چرایی بیاعتمادی مردم به مسئولان در قضیه بنزین را باید در تصمیمات نابخردانه و خیانتگونه دولت اصلاحات با ریاست #حسن_روحانی_کذاب جستجو کرد.
وزیر نفت:
مردم به شایعات گوش نکنند
150میلیون لیتر بیشتر از سال گذشته ذخیره بنزین داریم.
جزئیاتی از زوایای پنهان آبان 98
آخرین حربه دولت روحانی
مطالعه بفرمایید
https://www.google.com/amp/s/www.farsnews.ir/amp/14000824000182
هر کس تابهحال موفق نشده ویراستی را نصب کنه، جدیدترین نسخه ویراستی را از اینجا دانلود کنه و لذت ببره
https://virasty.com/r/VjY
بهادری جهرمی:
منابع آزادشده ایران صرف تحقق رشد تولید میشود/ دولت به دنبال تعامل با قوا برای پیشرفت کشور است
سخنگوی دولت گفت: برای هزینهکرد منابع آزادشده ایران در سایر کشورها کارگروهی تشکیل میشود تا این منابع برای تحقق رشد تولید مصرف شوند.
علی بهادری جهرمی با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه قم گفت: امام راحل بعد از ۲۵۰۰ سال حکومت استبداد پادشاهی، یک نظام مردمسالاری دینی برپا کردند. قطعاً این نظام هم با پشتوانه مردمی تشکیل شد و استمرار پیدا کرد. پیش از انقلاب اسلامی به دلیل عدم اتکا و باور متقابل مردم و حاکمیت، حاکمیت به خواست بیگانگان کار میکرد و تصمیمگیریها برای مردم و به خواست مردم نبود.
وی افزود: چند روز پیش سالروز جدایی بحرین از ایران در دوران پهلوی دوم بود و خیانتهای دیکتاتور فراری هرگز نباید فراموش شود و این اقدام هم نتیجه تابعیت نسبت به دستورات بیگانگان است. امام در برابر این شرایط قیام کردند و گفتند که پیشرفت کشور باید از درون و برای درون باشد. امروز هم عدهای به دنبال تحریف خط امام است و سعی دارند خط امام را از مقاومت در برابر ظلم که رکن اصلی آن است، دور کنند.
بهادری جهرمی در پاسخ به انتقاد از جابهجایی معاون سیاسی وزیر کشور و تأثیر فشار نمایندگان مجلس بر این امر اظهار کرد: نگاه دولت این است که اختلاف نظر کارشناسی با سایر قوا به تقابل قوا و فضای رسانهای نکشد. دولت به دنبال تعامل با قوا برای پیشرفت کشور است و نباید این تعامل و احترام به اختیارات قانونی سایر قوا را وادادگی دولت تعبیر کرد.
در یک مورد اخیرا دولت برای تأمین منابع پرداخت هزینه خرید گندم از کشاورزان داخلی، یک لایحه دوفوریتی برای اصلاح قانون بودجه به مجلس تقدیم کرد. طبیعتاً پس از این که کشاورزان داخلی اعتماد بیشتری به دولت کردند و فروش گندم به دولت از میزان پیشبینی شده در بودجه بیشتر شد،بایستی با مجوز منابع این حوزه تأمین شود.مجلس متأسفانه با فوریت این لایحه مخالفت کرد و الان دولت در شرایط بلاتکلیفی است ولی ما هیچ وقت این موارد را به عنوان اختلاف دولت و مجلس رسانهای نمیکنیم، بلکه با جلسات مشترک سعی میکنیم به اشتراک نظر برسیم و کار را پیش ببریم.
در مورد معاون سیاسی وزیر کشور هم نگاه دولت و وزیر کشور این بود که از برخی متون این بخشنامه امکان برداشت نادرست وجود دارد. وزیر کشور دو بند از این بخشنامه را اصلاح کرد ولی باوجود این برخی نمایندگان مجلس بر جابهجایی معاون سیاسی ایشان اصرار داشتند و وزیر کشور نیز برای جلوگیری از تشدید اختلافات، با از خودگذشتگی تصمیم به جابهجایی معاون سیاسی گرفت.
او در پاسخ به پرسشی در مورد اقدامات دولت برای مبارزه با فسادهای شبکه بانکی کشورگفت:در همین سال جاری، سه موسسه پولی و اعتباری که بیشترین ایجاد ناترازی و فعالیت ناسالم بانکی را دارند، تصمیماتی برای اصلاح علمکردشان اتخاذ شده است که به زودی اجرایی خواهد شد. امسال دولت توجه ویژهای به حل مشکل ناترازی بانکها دارد و الحمدلله تقریباً تمام بانکهای زیانده دولتی هم طبق آخرین گزارش وزارت اقتصاد سودده شدند.
