فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریب و ترساندن مردم توسط رسانهی حلقه به گوش حسن روحانی
شایعهی افزایش آمار جستجوی کلمه «مهاجرت» پس از انتقادات گسترده به طرح صیانت!
♨️دریافت داغترین کلیپ های سیاسی در کانال #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1655832592Cd30cd51591
دومین شکست پیاپی آمریکا در آزمایش شلیک موشک
دومین تلاش آمریکا برای شلیک نمونه اولیه موشک هاپرسونیک AGM-183A از بمبافکن با شکست همراه شد. نخستین آزمایش این موشک در آوریل انجام شده بود که در آن آزمایش، موشک نتوانسته بود از بال بمب افکن B-52H جدا شود.
دفاع کیهان از طرح صیانت مجلس
حالا که تصمیم از بالا به پایین گرفته اید مردم را اقناع کنید
کیهان:
ساماندهی فضای مجازی، فینفسه «بد» نیست و این موضوع بحثی نیست که مختص کشورهای خاصی مثل ایران باشد. در همه کشورهای دنیا فضای مجازی مثل فضای واقعی و بیرونی، قوانینی دارد و «رهاشدگی» آن میتواند فضایی برای جولان متخلفان و جنایتکاران و حتی تروریستهای تکفیری ایجاد کند.
داعش مگر بخش قابل ملاحظهای از میزان فعالیتهای تروریستیاش را به فضای مجازی متکی نبود؟! یا مثلا در همین ماجرای شکست دونالد ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری اخیر، آنچه باعث بایکوت رئیسجمهور مستقر آمریکا در فضای رسانهای و مجازی این کشور شد، آیا چیزی غیر از قوانینی بود که آنها برای این فضا نوشتهاند؟!
بنابراین تمام کشورهای دنیا با کمی بالا و پایین، با روی کار آمدن هر نوع تکنولوژیِ همهگیر و پر کاربردی مثل فضای مجازی، قوانینی برای کاستن از خسارات احتمالی آن وضع میکنند و هیچ کشوری مخالف سر و سامان یافتن فضای مجازی نیست. از جمله این کشورها فرانسه است که یکی از شدیدترین نظارتهای حکومتی بر فضای سایبری را دارد.
وقتی تصمیمی از بالا گرفته و به پایین ابلاغ شود، چون به طور طبیعی ممکن است با مخالفت عدهای مواجه شود، ابتدا دست به اقناعسازی یا مشروعیت سازی میزنند. ابزار این مشروعیتسازی نیز «رسانه» است. برخی کشورهای غربی در این امر تخصص دارند. آنها حتی وقتی قصد لشکرکشی، جنگ افروزی و کشتار مردم بیگناه کشور دیگر را دارند، از ماهها قبل با استفاده از ابزار رسانه، شروع به مشروعیتسازی میکنند تا با همراه کردن افکار عمومی، راحتتر به اهداف خود برسند. اقناعسازی میتواند در مورد مسائل کوچک و بزرگ، داخلی یا خارجی که ممکن است، حساسیتبرانگیز باشد، صورت بگیرد. اینجا در ماجرای طرح صیانت از «حقوق کاربران فضای مجازی»، آیا هیچ اقناع سازی و مشروعیت سازی صورت گرفته است؟! پاسخ روشن است: «خیر»!
دلایل متعددی میتواند باعث بروز این همه سرو صدا در فضای رسانهای ایران درباره این طرح شده باشد که یکی از آنها «تحریف» است. اینکه، طرحی را مورد نقد و بررسی قرار داده و مخالفان و موافقان نظر خود را اعلام کنند، ایدهآلترین شکل مواجهه با طرحهای حساس این چنینی است اما، اینکه جریانی از همان اساس و ابتدای کار، به تحریف طرح پرداخته و آن را مساوی با قطع اینترنت جا بزند، یا آن را مقدمه دیوارکشی در پیادهروها بخواند، مهمترین دلیل بروز این همه سرو صداست که ما معتقدیم، اگر بحث مهم «اقناعسازی» درست صورت میگرفت، این همه سرو صدا و تحریف اصلا فرصت بروز نمییافت.
