🔴 چند روزی است یک پسر نوجوان، در ویراستی! (نه توییتر) مستمراً از همجنسبازی دفاع میکند و اظهار میدارد که یک موضوع علمی است، مقاله دارد، فساد نیست و ...
✴️ و معالأسف آنکه افراد مذهبی که بنده آنها را میشناسم در حال بحث علمی با وی هستند که نشان دهند همجنسبازی اشکال دارد و درست نیست!!
⬅️ بحث علمی برای توجیه/ عدم توجیه همجنسبازی؟!
بهعنوان استاد و پژوهشگر دانشگاه عرض میکنم هر کسی که از همجنسبازی دفاع کرد و برای آن توجیه تراشید، ادامهی #قوم_لوط هست؛ ولاغیر!
❌ مراقب باشید سیستم شیطان به اسم «بحث علمی»، مقالات علمی و ... روی واضحات دین، وقتتان را تلف نکند!
✅ هر کسی که از بیغیرتی مرد نسبت به ناموس که در روایات با لفظ «دیاثت» توصیف شده و همچنین همجنسبازی که الفاظ «لواط» و «مساحقه» برایش تعریف شده، دفاع کرد؛ وضعیتش در دین مشخص است!
🔶🔹 پینوشت
آن روز که میگفتیم ادامهی وضعیت #کشف_حجاب به همجنسبازی ختم میشود، زیرا منطبق با رویه و چشمانداز هدف پنجم سند توسعهی پایدار 2030 طراحی شده است، عدهای خندیدند، مسخره کردند و البته خامفکریشان را نشان دادند.
پس از بروز علائم تحرکات LGBT در اغتشاشات نیز بازهم متوجه عمق و هدف موضوع نشدند.
عدهای دیگر هم پس از بروز مشکل، فکر کردند با هدیه دادن گل به بیحجاب! میتوانند وی را جذب کنند...
💢 سال ۱۴۰۲، سال فتنه بیغیرتها و بیعفتها است. اگر عدهای کماکان فکر میکنند با گلدرمانی میتوان فتنهی شیطان را متوقف کرد، خود دانند و خدا.
💠 اما ما محکم ایستادهایم و در مسیر تحقق هدف آخرالزمان پیش میرویم.
این انقلاب، مردمی است و مردم آن را حفظ میکنند، چه دستگاهها باشند، چه نباشند؛ چه خواص باشند، چه نباشند.
✳️ این همان آخرالزمانی است که حفظ ایمان در آن سختتر از گرفتن آتش در کف دست است.
هر کس تکلیف خود را با خدا، دین خدا، ولایت و نظام اسلامی مشخص کند و با تمام قدرت توکل، توسل، عقل و اقدام در میان معرکهای بایستد که شهدا آرزوی جهاد در آن را دارند.
💎 یقین بدانید که آن روز عظیم، بسیار نزدیک است...
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 @tahlilesiasy
🔴 امار مهاجرت از المان از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۱
فقط در سال ۲۰۲۱، ۹۹۴۳۰۳ نفر از المان مهاجرت کرده اند که این عدد تقریبا ۳ برابر کل مهاجران ایرانی است که در طی ۴۴ سال به المان امده اند، در کل از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۱ مجموعا حدودا ۱۲/۵۰۰ میلیون نفر ( دوازده میلیون و پانصد هزار) المان را ترک کرده اند و بهمین دلیل این کشور اینگونه دنبال جذب نیروی خارجی برای جایگزینی این نیروی از دست رفته است:
🔹سوال اول:امار مهاجرت المان بیشتر است یا ایران ؟؟؟
🔹سوال دوم: با این رفاهی که ایرانی های مقیم المان مدعی ان هستند چرا بالای ۱۲ میلیون ادم این کشور را در طی این سالها ترک کرده اند ؟؟؟
جواب به این دو سوال خیلی از توهمات و تخیلات را برملا خواهد کرد،
عکس از سایت امار و ارقام دولت المان
🔴@tahlilesiasy
🔴پیوند مذهبی های التقاطی با اصلاح طلبان
🔰اصلاح طلبان و مذهبی های التقاطی، دو لبه قیچی هستند. هر دو با ادبیات خاص خود وارد می شوند؛ یک گروه با ادبیات مخلوط شده، روشنفکر بازی، نگاه کاریکاتوری و قشری به اسلام و انقلاب و گروه دیگر با تفکرات لیبرالی.
