❇️ مسئول سازمان بسیج سازندگی گفت:
۵۵ هزار جهادگر بسیج در تعطیلات نوروز کنار مردم مناطق محروم بودند
🔵 نکته:
در تعطیلات عید نوروز؛
خیلی ها دنبال سفر و مهمانی بودند،
بعضی ها دنبال کار و رفع مشکل مردم.
هر دو از این کارشان لذت بردند.
ولی این کجا و آن کجا!!
شاعر چه زیبا گفت:
میان ماه من تا ماه گردون
تفاوت از زمین تا آسمان است.
✍ محمدعلی برزگر
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️حضور خانواده های مذهبی وآمرین به معروف ونهی از منکر دربوستان علوی ،تذکر لسانی به افرادکم حجاب،اجرای برنامه های متنوع برای کودکان ،خطاطی صلواتی و....
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
- ناشناس.mp3
9.01M
☑️تفسیر دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان
🔸به کلام آیت الله مجتهدی تهرانی
--------------
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
موضع ساختارشکنانه میگیرم تا #مرجع شوم....
پروژه #مرجع_سازی وارد فاز جدید شده است؛
برخی عناصر معلومالحال با #تکرار مواضع غلط و بعضا ساختارشکنانه خود علیه برخی اصول و مبانی دینی، در تکاپوی دیده شدن هستند تا بلکه از این طریق بتوانند در میان طیف غربگرا و روشنفکرنما برای خورد فالوور جمع کنند و بعد از آن، به ضرب و زور #هیاهوی_رسانهای در قامت #مرجع_نواندیش و #منجی_نسل_جوان جلوه کنند!
این راه قبل اینها امثال شریعتمداری و منتظری طی کردند و نتیجهاش شد آنچه شد!
مردم ایران عمیقا متدین هستند و در شناخت #بدلکاری_دینی تبحر دارند.
در حوزه علمیه هم از قدیمالایام تا کنون، هرگز #دعوت_به_خود و #خود_مرجع_پنداری و یا پروژه #مرجع_سازی جواب نداده است!
این یک سنت الهی است؛ زعمای شیعی ار میان مردان زاهد و دنیا گریز و فراری از مناصب دنیوی و حتی ریاستهای دینی، انتخاب میشوند...
پ.ن:
۱. این پروژه پیچیده دو طرف دارد؛
برخی خودمرجعپنداران سکولار
برخی دیگر از طیفی دیگر که به ظاهر مخالفخوانی از جنس جنگ زرگری دارند اما در #دعوت_به_خود و #خودمرجع_پنداری با همان سکولارها در یک طریقهاند!
ملاک روشن است؛ کسانی در حوزه وجاهت مییابند که چاه خود را پر کرده باشند...
۲. برخی مراکز مطالعاتی در سالهای قبل، با تولید آثار جهتدار در مورد آینده حوزه و روحانیت، این تلقی غلط را ایجاد کردهاند که برخی از این #خودمرجعپنداران در مظان قطعی مرجعیتاند!
حالا این گمانهسازی واهی برخی را باور آمده است....
در این زمینه بیشتر باید نوشت....
۳. پاسخ به شبههافکنی سریالی #سکولارهایحوزوی حتما لازم است اما افشای کلانپروژهها اولویت دارد....
@rozaneebefarda
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از مجله خردورزی
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌آیت الله میرباقری:
🔻مبارزه با راننده اسنپ و رستوراندار و … در موضوع مبارزه با بدحجابی، اقدامناموفقی است،
🔻 در موضوع حجاب، مسئولینی که ۴۰ سال است دنبال اشاعه فرهنگ غربی هستند، باید پاسخگو باشند.
📍کانال مجله خردورزی:
@kheradvarzi_ir
هدایت شده از طرحی نو🌱
⭕️ *همه چیز از ماده ۳۰۰ و سال ۴۷ شروع شد!*
🔻۲۹ اردیبهشت ۱۳۴۷ در ورزشگاه امجدیۀ تهران، تیم ملی فوتبال ایران، تیم اسراییل را در فینال جام ملت های آسیا با گل پرویز قلیچخانی در دقایق پایانی شکست داد!
از همین سال ۴۷ بود که موج نوی سینمای ایران و فیلمفارسی با فیلمهای قیصر و گاو متولد شد و باز از همین سال ۴۷، موسیقی پاپ با ویگن و یاران در ایران پا گرفت.
خلاصه اینکه سال ۴۷ از جمله سالهای مهم تاریخ معاصر ایران است. چون شروع دهه مهمی است که به سال مهم ۵۷ و انقلاب اسلامی ایران ختم می شود.