وی در پاسخ به پرسش دانشجویی که تبادل زندانیان را نادیدهگرفتن مجازات خائنان میدانست، تصریح کرد: تبادل زندانیان یک اقدام بشردوستانه و حقوقی است که در گذشته نیز مسبوق به سابقه بوده و برای حمایت حقوقی از اتباع ایرانی که بصورت ظالمانه و غیرقانونی در خارج از کشور بازداشت و زندانی شدهاند صورت میگیرد. این که ما چهار زندانی در آمریکا داریم که مطمئن هستیم به ناحق در بند هستند و الان میتوانیم آزادی آنها را با آزادی چهار زندانی تبادل کنیم، یک امر منطقی است که رویه نظام اسلامی در ادوار مختلف نیز است.
در کنار این مذاکرات برای تبادل زندانیان، مذاکرات دیگری صورت گرفته که یکی از حوزههای آن آزادسازی منابع به ناحق بلوکه شده است. البته ما در سایر کشورها و بانکها و مراکز هم از طرق مختلف به دنبال آزادسازی منابع کشورمان هستیم و نمونههای آن را درآزادسازی منابع بلوکه شده کشورمان درعراق و دریافت غرامت از انگلیس دیدیم.برای هزینهکرد این منابع هم کارگروهی تشکیل میشودکه برای تحقق رشد تولید مصرف شود.
وی در مورد عملکرد معاون اول رئیس جمهورگفت:معمولاً در هر دولتی رئیسجمهوری سیاستگذاریهای کلان دولت رامشخص میکند ومعاون اول مدیرمیدانی تحقق این سیاستها است.
سخنگوی دولت گفت:دردوسال ابتدایی دولت پنج خط انتقال آب از خلیج فارس شروع شده و پیشرفت فیزیکی دارند و در برخی شهرهاهم به بهرهبرداری رسیدهاند.مدیریت اینها که نیاز به هماهنگی فرابخشی دارد،با معاون اول رئیس جمهور است.
در این دولت هر سه ماه یک بار همه ارکان دولت گزارشی به رئیسجمهور میدهندوعملکردشان بررسی میشود. معاون اول رئیس جمهور نظارت بر مطلوبیت عملکرد دستگاههای اجرایی بهویژه در حوزه اقتصاد و صنعت را برعهده دارد.
معاون عملیات پدافند هوایی ارتش:
هواپیماهای رادار گریز F-۳۵ آمریکا در رصد کامل پدافند ارتش/ همه پروازهای نیروهای فرامنطقهای رصد میشوند
معاون عملیات پدافند هوایی ارتش گفت: در روزهای گذشته چند فروند هواپیماهای F-۳۵ آمریکا در حال پرواز در خلیج فارس بودند و از لحظه برخاستن به طور کامل توسط رادارهای ما رصد میشدند.
گروه سیاست-رجانیوز: معاون عملیات نیروی پدافند هوایی ارتش در گفتوگویی با اشاره به حضور هواپیماهای F-۳۵ رادار گریز آمریکا در منطقه خلیج فارس، گفت: در روزهای گذشته، چند فروند از این هواپیماها در حال پرواز در خلیج فارس بودند و از لحظه برخاستن به طور کامل توسط رادارهای ما رصد میشدند.
امیر سرتیپ دوم رضا خواجه افزود: کلیه رادارهای مستقر در جنوب کشور بهصورت لحظهای این هواپیماها را رصد میکردند.
معاون عملیات نیروی پدافند هوایی ارتش از رصد و پایش همه پروازهای انجام شده در منطقه توسط این نیرو خبرداد.
امیر سرتیپ خواجه در تشریح توانمندی پدافند هوایی ارتش، گفت: همه پروازهای نیروهای فرامنطقهای در منطقه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان قطعاً توسط رادارهای ما بویژه رادارهای مستقر در لبه جنوبی کشور بطور کامل رصد و پایش شده و در صورت لزوم به آنها اخطار داده میشود.
وی ادامه داد: هیچ پروازی را سراغ ندارم که توسط سامانههای شنود ما گزارش شده و توسط رادارهای ما کشف نشود.
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناهماهنگی و تناقضگویی در شبکه تروریستی اینترنشنال، این رسانه ضد ایرانی را لو داد!
🔺️اینترنشنال پس از دستگیری عواملش در ایران، در حالی هرگونه ارتباط با افراد و آشوبگران را تکذیب میکند که رسما در برنامههای خود از مزدورانش در داخل، دعوت میکند و ضمن اذعان به ارتباط با این افرادِ تعلیم دیده، از آنان میخواهد طریقه سازماندهی و جنگ خیابانی را آموزش دهند!
