تهدید داعش به حملۀ تروریستی در بازی رئال و منچستر سیتی
⚽️ نشریۀ مارکا خبر داد که داعش تهدید به حملۀ تروریستی در مسابقات مرحلۀ یکچهارم لیگ قهرمانان اروپا را کرده، اما این باعث نشده که یوفا زمانبندی بازیها را تغییر دهد.
⚽️ دیدار دو تیم امشب از ساعت ۲۲:۳۰ در ورزشگاه برنابئو برگزار میشود.
☑️ در تاریخ بنویسید ۲۸ سفارتخانه قدرت ششم دنیا را تعطیل کردیم
بنویسید فقط با یک اشاره فرزند حیدر
#بنویس_تاریخ_قلمت_بشکند_اگر_ننویسی
بنویس روزی شاهی داشتیم در مقابل رئیس جمهور آمریکا همچون بدبخت ها نشست تا دستور بگیرد
بنویس در زمان جنگ تحمیلی سلاح که هیچ ،سیم خاردار هم به ما نمی دادند.
ولی امروز آمریکا التماس می کند که سلاح به دیگر کشور ها ندهید
بنویس التماس می کند که اسرائیل را نزنید
فرزند حیدر فقط گفت «پشیمانتان می کنیم»
۲۸ سفارتخانه اسراییل تعطیل شد
فروشگاههاشون خالی شد
پناهگاههاشون پر شد
و همه دنیا مات و منتظر اشارهی فرزند حیدر شدن
رمز این عزت با خدا بودنه ... همین
#لبيك_يا_خامنه_ای
هدایت شده از ابوذر
چرا هدف قانون جوانی جمعیت در افزایش زایمان طبیعی هنوز محقق نشده است؟
تهران - ایرنا - حدود ۳۰ ماه از تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و تاکید این قانون بر ترویج زایمان طبیعی با هدف بهبود نرخ باروری در کشور میگذرد اما آمارها همچنان حکایت از آن دارد که نرخ موالید به شیوه سزارین بالاتر از میانگین جهانی است.
گروه جامعه ایرنا - موضوع سلامت باروری و حمایت از زنان در دوران بارداری در اسناد بالادستی ایران از جمله در قانون اساسی، سیاستهای کلی خانواده و جمعیت مورد تاکید قرار گرفته است.
در این میان، مقوله زایمان از جمله موضوعات مهم سلامت باروری است که به عنوان یک روند فیزیولوژیک و با تأکید بر حفظ سلامت مادر و نوزاد، در زندگی یک مادر باردار رخ میدهد و شاخص های مرتبط با آن نشانگر وضعیت سلامت جامعه و توسعه یافتگی است. بر این اساس، یکی از مهمترین وظایف نظامهای بهداشتی درمانی کشورها، ایجاد شرایط مناسب برای بارداری و زایمان ایمن است.
با توجه به نتایج مطالعات جهانی، زایمان طبیعی در بیشتر موارد ایمنترین روش برای مادر و نوزاد است و زایمان غیرطبیعی (سزارین/ زایمان به روش جراحی) به عنوان روش جایگزین، در موارد اورژانسی و با هدف کاهش عوارض و مرگ و میر مادران و نوزادان انجام میگیرد.
اما در سالهای اخیر افزایش قابل توجه زایمان غیرطبیعی و بروز عوارض ناشی از انجام آن، اعم از عفونتها، خونریزی، مشکلات تنفسی جنین و افزایش میزان بستری نوزاد در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان(NICU)، هدف اولیه انجام این روش (کاهش عوارض و مرگ و میر مادران و نوزادان) را به چالش کشیده است؛ به طوری که در شرایطی که سازمان بهداشت جهانی نرخ مطلوب زایمان غیرطبیعی در کشورها را ۱۰ تا ۱۵ درصد از کل زایمانهای انجام شده در طی یکسال پیشنهاد کرده است، در ایران بیش از نیمی از زنان، نوزادان خود را به روش زایمان غیرطبیعی به دنیا میآورند.
این درحالی است که زایمانهای غیرطبیعی به خصوص موارد غیرضرور، ضمن به خطر انداختن سلامت مادر و نوزاد، هزینههای زیادی را به نظام سلامت تحمیل میکند. آمارها درباره بالا بودن نرخ زایمان به شیوه سزارین در ایران جدید نیست؛ بر اساس هشداری که دکتر سودابه کاظمی رئیس انجمن متخصصان زنان و زایمان کشور سال ۱۴۰۱ پیش داده بود، حدود ۵۶ درصد زایمانها در کشور سزارین است بهطوری که ایران را در رده هفتم دنیا قرار داده است.
اگرچه افزایش میزان این شاخص میتواند دلایل پزشکی و در مطالعات و بررسی های انجام غیرپزشکی داشته باشد اما به طور عمومی برگرفته از عوامل فرهنگی اجتماعی، نابرابری در دسترسی به خدمات بهداشتی، نگرانی از عوارض زایمان طبیعی به خصوص عوارض جنینی و ترس از زایمان طبیعی بوده است.
چرا هدف قانون محقق نشد؟
در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، چند عامل به عنوان علل اصلی محقق نشدن اهداف قانون جوانی جمعیت قید شده است که میتوان به عدم توسعه کافی زایمانهای بدون درد در مراکز درمانی، عدم تخصیص منابع مورد نیاز جهت اجرای احکام مرتبط با ترویج زایمان طبیعی در قانون (تأمین زیرساختها، نیروی انسانی و ...)، پراکندگی ساختاری وزارت بهداشت در ترویج زایمان طبیعی، نبود توجه کافی به شبکههای بهداشت و درمان و نقش ماماها و مراقبان سلامت در ترویج زایمان طبیعی اشاره کرد.