👈 عمل به تفکرات هر دو گروه، یک جمهوری اسلامی استحاله شده و سکولار تحویل ما خواهد داد❗️چه در موضوع حجاب باشد، چه در فضای مجازی باشد و چه در موضوعات دیگر.
🔴 @tahlilesiasy
🔰 ترویج سکولاریسم و دینداری پستمدرن توسط روزنامه فرهیختگان
✍ امید رامز
🔹️ روزنامه فرهیختگان در نسخه روز شنبه ۲۷ اسفند با تیتر "ایرانی که نمیبینند" و انتشار گزارشی از نتایج یک افکارسنجی، نوشته ۸۸٪ خانمهای کمحجاب یا بدحجاب تهرانی "خداباور" هستند و سپس تحلیل و نتیجهگیری کرده که ما باید "تکثرات فرهنگی و اجتماعی" را ببینیم و مدلهای مختلف پوشش و "بدحجابهای باخدا" را هم به رسمیت بشناسیم!
🔹️ در همین راستا موسسه افکارسنجی گالوپ در ژوئن ۲۰۲۲ گزارشی منتشر کرده و نوشته بیش از ۸۰٪ مردم آمریکا "خداباور" هستند(اسلاید۲). البته از قبل میدانیم که مطابق پژوهشهای انجام شده، جامعه آمریکا از "مذهبیترین"! جوامع غربی است.
🔹️ فارغ از این آمارها، نگاه کنید چند نوع خدا یا عرفان یا "اعتقاد معنوی به یک نیروی ماورایی و متافیزیکی" که خارج از مناسبات ایندنیایی، جهان را اداره میکند ظهور کرده؛ قانون جذب، انرژی مثبت، یوگا، شعور کیهانی، خدای درون، انرژی درمانی، جهان موازی، مدیتیشن، خوددوستی معنوی، چاکرا، مانترا، کارما، تائیچی، فنگشوئی، تائوی فیزیک، تناسخ و...
🔹 وجه اشتراک همه اینها چیست؟ ویژگی خداباوری مردم آمریکا چیست که فرهیختگان ما را به آن دعوت میکند!؟
خداگراییِ تخدیری و نشئگی معنوی بدون تقید به بایدها و نبایدها؛ به تعبیر دیگر جدایی ساحت عملی(#تقوا) از ساحت اعتقادی در حوزه دینداری و نسبی شدن #حقیقت و #اخلاق و یک باطنگرایی محض که مهمترین مشخصه #پست_مدرنیسم است و به شما این اجازه را میدهد که #خداباور باشید ولی شریعتمدار و اخلاقمدار نباشید؛ خداباور باشید ولی پوشش دینمدار نداشته باشید. خداباور باشید ولی مال نامشروع هم کسب کنید. خداباور باشید ولی روابط خارج از ازدواج و مصرف مشروب هم داشته باشید و...
🔹 فرهیختگان شاید آگاه نیست ولی رسما ما را به #سکولاریسم دعوت میکند و به حاکمیت توصیه میکند "چنین ایرانی را ببیند" و به رسمیت بشناسد.
instagram.com/p/Cp7X_uoIaeT
@tahlilesiasy
🔰 خانواده مدرن و سنتی
▪️در سالهای اخیر زیاد شنیدهایم که غرب در حال بازگشت به خانواده و اصلاح روند اشتباهی است که پیموده است و معمولا اینطور گفته میشود که خانوادهمحوری یکی از رویکردهای مهم موج چهارم فمینیسم است. اما خود غربیها محوریت موج چهارم را بر توانمندسازی زنان، استفاده از ابزارهای اینترنتی برای گفتن از تجربههای زیسته و آزارهای جنسی که با آنها مواجه بودهاند میدانند.
