📸 شام غریبان فاطمی با حضور رهبر انقلاب
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
📸 این عکس را تمام دنیا باید ببیند
روستایی در پردنجان از توابع فارسان چهارمحال و بختیاری
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔵پاسخ به چندشبهه درباره شهدای گمنام
چقدر شهید گمنام داریم که هنوز دارن تشییع میشن؟
چرا آزمایش DNA نمیگیرن ازشون که گمنام نمونن؟
🔺۱. تاکنون از حدود ۷۰ درصد خانواده معظم شهدای مفقودالاثر نمونهگیری شده است. تعداد قابل توجهی از والدین شهدای مفقود الاثر نیز رحلت کردهاند و امکان نمونهگیری DNA نیست.
🔺۲. نهتنها در ایران بلکه در خارج از کشور هم روند استحصال DNA از جسم سخت همانند استخوانها و دندانها برای شناسایی بسیار دشوار است خصوصا در دو حالت زیر:
الف. استخوان در محیطهای قلیایی مانند مناطق جبهههای جنوب باشد. (اکثر مفقودین دفاع مقدس در این مناطق هستند)
ب. جسم بمدت طولانی در معرض تابش آفتاب بوده باشد.
🔺۳. با توجه به میزان پیشرفت علمی کشورها و تجهیزات فنی در اختیار، روند شناسایی متفاوت است و معمولا از شش ماه تا مدتهای بیشتر بطول میانجامد.
🔺۴. این مسئله فقط مربوط به ایران نیست مثلا جنگ ترکیه و قبرس در سال ۱۹۴۷ میلادی ۲ هزار نفر مفقودالجسد شدند که در طول ۴۸ سال گذشته، فقط هزار نفر پیدا شدهاند و از آنها نیز تنها ۶۰۰ نفر ، آن هم با کمک آمریکاییها شناسایی شدهاند و مابقی حتی با کمک آمریکاییها، شناسایی نشدهاند. پس کشف استخوانهای مفقودین حتی با تجهیزات مدرن امروزی لزوما به شناسایی آنها نمیانجامد.
🔺۵. تاکنون حدود ۴۵ هزار شهید مفقودالجسد شناسایی شدهاند که حدود ۱۰ هزار نفر از آنها بهعنوان شهید گمنام دفن شدهاند و تقریباً ۲۶۰۰ مفقودالجسد دیگر داریم که عملیات تفحص آنها در ایران و داخل عراق ادامه دارد.
توجه: هرمفقود الجسدی، گمنام نیست. از این ۴۵ هزار شهید بسیاری از شهدای مفقودالجسد از طریق پلاک و علایم همانند کارت و .. شناسایی شدند و در قالب شهید گمنام دفن نشدند. شهید گمنام یعنی مفقودالجسدی که کشف ولی شناسایی نشد.
🔺۶. اینکه پیکرهای شهدا جا ماندهاند نه به دلیل عدم ایثار رزمندگان بود بلکه تعداد قابل توجهی از آنها همه با هم شهید و مفقود شدند و کسی نتوانست بازگردد. یا در محاصره قرار گرفتند و تعدادی شهید و تعدادی اسیر شدند. پس مفقودالاثر شدن رزمندگان نتیجه کوتاهی نبوده بلکه اصلا شرایط منطقه متفاوت بوده است وگرنه حتی در عقبنشینیها تا جایی که امکانپذیر بود رزمندگان پیکرها را با خود میآوردند مگر در جاهایی که تعدادی از رزمندگان مجروح شدهبودند و طبعاً باید تحت هر شرایطی با اولویت مجروحین را با خود میاوردند و نه شهدا را.
#تشییع_شهدای_گمنام
#جان_فدا
#حسین_دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاد نمونه کشور، که خود را آموزگاری در ابتدای راه میدانست
📣 جریمه ۳ میلیاردی یک پارکینگ عمومی متخلف در شیراز
🔸مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس از محکومیت یک پارکینگ عمومی به علت گرانفروشی خدمات خبر داد.