نگاهی به تحلیلها، تیترها وگزارشهای طیف خاصی از مخالفان این طرح (نه همه آنها) نشان میدهد، بخشی از آنها از عاملان مستقیم یا غیر مستقیم وضع موجودند. این طیف جزو آن دسته از افرادی هستند که اصلا صلاحیت انتقاد از وضع موجود را ندارند چون خود، عامل این وضعند. در باطل بودن استدلالهای این طیف که عامل این سرو صداها هم هستند، همین بس که، با تحریف، امور خود را جلو برده و دروغی به بزرگی «این طرح به دنبال قطع اینترنت است» میگویند! حیات این عده در «غوغاسازی» و «دروغپردازی» است. نکتهای هم خطاب به طراحان این طرح: وقتی با مخالفانی مواجه هستید که طی 8 سال قشر متوسط یک کشور 80 میلیونی را از بین برده! و امروز سر و سامان دادن به فضای مجازی را برای اقتصاد و معیشت مردم مضر میدانند! مردم را با کم کاریهای خود، وابسته به فضای خاصی از این فضای مجازی کردهاند تا کاسبیهای سیاسی و اقتصادی خود را داشته باشند،بزرگترین ابزارشان برای پیشبرد امور«دروغ» و «تحریف» است و در نهایت اینکه، برای رسیدن به مقصود، از هیچ وسیلهای دریغ نمیکنند یعنی، با بد موجوداتی مواجه هستید لذا، هیچگونه اشتباه دیگری در این مورد از شما پذیرفته نیست. در مبحث اقناعسازی مردم، کوتاهی شد، این همه سرو صدا کردند، منتظر اشتباه بعدی تان هستند تا این فضا همچنان «قتلگاه نوجوانان و جوانان» باقی بماند
یک تروریست وابسته به داعش دیشب در یک مراسم عزاداری در شهرستان یثرب واقع در جنوب استان صلاح الدین عراق که برای یک جوان غرق شده در رودخانه برگزار شده بود، عملیات انتحاری انجام داد.
منبع امنیتی عراق:
در این حمله انتحاری، ۱۱ نفر کشته و حدود ۲۰ نفر هم از میان نیروهای امنیتی و شهروندان زخمی شدند.
وقتی آقای جهانپور👆دلش واسه آسترازنکا تنگ میشه
و اما👇علت فوت استاد#موسوی از اساتید طب سنتی کشور کرونا نبود
جناب دکتر اسحاقی از جمله پزشکانی بودند که در مجموعه پیک شفا متعلق به استاد موسوی مشغول به فعالیت بودند که در مراحل مختلف منجمله تا لحظات آخر زندگی استاد در کنار ایشان بودند و وظیفه مراقبت از استاد را برعهده داشتند؛ وضوحا و صراحتا علت وفات استاد موسوی را ضعف بنیه بعلت مختلف منجمله کم خونی و... و در نهایت ایست قلبی (ارست قلبی)اعلام می نمایند.
دکتر جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو کشور در توئیتی به دروغ، علت فوت ایشان را کرونا اعلام کرد!
واردات ۳ میلیون دوز واکسن آسترازنکا🙄
حمله به سومین نفت کش با پرچم لیبریا
سومین نفت کش، حامل پرچم لیبریا در خلیج فارس مورد حمله واقع شده است.
➖➖➖➖
دریادار علی رضا تنگسیری(فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)با اعلام آمادگی نیروهای خود برای انجام سخت ترین وظایف، هشدار داد که اگر دشمن هرگونه حماقت و تجاوزی علیه جمهوری اسلامی مرتکب شود،با پاسخ شکننده ای روبرو خواهد شد.
کدام معاملات خودرو از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
براساس طرح مالیات بر عایدی سرمایه، خرید و فروش یک خودرو برای هر فرد بالای ۱۸ سال و همچنین فروش خودرو بیشتر از ۳ سال بعد از خرید آن، از پرداخت این پایه مالیاتی معاف هستند.