اگر فرض بر صحت این مدعا در بازگشت غرب به خانواده باشد سؤال این جاست که غرب در حال بازگشت به کدام خانواده است؟ آیا منظور از خانواده در نگاه آنها همانی است که مد نظر ماست یا این دو تعریف تفاوت اساسی و ماهوی دارند؟
▪️واقعیت این است که در غرب خانواده از خانوادهی «سنتی» به «مدرن» تغییر کرده است. خانوادهای که در آن «فرد» محور است و اصالت با فرد است نه جمع و مبانی ارزشی نیز بر اساس منافع فردی تعریف میشوند. با این مبنا رویکرد اصلی و اولیه در تنظیم روابط، «حقوق» است نه ارزش های اخلاقی و انسانی و آنچه رابطهی زن و مرد را تعیین میکند تفکیک نقش بر اساس ویژگی های ذاتی مبتنی بر جنسیت نیست بلکه با مبنای برابری است. در خانواده مدرن ارزشهای خویشاوندی کنار گذاشته شده و ارزشهای فردگرایانه جایگزین شدهاند.
▪️از سوی دیگر به اذعان خانم "ایزابل ساهیل" در کتاب «نسل رها شده» با توجه به شرایط پیش آمده که محصول آزادی بیضابطهی روابط جنسی است «نیاز به بازتعریف مفهوم خانواده» در کشوهای غربی است. کما این که تعاریف جدید را در قانونی شدن انواع خانوادهی همجنس نیز شاهد هستیم.
▪️اگر چه سریالهایی مثل «این ما هستیم» یا انیمیشن «انکانتو» سعی دارند الگویی خویشاوندی سه نسلی با حضور پدربزرگ/مادربزرگ، فرزندان و نوهها را نشان دهند و بین زیست مدرن و ارزشهای خانواده سنتی با تکرار عبارت «ما خانواده هستیم» پیوستی ایجاد کنند اما واقعیت این است که رویکرد مدرن با تعریفی که از انسان و روابط زن و مرد ارائه میدهد نتیجهاش همانی شده که در غرب میبینیم نه آنی که در این فیلمها تصویر میشود.
▪️رویکرد مقابل خانواده مدرن، در نگاه اسلامی، خانوادهی سنتی نیست بلکه خانوادهی الهی است که ارزشهای آن برگرفته از مفاهیم عمیق دینی است. در دین، مودت و رحمت ساماندهندهی اصلی روابط میان زوجین است و اگر خانواده از حالت یگانگی و «وفاق» به سمت جدایی و «شقاق» رفت، آنگاه حقوق و کمک از قانون به میدان میآید و حقوق ساماندهندهی ثانویه در روابط زن و مرد خانواده است نه اولیه. اگر در خانوادهی مدرن منافع فردی حاکم است، در خانواده الهی منافع جمعی اولویت دارد و ارزشهای اخلاقی چون ایثار با این نگاه معنا پیدا میکند. در خانوادهای که اسلام میسازد، مبنای تقسیم نقشها نه تنها برابری نیست بلکه بر اساس تفاوتهای ذاتی مبتنی بر جنسیت این تفکیک صورت میگیرد و غایت خانوادهی اسلامی و حتی مفاهیم جنسیت و زوجیت محدود و محصور به دنیا نیست بلکه تا آخرت و زندگی پس از دنیا نیز ادامه دارد.
▪️اگر بخواهیم تفاوت مبنایی نگاه اسلام و مدرنیته در خانواده را بیان کنیم باید برگردیم به مفهوم انسان و تعریفی که از انسان در این دو وادی وجود دارد را بررسی کنیم. که اگر تعریف ما از انسان اومانیستی (عالم بر محور انسان) بود یا الهی و بر محور خدا (عالم و انسان بر محور خدا) خروجیش دو تمدن، دو جامعه و خانوادهای که کوچکترین واحد است با مبانی و ساختار کاملا متفاوت خواهد شد و از این حیث از نگاه اسلامی هیچگاه نمیتوانیم اشکال زندگی همباش، همجنسگرا و انواع دیگر را که در ساختاری خارج از طبیعت زن و مرد قرار میگیرد را در تعریف خانواده قرار دهیم.
✍🏼 مهدیه منافی
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 #توییت | آقای کن گریفین! دلیل افزایش سرعت فروپاشی نظام اقتصادی مبتنی بر سرمایهداری در امریکا، سیاست افزایش نرخ بهره که توسط بانک مرکزی این کشور (فدرال رزرو) به منظور کاهش نرخ تورم انجام شده است، نمیباشد؛ بلکه دلیل آن طرح «باشگاه تحریمیها» است که توسط ج.ا.ا دنبال میشود.