🔸با گزارش بازرسان اتاق اصناف مبنی بر تخلف یک پارکینگ عمومی در شهر شیراز، پروندهای جهت بررسی موضوع در تعزیرات استان تشکیل شد.
🔸طبق گزارش بازرسان، هزینه اخذ شده از مشتریان در این پارکینگ بالاتر از نرخ مصوب بوده و به عبارتی تخلف گرانفروشی رخ داده است.
🔺️سخنگوی سپاه:
🔹️رهبر انقلاب، چهار بار به سردار سلامی تاکید کردند کسی در اغتشاشات آسیب نبیند
🔹سردار رمضان شریف گفت:
🔹️جریانات اخیر نشان داد اینها فکر میکردند کار تمام است اما رهبری انقلاب چند بار به سردار سلامی فرمودند: «کسی آسیب نبیند و برخوردها به حداقل برسد، هر کسی که در خیابانهای تهران و کشور در اغتشاشات کشته یا شهید شود لبخند رضایت دشمن را به دنبال دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فراخوان واقعی یعنی این ...
تشییع کم نظیر و دهها هزار نفری شهید گمنام در رومشکان لرستان
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
@tahlill
آمریکا بهدنبال برجامپلاس است
سعید آجورلور، مدرس دانشگاه در «فرهیختگان» نوشت:
🔻بیان علنی در اولویت نبودن توافق هستهای با ایران از سوی دولت آمریکا در طول یکدهه اخیر تقریبا کمسابقه بوده است. دلیل آنچه مسئولان مختلف آمریکایی از بایدن تا مالی و کربی به زبان میآورند، چیست؟
🔻پیش از این نوشته بودم که نگاه دو دولت ایران و آمریکا به برجام تاکتیکی است، نه راهبردی. برخلاف دولتهای اوباما و روحانی که توافق هستهای را به سیاست داخلی پیوند زدند و علاوهبر نگاه راهبردی - برای شروع برجامهای دیگر و عادی شدن روابط تهران/ واشنگتن- نگاهی کمپینی هم به برجام داشتند اما نگرش دولت رئیسی و بایدن به برجام تاکتیکی بود.
🔻پس از گذشت حدود دوسال از قدرت گرفتن دموکراتها آنچه اکنون برای بایدن واجد اهمیت راهبردی است، «برجامپلاس» است که شامل توافق منطقهای و موشکی درکنار توافق هستهای شود.
🔻گرچه شاید چشمانداز مذاکرات جدید در سال هشتم برجام موجب شده واشنگتن با خونسردی بیشتری به سیاست در اولویت نبودن برجام ادامه دهد اما اتفاقهای سه ماه اخیر در ایران درک متفاوتی به طرف آمریکایی برای نگاه تهران به برجام ایجاد کرده است. به تعبیری واشنگتن گمان میکند تهران درنهایت مجبور خواهد شد وارد مذاکره درباره «برجامپلاس» شود یا اینکه در حداقلیترین حالت به یک متن نامتوازن در توافق هستهای تن دهد.
🔻 درطول یکونیمسال گذشته با دو جریان در وزارت خارجه مواجه بودهایم که درک و نگرش متفاوتی از توافق هستهای داشتهاند؛ یکسو امیرعبداللهیان و سوی دیگر علی باقری. اولی با رویکرد دیپلماتیک و سیاست خارجیمحور به برجام مینگریست و با این نگاه یک زیرساخت گفتوگو با اتحادیه اروپا ایجاد کرد و از همان طریق حتی در زمان غیبت آمریکا این گفتوگوها را جلو میبرد.
