روایت مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی از حراج 25 آپارتمان متعلق به بازنشستگان در دولت حسن روحانی
ولنجک مفت!
آخرین نشست خبری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در دولت سیزدهم در حالی برگزار شد که وی به نوعی شاید برخلاف میل باطنیاش، وقتی با پرسشی درباره عملکرد این سازمان در زمینه واگذاری داراییها روبهرو شد، مسائلی را درباره چگونگی واگذاریها در دولت قبل مطرح کرد.
میرهاشم موسوی در خلال ارائه گزارش عملکرد خود با سوال یکی از خبرنگاران درباره واگذاری داراییها در این سازمان مواجه شد؛ سوالی که مسیر کنفرانس مطبوعاتی را تغییر داد. وی در این باره اعلام کرد: برخلاف شایعات، در این دوره حتی یک ریال از داراییهای صندوق تامین اجتماعی را واگذار نکردیم.این در حالی است که در دولت روحانی واگذاری داراییهایی را در این سازمان داشتیم که با قیمت بسیار پایین خریداری و با اقساط و تقریبا رایگان فروخته شده است. به طور مثال در یکی از پروژههای ایران سازه (از مجموعههای اقتصادی شستا) در ولنجک ۲۵ واحد مسکونی به ثمن بخس با قیمت بسیار ارزان (متری 14 تا 15 میلیون تومان) به نزدیکان واگذار شد تا کسری سازمان از بین برود، حتی در آن دوره شاهد گم شدن محصولات پتروشیمی بودیم ولی در دوره جدید ما با کمک رئیس قوه قضائیه فسادستیزی گستردهای در حوزه پتروشیمی انجام دادیم. وی درادامه این نشست اظهار کرد: در آغاز دولت سیزدهم یکی از چالشهای مهم سازمان، عرصه ناترازیها بود که ناترازی مالی و ناترازی صندوقها از مهمترین آنها به شمار میرفت که توانستیم طی این مدت ناترازیها را برطرف کنیم. وی تصریح کرد: دولت سیزدهم به عنوان خوشحسابترین دولت با سازمان تامین اجتماعی تاکنون طی این 3 سال ۲۶۰ هزار میلیارد تومان پرداخت کرده است و امسال نیز باید ۳۰ هزار میلیارد تومان دیگر طبق برنامه از ۷۰ همت بدهی موجود را بدهد. ما ۳.۵ برابر دولتهای قبل تسویه بدهی از سوی دولت سیزدهم داشتیم. موسوی اظهار کرد: به طور متوسط در دولتهای قبل ۲۰ درصد بدهیهای دولتها پرداخت شده بود و در این دولت بدهیهای ایجادی دولت به سازمان ۶۵ درصد بدهیهای ایجادی همان سال تسویه شد. وی افزود: کیفیت داراییهای واگذار شده نیز در دولت سیزدهم بهبود یافت و دیگر شرکت زیانده که دفترچه قسط ما باشد واگذار نشد. مثلا پالایشگاه امام خمینی شازند یا کشتیرانی و امثال آن موارد خوبی بود. در گذشته هپکو به عنوان شرکت زیانده واگذار شده بود که ما این شرکت را نیز در 3 سال گذشته از زیان خارج کردیم. موسوی با اشاره به توسعه پوشش بیمهای گفت: ما در حوزه افزایش ورودیها و پوشش بیمهای، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمه شده سازمان تامین اجتماعی جدید داشتیم. با این حساب ما بالغ بر ۸۰ هزار میلیارد تومان درآمد جدید در صندوق به واسطه این رشد قابل توجه بیمهشده جدید داشتیم.
مقام نظامی آمریکا: تولید زیردریاییهای اتمی در کره جنوبی قابل بررسی است
ساموئل پاپارو رئیس فرماندهی حوزه هند - اقیانوسیه ارتش آمریکا در اظهاراتی با تاکید بر اهمیت اتحاد نظامی میان واشنگتن و سئول، گفت: تولید زیردریاییهای اتمی (SSN) در کره جنوبی قابل بررسی است.
به گزارش شبکه کی بی اس، رئیس فرماندهی حوزه هند - اقیانوسیه ارتش آمریکا در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی محلی در کره جنوبی، اظهار کرد: برای واشنگتن و سئول پیدا کردن موثرترین روشها برای ترکیب تواناییهایشان به شیوهای که منجر به افزایش توان دفاعی و تهاجمی اتحاد نظامی میان دو کشور شود، از اهمیت زیادی برخوردار است.
پاپارو تاکید کرد: بنابراین اگر بر اساس محاسبات راهبردی، اطمینان حاصل شود که تولید زیردریاییهای اتمی در کره جنوبی به افزایش توان دفاعی و تهاجمی اتحاد نظامی بین دو کشور خواهد انجامید، راهاندازی خط تولید آنها در کره جنوبی قابل بررسی است.
آمریکا و کره جنوبی پیش تر دستورالعمل لازم برای ایجاد یک سیستم یکپارچه بازدارندگی هستهای به منظور مقابله با تهدیدهای نظامی و هستهای کره شمالی در شبهجزیره کره را صادر کردند.