🔹 گفتنی است «کن گریفین (Ken Griffin)» که یک میلیاردر امریکایی است، اخیرا در مصاحبه با روزنامه فایننشال تایمز از این سیاست دولت جو بایدن انتقاد کرده بود.
#باشگاه_تحریمیها
twitter.com/tahlilgaah/status/1636797322788237313
@tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا رهبر انقلاب سالها را نامگذاری میکنند؟
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@tahlilesiasy
شبنامه 1150 - @mrtahlilgar.mp3
12.73M
🚨 خیلی مهم / میدل ایست آی: ایران ثابت کرد نه آمریکا بلکه غرب هم به پایان رسیده است...
#شبنامه / گزارش های منتشر شده در رسانههای فرا منطقه ای نشان میدهد که حیرت از توافق سعودی با ایران همچنان ادامه دارد / در همین خصوص میدل ایست آی گزارشی به قلم سفیر سابق ایتالیا در سازمان ملل نوشته است / سفیر ایتالیا میگوید: #آرامکو سعودی را سر عقل آورد تا مذاکره کند / این توافق نشان داد نه تنها آمریکا بلکه غرب تمام شده و از همه اینها عبور کرده ایم.../ قسمت ۱۱۵۰
✅ این آدرس صفحات ما هست، لطفا حمایت کنید دیده بشه ✌️🇮🇷
لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️من برای مدرک نیامدم، بدنبال حرف حق هستم
🔹وحید سعادت طلب دانشجوی ایرانی دانشگاه استکهلم سوئد که چندی پیش در پایاننامه دکتری خود از شهید سلیمانی تجلیل کرد، در پاسخ سوال مجری برنامه بین مدرک گرفتن و پس گرفتن حرف خود و یا اینکه گزینه برگشت به ایران کدام را انتخاب خواهد کرد، اینگونه بیان کرد که من برای مدرک نیامدم و بدنبال حرف حق هستم.
🔹چند بار به من پیشنهاد دادند که از شهدا حرف نزن و خیلی واضح به من رشوه دادند و گفتند مدرکت را بگیر و من گفتم بدنبال مدرک نیستم.
@tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ آخرین نقاره سال ۱۴۰۱ در حرم امام رضا(ع)
@tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پوتین: مسکو به طرح پکن درباره حل مسئله اوکراین احترام میگذارد
🔸اسپوتنیک:
🔹ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در دیدار با همتای چینی خود شی جین پینگ گفت که فدراسیون روسیه طرح چین برای حل و فصل صلح آمیز مسئله اوکراین را به دقت مطالعه کرده و با احترام به این طرح، درباره این موضوع گفتوگو خواهد کرد.
🆔 @tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وزیر نفت: برخی میگفتند ساخت پالایشگاه صرفه اقتصادی ندارد اما الان هر بشکه نفتی که در پتروپالایشگاه آبادان فرآوری شود ۱۲ دلار برای کشور سود دارد.
@tahlilesiasy
🔰 حداقل حقوق کارگران مشخص شد
🔹 نشست دستمزد شورای عالی کار پس از ساعتها چانهزنی به پایان رسید و طبق مصوبه، حداقل دستمزد کارگران ۲۷ درصد و سایر سطوح ۲۱ درصد افزایش یافت.
🔹 بر این اساس حداقل دستمزد از ۴ میلیون و ۱۷۹ هزار تومان به ۵ میلیون و ۳۰۷ هزار تومان افزایش یافت و با محاسبه مبلغ حق مسکن، بن خواروبار و حق اولاد به ۸ میلیون تومان رسید.
🔹 مبلغ بن خواروبار کارگران یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و حق مسکن ۹۰۰ هزار تومان تعیین شد. امسال مبلغ بن خواروبار ۸۵۰ هزار تومان و حق مسکن ۶۵۰ هزار تومان بود.
@tahlilesiasy
پایینیا مشکل اقتصادی دارن برای همین از دین زده شدن
#حجاب #دین #بصیرت
#روشنگری #ثامن #جهاد_تبیین
❇️به کانال صدای بصیرت بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/340459628C36a9f82c75
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حول حالنا به ظهور الحجة🤲
بدون امام زمان حال ما خوب نمیشه
#امام_زمان
@tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅#حجاب یک ضرورت شرعی است که باید رعایت شود!
