🔻امام جمعه اهواز خواستار دادگاهی شدن وزیر ارتباطات شد!
امام جمعه اهواز:
🔹این وزیر جوان باید جوانی و خامی را کنار بگذارد.
🔹عدم ساماندهی و مدیریت فضای مجازی از جمله نواقص و کمکاریها است.
🔹وزیر ارتباطات باید در دادگاه پاسخگو باشد و این وزیر جوان باید جوانی و خامی را کنار بگذارد، عدم کنترل فضای مجازی باعث شد که تروریستها جوانان ما در اهواز را به شهادت برسانند.
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ آفرین به غیرت سفیر کوبا که در مقابل درخواست سفیر رژیم صهیونیستی گفت: اینجا سیرک نیست تو یک آشغال هستی که از عواطف انسانی برای تصویب لایحه استفاده میکنی ! 👏
جالب اینکه رئیس جلسه هم ازش تشکر میکنه و میگه مقایسه ی خوبی بود.
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
⭕️ حسین هدایتی و حسین فریدون هر دو متهم به فساد و دادگاهشان همزمان در حال برگزاری است. حجم زیادی خبر و گزارش و اسامی از دادگاه اولی پخش میشود ولی جزئیات وقایع و اسامی دادگاه دومی چرا مسکوت است؟ ما هنوز عکس با لباس زندان #فریدون را ندیدهایم در دادگاه برادر رئیس جمهور چه خبر است؟
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تیزر گفتگوی دیدنی #رو_در_رو با امیرحسین حاجینصیری، جانباز قطع نخاعی مدافع حرم
اگر بگویم حقوق مدافعان حرم چقدر کم است مردم اصلا باور نمیکنند!
آقای روحانی در صندوق مدافعان حرم یک رای هم نیاورد؛ چون ما میخواستیم ریشه کدخدا را بزنیم، ایشان میخواست دم کدخدا را ببیند!
متولدین دهه ۶۰ که جنگ سوریه را مدیریت کردند نمیتوانند ایران را آباد کنند؟
چرا شهردار تهران میگوید باید از خارج مدیر وارد کنیم؟
احمدی نژاد با کارهای اخیرش به زبالهدان تاریخ پیوسته است.
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت شنیده نشده و جالب امیرعبداللهیان از ملاقات با وزیر خارجه سابق عربستان
🔹سعودفیصل وزیر خارجه 34 سال عربستان:
سلام مارا به امام برسانید و بگوئید شما مقابل آمریکا درست ایستادید و ما غبطه میخوریم که نمیتوانیم بایستیم!
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
پاسخ سخنان رییس جمهور درباره FATF.mp3
5.01M
#دیدگاه_یک_کارشناس
#تحلیل_صوتی
🔻روحانی روز سهشنبه درمجمع سالیانه بانک مرکزی: "هرکس فکر میکند بدون تصویب لوایح چهارگانه مشکلی برای نظام بانکی ما به وجود نمیآید حتما مصاحبه کند و بگوید این حرف درست نیست."
🔴 پاسخ تخصصی سخنان رییس جمهور درباره FATF را بشنوید.
🎙 دکتر #مجید_شاکری
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
.
راز عدم انتشار خبر سفر بشار اسد
♦️شما بگویید! با این حجم از جاسوسانی که کنار دست برخی مدیران دولتی و تیم مذاکره کننده شناسایی شد، آیا درست بود خبر سفر بشار اسد به تهران - آن هم در شرایط حساس امنیتی حاکم بر سوریه- پیشاپیش علنی شود؟
🔹مقصر، همان هایی هستند که آداب رازداری و حفاظت از اسرار را رعایت نمی کنند و در انتخاب مشاوران و نزدیکان و همرازان، بی مبالاتی به خرج می دهند؟
♦️هنوز کسی توضیح نداده که فرد دو تابعیتی مرتبط با سحر نوروز زاده (مشاور اوباما و همکارسوزان رایس)، در کنار تیم مذاکره کننده ارشد ما چه می کرد؟!
🔹نفوذی های حاضر در تصاویر: دری اصفهانی، نزار زکا، سیامک و باقر نمازی، جیسون رضائیان، کاووس سیدامامی و ...
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
جاسوس هسته ای آقای دری اصفهانی، مشاور ارشد تیم مذاکره کننده، دو تابعیتی از آب در آمد.
او با نوروز زاده مشاور تیم امنیت ملی آمریکا مرتبط بود.
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
دری اصفهانی به روایت تصویر👇👇
#واکنش_داوودی
🔴 «داوودی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹هیچ تضمینی برای اصلاح و افزایش رتبه ایران در FATF نیست.
🔹دشمن ابزار جنگ اقتصادی ما را هدف گرفته است.
🔹بیش از ۴۰۰ کارشناس شاغل درFATF حدود ۳۰۰ نفرشان مرتبط با مسایل ایران هستند و رئیس کنونی آن نیز کارشناس مسایل ایران بوده و در اظهاراتش گفته اند برای اینکه تحریمها در ایران کامل شود و نتایج مدنظر را به دست بیاورند ایران باید به FATF بپوندد.
