eitaa logo
تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
475 دنبال‌کننده
27هزار عکس
19.7هزار ویدیو
247 فایل
در این کانال اخبار تحلیلی و یا خط‌های خبری که بار تحلیلی دارند به صورت بازتابی بار گذاری میشود.سعی براین است که با بازتاب ابعاد گوناگون مسائل، دید مناسبی ارائه گردد. تحلیل‌های شما با نام شما قابلیت نشر در کانال را دارد. ارتباط با ادمین: @masoodabdi
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻چرایی چرخش گاوشیرده به سمت چین
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 / گفتگوی شبکه دی‎بی‌سی فارسی با شولز صدراعظم آلمان درباره اعزام ۳ هزار مامور برای دستگیری ۲۵ برانداز در این کشور
📊 رشد ۹۱ درصدی صادرات ایران به آفریقای جنوبی 🔸براساس آمارهای trademap، آفریقای جنوبی با واردات سالانه حدود ۹۰ میلیارد دلاری، بزرگترین واردکننده کالا در قاره آفریقاست. 🔸آمارها نشان می‌دهد کشورمان در سال‌های گذشته سهم چندانی از بازار این کشور نداشته، به‌طوری‌که میزان صادرات ایران به این کشور از ۷۸ میلیون دلار در سال پایانی دولت احمدی‌نژاد، در دولت روحانی به حول‌وحوش ۴۰ میلیون دلار بین سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷ رسیده است. 🔸گرچه در سال ۱۳۹۸ این مقدار به ۹۱ میلیون دلار رسید اما بازهم در سال ۱۳۹۹ صادرات کشورمان به این کشور آفریقایی ۳۸ میلیون دلار بوده است. 🔸طی سال گذشته با هدف‌گذاری دولت سیزدهم بر روی کشورهای آفریقایی، میزان صادرات کشورمان به آفریقای جنوبی در ۸ماهه ۱۴۰۰به ۱۴۶ میلیون دلار رسید و در ۸ ماهه سال جاری نیز این مقدار با رشد ۹۱ درصدی به ۲۸۰ میلیون دلار رسیده است. 🔸قابل ذکر است برخی فعالان اقتصادی دلیل افت صادرات به آفریقای جنوبی در دولت روحانی را ناشی از کم‌کاری دولت روحانی و اتاق بازرگانی برای توسعه تجارت با آفریقا می‌دانند.
📸 واکنش «دالیچ» به همراه داشتن تسبیح در مسابقات سرمربی تیم ملی کرواسی: 🔹 تمام کارهایی که در زندگی و حرفه‌ای انجام داده‌ام مدیون ایمانم هستم و خدای عزیزم را شاکرم. 🔹 من همیشه یک تسبیح را با خودم حمل می‌کنم و زمانی که احساس می‌کنم شرایط حساس و سخت است، دستم در جیبم می‌رود و آن را لمس می‌کنم که این به من آرامش می‌دهد. 🔹 مادرم به من این نکات را تعلیم داد و مرا به ایمان هدایت کرد. من همیشه مؤمن هستم و فرزندانم را این‌گونه تربیت می‌کنم.
3.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیل حجت الاسلام طائب در خصوص اقدامات چین برای افزایش روابط با عربستان رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه: 🔸 در روابط سیاسی کشورها به سه دسته رفیق، رقیب و حریف تقسیم می‌شوند. 🔸 چین رقیب ما است و قصد دارد رهبر جهان شود طبیعی است روابطش با عربستان را بخاطر کشور دیگر کاهش نمی‌دهد.
3.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرحوم طالب‌‎زاده خطاب به دخترش: قبل از اینکه دنیا به تو تحمیل کند چه کسی هستی، تو یک انسان آزاده هستی، گاهی لازم است به دل ظلمات بروی تا نور را پیدا کنی مریم طالب‌‎زاده فرزند مرحوم نادر طالب زاده در نکوداشت پدرش گفت: 🔸از پدرم به خاطر چشم اندازی که در زندگی به من نشان داد تشکر می‌‎کنم. هیچگاه به من دیکته نکرد چه کاری انجام دهم یا ندهم، اجازه داد مسیرم را خودم انتخاب کنم. 🔸پدرم همیشه با دقت به حرفهای من جوان گوش می داد و اجازه انتقاد کردن می داد. بالاخره طی زمان آگاهم می کرد. 🔸نادر طالب زاده پدر و استاد شریفی بود، او در یک کلام «آدم حسابی» بود، بیشتر از مدرسه رفتن به ما اجازه می داد تاریخ، ادبیات و جامعه شناسی را فرا بگیریم.
پروفسور هانری کربن: همه ادیان با مرگ پیامبران خود مُردند. یهود با مرگ موسی،مسیحیت با مرگ عیسی فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند. آنها نامزد مرگ نیستند، چون حسین را در ابتدا و مهدی را در انتهای راه دارند. حسین از عمق تاریخ آنها را هُل میدهد و مهدی آنها را به آینده دعوت میکند. 💡 هوش سفید| سید علیرضا آل‌داود