کیم تائه هیو معاون امنیت ملی ریاست جمهوری کره جنوبی اعلام کرد که این دستورالعمل استقرار تجهیزات هستهای آمریکا در اطراف شبهجزیره کره برای ایجاد بازدارندگی یا پاسخ به حملات هستهای احتمالی کره شمالی را رسمیت میبخشد.
کیم تائید کرد که این دستورالعمل «بدان معناست که تسلیحات هستهای آمریکا مشخصا برای انجام ماموریت در شبهجزیره کره مستقر میشوند.»
خون علی اصغر کربلا هنوز جوشش دارد
رضا پورحسین در توئیتی با اشاره به جنایات جدید رژیم صهیونیستی نوشت:
روزی نیست که گلوی کودکان غزه با تیرهای «حرمله» های زمان پاره پاره نشود. خون علی اصغر کربلا هنوز جوشش دارد و داغ کودکان غزه نیز فراموش نمیشود. جوشش این خونها خانه عنکبوتی اسرائیل را به زودی بر باد میدهد.
محمدقائم خانی در گفتوگو با رجانیوز بیان کرد:
حوادث اخیر فلسطین نشان داد که ادبیات ایران مرده است/ پول جای مسائل کلان ملی را در ادبیات گرفت
محمدقائم خانی، نویسنده و کارشناس حوزه فرهنگ و ادبیات بیان کرد: در ماجرای اخیر غزه بیتفاوتی مطلق فضای فرهنگی کشور را شاهد بودیم که هیچ واکنشی در قبال این اتفاق بزرگ، سترگ و عجیب نداشت.
رجانیوز: به نظر شما فضای رمان نویسی در حال حاضر با چه مسائل و چالشهایی روبهرو است؟
واقعیت این است که شرایط بد اقتصادی بعد از کرونا، خیلی از مسائلی که در بنیاد فضای فرهنگ و ادبیات کشور بود را رو آورد. اکنون به دلیل شرایط بد اقتصادی، نویسندگان حاضر هستند هر چیزی بنویسند. ناشران نیز چون درآمد خود را از بخش ترجمه کسب میکنند، در بخش تالیف کار سفارشی چاپ میکنند. این در حالی بوده که چه ناشران روشنفکر و چه اکثر ناشران انقلابی تقریبا کار تالیفی چاپ نکرده یا خیلی کم چاپ میکنند. چون از طرفی نویسندگان محتاج پول هستند و از طرفی دیگر ناشران میگویند درست یا غلط باید سوار چیزهایی شویم که پول خود را دربیاورند. تقریبا تنها عامل تعیینکننده فضای ادبیات پول است.
این را در کنار ماجرای پارسال غزه بگذارید و بیتفاوتی مطلق فضای فرهنگی کشور را مشاهده کنید که به غیر از برخی استثنائات، فضای عام فرهنگی کشور هیچ واکنشی در قبال این اتفاق بزرگ، سترگ و عجیب نداشت. بعد از مسائل غزه میتوان مدعی بود که ادبیات در ایران مرده است. اگر ما انتظار داشته باشیم قشری در کشور زنده باشند، اهل فرهنگ و ادبیات بوده و باقی کاسب هستند. اینجا باید یک سخنی، یک حرفی، یک صدایی وجود داشته باشد. عدهای میگویند نمیخواهند با جمهوری اسلامی همراه شوند و البته دوستان انقلابی نیز میگویند که حرف ما را رسانهها میزنند و میان این دو تفاوتی وجود ندارد. همین که ما نمیتوانیم سخن متفاوتی بگوییم، نشان میدهد که ادبیات مرده است. دلسوزان ادبیات در کشور باید فکری به حال این وضعیت کنند. این حرف را زدم چون خودم هم حرفی بیشتر از معمول ندارم. میتوان حرفهایی زد ولی کار ما روایت است و روایت نیز با جزئیات ساخته میشود.
رژیم صهیونیستی یک مدرسه آنروا را در اردوگاه النصیرات، که محل اسکان آوارگان بود، هدف قرار داد.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چابهار گفت: چابهار آلودهترین شهر کشور از نظر وجود پشه ناقل بیماری تب دنگی بوده و تقریباً در تمام شهر، مرکز دشتیاری و کنارک این نوع پشه مشاهده شده است.
تعطیلی چندساعته ایستگاه متروی ۱۵ خرداد در روز عاشورا
مدیر شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه:
ایستگاه ۱۵ خرداد در خط یک مترو، سهشنبه (۲۶ تیر) و همزمان با برگزاری مراسم خیمهسوزان ظهر عاشورا در میدان ۱۵ خرداد و به منظور حفظ ایمنی مسافران و عدم امکان تردد در آن محدوده، چند ساعتی پذیرش مسافر نخواهد داشت.
سرویسدهی در ایستگاه ۱۵ خرداد بلافاصله پس از پایان مراسم از سر گرفته میشود.