🔸در پاسخ به اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر اینکه کشور را نمیشود با ده بیست نفر اداره کرد، مجمع درحال حاضر ۴۳ عضو دارد، نه ده بیست نفر و اینکه تعداد اعضای یک نهاد تصمیم گیر اعم از اینکه ده بیست نفر باشند، ۴۳ نفر باشند یا کمتر و بیشتر اثری در روال قانونی کار نهادها ندارد.
🔹تعداد اعضای دولت ۳۲ نفر است اگر دیدگاه رئیس جمهور را مبنا قرار دهیم پس آیا میتوانیم بگوییم این ۳۲ نفر نمیتوانند برای ملت تصمیم گیری کنند؟ این دو نهاد طبق روال قانونی فعالیت میکنند.
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
📌امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای
📌مروری بر پرونده و مذاکرات هسته ای در زمان مسئولیت حجت الاسلام حسن روحانی 7⃣2⃣
◀️ بحران جدید و تلاش های مضاعف/ بخش اول ▶️
🔸پس از اجراي بيانيه تهران و صودور قطعنامه نوامبر 2003 و امضاي پروتکل الحاقي در 18 دسامبر همان سال در وين (توسط دکتر صالحي، نماينده ايران در آژانس)، اوضاع داخلي و خارجي، تا حد زيادي آرام شده بود؛ اما ناگهان خبر رسيد که در گزارش سازمان انرژي اتمي به آژانس که قرار بود «صحيح و کامل» باشد، موضوع سانتريفيوژهاي p2 اعلام نشده است. به دنبال آن، اروپايي ها و آژانس، مدعي شدند که گزارش سازمان، صحيح و کامل نبوده است. (ص 233)
🔸در ملاقات ژانويه 2004 با البرادعي، وي به من گفته بود که با ادامه اين روند، به احتمال زياد، پرونده شما به شوراي امنيت، ارجاع خواهد شد. اروپايي ها هم پيغام دادند که شما تعهدات خود را نقض کرده ايد. (ص 237)
🔸پس از بررسي ها، کارشناسان گفتند در مورد مقدار پلوتونيوم، گزارش ما درست بوده است؛ در مورد پلونيوم هم آژانس قبلاً باخبر بوده، چون مدارک در دسترس آنها قرار داشته است. آژانس هم مي گفت که مي داند گزارش پلونيوم (چشمة نوتروني) در کدام ساختمان سازمان و در کدام اتاق و در کشوي کدام ميز موجود است! بنابراين، کشورهای غربی، از سازمان انرژی اتمی، اطلاعات زيادی داشتند. آژانس حتی به مسئولين مربوط اعلام کرده بود که محل دقيق مدارک مربوط به پلوتونيوم کجاست. لذا ترديدی نبود که در سازمان انرژی اتمی، جاسوس هايی فعاليت داشتند. حتی در آن زمان، چند جاسوس هم توسط وزارت اطلاعات دستگير شدند که اعتراف آنها موجود است. حتی وزارت اطلاعات می گفت جاسوسان ديگری هم هستند که هنوز دستگير نشده اند و برای دستگيری آنها، برنامه ريزی شده است. بنابراين، از سال ها قبل، اين جاسوس ها، تمامی تحولات سازمان را به آمريکايی ها گزارش می دادند. (ص 237)
🔸پيشتر وزراي اروپايي در اجلاس بروکسل اصرار داشتند که ساخت قطعه و مونتاژ هم تعليق شود که به آنها پاسخ منفي داده بودم، اما به دليل حوادثي که رخ داده بود، براي اينکه بتوانيم از مشکلات پيش آمده عبور کنيم و اروپايي ها را به موضع قبلي خود برگردانيم و در نتيجه در اجلاس مارس 2004 قطعنامه تندي عليه ما صادر نشود و همچنين البرادعي را هم متقاعد کنيم که گزارش نامناسبي ارائه ندهد، شايد تنها راح حل، براي کنترل شرايط پيش آمده، همکاري با آژانس در زمينة تعليق بود. لذا قرار شد تفسير آژانس از تعليق موارد مرتبط با غني سازي را، که شامل ساخت قطعه و مونتاژ هم مي شد، بپذيريم، مشروط بر اينکه پروندة ايران در ماه ژوئن آن سال، از دستور کار اضطراري شوراي حکام خارج شود. (ص 240)
🔸با توجه به شرايط حاکم در آن روزها، طي گزارشي به مسئولين گفتم که با ادامه اين روند، اميدي نيست که در زماني کوتاه اين پرونده در آژانس بسته شود و در واقع شرايط ما، به شرايط سپتامبر 2003 بازگشته است. از طرفي، مواردي هم وجود داشت که نمي توانستيم به مردم بگوييم، مثلاً اينکه چرا کار ما با اروپا و آژانس پيچيدگي خاصي پيدا کرده است. عده اي هم از روي بي اطلاعي يا غرض ورزي مي گفتند تيم هسته اي سرش کلاه رفته و اروپا نمي خواهد به تعهدات خود عمل کند. (ص 241)
📚 امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای، دکتر حسن روحانی، انتشارات مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام
#امنیت_ملی_و_دیپلماسی_هسته_ای
#حسن_روحانی
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