براساس این طرح، خرید و فروش خودرو کمتر از یک سال، مشمول ۳۰ درصد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه خواهند بود.
مسعود حسینی، خبرنگار افغان که پیشتر خبرنگار آسوشیتد پرس بوده است، اعلام کرد:
بمب افکن بی ۵۲ آمریکا مواضع طالبان در منطقه سیاوشان هرات را بمباران کرد!
عملیات بزرگ نظامی برای عقب راندن طالبان از تمام ولایات هرات آغاز شده است.
یگان های کماندو وزارت دفاع افغانستان یک ساعت پیش وارد این منطقه شدند.
سومین محموله از سری محمولههای واکسن آسترازنکا ارسالی از طرف ژاپن با پرواز قطر به ایران، وارد کشور شد.
این محموله شامل ۷۲۵ هزار و ۹۴۰ دُز واکسن است
آغاز رجیستری تبلتهای مسافری در هنگام ورود به کشور از امروز
سخنگوی گمرک:
مسافرانی که از بامداد شنبه نهم مرداد ۱۴۰۰ وارد کشور میشوند و با خود تبلت به همراه دارند باید قبل از خروج از گمرک، نسبت به رجیستر دستگاه اقدام کنند.
وی افزود:
به شرط اینکه کالاهای همراه آنها از نوع تجاری نباشد؛ یعنی تبلت صرفا مسافری باشد،مقدمات اولیه رجیستری همانند تلفن همراه انجام میشود و مابقی اقدامات لازم نیز باید در سامانه همتا انجام شود.
🔹 بعد از هشت سال ناکارآمدی و تحویل زمین سوخته به دولت بعد، «آن مرد که توهین میکرد» رفت
♻️ تیتر منتخب: پایان هشت سال نفوذ
«آن مرد که توهین می کرد رفت/ پایان هشت سال نفوذ/ استیضاحش نکردید، محاکمهاش کنید/ پایان پررویی های نجومی/ پايان اعتماد به دشمن/ پايان تجربه تلخ/ روز نجات ميهن/ پايان ماموريت/ شاه رفت/ مغضوب جمهور/ روحاني رفت/ پايان هشت سال دفاع مقدس ملت/ نقطه سر خط/ اغاز تدبير و اميد/ به وقت محاكمه/ روحاني رفت تحريم نرفت/ پاستور ازاد شد/ هشت سال هيچ/ قفل ايران باز شد/ پايان ذلت/ فريدونكنار/ پايان دنده عقب/ روحاني بالاخره مردم را خوشحال كرد/ صبح بدون تحقير/ صبح بدون توهين/ پايان يك اشتباه/ شيخ رفت/ بالاخره روحاني از روى صندلى بلندشد/ اولين اقدام خوب روحاني/ اولين اقدام روحاني به نفع مردم/ غروب غرب پرستان/ پايان هشت سال تحريم داخلي/ صبح محاكمه/ کلید عبرت/ پایان خود تحریمی/ بری دیگه برنگردی/ روحانی رفت، روحانیسم باقی است/ روحانی به برجام پیوست/ پایان دولت گرین کارتی/ پایان تدریجی یک دروغ/ سلطان قفلها رفت/ آخر هفته روحانی رفته/ مانع تولید رفت/ برای آرامش مردم محاکمه اش کنید و ...»
اینها نمونههایی ازحدود یازده هزار تیتری است که برخی لز مخاطبان صفحات مجازیام (اینستاگرام، توئیتر، تلگرام و ایتا) بعنوان تیتر این هفته ۹دی به بهانه پایان کار دولت روحانی، پیشنهاد داده بودند.
تیتر اول این هفته هم یکی ازهمین پیشنهادهاست که توسط تحریریه ۹ دی انتخاب شده است وهدیه پیشبینی شده (هزینه اشتراک یک سال هفتهنامه) تقدیم پیشنهاددهنده محترم میشود.
