🔰 فرامین در دیدار فرماندهان نظامی کشور
⭕️ اشتباه نباید بکنیم؛ ذهن کشور به قدرت های کم اهمیت مشغول نشود
💠 رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔹این تهدیدی که من گفتم، از ناحیهی کیست؟ این هم یک نکتهی مهمّی است. اشتباه نباید بکنیم. انسان گاهی میبیند که مثلاً فرض کنید یک قدرت کوچک و کماهمّیّتی یک حرفی میزند، یک اقدامی میکند، ذهن انسان متوجّه میشود به او. مشغول نشویم به این دشمنیهای جزئی؛ ببینیم چه کسی پشت صحنه است، چه کسی اصل طرّاحی را بر عهده دارد؛ این مهم است.
🔸پشت همهی این جنگافروزیهایی که در منطقهی ما و مناطق دیگر جهان انجام میگیرد، قدرتهای بزرگند. حالا مثلاً امروز در اروپا، اوکراین درگیر جنگ است؛ این جنگ را چه کسی راه میاندازد؟ اینها را چه کسی برنامهریزی میکند و طرّاحی میکند؟ در سوریه همینطور، در لیبی همینطور، در سودان همینجور، در جاهای دیگر همینطور. اینهایی که اتّفاق میافتد، این جنگهایی که وجود دارد، یک طرّاحیهایی پشت صحنه دارد؛ اینها را نمیشود انسان حمل کند بر [عوامل جزئی].
🔹آن طرّاحان چه کسانی هستند؟ آن نیروهای شریرِ بینالمللی هستند که ما از آنها تعبیر میکنیم به «استکبار»؛ «استکبار» یعنی همان نیروهای شریر و متجاوز و افزونطلب بینالمللی که به هیچ حدّی قانع نیستند. اینها نگاه میکنند برنامهریزی میکنند میبینند اینجا احتیاج است به اینکه یک دعوایی راه بیفتد برای اینکه فلان جا سود ببرند؛ این دعوا را اینجا راه میاندازند برای اینکه مثلاً سودش را آنجا ببرند! اینها را باید توجّه کرد و پشت صحنه را باید دید.
🔸برنامهریزیهای دشمن هم به نظر من برنامهریزیهای بلندمدّت است. ما فقط نگاه نکنیم به اینکه حالا مثلاً برای این پنج سال یا این ده سال علیه ما [چه فکری کردهاند]؛ نگاه کنیم ببینیم در بلندمدّت چه فکری کردهاند. غالباً برنامهریزیها برنامهریزیهای بلندمدّت است؛ آدم این را میفهمد. اینها از بلندمدّت و میانمدّت، همهجور دارند و بدون نقشه کار نمیشود.
🔹من نگاه میکنم میبینم مثلاً حدود ۲۲ سال پیش، دو عملیّات در شرق و غربِ ما با فاصلهی کوتاهی انجام گرفته؛ خب این نمیتواند تصادفی باشد؛ با یکی بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر مرز داریم، با یکی بیش از ۸۰۰ کیلومتر مرز داریم؛ ناگهان در شرق و غرب ما آتش بلند میشود. ما هم دخالتی نداریم، کناریم، امّا عوامل مستکبر وارد میشوند، جنگ راه میاندازند، جنگ جدّی.
🔸اتّفاقی که در عراق افتاد، ورود آمریکاییها، شوخی نبود؛ یک جنگِ واقعیِ همهجانبهی کاملاً جدّی بود که همهی نیروی زمینی و همهی نیروی هوایی آمریکا به کار افتاد در عراق. در افغانستان هم تقریباً همینجور؛ آن را هم با یک فاصلهی کمی زودتر از عراق شروع کردند.
🔹خب این تصادفی است؟ اینکه در شرق ایران و غرب ایران یک چنین اتّفاقی بیفتد در فاصلهی کوتاه، این یک چیز تصادفی است؟ قطعاً نمیتواند تصادفی باشد؛ این یک فکری پشت سرش است. ممکن است حالا در عراق هم اینها یک منافعی داشته باشند یا در افغانستان هم یک منافع ضعیفی داشته باشند، امّا این منافع ایجاب نمیکند یک چنین جنگی را.
🔺هدف این جنگ، ایران اسلامی است؛
🔸آدم وقتی نگاه میکند، شک پیدا نمیکند که هدف این دو جنگ، ایران اسلامی بود، حالا به شکلهای مختلف و با تحلیلهای مختلف که تحلیلهایش سخت هم نیست، آدم میتواند بفهمد. بهانهی واهی میگیرند؛ مثلاً یک بهانهای در آنجا، یک بهانه هم آن طرف میگیرند وارد میشوند، یک جنگ راه میاندازند.
✅ اینها را باید توجّه کرد که دشمن ما کیست.
🔹حالا خوشبختانه چون بنیهی انقلاب بنیهی قویای است ــ اینکه من بارها تکرار میکنم، خواهش میکنم روی این فکر بشود؛ بنیهی انقلاب خیلی قوی است، پایههای انقلاب خیلی محکم است ــ به همین دلیل در هر دو قضیّه طرف مقابل شکست خورد؛ یعنی به طور واضح شکست خورد و شکستش همراه بود با توسعهی دستوبال جمهوری اسلامی؛ چیزی که آنها نمیخواستند، چیزی که آنها فکرش را نمیکردند.