هدایت شده از معرفت(معنویت و بصیرت)
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حضرتماه
●■ آقای خامنهای ماه بود و هست
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
هدایت شده از معرفت(معنویت و بصیرت)
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نماهنگ فوقالعاده #اربعین؛
زندگی حکمت داره، عشق علت داره ...
جزییات حکم ضارب آمر به معروف شیرازی/ ۲سال تبعید و ۷۴ ضربه شلاق
رئیس کل دادگستری استان فارس:
رأی بدوی ضارب یک بانوی آمر به معروف در باغ نارنجستان شیراز مبنی بر محکومیت ضارب به تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری، ۲ سال تبعید و در مجموع ۵۰۰ میلیون ریال جزای نقدی بدل از حبس به لحاظ توهین، ضرب و جرح و ایجاد مزاحمت برای بانوی آمر به معروف، صادر شده است.
۳ متهم دیگر پرونده به جزای نقدی به لحاظ عدم رعایت حجاب شرعی و ممانعت از اجرای امر به معروف و توهین به شاکیه محکوم شدند.
مدیر مجموعه نارنجستان نیز به ۲ سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شد که محکومیت مدیر مجموعه به مدت ۲ سال تعلیق شده است.
▪☫⊰⊹لشکر انقلابی ظهور ⊹⊱☫
▫️✿ @lashkare_14✿
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دولت در جاهایی بخاطر آرامش نظام سکوت اختیار میکند و از حرفهای خود عبور میکند
معاون اجرایی رییس جمهور:
🔹ما در دولت مفتخریم به این که مصلحت کلان کشور را در نظر میگیریم وارد دعواها و بازیهای سیاسی نمیشویم همین اتفاقی که اخیرا در خصوص معاون سیاسی وزارت کشور افتاد، دولت حرفهای زیادی برای گفتن دارد اما بنظرمان میرسد که مهمترین مسئله در حال حاضر آرامش در کشور است، اختلاف بین قوا نباید شکل بگیرد و این توصیه حضرت آقا است.
🔹جاهایی دولت به نفع آرامش نظام و کشور از بسیاری از حرفهای خود عبور میکند و سکوت پیشه میکند. طراحی کرده بودند اتفاقاتی از جنس یکشنبه سیاه در کشور اتفاق بیافتد.
🔹این دولت از ورود جریان سکولار و تقویت جریان سکولار و تکنوکرات در بدنه اجرایی کشور جلوگیری کرد و ما این را یک اتفاق مهم میدانیم.
🗨️ما رو در ویراستی دنبال کنید
https://virasty.com/r/VjY
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
⭕️ آمریکا میان انواع بحرانها، مجبور به توافق با ایران است
🔹مجله فارین پالیسی درباره توافق مبادله زندانیان و آزادی ۶ میلیارد دلار از اموال مسدود شده ایران در کره جنوبی تاکید کرد: هیچ توافق خوبی با ایران وجود ندارد؛ و این، انتخاب بین بد و بدتر است.
▫️این مجله آمریکایی با بیان اینکه« هیچ معامله خوبی انتظار غرب را نمیکشد»، نوشت: این، مخمصه بد و بدتر برای واشنگتن است و به همین علت، بایدن به یک توافق تاکتیکی با تهران گردن نهاد. هیچ معامله خوبی با ایران وجود ندارد، اما مذاکرات دولت بایدن با تهران همچنان بهترین گزینه موجود است.
▫️به نوشته آرون دیویدمیلر (مذاکره کننده در دولت های دموکرات و جمهوریخواه)، تام کاتن، سناتور ایالات متحده، این معامله را «باج» و «یک مماشات وسوسه انگیز مماشات» خواند. یک سناتور تندرو دیگر، جیم ریش هم ادعا کرد که این امر «سرمایهای بادآورده» برای تجاوزات تهران فراهم میکند. مقامات آمریکایی برای ایجاد مجموعهای از تفاهمات غیررسمی و نانوشته با ایران تلاش میکنند که برای کاهش تنشها، به ویژه در مورد موضوعاتی مانند غنیسازی اورانیوم، و شاید در مقطعی برای بازگشت به یک توافق رسمیتر مانند توافق ۲۰۱۵ طراحی شده است.