🔺کانال حمید رسایی در ایتا🔻
eitaa.com/rasaee
🔴 بهترین خبر ۸ سال اخیر:
آخر هفته ... روحانی رفته
آخر هفته ... روحانی رفته
آخر هفته ... روحانی رفته
آخر هفته ... روحانی رفته
آخر هفته ... روحانی رفته
بری دیگه برنگردی
بری دیگه برنگردی
بری دیگه برنگردی
پ.ن: فارغ از اینکه چه نقدی به دیگران داشته باشیم اما روحانی بین همه روسای جمهور، منفورترین و بیعرضهترین و ناکارآمدترین بود!
وقتت تمام شد! اما از این فرصت خدمت استفاده نکردی!
غربپرست، آمریکاپرست
دزد دین مردم
کذاب
♨️ عضویت در کانال #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔴 آخرین دیدار رهبری با دولتها راببینید چه شور و حرارت و تقدیر و تشکری معمولاً از دولتها داشتند بجز دولت منحوس #روحانی! رهبرانقلاب هیچ تعریفی از این جماعت ناکارآمد نداشتند. دولتی که به خرمن سرمایه نظام و کشور آتش انداخت! خدا نگذرد از شما که اینقدر مردم و ولی خدا را خون به دل کردید!
♨️ عضویت در کانال #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🖼 آیا اینستاگرام فیلتر خواهد شد؟
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
⭕️ شنیدید دیگه که کره جنوبی بخاطر وجود پایگاه های آمریکایی توی کشورش موظفه دخترهای کره ای رو برای تامین نیازهای جنسی سربازان آمریکایی در اختیارشون قرار بده؟
👤 محمد شیروانی (دیبی سابق)
♨️دریافت داغترین کلیپ های سیاسی در کانال #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1655832592Cd30cd51591
⭕️ سروصداو جاروجنجالی که سر لایو مینانامدار وپسر14ساله به پاشد رو یادتونه؟
مگه همین چندماه پیش نبودکه همه میگفتن: چرااینقدرفضای مجازی ایران برعکس بقیه کشورهای دنیا بی دروپیکره؟
پس چراباطرح صیانت ازفضای مجازی اینهمه جوسازی میشه؟
حداقل همین پیش نویس روبخونید،طرح خوبه
#دروغ_قطع_اینترنت
👤 محمد شیرازی
♨️دریافت بروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1655832592Cd30cd51591
به گزارش فارس، مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی به تعدادی از سؤالات و ابهامات مربوط به طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» پاسخ داده است.
متن کامل گزارش مرکز پژوهشها را در ادامه میخوانید.
۱) مصادیق خدمات پایه کاربردی چیست؟
مصادیق اصلی خدمات پایه کاربردی بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی عبارتند از: شبکه های اجتماعی، جستجوگرها، خدمات پایه مکانی و نقشه (مانند بلد و نشان)، خدمات میزبانی داده و...
۲) طرح اولیه موسوم به طرح صیانت ایرادات زیادی داشته آیا همان طرح در دستور است؟
طرح صیانت سال ۱۳۹۹ از دستور خارج و بایگانی شد و مفاد طرح جدید از نو و طی جلسات متعدد کارشناسی بازنویسی شده است.
۳) چرا باید طرح در قالب اصل هشتاد و پنجم مورد بررسی قرار گیرد؟
1- ابعاد فنی و کارشناسی طرح بالاست و از پیچیدگی زیادی برخوردار است؛ 2- ذی نفعان زیادی دارند؛ 3- با 85 ای شدن امکان مداخله مستقیم نظرات مردم و کارشناسان در قانونگذاری فراهم می شود ولی در غیر آن این امکان فراهم نمی شود؛ 4- امکان قانونگذاری با کیفیت بهتر فراهم می شود؛ 5- متن نهایی قانون دائمی نمی شود، بلکه موقت خواهد بود (3-5سال) و در نتیجه امکان اصلاح بیشتری برای قانون دائمی خواهد داشت.