✅منتها کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند اینها را نباید متهم کرد به بی دینی و ضد انقلابی!
👈 نکته : به تمام گزاره های رهبر معظم انقلاب در بحث حجاب توجه کنیم تا دچار برداشت سلیقهای نشویم!
#جهاد_تبیین
🇮🇷 @tahlilesiasy
🔴دشمنان ما، ظرف مدت 20 سال تریلیون ها دلار خرج مقابله با مردم ایران کردند تا ایران قدرتمند نشود و دچار رشد نظامی اقتصادی و هژمونیک یا تمدنی نشود
خودتان قضاوت کنید
ضرب المثلی هست که میگویند هرچیزی تو را نکشد، مطمئنا قوی ترت میکند.
بزودی مشکل اقتصاد مردم ایران هم حل میشود
🇮🇷 @tahlilesiasy
🔰 ستون ایران
مرور ۱۰ جمله امام خامنهای در سال ۱۴۰۱ که نقشه دشمنان ایران را نقش بر آب کرد
@tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویر دیدهنشدهای از رهبر انقلاب پیش از ورود به حسینیه امام خمینی در شب جشن تکلیف دختران
✅ @tahlilesiasy
واکنش خسروپناه دبیر شورای عالی فضای مجازی در جواب تحریم اتحادیه اروپا که وی را در لیست تحریم های جدید قرار داده است
@tahlilesiasy
حصول توافقهای قابل توجه میان ایران و آژانس طی روزهای گذشته
🔹درحالیکه طی روزهای گذشته همه توجهات به توافق ایران با عربستان و سفرهای گشایشگر به امارات و عراق معطوف بود، بهصورت همزمان، توافقات قابلتوجهی نیز طی گفتوگوهای فشرده میان ایران و آژانس در تهران حاصل شد./نورنیوز
@tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهیدی که از پای هفت سین رفت و برنگشت
ستاره ای درخشان در آسمان ایران
سرلشکر حسین خلعتبری؛ شهیدی که از پای سفره هفت سین رهسپار شهادت شد...
به مناسبت ۱ فروردین، سالروز شهادت سرلشگر خلبان حسین خلعتبری #نسل_سلحشور
پرچم بالاست🇮🇷✌️
@tahlilesiasy
🔰 برای تصمیم نگرفتن!
✍ محمد امینی رعیا
🔹 تصمیمی گرفته نمیشود. مسائل به بررسی بیشتر در کارگروهها حواله میشوند. بحران شکل میگیرد. جلسات با حجم بیشتر برگزار میشود. بجای یک تصمیم جهتدار و بُرنده، تصمیمات اجماعی و متعارف گرفته میشود. بحران تشدید و ماندگار میشود! و این واقعیت نظام حکمرانی ماست...
🔹 اینکه تصمیمگیر ما تصمیم نمیگیرد یا نهایتا تصمیمات اجماعی و متعارف میگیرد و رویه تغییر نمیکند، یک دلیلش #فقر_تصمیم_سازی و دیگری نبود #ایده_حکمرانی مشخص است که قبلا راجع به آن نوشتم. دلیل دیگر اما ساختار حکمرانی ماست که اجازه تصمیم گرفتن نمیدهد!
🔹 شاید خیلی عجیب باشد که مگر میشود ساختار اجازه تصمیم گرفتن ندهد؟ بله میشود. تصمیم که بگیری، آغاز پاسخگویی شماست. از نهادهای نظارتی گرفته تا رسانه و فضای مجازی، براحتی میتوانند شما را بازخواست کنند و باعث لغو تصمیمات شما بشوند. بلاخره هر تصمیم مهمی، حتما مضراتی هم دارد!