▫️اما نکته اصلی اینجاست: در حال حاضر، برای غرب، هیچ معامله خوبی با ایران در دسترس نیست و تنها بین بد و بدتر حق انتخاب دارد. برای دولت ایالات متحده که گرفتار مجموعهای از معضلات از جنگ اوکراین و روسیه گرفته تا رقابت با چین است و انتخابات دور دوم ریاست جمهوری را نیز در پیش دارد، تلاش برای جلوگیری از یک بحران جدی بر سر برنامه هسته ای ایران، یک بازی هوشمندانه و مسئولانه است. آخرین چیزی که دولت بایدن به آن نیاز دارد، بحران در خاورمیانه بر سر برنامه هستهای کنترل نشده ایران است.
▫️اگر این استراتژی جواب دهد و بخت و اقبال با دولت بایدن یار باشد، ممکن است بتواند پرونده ایران را تا پس از انتخابات ریاست جمهوری مدیریت کند. (البته نباید احتمال برخی تحریکات ایران یا اسرائیل در این دوره را دست کم گرفت؛ اقداماتی که ممکن است منجر به، بههم خوردن همه محاسبات شود) و بعد از انتخابات نیز ممکن است گزینههای بیشتری درباره نحوه مواجهه با برنامه هستهای ایران در دسترس باشد.
▫️هرکسی که شاهد روند پرپیچ و خم مذاکره با ایران بر سر موضوع هستهای بوده، میداند که در حال حاضر هیچ توافقی اساسی با ایران در دسترس نیست، بلکه فقط توافقات تاکتیکی است. این بدان معنا است که محدودیتها و رفتار واشنگتن – به ویژه به واسطه تصمیم بیملاحظه دولت ترامپ در سال ۲۰۱۸ برای خروج از برجام– نیز بخش مهمی از مشکلی است که امروز دولت بایدن با آن مواجه است.
▫️به بیان ساده، آمریکا با ایران مشکل راهبردی دارد اما راه حل راهبردی ندارد. همه گزینههای موجود، از جمله دیپلماسی و فشار اقتصادی و سیاسی، تنها راه حلهای موقتی برای واشنگتن را ایجاد میکنند. حتی استفاده از نیروی نظامی در بهترین حالت ممکن است برنامه ایران را به تأخیر بیندازد -و به گفته تامیر هیمن، رئیس سابق اطلاعات نظامی اسرائیل، زور حتی میتواند ایران را به جلو بیندازد. بدین ترتیب و با وجود تقریبا هیچ شانسی برای احیای برجام، رویکرد دولت بایدن باید در چارچوب گزینههای بد در دسترساش درک شود.
▫️برای غرب، هیچ معامله خوبی با ایران وجود ندارد. شرایط گزارششده توافق، نه ذخایر اورانیوم ایران را کاهش میدهد و نه کار این کشور بر روی سانتریفیوژهای پیشرفته را متوقف میکند. و برای برخی، به دنبال تنشزدایی ایران و عربستان با میانجیگری چین، این تفاهمات ایران و آمریکا تنها به شتاب شکستن انزوای تهران در منطقه و خارج از آن میافزاید.
➕ به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2843017216C4b1711eae7
🍃
سپاه و ۴۵ سال مبارزه با تروریسم داخل و خارج
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله نهادهایی است که صفر تا صد آن را باید محصول شکلگیری انقلاب اسلامی دانست.
سپاه در نخستین ماههای پیروزی انقلاب اسلامی با هدف دفاع از انقلاب در برابر تهدیدات متعدد آن سالها شکل گرفت و رفتهرفته به یکی از اصلیترین ارکان امنیتی ایران در برابر تهدیدات داخلی و خارجی تبدیل شد.
شکلگیری سپاه در آغازین روزهای پیروزی انقلاب، در حالی بود که ارتش به عنوان حافظ مرزهای کشور در برابر دشمن خارجی، با تدبیر حضرت امام خمینی در برابر فضاسازیهای سنگین چپگراها برای انحلال ارتش که حتی برخی نیروهای انقلاب را هم با خود همراه کرده بودند، حفظ شد و ماندگاری ارتش این سوال را در اذهان ایجاد کرد: وقتی یک نیروی نظامی کلاسیک در کشور وجود دارد و همزمان ژاندارمری نیز مسؤول امنیت انتظامی در داخل است، چه نیازی به سپاه داریم؟
پاسخ به این سوال را باید در تنوع تهدیدات علیه انقلاب اسلامی جستوجو کرد؛ تهدیداتی که عمدتا از سوی گروهکهای معاند با کارنامه سیاه تروریستی شکل میگرفت که نمونه و مصداق اصلی آن گروهک تروریست منافقین بود.