🔻اما دغدغه این یادداشت، پرداختن به این جنس از وقایع رخ داده در سال ۴۷ نیست، بلکه اشاره به رخدادی است که شاید چندان هم در یادها نمانده باشد و افراد کمی از آن مطلع باشند!
شاید یکی از مهمترین وقایع سال ۴۷ که بسیاری از ما ایرانیان از آن مطلع نیستیم ولی این بیاطلاعی چیزی از اهمیت و تأثیرگذاری آن واقعه مهم کم نکرده است، تصویب ماده 300 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت، مصوب روزهای پایانی اسفند سال ۴۷ باشد که به موجب آن اعلام میشود که شركتهاي دولتي تابع قوانين تأسيس و اساسنامههاي خود ميباشند و فقط نسبت به موضوعاتي كه در قوانين و اساسنامههاي آنها ذكرنشده تابع مقررات اين قانون یعنی قانون تجارت ميشوند.
در متن قانون اینگونه آمده است که:
لايحه قانوني فوق مشتمل بر سيصد ماده و 28 تبصره در تاريخ روز شنبه بيست و چهارم اسفند ماه يك هزار و سيصد و چهل و هفت به استناد قانون اجازه اجراي موقت لايحه اصلاح قسمتي از قانون تجارت مصوب 1343/9/19 به تصويب كميسيون خاص مشترك مجلسين رسيده است.
امضا
رئيس مجلس شوراي ملي/عبدالله رياضي
رئيس مجلس سنا/جعفر شريف امامي
*حالا سوال این است که چرا ماده پایانی این لایحه قانونی طولانی، تا این حد مهم است؟*
🔻ماده مورد نظر در این یادداشت درست سیصدمین ماده از این لایحه قانونی بلند است که باعث شکلگیری و تثبیت پدیدهای به نام شرکتهای دولتی در ایران و اقتصاد و سیاست ایران شد که در طول بیش از نیم قرن گذشته، بیشک از مهمترین بازیگران عرصه اقتصاد و سیاست و حتی عرصههای فرهنگی اجتماعی ایران بوده اند.
هر چند پیدایش پدیده شرکتهای دولتی داستانی طولانیتر داشته و به دوران وزارت مالیه علی اکبر خان داور در کابینه محمدعلی فروغی در سالهای پس از سال ۱۳۱۲ و تصمیمات علی اکبر داور برای اقتصاد کشور برمیگردد، اما در این مسیر حدوداً ۹۰ ساله از دولت فروغی در پهلوی اول تا الان، سال ۴۷ نقطه مهمی است که جایگاه شرکتهای دولتی را در سیاست، اقتصاد و همانطور که بیان شد در عرصه فرهنگی اجتماعی ایران تغییر داد.
🔻درباره اثرگذاری فرهنگی اجتماعی این شرکتها شاید مرور برخی از عددها کمک کننده باشد. به عنوان مثال کل بودجه مصوب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۴۰۱، هزار و پانصد میلیارد تومان بوده است که ۵۰۰ میلیارد آن به طور مشخص برای بیمه هنرمندان خرج شده و با همه بودجههای جانبی برای آسیبهای اجتماعی و دیگر مقولات، مجموعا قدرت عملکرد این وزارتخانه اصلی فرهنگی کشور به سه تا پنج هزار میلیارد تومان شاید برسد.
به این عدد، ۸ همت بودجه صدا و سیما و ۳۰۰ میلیارد بودجه سازمان تبلیغات و خلاصه همه بودجه حوزه علمیه و هرجای دیگر که فکر میکنید را اضافه کنید تا به زور به ۳۰ هزار میلیارد تومان از بودجه کشور برسد!
بودجهای موسوم به بودجه فرهنگی از میزان ۳۶۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه کشور در سال ۱۴۰۱ که از این رقم ۲۲۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه شرکتهای دولتی و ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه عمومی دولت بوده است که هر سال برای تصویب این بودجه فرهنگی، هزار حرف و حدیث پیش میآید و تحت نظر سازمانهای نظارتی هم بر اساس قانون قرار دارد.