🔹 اما تصمیم که نگیری، هیچکس نمیتواند یقه شما را بگیرد. ترک فعل واقعا هزینه ندارد چون برای تصمیم نگرفتن میتوان هزاران دلیل شمرد و از نهادهای نظارتی تا رسانه و فضای مجازی را سر کار گذاشت! لذا وقتی هزینه تصمیم گرفتن بسیار بیشتر از تصمیم نگرفتن است، کدام آدم عاقلی حاضر است ریسک کند؟
🔹 همه امروز از بیخاصیتی اکثر شوراها و نهادهای بینابینی که در کشور تشکیل شده میگویند. اشتباه هم نیست. اما این نهادها شکل گرفته بودند که همه اهالی یک موضوع مهم را کنار هم بنشانند تا تصمیمات با کیفیتتر و سریعتر بگیرند. اما خروجی عمده آنها هم شده تصمیمات خنثی یا همان تصمیم نگرفتن!
🔹 اینکه همه به شورا علاقه مند هستند، یک دلیلش همین است که اگر هم احیانا به فرض محال تصمیمی گرفته شد، کسی خدای نکرده مسئولیتی نداشته باشد که بخواهد پاسخ بدهد! خروجی میشود اینکه کسی "مسئول" حل مسائل و چالشها و مشکلاتی که به بحران تبدیل میشوند نیست و این یعنی ماندگار شدن بحرانها!
🔹 کشور حتی بعضی جاها که تصمیم قاطع گرفته هم با تبصره و فشار و به دلایل مختلف، به سمت خنثی کردن آن تصمیم سوق داده شده و برای همین است که چالشهای ماندگار داریم. چون تصمیم خنثی فرقی با تصمیم نگرفتن ندارد... و خلاصه اینکه نظام حکمرانی ما دچار بیماری صعبالعلاج "تصمیم نگرفتن" است.
🔹 چاره چیست؟ پاسخ یک خطی وجود ندارد. از اصلاحات ساختاری مثل تفکیک مسئولیتهای نهادی و مشخص شدن مسئول چالشهای کلان و طبیعتا تعیین صاحب اختیار تصمیم گیری آن گرفته تا استفاده از افراد ویژه. همه اینها بخشی از پاسخ است و کاربرد دارد. اما برای حل موضوع اول باید روی اصل آن اجماع شود.
@Hasanabbasi_students
🇮🇷
📝 عیدی وزیر ارتباطات به مردم
❄️🌹❄️
🔻ترافیک پیامرسان های داخلی در ایام نوروز یعنی اول تا چهاردهم فروردین #رایگان خواهد بود.
🔺ایتا، بله، سروش پلاس، آی گپ و دو نرم افزار ارتباط تصویری اسکای روم و قرار، رایگان خواهد بود و دولت هزینه ی آن را پرداخت خواهد کرد.
@tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بزرگترین اجتماع نوروزی ایرانیان/ پیشبینی حضور بیش از دو میلیون زائر در حرم امام رضا(ع) هنگام تحویل سال
🆔 @tahlilesiasy
32.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️ نماهنگ عیدانه KHAMENEI.IR منتشر شد
🌷 نماهنگ ویژه "نوگلان ایران"؛ لحظاتی ماندگار و دیدهنشده از مراسم جشن تکلیف دختران در حضور رهبر انقلاب
@tahlilesiasy
👌👆 ۱۴ دستاورد مهم دولت در سال ۱۴۰۱
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
هدایت شده از موسسه اندیشه شهید آوینی
🗓 ⏰ لحظه تحویل سال ۱۴۰۲ هجری شمسی به ساعت رسمی جمهوری اسلامی ایران، از پایگاه اطلاع رسانی مرکز تقویم مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران👇
♦️۵۴ دقيقه و ۲۸ ثانيه بامداد روز سهشنبه ۱ فروردین ۱۴۰۲ هجری شمسی، مطابق ۲۸ شعبان المعظم ۱۴۴۴ هجری قمری و ۲۱ مارس ۲۰۲۳ ميلادی
🌺🍃دعای تحویل سال
🤲 یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ
🤲 یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَار
🤲 ِیَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ
🤲 حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ
🤲 ای تغییر دهنده دلها و دیدهها؛ ای مدبر شب و روز؛ ای گرداننده سال و حالتها؛ بگردان حال ما را به نیکوترین حال
🌹اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
♦️سفره هفت سین، نماد ماندگار ایران زمین/سینهای در سفره هفت سین نماد چه هستند؟
1️⃣سیب:
سیب نماد سلامتی و تندرستی بوده و وجود آن در میان هفت سین به منظور تندرستی اعضای خانواده در سال جدید است تا آن ها را از گزند آسیب و بیماری حفظ نماید.