۴) چرا کمیسیون اصلی بررسی کننده طرح کمیسیون فرهنگی است و سایر کمیسیون ها از جمله کمیسیون صنایع و امنیت ملی و سیاست خارجی دخیل نیستند؟
با اعمال اصل 85 بنا بر آن شده است که طرح به کمیسیونی مشترک با عضویت نمایندگانی از چند کمیسیون ارجاع شود.
۵) برای اصل 85 شدن چه ضمانتی وجود دارد فرآیند نامناسب دیگر طرح ها تکرار نشود؟
الزامات پیشنهادی اصل 85 شدن: 1. به کمیسیون مشترک متشکل از چند کمیسیون ارجاع شود؛ 2. نماینده معاونت قوانین در همه جلسات حضور داشته باشد؛ 3. نماینده رسانه ملی و خبرگزاری خانه ملت در همه جلسات حضور داشته باشند؛ 4. کارشناسان مستقل، نمایندگان دولت و بخش خصوصی حضور داشته باشند؛ 5. مصوبات کمیسیون پس از هر جلسه به صورت عمومی منتشر شود
سوالات مرتبط با کسب وکارها
۱) آیا محدوده طرح شامل خدماتی پرکاربرد کسب و کارهای نظیر دیجیکالا، دیوار و اسنپ آچاره آپارات و مانند این ها میشود؟
خیر، این طرح صرفاً در محدوده خدمات پایه کاربردی مصرح در مصوبات شورای عالی فضای مجازی (جلسه 35 و 66) است و موارد ذکر شده در سوال خدمات کاربردی هستند نه خدمات پایه لذا شاملشان نمی شود.
۲) آیا این طرح برای کسب و کارهای فضای مجازی مشکلی ایجاد میکند؟
خیر؛ نهتنها این طرح مشکلی برای کسبوکارها ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه در فصل حمایت در 13 ماده محورهای حمایت از خدمات پایه کاربردی را آورده است که ازجمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1) در نظر گرفتن حقالسهم تولیدکنندگان محتوا، 2) ممنوعیت تبلیغات دستگاههای دولتی در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، 3) ارائه معافیتهای مالیاتی، 4) الزام ارائه خدمات بانکی اختصاصی و ارائه خدمات دولت الکترونیک
3) آیا با تصویب این طرح، تبلیغات کسبوکارهای داخلی در سکوهای خارجی ممنوع خواهد شد؟
خیر؛ در طرح تصریح شده است که مردم و کسبوکارها از ممنوعیت تبلیغات در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، معاف هستند.
۴) آیا با تصویب این طرح فعالیت کاربران در شبکههای اجتماعی (مسدود شده یا آزاد) تخلف محسوب میشود؟
خیر؛ هر خدمت پایه کاربردی که مشابه ای که نیاز مردم را مرتفع سازد (اعم از داخلی یا خارجی) نداشته باشد، اجازه مسدودسازی آن داده نشده است. دولت نیز ملزم شده تا نیازهای اساسی کشور در زمینه خدمات پایه کاربردی را برطرف نماید.
۵) آیا با تصویب این طرح واتساپ، اینستاگرام، گوگل و سایتهای پرمراجعه خارجی که توسط کسبوکارها مورد استفاده قرار میگیرد، فیلتر خواهد شد؟
خیر هیچکدام فیلتر نمی شوند چون هیچ نمونه جایگزینی ندارد همچنین برای بازاریابی بین المللی و جهانی سازی محتواهای فاخر ایرانی به استفاده از این سرویس ها نیاز داریم.
۶) آیا با تصویب این طرح استفاده از فیلترشکن ممنوع خواهد شد؟
اصل استفاده از فیلترشکن در این طرح ملاحظه شده و پیشنهاد شده ضوابط آن توسط کمیسیون عالی تنظیم گر تعیین شود.
