فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیر یکی از قاریان در دیدار امروز از رهبر انقلاب به زبان عربی
ویپ، پاد و سیگارهای الکترونیکی؛ مفید یا مضر؟
🔷 اپیزود جدید پادکست پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت با عنوان «ویپ، پاد و سیگارهای الکترونیکی: مفید یا مضر؟» منتشر شد.
سیگارهای الکترونیکی چند سالی است که در دسترس عموم قرار گرفته اند و بسیاری از افراد معتقدند این سیگارها مضرات سیگارهای کاغذی را نداشته و فاقد نیکتون و مواد اعتیاد آور است. در این اپیزود، به بررسی ادعاهایی میپردازیم در خصوص مصرف سیگارهای الکترونیکی در بین جوانان گسترش یافته است و تلاش می کنیم تا نگاه علمی و دقیق تری به این موضوع داشته باشیم.
📃 لینک خبر:
🔗 iranthinktanks.com/News2090
🏷 جامعه اندیشکدهها در وب
✅ بررسی مسائل و چالش های پیاده روی اربعین
هر ساله چندین تجمع و مراسم مذهبی در عراق با شرکت میلیون ها زائر از سراسر جهان برگزار می شود اما در دهه های اخیر تعداد زائرانی که در سالروز شهادت امام حسین (ع) و برای شرکت در مراسم اربعین به عراق و به ویژه کربلای معلی سفر می کنند، سال به سال افزایش چشمگیری داشته است؛ چرا که پیاده روی اربعین یکی از گردهمایی های جمعی سازمان یافته مذهبی است. این گردهمایی ها مقوله ای اساسا اجتماعی و تغییر پذیر هستند. گردهمایی های مذهبی مانند پیاده رویی اربعین دارای تاثیرات مثبت بسیاری هستند و موجب ایجاد همبستگی اجتماعی، تقویت احساس ما بودن و هویت جمعی در سطح مختلف خانواده و کوچه و محله، جذب مشارکت گروه های اجتماعی، گروه های مذهبی و… می شوند.
کلیدواژه: راه پیمایی اربعین
📚 این مطالعه در اندیشکده فراروش آرا (افرا) توسط شیما فرزادمنش با همکاری فاطمه جلالی، نگار فلاحتی و زهرا دانش طلب در سال ۱۴۰۲ انجام شده است.
💠 متن کامل پژوهش:
🔗 iranthinktanks.com/Research781
#فرهنگ_رسانه
#تدوین_راهبرد
#سند_مشاوره_ای
دیکتاتورهای مجازی
دویست و شصت و هشتمین شماره ضمیمه هفتگی طنز راه راه در روزنامه وطن امروز، صبح امروز –۳ اسفند– منتشر شد.
در این شماره از راه راه شرکت در انتخابات و همچنین موضوعات روز را زیر ذرهبین بردهایم. طنزها، اشعار و کاریکاتورهای راه راه را از دست ندید.
🌐 از اینجا بخوانید:
https://rahrahtanz.ir/راه-راه-268/
🔺طنزیم🔺
طنزیم|@tanzym_ir
منصف نیستیم.
در کشوری که اغلب، مسئولی عذرخواهی نمیکند، با ماجرای کورش کمپانی از سلبریتیها و هنرمندان انتقام نگیرید.
درسته آنها هم اشتباه کردهاند اما کدام دولت برای افتضاح بورس با آن همه وعده و تشویق، یا رسانه ملی برای تبلیغ پدیده شاندیز و کرم حلزون و... عذرخواهی کرد؟
از خودمان شروع کنیم.
حامد کاشانی
22.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبروی اشخاص مهم است!
🔸 برگرفته از جلسات "دین داری فردی، لازمه نقش آفرینی اجتماعی"
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 ۶ توصیهٔ امام زمان عجّل الله، برای زندگی بهتر🌺☝️☝️
هدایت شده از ابوذر
نود درصد مذاکرات خبرگان برای عموم قابل انتشار است/ آئیننامه داخلی مجلس خبرگان نیاز به اصلاح دارد|
گفتگوی تسنیم با آیتالله محمدی عراقی
عضو مجلس خبرگان گفت: من نمیگویم همه مذاکرات خبرگان منتشر شود ولی معتقدم لااقل ۹۰درصد از مذاکرات میتواند به اطلاع مردم برسد.
مجلس خبرگان حقیقتاً یک نهادی است که به نظر من، مشابه در دنیا ندارد و شناخته شده نیست حضرت آقا هم اشاره فرمودند این نهاد مستقل، منحصر به فرد در هیچ جایی در دنیا چنین چیزی نیست طبیعی هم هست هیچ جا ولی فقیه ندارند با این شرایط، شرایطی که در قانون اساسی در اصل پنجم و 109 ذکر شده است و وظایف یازدهگانهای که برای رهبری در اصل 110 که 11 وظیفه ذکر شده و وظایف سنگینی که شرایط رهبر را سخت میکند. تشخیص این شرایط خیلی مهم است و مهمتر از آن مراقبت از استمرار این شرایط است.
وظیفه خبرگان باید بخوبی توسط رسانهها برای مردم باز شود تا جایگاه خبرگان و مسئولیت سنگینی که بر عهده دارد روشن شود. جایگاه نمایندگان خبرگان رهبری بسیار حساس است و مسئولیت بسیار سنگینی برعهده دارند. هم مسئولیت شرعی و هم قانونی. چرا که باید جوابگوی هزاران بلکه میلیونها نفر باشند.
من ندیدم این اصل در هیچ قانون اساسی در دنیا باشد و آن این است که رهبر در برابر قوانین با سایر افراد کشور مساوی است؛ شما میدانید، معمولاً مقامات به اصطلاح عالی کشورها در زمان مسئولیت خودشان مصونیت دارند و با شرایط خیلی سختی میتوان آنها را به دادگاه کشید. شما میبینید در دنیا این همه تخلف این همه خلاف قانون ترامپ انجام داده حالا بعد از اینکه کنار رفته تازه احضار میشود ولی میبینیم که الان کاندیدای اصلی ریاست جمهوری امریکا هم هست ولی در زمان مسئولیت من سراغ ندارم در هیچ کشوری که رئیس کشور در واقع مصونیت قضایی نداشته باشد.
ما براساس آموزه های دینی هم این در اصل قانون اساسی ما آمده و ما افتخار می کنیم که شخصیتی مثل امیرالمومنین(ع) در زمان حکومتش توسط قاضی آن زمان محکوم میشود چون شاهد نداشته است در زمان حضرت امام هم این اتفاق افتاد. آقای موسوی اردبیلی میگفت ما خدمت امام رفتیم گفتیم یک کسی از شما شکایت کرده گفتیم چکار کنیم امام فرمودند رسیدگی کنید. اینها افتخارات این نظام است.
امام با آن عظمت و محبوبیتش به رئیس قوه قضاییه و رئیس دیوان عالی کشور میگوید شما رسیدگی کنید. این از همان آموزههای دینی سرچشمه میگیرد و از همان سیره امیرالمومنین است. واقعیت نظام ما این است که ما مسئولین اگر از آرمانها فاصله گرفتیم اینجا نقش مردم که باید واقعا مسئولان سرخط بیاورند و انتخابات این اندازه اهمیت دارد به خاطر این است که جایی است که مردم میتوانند نقش خودشان را ایفا کنند و با انتخاب خودشان آن مسئولیت اصلی را به خوبی انجام دهند.