2️⃣سبزه:
زیباترین نماد سفره هفت سین، سبزه است که نماد حیات و شادابی می باشد. اغلب ایرانیان از این نماد به منظور داشتن سالی شاد و با طراوت استفاده می کنند. سبزه همچنین نماد فرشته اردیبهشت است.
3️⃣سمنو:
سمنو سَمبل خیر و برکت است. ایرانیان چند روز پیش از شروع سال جدید این ماده را از پخت جوانه های گندم تهیه می کنند و معتقدند که قرار گیری آن بر روی سفره هفت سین، سبب افزونی نعمت و برکت در زندگی آن ها خواهد شد.
4️⃣سرکه:
سرکه نماد جاودانگی است. در گذشته از سرکه برای باطل کردن سحر و جادو استفاده می شده است. قرار گرفتن این نماد بر روی سفره هفت سین سبب خواهد شد تا ناملایمات سال نو از بین برود.
5️⃣سیر:
سیر سَمبل اهورا مزدا و نمادی از تندرستی و سلامت است. اغلب پیشینیان از خواص دارویی سیر به منظور درمان برخی از بیماری ها استفاده می نمودند؛ از این رو می توان از این ماده برای داشتن سالی بدون بیماری بر روی سفره هفت سین استفاده نمود.
6️⃣سکه:
سکه یکی از نمادهای رزق و روزی است. افراد سکه را در میان سفره خود جای داده اند تا در سال جدید از درآمد مناسبی برخوردار گردند و روزی آن ها از سوی خداوند افزایش یابد.
7️⃣سماق:
نماد و چاشنی شادی و صبر و استقامت سماق است. وجود این ماده بر روی سفره هفت سین به این منظور بوده است که سال پیش رو را با نهایت شادی و استقامت در برابر سختی ها دنبال نماییم.
8️⃣سنجد:
سنجد با دو نماد در میان افراد شناخته می شود. اغلب مردم سنجد را نماد عشق و دلباختگی می دانند و آن را به منظور افزایش علاقه در بین اعضای خانواده، بر روی سفره هفت سین قرار می دهند. اما برخی دیگر از افراد معتقدند که سنجد نماد گرایش به عقلانیت است؛ از این رو قرار دادن آن بر روی سفره می تواند سبب شود تا تمام تصمیمات فرد در سال جدید بر اساس عقلانیت صورت پذیرد.
*️⃣تخم مرغ: تخم مرغ نماد زایش و تولد است.
*️⃣قرآن: قرار دادن قرآن بر روی سفره هفت سین مختص به مسلمانان است. این امر نشان دهنده وجود نام و یاد خدا در آغاز سال و در تمام اوقات است.
*️⃣آینه: آینه نماد شفافیت و پاکی بوده قرار دادن آینه بر روی سفره هفت سین به این معنا است که باید سال پیش روی را بدون دروغ به پایان رساند. اغلب افراد آینه را در بالای سفره قرار می دهند.
*️⃣شمع: شمع نماد روشنایی و فروغ است.
*️⃣ماهی: ماهی نماد تازگی و تکاپو است. اغلب افراد ماهی را در تنگ آب شفافی قرار می دهند تا سالی پر از انرژی و سرزندگی را پیش روی خود داشته باشند.
*️⃣نان: یکی دیگر از مواردی که بر روی سفره هفت سین ایرانیان قرار دارد، نان است. نان نماد برکت و روزی الهی است که بر روی هر سفره دیگری نظیر سفره غذا و همچنین سفره عقد یافت می شود.
*️⃣دیوان حافظ: حافظ یکی از موثرترین شاعران ایرانی است که اغلب افراد سال نو خود را با تفالی به دیوان او آغاز کرده و باقی ایام سال را با آن پیش بینی می کنند.
*️⃣نبات و شیرینی: نبات سَمبل شیرین کامی است. افراد با قرار دادن این نماد بر روی سفره سالی پر از خاطرات شیرین را آرزو می کنند
@tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️در ساعات باقیمانده سال چه کنیم؟
🔹آقامجتبی تهرانی (ره)
@AkhbareFori