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
🌺🍃
🍃
🔴حواستان به تیتری که خودشان میزنند است ؟چرا حجاب نماد قدرت است ؟
🔹چون زنی که حجاب بر سر میکند به تنهایی در حال مبارزه با تمدن دین ستیز غربی است.تمام ساختارهای غربی در جهت تضعیف زن محجبه طراحی شده است و اینانتخاب خبر از یک زن بسیار قوی میدهد که از تربیت دینی عمیق برخوردار است .غرب زن محجبه را بزرگترین دشمن قدرتمند خود میشناسد.
منبع:
Why the hijab is a symbol of strength in today's West
https://independentaustralia.net/life/life-display/why-the-hijab-is-a-symbol-of-strength-in-todays-west,12514
✍️عالیه سادات
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
رهبر انقلاب: از سرگیری روابط با عربستان نتیجه سیاست خوب دولت آقای رئیسی است/ از روابط با مصر استقبال میکنیم
🔹روابط ایران و عمان روابطی دیرینه، ریشهدار و خوب است. معتقدیم گسترش روابط دو کشور در همۀ زمینهها، به نفع هر دو طرف است.
🔹با توجه به مذاکرات طرفهای ایرانی و عمانی، نکته مهم آن است که این مذاکرات تا رسیدن به نتایج محسوس، بهصورت جدی پیگیری شود و در نهایت ارتباطات گسترش یابد.
🔹سیاست رژیم صهیونیستی و پشتیبانان آن، ایجاد اختلاف و نبود آرامش در منطقه است، بنابراین همه کشورهای منطقه باید به این موضوع توجه داشته باشند.
🔹افزایش همکاری عمان و ایران حائز اهمیت است زیرا دو کشور در آبراه بسیار مهم تنگۀ هرمز دارای اشتراک هستند.
🔹ما از سرگیری روابط با مصر استقبال میکنیم و مشکلی در این زمینه نداریم. آغاز روابط مجدد ایران و عربستان نتیجه سیاست خوب دولت رئیسی برای گسترش و تقویت روابط با همسایگان و کشورهای منطقه است.
🔷سلطان عمان: سیاست ما گسترش روابط با همسایگان بهویژه ایران است. در مذاکرات تهران، درمورد عرصههای مختلف همکاری، گفتوگو و تبادلنظر شد و امیدواریم با استمرار این گفتگوها، روابط دو کشور بیشازپیش گسترش یابد و نتایج عملی آن برای هر دو طرف مشهود شود.
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ بسیاری از دولت ها و سرویس ها آرزو دارند یک حال درست و حسابی از طالبان گرفته،انرژی اش تخلیه وزهرش گرفته شود
درست این است آتش مدیریت شده و به جایی دیگرهدایت شود
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
ازدواج بهنگام و بدون تاخیر یکی از کارهای لازم و واجب است،
فرزند آوری و تکثیر نسل یکی از آن وظایف مهم و اساسی است
که بایستی انجام بگیرد که هر دوی اینها _هم ازدواج زودهنگام
و بهنگام و هم تکثیر نسل_ جزو نیازهای اساسی امروز کشور و
فردای کشور است.
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
♦️ چرا این روزها عده ای بر سر مسئله افغانستان ناراحتند؟
🔸 پاسخ ساده است: جرم ما این است که به افغانستانی ها نگاه ابزاری نکردیم...
🔸 همه چیز درباره رفتار یک سال گذشته ایران در قبال طالبان
#شبنامه
۱۴۰۲/۳/۸
🔺 بیش از یک سال از فرار آمریکایی ها از افغانستان میگذرد. فراری که با خروج دولتِ مستقر از کابل و تحویل پایتخت به طالبان و عدم مقاومت ارتش و هسته های مقاومتِ افغانستان در برابر این گروه در تاریخ ثبت شد.
از فردای این حمله بسیاری از گروه های همسو و غیر همسو با ایران (از افغانستان تا دیگران) ، از افغانستان به این کشور آمده و ایران را به عنوان محل برگزاری جلسات، بحث ها و گفتگو ها ، تبادل نظر ها و حتی رایزنی علیه یکدیگر تبدیل کردند.
🔺 بخشی از این جلسات با حضورِ چهره های سرشناسِ افغانستانیِ ضدِ طالبانی که در فضای مجازی پر سر و صدا شده اند برگزار گردیده اما هرگز رسانه ای نشد.
با وجود تمام این فراز و نشیب ها سیاست ایران همواره از سوی رسانه ها این طور به افکار عمومی مخابره شده است: حمایت قطعی و بدون محدودیت از طالبان...
در بین غربگرایان ماجرا هوشمندانه تر پیگیری شده چرا که آنها جمله را معمولا کوشیده اند اینگونه تمام کنند: ایران حامی قطعی طالبان است و اگر نیست به کشور افغانستان حمله کند...