سپاه پاسداران ابتدا قرار نبود یک نیروی کلاسیک نظامی و موازی با ارتش باشد، لذا به عنوان یک نهاد مکتبی با رویکردهای اجتماعی و امنیتی شکل گرفت تا حافظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن باشد. این جمله ساده، بعدها به عنوان یک اصل در قانون اساسی کشور نیز گنجانده شد و حوزه ماموریتی سپاه را به فراتر از مرزهای جغرافیایی کشاند.
مبارزه با باقیماندههای رژیم ستمشاهی، مقابله با گروهکهای تجزیهطلب و نبرد امنیتی با تروریستهای داخلی از جمله سازمان مجاهدین خلق، مهمترین اقدامات سپاه تا پیش از شروع جنگ تحمیلی صدام علیه ملت ایران بود.
با وقوع جنگ به واسطه اولویت این موضوع و اهمیت دفاع در مقطعی که نیروهای نظامی کلاسیک به دلایل مختلف دچار ضعف در ساختار و نیرو بودند، سپاه به عنوان نیروی کمکی وارد میدان شد و رفتهرفته بنا بر اقتضائات زمانه، ساختار سپاه گسترش بیشتری یافت و وظایف نظامیگری کلاسیک - البته با تعریف جدید و با رویکرد جهادی و انقلابی - به شرح وظایف این نهاد افزوده شد.
با پایان جنگ تحمیلی و انتقال تهدید از داخل به خارج از مرزها، سپاه به عنوان حافظ انقلاب و دستاوردهای آن که حالا به خارج از مرزهای جغرافیای کشیده شده و ملتهای زیادی با الگوگیری از این نظام، مسیر جدیدی را در عرصه مقابله با استکبار برگزیده بودند، وظیفه داشت با همه توان به حمایت از این رویکرد و هر گروهی که علم مبارزه با استکبار و رژیم صهیونیستی را برداشته، بپردازد.
دفاع از ملت مظلوم فلسطین در همه ابعاد و به هر شکلی که در توان است، از جمله مهمترین این اقدامات بود که همچنان با عزم جدی از سوی حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ادامه دارد.
اساسا سپاه خود را ملزم به حمایت همهجانبه و آشکار از هر گروهی میداند که در خط مقدم مبارزه با رژیم صهیونیستی به عنوان مهمترین دشمن ایران و همه کشورهای اسلامی در منطقه است و این را به وضوح در حمایت و تجهیز گروههای مبارز فلسطینی و حزبالله لبنان - به طور مشخص در جنگ 33 روزه - دیدیم.
با شیوع پدیده داعش در غرب آسیا در کشورهایی نظیر سوریه و عراق کنه دامنه تهدیدات آن تا نزدیکی مرزهای کشورمان نیز کشیده شد،سپاه پاسداران ماموریت یافت برای دفاع از منافع کشور و حمایت از ملتهای منطقه-که درگیر این خطر بزرگ شده بودند- وارد میدان شود.
اینجاست که نقش بیبدیل سردار شهید سپهبد حاجقاسم سلیمانی بیش از پیش به چشم آمد.
حاجقاسم که با تجربه سالهای دفاعمقدس و پس از آن، مقابله با تروریستهای داخلی در شرق کشور، به فرماندهی نیروی قدس سپاه به عنوان بازوی برونمرزی این نهاد رسید،تجربیات زیادی در برقراری ارتباط با گروههای مبارز با سلایق و فرهنگهای مختلف داشت که این تجربه ماحصل چندین سال کار کردن صادقانه و از نزدیک با این گروهها و آشنایی با فرهنگ و روحیات آنها بود.
برای همین هم توانست سپاهی متشکل از همه این گروهها را در کنار هم تشکیل دهد و جبهه محکمی در برابر ترویستهای داعش که مستظهر به حمایت همهجانبه از سوی کشورهای غرب بخصوص آمریکاییها و برخی کشورهای منطقه بودند، ایجاد کرد.
اینجاست که سپاه تاثیر مهم خود را در مقابله با تروریسم بینالملل میگذارد؛ تاثیری که بسیاری معتقدند اگر نبود، نه تنها امروز میبایست با داعش در شهرهای ایران میجنگیدیم (کما اینکه در مقطعی، این تهدید به ۴۰ کیلومتری مرزهای ایران نیز رسید و آنها در داخل کشور و در تهران نیز دست به عملیات تررویستی زدند) بلکه حتی اروپا و آمریکا هم امروز با تهدیدات مستقیم دواعش دست و پنجه نرم میکردند.
اما همین غرب که بخشی از امنیت خود را مدیون سپاه پاسداران است، در پاسخ به این ایثار و فداکاری، دست به ترور نماد سپاه در مقابله با تروریسم زد.