنوان مرجع «ساکت» و «سیاست گریز» است که نقطه عطف آن سفر و دیدار پرسروصدای پاپ با مرجعیت عراق بود؛ و سوی دیگر آن نیز هزینه سازی برای مقتدی صدر با هدف محقق شدهی جدا کردن او از جرگه مقاومت و دور نمودن وی از ایران بود که نقطه عطف آن را میتوان در انفجار مهیب در شهرک صدر بغداد، کانون هواداران بیت صدر دانست.
جالب آنکه روزنامه اسرائیلی هاآرتص مقتدی صدر را تنها فردی معرفی نموده که به دلیل سابقه و پشتوانه خود میتواند ایران و مقاومت را در عراق زمینگیر کند؛ اشاره به همان فرمول شناخته شده تز و آنتیتز که دشمن همواره پیگیر پیاده نمودن آن در ایران است: روحانیت علیه انقلاب.
رصد رد توطئه در عراق، کمک بزرگی به شناخت برنامهای که دشمن برای ایران دارد میکند؛ هم به استناد مورد مذکور و هم آنچه در سال ۹۸ شاهد بودیم: فتنه یکسانِ آشوب و بیدولتی در عراق که به سرعت در ایران نیز کلید خورد و البته مثل همیشه با درایت و هدایت حکیم انقلاب ناکام ماند.
مستند به نکات ارائه شده، توالی وقایع در مشهد را نمیتوان اتفاقی تلقی کرد و چهبسا شاهد حوادث مشابهی در قم نیز باشیم؛ حوادثی که احساسات و محاسبات خواص حوزه را هدف گرفته است.
اسرائیل خود را در این دور تند تحولات منطقه و جهان بیپناه و در لبه پرتگاه یافته و هر روز حلقه ضربه پذیریاش از درون تنگتر میشود و به همین دلیل درکنار همه توطئههای همیشگی علیه ایران و انقلاب اسلامی، برنامه ویژهای برای بدل زدن و وارد کردن ضربه از داخلیترین حلقه نظام یعنی حوزه دارد که همین مسئله هوشیاری بیش از پیش مراجع و طلاب را میطلبد.
۱۴۰۱/۱/۱۸
@GhadiriNetwork
🚨 فوری و قاطع
تمام عوامل فاسد و نفوذی رخنه کرده در آموزش و پرورش که دانشآموزان از همهجا بیخبر را به ضدیت با نظام و نزاع خیابانی سوق میدهند، باید فوری و قاطع اخراج، بازداشت و محاکمه شوند.
اقدام چنین عناصر پلیدی اگر مصداق «افساد فیالارض» نباشد، حتما «تبلیغ علیه نظام» و یک کودتای آشکار است.
@GhadiriNetwork
✉️ پیام مخاطب
سلام وقتتون بخیر
بنده معلمم و شاغل در اداره آموزش و پرورش.
همه مسائلی که [در گروه اتاق توییت] فرستاده بودن حقیقت داره، متاسفانه در آموزش و پرورش از همه جا معلم جذب میکنند و این جذب گروهی و بدون گزینشهای سخت و با تحقیقات ساده و الکی الان داره نتیجه خودش رو نشون میده.
در آموزش و پرورش یک راه برای تربیت معلم وجود دارد بنام دانشگاه فرهنگیان. ولی راه های فرعی هم برای استخدام وجود دارد: ماده ۲۸، خرید خدمات، حقالتدریسها، نهضت و طرحهای مختلف.
آموزش و پرورش بیشتر بنگاه اشتغالزایی است تا تربیت نسل.
مسئله دوم شکاف بین نسلی است بین معلمین و نسل جدید. معلمان فعلی اصلا حرف دهه هشتادی و نودی رو متوجه نمیشوند. دنیاشون متفاوته.
مسئله سوم سیاسی کاری شدید در آموزش و پرورش هست. الان در استان ما چندین اداره مناطق بزرگ با سرپرست اداره میشوند. یعنی هنوز ادارات مدیر ندارن، اداراتی هم که مدیر جدید براشون انتخاب شده، در حد کارشناس هستند تا رئیس اداره. چرا اینطور شده؟
[علت] دخالت شدید نهادها و افراد مختلف در انتصاب افراده. از استاندار و فرماندار تا امام جمعه و فرمانده سپاه و بهخصوص نمایندگان مجلس فعلی و حتی اونایی که سابقا در راس ادارات بودند. همه و همه در فکر وارد کردن افراد خودشون در پستهای مدیریت و معاونتهای ادارات آموزش و پرورش است.
از مدیر یا معاونی که با رانت و بدون کاربلدی بر سر کار اومده انتظار چی داریم؟
انتظار کار و تحول از این افراد انتظار غلطی است.
مسئله چهارم شکاف عمیق بین نسلهاست.
یک عده از کادر مدارس اصلا در فاز تربیت و... نیستند بلکه خودشون ضدتربیت هستند.