اما برآوردها درباره میزان پولی که تحت عنوان مسئولیت اجتماعی شرکتهای دولتی هر ساله هزینه میشود و چندان نظارت سفت و سختی هم ندارد و میتواند بر حوزههای فرهنگی اجتماعی تاثیر بگذارد بیش از صد هزار میلیارد تومان یا همان به طور مخفف صد همت است!! حالا شما ۳۰ را با حداقل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان مقایسه کنید و سهم تمام بودجه فرهنگ کشور که کمتر از ۲ درصد کل بودجه سالانه دولت ایران است را فقط با مبلغ مسئولیت اجتماعی شرکت دولتی بسنجید تا مهم بودن و قدرت این پدیده یعنی شرکتهای دولتی بیشتر روشن شود!
ادامه دارد
✍️ محسن دنیوی
به (طرحی نو) بپیوندید. 👇👇
🆔 @Tarhi_No1
هدایت شده از معرفت(معنویت و بصیرت)
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌⛔️❌ مطالبه مهم همگانی درباره بیحجابی:
توصیه مهم : اینقدر نشر دهید تا به دست مسئولین برسه.🙏🏻
⛔️ چرا مسؤلان قاطعانه در برابر بیحجابی کاری نمیکنند ؟
(توسط : مرتضی کهرمی .
هدایت شده از طرحی نو🌱
🌓 تمام دعوا بر سر حقیقت و مجاز است!
آخرین سخنرانی حاج قاسم در جمع فرماندهان سپاه که اخیرا توسط مجله سوره نشر پیدا کرد حاوی نکات مهمی است ولی من میخواهم صرفا به یکی از آنها اشاره کنم که عبارت است از نگرانی دربارهی اینکه «سپاه نسبت به هویت و ماهیت حقیقی خودش بیگانه شود و یک چهارچوب کلاسیک تخصصی و حرفه ای خود را پیش بگیرد»
اصلا همه دعوا همین جاست که ما چقدر دنبال کارهای صوری و اسم و رسم دار هستیم و چقدر حقیقت برای مان مسأله است. چقدر ساختار و سازمان بر ما غلبه دارد و چقدر کارآمدی واقعی. یک مثال جالب حاجی در این سخن، بکارگیری نیروی پایین تر باعرضه بجای سردار بدون توان مدیریتی است. این یعنی هیچ جا اسیر اعتبارات نشو!
اینها نفی اعتبارات نیست بلکه توجه به میزان کارکرد واقعی آنهاست. دکتر بودن بدون داشتن حرف نو یعنی دانشجویی نوپا!
پول و امکانات داشتن بدون فهم نحوه صحیح اقدام یعنی بی خاصیتی عملی !حالا هر چقدر دوست داری گزارش کار بنویس !
وقتی انقلاب پیروز میشود که از این بازی های اعتباری خودساخته فاصله بگیریم و به کارهای موثر واقعی نزدیک بشویم و این جز با درنظر گرفتن خدا در همه لحظات ممکن نیست! بدون معنویت ممکن نیست چون انسان خداترس دایم می پرسد و رشد و بازخوانی و خود ارزیابی دارد...
وقتی مدیر ضعیف متوهمی را مدح میکنی یعنی در مقابل خط حقیقت هستی
وقتی کار متوسطی را قوی میخوانی یعنی در مسیر فریب دادن خود هستی
با این چرخه معیوب دروغگویی به خود است که دیندار گریزی در جامعه رواج می یابد چرا که بر اساس سنت الهی «النجاه فی الصدق» است و فقط سخن قلبی موثر خواهد بود که اینجا نقش باور و ایمان در اثربخشی خودش را به خوبی نشان می دهد که مولای مان فرمود :«مایخرج من القلب یقع فی القلب...»
به (طرحی نو) بپیوندید. 👇👇
🆔 @Tarhi_No1
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیدیاسرجبرائیلی: مدیر راهبردی میخواهد آنچه میسازد، تا سالها پس از عمر مدیریتی و بلکه حیات مادیاش ثمر دهد. اما #مدیر_چادر_مسافرتی جز به رونمایی از ثمرات مدیریتیاش نمیاندیشد تا راهی برای بقا و ارتقا باز کند. اولی پا روی نام میگذارد تا آینده را بسازد، دومی آینده را تباه میکند تا نام بسازد، ما عادت کردهایم که به جای مدیریت کشور، بحران مدیریت کنیم...
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
وزارت علوم: به معدود دانشجویان بیحجاب خدمات نمیدهیم
🔹همه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ارائه خدمات آموزشی و رفاهی به معدود دانشجویانی که قوانین و مقررات دانشگاهها در خصوص حجاب و عفاف را رعایت نکنند، معذور خواهند بود.
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
.
♻️ دلگویه یک دختر بلوچ برای امام جماعت مسجد مکی
🔰 جناب مولوی عبدالحمید؛ سلام علیکم
من دختر پدری هستم که از مریدان شما و نمازگزارانی است که نماز جماعتش را همیشه به امامت شما اقامه میکند.