۷) آیا با تصویب این طرح توزیع فیلترشکن توسط افراد جرم محسوب خواهد شد؟
خیر؛ بنابر ماده 33 طرح، صرفاً فعالیت تجاری به منظور کسب درآمد و انتشار عمده فیلترشکنها آن هم تنها در موارد غیر مجاز بنابر تشخیص کمیسیون عالی جرمانگاری شده است.
۸) آیا با تصویب این طرح پهنای باند اینترنت کم میشود؟
نه لزوماً بلکه به عنوان یک ابزاری برای جایگزینی سیاست مسدود سازی برخی پلت فرم ها اعمال می شود.
سوالات مرتبط با دستگاه های اجرایی
۱) آیا با تصویب این طرح قدرت وزارت ارتباطات کاهش پیدا خواهد کرد؟
خیر؛ تنها اصلاحاتی که پس از تاسیس شورای عالی فضای مجازی لازم بود در ساختار آن وزارتخانه صورت گیرد اجرایی خواهد شد. همانطور
که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است وزارت ارتباطات نیز مجری مصوبات شورای عالی فضای مجازی خواهد بود.
۲) آیا با تصویب این طرح ستاد کل نیروهای مسلح بر اینترنت کشور مسلط خواهد شد؟
خیر؛ صلاحیت نیروهای مسلح بر فضای مجازی صرفا به تامین امنیت زیر ساخت های ارتباطی فناوری اطلاعات آن هم زیر نظر مرکز ملی فضای مجازی محدود شده که در واقع در گذرگاه های ایمن مرزی خواهد بود. مضافاً اینکه نیروهای مسلح هیچ حقی در تأمین مصادیق محتوای مجرمانه، خدمات غیرمجاز و تغییر ترافیکی در کشور ندارد
َ🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
*بی قانونی در فضای مجازی به نفع کیست؟*
✒️دکتر سیدحمیدرضا طالقانی
سالهاست که رهبر معظم انقلاب؛ حضرت امام خامنه ای مد ظله، بر لزوم مدیریت و إعمال قانون بر فضای مجازی اصرار و تأکید نموده و آنرا از دولت و مجلس مطالبه می کنند؛ اما دولت غربگرا و مجلس همسوی آن، هرگز به این مطالبه مبنایی، اعتنا نکردند.
صاحب این قلم؛ به عنوان یک فرد فرهنگی و فعال عرصه رسانه و فضای مجازی، از همه کسانی که این روزها، با سبک و سیاق نخ نما شده ی شانتاژ و بهره گیری از حربه ی ترویج و اشاعه دروغ و اکاذیب و با کمک طایفه ی سلبریتی، طرح صیانت حقوق کاربران فضای مجازی را مورد حمله قرار داده اند، سوالاتی روشن و بسیار واضح دارم و صرفاً به بیان این پرسشها اکتفا کرده و پاسخ آن را به آنان و قضاوت افکار عمومی واگذار می کنم:
١- آیا معتقدند که کلا فضای مجازی، باید مستثنای از قانون و نظم و انضباط حقوقی باشد؟
٢- فضای مجازی در کشور ما اکنون برخلاف سایر کشورها، کاملاً یله و رهاست. آیا معتقدند که همین که هست، خوب است و این شرایط باید ادامه یابد؟
٣- در همه کشورها؛ بویژه کشورهای توسعه یافته که قبله آمال و آرزوهای غربگرایان ما و سلبریتی هاست، اصل حکمرانی در فضای مجازی، پذیرفته شده و در این زمینه، قانون تصویب کرده اند. آیا مخالفان، معتقدند که کشور ما باید از این اصل صرفنظر کرده و مستثنا باشد؟ چرا؟
۴- مجلس انقلابی، از تصویب این طرح، خودداری کرد و آن را موضوعی تخصصی دانست که باید طبق اصل ٨۵ قانون اساسی، در یک کمیسیون مشترک تخصصی، با حضور اصحاب رسانه و فعالان عرصه فضای مجازی و متخصصان و اهل خبره، بررسی، چکش کاری، اصلاح، تکمیل و با محوریت منافع ملی و مصالح کاربران ایرانی، تنظیم و تصویب شود. در این صورت، چرا با این فرایند مخالفت می کنند؟ آیا جایگزینی علمی تر، منطقی تر و بهتر از این فرایند وجود دارد؟
