تیراندازی آمریکاییها به مردم در فرودگاه کابل
به دنبال انتشار خبرها درباره حمله آمریکاییها به مردم افغانستان در فرودگاه کابل و کشتهشدن چند نفر، یک مقام آمریکایی گفته نیروهای این کشور مجبور شدند برای دور کردن مردم از هواپیماهای نظامی، تیراندازی هوایی کنند.
وزارت بهداشت جواب نامه ستادکل برای اعطای کمک های کرونایی را نداد!
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان ستادکل نیروهای مسلح:
اعلام آمادگی کردیم اما جواب نامه تاکنون داده نشده است!
هدایت شده از 🎧 سخنرانی سیاسی
عالم مجاهد استاد حسن رحیم پور ازغدی به علت ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان بستری شدند.
از شما عزیزان خواهشمندیم برای شفای هر چه زودتر این دانشمند بزرگ و رزمنده دفاع مقدس، حمد شفایی قرائت کنید.
♨️ عضویت در کانال #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔻حمایت حاجیبابایی از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش/ آقای رئیسی گفتند «علیکم به آقای باغگلی»
🔹در ادامه روند حضور وزرای پیشنهادی رئیس جمهور در کمیسیونهای تخصصی مجلس، صبح امروز حسین باغگلی در جمع اعضای کمیسیون برنامه و بودجه حضور یافت.
🔹فضای مثبت این کمیسیون حاکی از همراهی حداکثری نمایندگان با وزیر نخبه و جوان آموزش و پرورش است و گفته شده که حاجیبابایی رئیس این کمیسیون و وزیر پیشین آموزش و پرورش اعلام کرده که در گفتگو با رئیسجمهور، آقای رئیسی حمایت ویژه خود از این گزینه پیشنهادی را ابراز و با عبارت «علیکم به آقای باغگلی» از نمایندگان خواسته این وزیر را با رای بالا راهی وزارتخانه خود کنند.
✅ @Rajanews
🔻 مرزهای مسافری به سمت عراق بسته است
سخنگوی گمرک:
🔹همه مرزهای زمینی با عراق برای مسافران بسته است و امکان تردد مسافران و زوار وجود ندارد. مرزهای تجاری کشور با عراق برای تردد کامیونهای حامل کالا، فعال بوده، اما برای تردد مسافر مرزها بسته است.
🔹 در مرز پرویزخان استان کرمانشاه با تصمیم مقامات استانی، از امروز تا اطلاع ثانوی افرادی هم که دارای مجوز تردد هستند ترددشان ممنوع است پس از هموطنان درخواست میشود حتی افراد دارای مجوز به این مرز مراجعه نکنند.
✅ @Rajanews
🔻دکتر رحیم پورازغدی از بیمارستان مرخص شد
🔹 روابط عمومی بیمارستان بقیه الله از ترخیص دکتر رحیم پورازغدی از بیمارستان و انجام روند درمان او در منزل خبر داد.
✅ @Rajanews
🔻سقوط هواپیمای افغانستان در ازبکستان/ تلاش ناکام برای پناهندگی سیاسی
🔹یک هواپیمای نیروی هوایی افغانستان در ازبکستان سقوط کرد. بنابر گزارشها، این هواپیما در پی اتمام سوختش سقوط کرد و خدمه آن در تلاش برای اخذ پناهندگی سیاسی بودند، اما مقامهای ازبکستان اجازه فرود به آن ندادند.
✅ @Rajanews
🏴 روایت کربلا | علیاکبر، اسماعیلِ امام حسین(علیهالسلام) بود که به کام مرگ فرستاد
رهبر معظم انقلاب:
◾️ وقتی که همهی اصحاب امام حسین علیه السلام به شهادت رسیدند و کسی غیر از خانوادهی او باقی نماند، علی اکبر از خیمه گاه خارج شد. پیش پدر آمد و گفت: پدر! اکنون اجازه بده تا من بروم بجنگم و جانم را قربانت کنم. هیچ مقاومتی نکرد و به او اجازه داد! این دیگر اصحاب و برادرزاده و خواهرزاده نیست که امام به او بگوید نرو، بایست؛ این پارهی تن و پارهی جگر خود اوست! این انفاق امام حسین علیه السلام است؛ این اسماعیل حسین علیه السلام است که به میدان میرود.
◾️ امام حسین علیه السلام نگاهی از روی نومیدی به قدّ و قامت علی اکبر انداخت. گفت: خدایا! خودت شاهد باش. جوانی را به جنگ و به کام مرگ فرستادم که از همهی مردم، شبیهتر به پیغمبر صلی الله علیه و آله بود. ۱۳۷۴/۳/۱۹
✅ @Rajanews
🔰 شکست یک باور غلط
علامه مصباح یزدی (ره):
🔹تا پیش از قیام امام حسین علیهالسلام باور مسلمین این بود که هرکس بر مسند خلافت بنشیند واجب الاطاعه ست، و هرکاری بکند عین اسلام ست، اگر آن روش ادامه پیدا كرده بود، یقیناً چیزى از حقایق اسلام باقى نمانده بود.
🔹 نه تنها معارف تشیع و اهل بیت علیهمالسلام به بركت خون حضرت سیدالشهدا علیهالسلام باقى مانده است، بلكه همان مقدار از اسلام كه در اختیار اهل تسنن هم هست به بركت خون حضرت سیدالشهدا علیهالسلام حفظ شده، كسى كه این سد را شكست و این هشیارى را به مردم داد كه هر كس بر خلافت نشست حق نیست، امام حسین علیهالسلام بود.
✅ @Rajanews
جوانان بنی هاشم بیایید
علی را بر در خیمه رسانید
خدا داند که من طاقت ندارم
علی را بر در خیمه رسانم...
🏴 @EhsanStudio