🔺 پس از توئیت کنایه آمیز احمد مسعود خطاب به ایران (شعری که توسط وی بعد از تنش مرزی بین ایران و نئاندرتال ها منتشر شد) دوباره این بحث ها مطرح شده است که آیا سیاست ایران درست بوده است یا نه !
به چند سوال فکر کنید:
1-راه درست چه بود؟
2-ایران چه کرد؟
3-افکار عمومی (در ایران و افغانستان) از این کشور چه انتظاری داشت.
🔺 واقعیت ماجرا این است که فارغ از پاسخِ سوال اول و دوم ، درباره سوال سوم باید صریح گفت که انتظار افکار عمومی در ایران و افغانستان این بوده که این کشور به افغانستان حمله کرده و به طور همزمان مردم افغانستان و تمام هسته های مقاومت را علیه طالبان مسلح و وارد جنگ کند.
از طرفی پس از عدم همراهی ایران با چنین ایده ای و حضور عده ای در پنجشیر ، مطالبه ی بعدی عده ای این شد: ایران کسانی را که در پنجشیر جمع شده اند محاصره کند...
🔺 ساده ترین راه در آن زمان این بود که ایران به اسم دفاع از مردم افغانستان به ویژه شیعیان اولا مرز خود را جا به جا کرده و در موازات مرز حداقل عمق خود را سی کیلومتر در خاک افغانستان گسترش دهد. (کاری که ترکیه با سوریه کرد) و همچنین به طور همزمان از ظرفیت مردم افغانستان برای نبرد با طالبان استفاده کرده و ایضا پنجشیر را مسلح کند...
🔺 در چنین صورتی چقدر با ایران همراهی میشد؟
برای پاسخ به این توجه کنید: افغانستان ، دولت و ارتش مجهزِ آمریکا ساخته داشته است امااین ارتش برابر طالبان نایستاده و مردم هم دفاع مردمی نداشته اند. حالا افکار عمومی طلبکارانه میگوید: از مردم افغانستان حمایت میکردید تا بجنگند و هیچکس هم به این سوال فکر نمیکند که چرا قبل از رسیدن طالبان به کابل چنین چیزی با وجود دولت و ارتش رخ نداده است.
🔺 پس تا اینجای کار اگر ایران وارد این معرکه میشد باید از ظرفیت خود (برای توسعه ی عمق خود در خاک افغانستان) و از ظرفیت شیعیان و هسته های مقاومت برای نبرد با طالبان استفاده میکرد.
چه کسی هزینه ی این نبرد را پرداخت میکرد؟ آیا خون مردم افغانستان در جنگ های بی پایانِ خونین ریخته نمیشد؟
این نبرد ها قرار بود به کدام خروجی برسد؟
🔺 بیایید به این سوال بپردازیم: چرا ایران از پنجشیر حمایت نکرد؟ برنارد لوی که کنار احمد مسعود دیده میشود عامل مسلح شدن لیبیایی ها در برابر قذافی بوده است.
چرا او فرانسه را قانع نکرد مشابه همین تسلیحات را به پنجشیر برساند؟
آگر قرار بود تسلیحات برسد قرار بود از کدام راهِ زمینی یا هوایی یا دریایی(؟؟!!) به پنجشیر برسد؟
🔺 معقول به مسئله نگاه کنید.
تنها جرم ایران در این مرحله از بازی این است که نگاه ابزاری به مردم افغانستان نکرده و نگذاشت خون آنها ریخته شود، تا زمانی که زنگِ پایان برای طالبان به صدا در بیاید....
هنوز مانده افکار عمومی به عمق این مسئله پی ببرد
#آقای_تحلیلگر
#شبنامه
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
ای تاریخ نویسان! بشکند قلمی که ننویسد در دوران تحریم، نعمات خدادادی این سرزمین که باید برای دفع آثار تحریم اهرم میشد، به قیمت جهانی به ایرانیان فروخته شد تا اهرم تشدید فشار بر مردم شود. برای تولیدکننده ایرانی که در خط مقدم جنگ اقتصادی بود، فشنگ خارجی ارزانتر از فشنگ ایرانی بود.
#قیام_علیه_لیبرالیسم
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
✘ دولتها نخواستند؛
مسئلهی حجاب را، بموقع و ریشهای حل کنند!
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔من از رفیق کم نخوردم...
💔من از غریبه کم ندیدم...
❤️رفاقتی که ازتو دیدم
من از برادرم ندیدم...
🌺صلی الله علیک یا علی بن موسی الرضا
#دهه_کرامت
#میلاد_امام_رضا ع
#امام_رضا ع
🇮🇷
🖼 خلاصه مقاله مایکل روبین درباره آذربایجان
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
⁉️نتیجه مهر تایید امروز رهبر انقلاب بر سیاست خارجی ایت الله رئیسی
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy
یه خرس رو میخوان به جرم قتل اعدام کنن!
شیشه میزنین؟ 😐
همینا میخوان توی ایران قاتل جوونای مردم اعدام نشن، ولی خودشون یه خرس فاقد عقل و شعور رو به جرم قتل اعدام کنن!😒
✅ https://eitaa.com/tahlilesiasy