اما این پدر اجازه نداد من و هفت خواهرم، همسر آینده خودمان را انتخاب کنیم و زمانی که هنوز در حال و هوای کودکیمان بودیم، ما را به عقد مردانی در آوردند که چندین سال از ما بزرگتر بوده و قبل ما چند همسر اختیار کرده بودند. به خودمان آمدیم چندین کودک در آغوشمان بود، تنها در میان خانواده و دریغ از مهر و محبت همسری...
گویا به دنیا آمده بودیم که کنیزی مردانمان را بکنیم و حق انتخاب و اعلان نظر را نداشتیم، حتی لباسمان را آن مردان انتخاب میکردند..
میخواستم حضوری مانند آن دخترانی که بدون پوشش اسلامی به راحتی در مسجد مکی خدمت شما رسیدن، شما را از نزدیک ببینم و آشکارا، درد دلهایم را بگویم، ولی جرات نداشتم؛ ترسیدم توسط بعضی از همین مردان و مریدان شما حذف شوم و بدنم در کنار خیابان بی جان پیدا شود.
جناب مولوی! کاش توریستهایی که مسجد مکی را دیدند، مادران و خواهران مظلوم من را در جادههای استان سوار بر عقب وانت و تویوتا میدیدند! مادران و دخترانی که در عرف #مردسالارانه ی تجویزی حضرتتان و مولویهای تحت زعامتتان، فقط به جرم دختر بودن، محروم از امکانات اولیه هستند.
اگر نادان به این رسوم جاهلانهی زن ستیز و بدیهیات هستید، امامت جاهل در مسجد مکی خطاست و چنانچه آگاه به این ظلم هستید، سکوتتان خیانت است. نمیتوان سهم منِ دختر اسیر در تفکرات شما و پدرم، فقط اخم و سکوتتان باشد ولی سهم آن دخترک بهایی کشف حجاب کرده در مسجد مکی، لبخند و نوازش شما باشد!
جناب مولوی! پدرم چنان مومنانه این آیه قران را تلاوت میکند که "یَأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُواْ لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید، چرا چیزی به زبان میگوئید که در مقام عمل خلاف آن میکنید" ولی نمیدانم پدرم چگونه این تعارض در قول و فعل شما را نمیخواهد ببیند یا بفهمد!
صادقانه بگویم همگان دختران بلوچ را به نجابت میشناسند ولی اگر در نگاه شما ملاک انسان بودن دختران، فقط کشف حجاب، آرایش، عشوهگری و رقص در مسجد مکی است به پدران ما بگویید به ما هم فقط کمی اجازه بدهند تا استعداد و انسانیت خودمان را در محراب مسجد مکی به محضرتان اثبات کنیم! البته این غلطها از ما به دور است چرا که ما نجابت را از پیامبر و نیاکانمان به ارث بردهایم نه از کاسبان...!
جناب مولانا عبدالحمید! اگر صدای من به هر نحوی به گوش شما که امروز مدعی آزادی و حقوق زنان و مخالف ظلم هستید، رسید لطفا #علنی در خطبههای نمازجمعهتان بفرمائید که
دیگر هیچ پدر و مردی حق ندارد دختر بلوچ را به اجبار عقد مردان چند همسری که بزرگتر از آنهاست درآورد. چند همسریهای اجباری و مردسالاریهای وحشتناک و غیرانسانی که خلاف سیره پیامبر اعظم است را ظالمانه بدانید و قویاً محکوم کنید.
من و دیگر دختران مظلوم بلوچ، منتظر واکنش و حمایت شما هستیم. به امید آن روز که دختران بلوچ با پوشش اختیاری خودشان مانند توریستهای امروز مسجد مکی، بتوانند آزادانه شما را ببینند...
ارادتمندتان : یک دختر بلوچ مظلوم
✍گروه خبرهای داغ سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/2355036362C0f273322ab
.
♻️ متن یادداشتم درباره فردی که با سطل ماست به دو نفر بیحجاب حمله کرده بود را اینجا بخوانید و آن را با تیتری که روزنامه اعتماد انتخاب کرده، مقایسه کنید و قضاوت خودتان را به اطلاع مدیر مسئول آن (الیاس حضرتی) برسانید:
02166124025
02166124024
آیا در یادداشتم از عمل آن فرد دفاع شده؟ چرا یک روزنامه تا این حد باید خباثت از خودش نشان دهد؟!
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e