یک عده معلم و معاون و مدیر مدرسه دیگه که دغدغه فرهنگ و تربیت و ... دارند، نود درصدشون اصلا کار با کامپیوتر [رو بلد نیستند] ولی دانش آموز ما شب و روزش در شبکههای اجتماعی و تحولاتی است که در انها میگذرد.
خب این دو قشر اصلا حرف همدیگه رو متوجه نمیشوند که بخواهند روی هم تاثیر بگذارند.
مسئله پنجم حوزه پرورشی به عنوان خط مقدم مقابله با جنگ نرم و... اصلا در اندیشه کارهای تربیتی نیست.
حوزه پرورشی تبدیل به ستاد تشریفات مراسمات مختلف شده و معاونین و مربیان پرورشی از افرادی جذب شدهاند که فقط بهخاطر حقوق بیشتر معاونت پرورشی یا اعمال مدرک جدید و... به این سمت اومدن و مربیانی که در رشتههای درسی نتونستند استخدام بشوند در پرورشی بدلیل نیاز شدید جذب شدهاند.
امسال از ده نفر از جذب نیروهای جدید در منطقه شیعه نشین ما چهار نفر از اهل تسنن بودند!
خب این میخواد فردا چی به دانش آموز یاد بده؟ این مبانی اعتقادیش زمین تا اسمون فرق داره بعد قراره از نماز و ولایت و... در مدرسه به دانش آموز بگه؟
آموزش و پرورش هزار تا کلاف سر درگم داره که برای ساختنش باید بکوبن از نو بسازن.
عرفان حلقه، ابتذالات اخلاقی، بهاییت، سنیگری، بیاعتقادی در مدارس و بین دانشآموزان داره موج میزنه.
انقدر مسائل و مشکلات متعدد هست که اگر بگم تعجب میکنید ولی خب کارهای فرهنگی آموزش و پرورش فقط شعاری و من باب رد گزارش و ساختن رزومه است.
@GhadiriNetwork
⭕️ عشق «لیز تراس» به صهیونیسم، عامل پیروی او از ترامپ برای انتقال سفارت انگلیس به قدس اشغالی
🔸احمد الزین، تحلیلگر مسائل بین الملل در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹لیز تراس با هدف رسیدن به نخست وزیری با طرح پیشنهاد انتقال سفارت انگلیس در تل آویو به قدس اشغالی توجه و حمایت اعضاء سازمان «یهودیان محافظه کار حامی اسرائیل» را جلب کرد و همین امر باعث شد تا تراس به عنوان نخست وزیر انگلیس انتخاب شود.
🔹تراس با این اقدام، قطعنامه سازمان ملل در محکومیت تصمیم دونالد ترامپ به انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس اشغالی را نقض کرده است.
🔹این اقدام یکی از وحشیانه ترین حملات انگلیس به طرح تشکیل دولت فلسطین تلقی می شود و از این رو «اسرائیل» را تشویق می کند که بدون مجازات از پاسخگویی به اقدامات غیرقانونی خود بگریزد.
👉 yjc.news/00YctL
🆔 @YjcNewsChannel
🔴 پیامی برای جاسوسان !!
به نظرتان چرا آمریکا و انگلیس حاضرند این اندازه برای آزادی جاسوس هایشان که به چنگ سربازان گمنام #امام_زمان افتاده اند هزینه بپردازند؟!
اگر اطلاعاتی بوده که همه لو رفته و در این مدت طولانی ، تخلیه اطلاعاتی به طور کامل انجام شده است.
وفاداری و معرفت و دلسوزی هم که از این وحشی های غربی محال است.
فقط یک دلیل منطقی می ماند :
ارسال پیام به بقیه نفوذی ها و جاسوسان داخل #ایران که نگران نباشید ما تمام قد از شما دفاع می کنیم حتی اگر دستگیر شوید ...
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
به بهانه انتشار یک کلیپ!!!
🔴 دخترم بی شرف کیست؟‼️
🌸بی شرف آن کسی است که ارزش زن و تو را در برهنگی ات می بیند
🌸بی شرف آن خانم وطن فروشی است که به بهای فریفتن چند دختر معصوم در ایران میلیون ها دلار از توبره غرب ارتزاق میکند! ولی تو .....!
🌸بی شرف آن مزدوری است که هنوز در قلب پاریس گره روسری خود و میلیشایش را باز نکرده ولی رویای برگزاری کنسرت براندازی با تار موهای تو دارد!
🌸بی شرف آن کسی است که جای درس اخلاق و تعهد به دنبال تصویب سند ۲۰:۳۰ در آموزش و پروش بود.
🌸بی شرف آن کسی است که الان با دیدن اشک کودکان شهدای نیروی انتظامی می خندد!
🌸 بی شرف آن بلاگر اینستایی است که با آموزش لایف استایل غریی، تو را نردبانی میکند برای صعود خودش و افزایش فالوورهایش
🌸 بی شرف آن سلبریتی است که سر سفره ایران میلیاردها تومان گرفت ولی لگدپراکنی کرد و نمکدان را شکست
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
#عمار۱۱۰
@A_basire