🔻سمت دیگر وزارت خارجه، نگرش و نگاه علی باقری است که ملاحظات سیاست داخلی در آن پررنگ است و به همین واسطه احیای برجام نهتنها دستاورد سیاسی نیست، بلکه ممکن است نادستاورد سیاسی هم باشد و جنبه غبن بر فایده آن پیشی بگیرد. برخلاف امیرعبداللهیان که نگاهی عملگرایانه به برجام دارد، نگاه باقری به برجام که بارها قبل از سال 1400 بهصراحت بیانشده، ایدئولوژیک بود.
🔻علی باقری برخلاف وزیر خارجه وجه پررنگ سیاست داخلی دارد و مانند ظریف که تبدیل به بخشی از جریان اعتدال شد، خاستگاهی مشخص و معین در سیاست داخلی ایران دارد که بهراحتی نمیتواند نسبت به آن بیتفاوت باشد؛ چراکه او از منتقدان جدی برجام بوده است.
🔻 علی باقری برخلاف وزیر خارجه وجه پررنگ سیاست داخلی دارد و مانند ظریف که تبدیل به بخشی از جریان اعتدال شد، خاستگاهی مشخص و معین در سیاست داخلی ایران دارد که بهراحتی نمیتواند نسبت به آن بیتفاوت باشد؛ چراکه او از منتقدان جدی برجام بوده است. به همین واسطه همانطور که پیش از این هم گفتهام و نوشتهام، سپردن مذاکرات هستهای به باقری دومین خطای دولت جدید بود.
🔻درواقع آقای رئیسی درطول این مدت در میانه دو گرایش امیرعبداللهیان و علی باقری ایستاد. اکنون زمانی است که ایشان باید یا توازن میان این دو رویکرد ایجاد کند یا بین این دو انتخاب کند تا به هر ترتیبی دو جریان در وزارت خارجه را تبدیل به یکی کند. ما نیاز به یک تصمیم بزرگ داریم. نگاه واقعی به برجام- که نه نگاه تیم سیاسی روحانی است نه نگاه دلواپسان- بهدنبال امتیاز گرفتن بهجای باج دادن در فرآیند رفع تحریمها و تعهدات قابلبازگشت و متناسب در حوزه فنی است که حتما نیازمند عزم سیاسی دولت است.
🔻نگاه تاکتیکی واشنگتن به برجام و تلاش برای برجامپلاس یا متن قویتر توافق هستهای بهمعنای ترک همیشگی میز مذاکرات از سوی آنها نیست. با کم شدن التهاب در ایران و شکست اپوزیسیون خارجی، طرفهای غربی واقعگرایانه به تهران نگاه خواهند کرد و پای خود را روی زمین خواهند گذاشت.
حتما خبر دارید
از گرانی بیحسابوکتاب ارز و سکه، از بازار آشفته مسکن، از جولان دلالها به جای مسئولان، ولی گویا هنوز ایده روشنی ندارید
فرهیختگان:
حل مشکلات اقتصادی که این روزها گوی اولویت را از دیگر مشکلات کشور ربوده، نیازمند این است که دولت درباره ایده عملی خود با مردم سخن بگوید نه اینکه صرفا گفتوگویی طراحی شود و ضمن آن علل شرایط اقتصادی فعلی بازخوانی شود.
مردم در شرایطی این روزها را سپری میکنند که گفتن علل شرایط فعلی، هیچکدام از مشکلات را حل نکرده و مردم هم خواهان شنیدن این علل نیستند. مردم بیشتر خواهان درکی ملموس از اقدامات و برنامه دولتمردان هستند.
مساله جدی افکار عمومی این روزها چیست؟
🔻افکار عمومی شاهد است که این روزها، بازار ارز به سرعت تغییر نرخ میدهد، تا جاییکه بهای دلار در بازار توافقی به کانال 37 هزار تومان نزدیک و دلار بازار آزاد نیز راهی کانال 41 هزار تومان شده است؛ اما آنچه در این میان باعث شده تا فشار مضاعفی به معیشت و قدرت خرید مردم وارد شود، مبنای قیمت کالاهای مصرفی مردم براساس دلار 40 هزار تومانی است، درحالیکه مسئولان اقتصادی دولت از جمله وزیر اقتصاد و رئیسکل بانک مرکزی مدام از غیرواقعی بودن این نرخ صحبت کرده و آن را بهرسمیت نمیشناسند. غافل از اینکه در کف بازار، اوضاع به گونه دیگری بوده و قیمت موبایل و خودرو، به تبعیت از نرخ ارز دستخوش تغییر میشود.