عدم فرهنگسازی و آگاهی بخشی کافی در ترویج زایمان طبیعی، فقدان دستورالعمل ملی در راستای ترویج زایمان طبیعی، عدم توسعه و بهسازی کافی فضای زایشگاهها و بیمارستانها برای زایمان طبیعی مهمترین چالشهای پیشروی ترویج زایمان طبیعی ذکر میشوند.
بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که اغلب اقدامات انجام شده محدود به برگزاری دوره آموزشی، مکاتبات و تنظیم دستورالعملها بوده و برخی از مهمترین احکام مرتبط در این خصوص از جمله یکپارچه سازی سیاستهای مربوط به ترویج زایمان طبیعی، بهبود کیفیت محیط های زایشگاهی از نظر فیزیکی و بهداشتی، توسعه منظم و منسجم زایمانهای بدون درد، تأمین نیروی انسانی موردنیاز و یا تدوین و اجرای دستورالعمل ملی ترویج برای هماهنگی و یکپارچگی در نحوه ارائه خدمات مرتبط تحقق نیافته است.
باید در نظر داشت که با توجه به سهم بالای زایمان غیرطبیعی در کشور و از طرفی تأثیر مؤلفههای جمعیتی، اجتماعی و فرهنگی در تشدید این مسئله، اجرای احکام فوق در کنار یکدیگر میتواند دستیابی به هدف اصلی را مقدور کند.
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیلسیاسی
چرا هدف قانون جوانی جمعیت در افزایش زایمان طبیعی هنوز محقق نشده است؟ تهران - ایرنا - حدود ۳۰ ماه از
توسعه و بهسازی فضای فیزیکی و زایشگاهی مناسب برای مادران باردار، تأمین نیروی انسانی ماهر و دوره دیده (اعم از ماما، متخصص زنان، کارشناس بیهوشی) اصلاح تعرفه و کارانه خدمات با رویکرد تشویقی برای ارائه کنندگان خدمات، بکارگیری روش های مطلوب زایمان بدون درد و خوشایندسازی آن برای مادران باردار، حمایت مالی جهت افزایش بهرهمندی از خدمات زایمان طبیعی، نظارت و پایش مستمر میتواند در سالهای آینده به ترویج زایمان طبیعی کمک کند.
در این راستا پیشنهاد شده است که از ظرفیت رسانهای نیز برای ترویج زایمان طبیعی و فرهنگسازی لازم در این خصوص استفاده شود؛ کاهش فرایند هزینه خدمات مراقبتهای سلامت نوزادان متولد شده از طریق زایمان طبیعی تا پایان پنج سالگی، پیش بینی و تخصیص منابع مالی مورد نیاز و متناسب با تعهدات قانونی در ترویج زایمان طبیعی در قوانین بودجه سنواتی، و ارزیابی دورهای نیروی انسانی مرتبط با خدمات زایمانی در راستای ارتقای کیفیت خدمات زایمان طبیعی به مادران باردار در دستور کار قرار گیرد.
ارتقای مهارت، آگاهی و نقش ماماها و مراقبان سلامت در شبکههای بهداشت و درمان در راستای ترویج زایمان طبیعی، اجرای پیمایش ملی آگاهی و نگرش زنان و مادران باردار در خصوص سازوکارهای مندرج در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در موضوع ترویج زایمان طبیعی در کشور از دیگر راهکارهایی است که میتواند به ترویج زایمان طبیعی در بین مادران باردار کمک کند.
استرداد ۵۴۰۰ میلیارد ریال حقوق بیتالمال در پرونده یکی از بدهکاران کلان بانکی
رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به یکی از پروندههای مرتبط با بدهکاران کلان بانکی با پیگیریهای مستمر دستگاه قضا، گفت: مطالبات کلان یکی از بانکها در سال گذشته بالغ بر پنج هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به حیطه وصول درآمد و به بیتالمال مسترد شد.
علی القاصی در نخستین نشست شورای معاونین در سال جدید با آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضرین در ماه مبارک و عظیم الشان رمضان و تسلیت شهادت جمعی از مستشاران ایرانی در سوریه بهدنبال اقدام جنایتکارانه، سبعانه و خلاف عرف بینالملل توسط رژیم صهیونیستی اظهار داشت: در یکی از پروندههای مرتبط با بدهکاران کلان بانکی، شخص مورد اشاره از تسهیلات و اعتبارات اسنادی داخلی و خارجی یک بانک بهرهمند شده بود اما شخص یادشده به تعهدات خود عمل نکرد و در ادامه موضوع در دستور کار مجموعه قضایی استان تهران قرار گرفت که در نهایت مطالبات کلان این بانک در سال گذشته بالغ بر پنج هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به حیطه وصول درآمد.
وی، «قاچاق عمده و سازمانیافته» را یکی از مصادیق ایراد آسیب به چرخه تولید برشمرد و تاکید کرد: متولیان امر در دستگاههای مختلف باید به مسئولیتها و وظایفهای قانونی خود در این حوزه بهخوبی عمل کنند و در دستگاه قضا نیز در مقام کشف جرم، تحقیق، تعقیب، رسیدگی و صدور حکم در پروندههای با موضوع قاچاق عمده و سازمانیافته باید اهتمام و برنامه ویژهای داشته باشد تا رسیدگی به این نوع از پروندهها دچار تاخیر و یا احیانا تعلل نشود.
افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان
کمیته امداد امام خمینی:
مستمری فروردینماه مددجویان با افزایش ۳۰ درصدی، با مساعدت سازمان برنامه و بودجه به حساب مددجویان واریز شد.
رشد افزایش مستمری مددجویان بالاتر از نرخ تورم بوده است.