۵- فرموده اند که مشکلات اساسی کشور، تورم و بیکاری و گرانی و بحران آب و هوا و مسکن و ازدواج و غیره است؛ نه فضای مجازی! می پرسم که آیا سوء مدیریت و اختلال در حکمرانی، باعث و بانی این مشکلات است؛ یا در مدیریت و حکمرانی، هیچ مشکلی وجود ندارد و با وجود شرایط مطلوب حکمرانی، این مشکلات، سر برآورده اند؟
۶- آیا با صرفنظر کردن و رها کردن اصل حکمرانی و مدیریت، در عرصه فرهنگ و رسانه و فضای مجازی، این عرصه، بدون مدیریت و حکمرانی، به حیات خود ادامه می دهد؛ یا دیگران مدیریت و حکمرانی آن را به عهده می گیرند؟
٧- دیگرانی که در این عرصه اعمال حکمرانی و مدیریت خواهند کرد، چه کسانی هستند و آیا آنان مطابق با منافع و مصالح ما اعمال مدیریت و حمکرانی خواهند کرد؛ یا ضد منافع و مصالح ما؟
٨- عصر حاضر، عصر ارتباطات و حاکمیت مبنایی رسانه است و اهل فن در همه دنیا بر این باورند که حکمرانی در رسانه و فرهنگ و فضای مجازی، ریشه و اساس حکمرانی در سایر عرصه هاست. در این صورت اگر در جامعه ایران، مدیریت و حکمرانی در رسانه و فضای مجازی، ملی و منطبق بر منافع و مصالح ملی نباشد و رها شود و به دیگران سپرده شود، آیا اعمال مدیریت و حکمرانی ملی، بر سایر عرصه ها نظیر اقتصاد و سیاست و امور اجتماعی و محیط زیست و آب و غیره، میسّر و امکانپذیر خواهد بود؟
٩- رهبر انقلاب فرمود که اگر تحریف شکست بخورد، تحریم رفع می شود. تحریف، از طریق رسانه و فضای مجازی به بار می نشیند. دشمن، با اعمال مدیریت و حکمرانی رسانه و فضای مجازی است که با حربه تحریف، ترس و یأس و نا امیدی را در وجدان جامعه می نشاند و تحریم را نقطه زن می کند. آیا مهمترین اولویت ما رفع تحریمها، از طریق انسداد مسیر تحریف نیست؟
١٠- آیا اینکه مجلس، به جای تصویب عجولانه طرح، آنرا به کمیسیون مشترک تخصصی ارجاع داد، تا با دعوت از کارشناسان و متخصصان و اهل خبره و فعالان رسانه و فضای مجازی، همه جوانب آن بررسی و ارزیابی شود، کاری ستودنی است؛ یا ناپسند و ناروا؟
والسلام علی من اتبع الهدی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
سلبریتی ها و افساد طلبان که همواره از طریق تحمیق و فریب افکار عمومی و با تکیه بر جهالت مخاطب خود، اهداف پلید خود را پیگیری می کنند، اکنون در فضای مجازی اینگونه وانمود می کنند که مجلس، طرح صیانت فضای مجازی را در 20 دقیقه تصویب کرد و کار تمام شد. در حالی که مجلس درواقع، صحن علنی را از نظر اشراف کارشناسی، صالح ندانست و طرح را به کمیسیون داخلی ارجاع کرد که کارشناسان فضای مجازی و اهل خبره دعوت شوند و دیدگاه همه فعالان فضای مجازی، اخذ و احصا شود و سرانجام قانونی که در آینده تصویب خواهد شد، در واقع برآیند نظرات کارشناسان عرصه عظیم فضای مجازی و فعالان آن باشد.
دوران سلبریتی گری و تحمیق مردم بسر آمده و دوران عقلانیت و حکمرانی مبتنی بر کار کارشناسی آغاز شده است.