به مردم اطمینان دهید دولت ایده دارد
🔻شاید بتوان یکی از اصلیترین مأموریتهای دولت در شرایط حساس و پرالتهاب این روزهای جامعه را بازگشت آرامش و ثبات به افکار عمومی حداقل در فضای حاکم بر روح، روان و باورهایشان دانست. یکی از شاهکلیدهای بازگشت این آرامش هم بدون شک، احیای اعتماد عمومی نسبت به نهاد دولت و تصمیمات و اظهارنظرهای اعضای آن است.
🔻در کل زمانی میتوان درمورد همه این مسائل و راهحلهای مد نظر دولتمردان برای هریک از آنها با خیالی آسوده اظهارنظر کرد و نسبت به نتیجهبخش بودنشان امیدوار بود که جامعه اطمینان پیدا کند دولت سیزدهم، درمجموع دارای ایده مرکزی منسجمی است که یک به یک اقدامات و تصمیمات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دولتمردان، در سایه آن ایده مرکزی منسجم برنامهریزی و اجرا میشود.
دولت اشتباهات خود را بپذیرد
🔻در این خصوص وزیر کشور دیروز در گفتوگو با ایلنا گفته: «ما یک موضوعی تحت عنوان خانه احزاب داریم، همه احزاب در آن خانه حضور دارند که به طور طبیعی وجود دارد و مرتب تشکیل جلسه میدهند و گفتوگوها بین احزاب صورت میگیرد.»
«اینکه گفته میشود گفتوگو؛ گفتوگو برقرار بوده است، گروههای مختلف اجتماعی و سیاسی بحثهایشان را میکردند. ولی معهذا اگر بتوانیم هرچه بیشتر آن را توسعه دهیم و سازمانیافتهتر رفتار کنیم بهتر است، این ماجرا ربطی به گفتوگو نداشته.»
🔻این سخنان وحیدی خصوصا آنجایی که تاکید میکند این موضوع و هرآنچه که اتفاق افتاد ارتباطی با گفتوگو نداشت، آنچه که اتفاق افتاد، حاصل طراحی دشمن بود و بابت اینکه ایجاد ناامنی و بیثباتی در کشور کند، نشان از آن دارد که دولت عملا کوتاهی خود در برخی موارد ازجمله ایده نداشتن برای گفتوگویی پویا یا اینکه گفتوگوها عملا به سطح تکرار رسیده است را قبول ندارد.
🔻بیش از یکسال از شروع بهکار دولت میگذرد درحالیکه گفتوگوها در همان سطح معمول و رایج باقی مانده و صرفا حاوی کلمات «امیددهنده» است. درحالیکه اگر گفتوگوی دولت با مردم، حول گفتمان و ایده دولت نباشد عملا گفتوگو محسوب نمیشود بلکه صحبتی معمول و رایج و در درازمدت فرسایشی خواهد بود. البته پذیرش این خطا در سپری شدن سال دوم دولت، شاید بتواند بخشی از خطا را جبران کند اما آنچه در سخنان وزیر کشور دیده میشود یعنی بر در همان پاشنه میچرخد./فرهیختگان
🟠 قطر: ۸۰ درصد زبالههای جام جهانی بازیافت شد
🔹مقامات قطری سه شنبه شب گزارش دادند که حدود ۸۰ درصد از زبالههای ورزشگاههای محل برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ بازیافت شده است.
نسیم آنلاین