eitaa logo
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیل‌سیاسی
6.3هزار دنبال‌کننده
56.4هزار عکس
62.7هزار ویدیو
699 فایل
کانال رسانه تحلیلی سیاسی با حضور بیش از 5000 استاد حوزه و دانشگاه ♨️ تحلیل سیاسی https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e ارتباط با ما: @ansar_mgh @aboozar58 @zareir @aliakbari20 کانال‌ سخنرانی سیاسی @PS1400
مشاهده در ایتا
دانلود
مقتدا‌ صدر و تضادهای درونیش در دو تصویر...
سردار مسجدی سفیر ایران در بغداد: سه مرکز دیگر موساد در اربیل وجود دارد که باید رسیدگی و اخراج شوند، در غیر این صورت در روزهای آینده ضربه خواهند خورد.
وزیر صمت: به مردم اطمینان می دهیم از اواسط سال آینده بسیاری از مسائل در زمینه قرعه کشی، کیفیت و موضوعات دیگر یک به یک حل خواهد شد ولی یک دوره ۲ ساله نیاز دارد تا به طور کامل بتوانیم این مسائل را حل کنیم. واردات خودرو به کشور از اواخر اردیبهشت ۱۴۰۱ آزاد می‌شود. ایران خودرو در سال آینده خودروهای ۴۰۵ و سمند و سایپا هم تیبا را از رده خارج خواهند کرد که این اقدام کم نظیری است. در صنعت خودرو مافیا وجود دارد اما در جاهایی که شاید با تصور مردم متفاوت باشد.
وزارت خارجه ترکیه در واکنش به حمله موشکی به مرکز موساد در اربیل، چنین اقداماتی را غیرقابل‌قبول خواند. 😉👆وقتی هر چی بافتی .... ➖➖➖ رئیس فراکسیون پارلمانی عراق: به حضور پایگاه های آمریکا، رژیم صهیونیستی و ترکیه پایان دهید
رئیس کمیته اسرای یمن: رژیم سعودی در بین ۸۱ اعدامی اخیر، دو یمنی که در جیزان اسیر شده‌اند را هم اعدام کرده است. نام این دو اسیر در فهرست اعلامی ما به سازمان ملل وجود داشت. حزب‌الحق یمن هم در بیانیه‌ای گفته: سعودی با اعدام‌هایش ثابت کرد یک رژیم تروریستی تکفیری است.
‏شمع‌افشانی شیعیان در کشمیر تحت اشغال هند، در اعتراض به اعدام‌های دسته جمعی شیعیان توسط رژیم سعودی
چهل تا شیعه رو گردن زدن، صدا از مقتدا صدر بیرون نیومد الان برا زدن چهارتا اسرائیلی و آمریکایی عزا گرفته مرتیکه زلنسکی مآب ✍حاج فیدل
دکتر کرمی(متخصص بیوتکنولوژی پزشکی): آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی با استفاده از علوم و فن آوری زیستی در حال توسعه عوامل جدید و خطرناک دستکاری ژنتیکی هستند که صلح و امنیت بین المللی را به مخاطره می اندازد.
یک منبع امنیتی ایران در گفت و گو با المیادین : در 14 فوریه، 6 پهپاد های اسرائیلی از اربیل، اردوگاهی را در کرمانشاه هدف قرار دادند. در نتیجه تجاوزات بهمن ماه اسرائیل، ایران در اردوگاه کرمانشاه متحمل خساراتی شد. نهادهای نظارتی ایران تایید کرده اند که مقر نزدیک اقامتگاه صلاح الدین تصمیم گیرنده و اجرا کننده آن بوده است. بمباران ایران دقیقاً و مطمئناً همان مقر اطلاعات نظامی در کردستان را هدف قرار داد.
حضور سردار قاآنی در جمع خانواده‌های شهدا و ایثارگران در مسجد سلمان فارسی
۱) وقتی روحانی بود صف مرغ و روغن نباتی هم بود اما با اومدنه رئیسی این مشکل حل شده ۲) وقتی روحانی بود FATF نمیذاشت واکسن وارد کنیم و افرادی برا زدن واکسن روانه ی ارمنستان شدند اما با اومدنه رئیسی تو محله ی خودشون واکسن زدند ۳) عضویت در پیمان شانگهای ۴) وقتی روحانی بود قطعی برق و گاز داشتیم اما الان قطعی نداریم . . . بیا واست ناهارم میخرم😁
سخنگوی وزارت امور خارجه: به هیچ وجه پذیرفته نیست که یکی از همسایگان ما که روابط عمیقی با ما دارد و در سطوح مختلف با ما تعامل دارد کانون ایجاد تهدید برای جمهوری اسلامی ایران شود.