25.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹پارتی بازیهای مختلف بسیجیان!
❤️ کارنامه بسیج در ادوار مختلف از حمله جنگ، کرونا و...
✅ #بدهکاران_انقلاب
🌐 www.ofoghtv.ir
🆔 @ofogh_tv
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 روايتي خواندني از سردار شهيد برونسی فرمانده تيپ 18 جوادالائمه(ع):
✔️ فرمانده لشکری که با موتور گازی تردد میکرد.
✅ #شهیدانه_زیستن
🌐 www.ofoghtv.ir
🆔 @ofogh_tv
🔻ایران به دنبال به سرانجام رساندن برجام است
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹️تناقض در گفتار و رفتار مقامات آمریکایی و عدم التزام عملی به تعهدات برجامی، امر جدیدی نیست.
🔹️مقامات آمریکایی میدانند که ایران زیر فشار و با تهدید نه امتیاز میدهد و نه مذاکره میکند.
🔹️ایران متعهد به برجام بود. به تعهدات خود عمل کرد. دولت خاطی و ناقض برجام، آمریکا بود. اروپاییها نیز نتوانستند خروج یک جانبه و غیرقانونی برجام را جبران کنند.
🔹️نیاز به برجام نیاز یکجانبه ایران نیست و ایران از موضع ضعف مذاکره نمیکند. نیاز آمریکا و غرب به برجام کمتر از ایران نیست و نباید منتی روی ایران بگذارند.
🔹️سیاست جمهوری اسلامی ایران در مورد یمن همواره روشن بوده است؛ ایران همواره از تمام ظرفیت خود برای برقراری صلح، ثبات و امنیت در یمن بهره گرفته است.
🔹️موضوع عادی سازی روابط کشورهای عربی و اسلامی منطقه با رژیم صهیونیستی با فشار آمریکا انجام شده است.
🔹️سازش با رژیم صهیونیستی کمکی به احقاق حقوق حقه ملت فلسطین نمیکند. عادی سازی روابط خیانت به آرمان فلسطین است.
🔹️جنبش مردم منطقه علیه سفر مقامات صهیونیست به کشورشان و همچنین واکنش منفی آنها در جام جهانی نسبت به رسانههای صهیونیست نشان داد که عادی سازی روابط دولتها با این رژیم به معنای پذیرش ملتها نیست و تغییری در میزان تنفر ملتهای منطقه نسبت به این رژیم ایجاد نشده است.
🔹️هرگونه سوء استفاده از تحولات داخلی جمهوری اسلامی ایران برای اعمال فشار سیاسی، محکوم است.
🔹️ایران به عنوان یک عضو سازمان ملل متحد در یک انتخابات شفاف و قانونی با بیشترین رای، عضو کمیسیون مقام زن در این مجموعه شد؛ تلاش آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، یک بدعت است.
🔹️جمهوری اسلامی ایران از همه ظرفیتهای سیاسی و دیپلماتیک خود برای مقابله با موضوع خارج کردن ایران از کمیسیون مقام زن استفاده میکند.
🔹️احیای روابط ایران و عربستان در راستای تامین منافع طرفین و منطقه است.
🔹️مذاکرات دو جانبه با همکاری دولت عراق در پنج دور صورت گرفته است؛ زمینه برای ادامه مذاکرات و ازسرگیری روابط محیاست، اما باید دید در طرف مقابل گام عملی چه خواهد بود.
🔹️نقش اینترنشنال در تبلیغ فعالیتهای تروریستی و دامن زدن به اغتشاشات در ایران کاملا روشن است و مجموعه ظرفیت های جمهوری اسلامی ایران برای برخود با این شبکه و کشورهای حامی آن صورت میگیرد.
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔻رستوران و مغازه جواهر فروشی «علی دایی» به دلیل تخلف پلمب شد
🔹رستوران و جواهر فروشی علی دایی به دلیل همراهی با اعتصابات غیر قانونی از جمله مواردی است که به پلمب این دو مکان توسط پلیس اماکن پایتخت منجر شده است./فارس
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔻چرا ۱۶ آذر روز دانشجو نامیده شد؟
🔹سوم آذر ۱۳۳۲، اعلامیه کوتاه دربار از سفر نایب ریاست جمهوری آمریکا، ریچارد نیکسون و همسرش به ایران در بازه زمانی هجدهم تا بیست و یکم همین ماه خبر میدهد. همین روزها خبر برقراری مجدد روابط سیاسی ایران و انگلستان هم منتشر میشود. این روابط مهر ۱۳۳۱ در اعتراض به بیاعتنایی انگلستان به بحث ملی شدن صنعت نفت، از جانب ایران قطع شده بود. حالا کمتر از چهارماه پس از کودتا، مصدق در دادگاه نظامی دارد محاکمه میشود، شاه قرار است برای سفیر انگلستان فرش قرمز پهن کرده و میزبان معاون رئیسجمهور آمریکا باشد.
🔹دهم آذرماه، روزنامه اطلاعات با چاپ عکسی از فضلالله زاهدی و وزیر دفاع در کنار رئیس هیئت مستشاری آمریکا در ایران، از اعطای نشان همایون درجه دوم به او با موافقت شاه خبر میدهد. چهارشنبه یازده آذر سفیر کبیر آمریکا در ایران، کاردار جدید را به وزارت خارجه معرفی میکند. چهاردهم آذرماه، تیتر یک روزنامه اطلاعات این است: «از امروز روابط سیاسی ایران و انگلیس برقرار گردید»
🔹اینها همه یعنی بر باد رفتن رویای مصدق-کاشانی و همهی زحماتی که برای ملیشدن صنعت نفت کشیده شده بود.
🔹چهاردهم و پانزدهم آذر راهپیماییهای پراکندهای در دانشگاه تهران و اعتصاباتی در بازار صورت گرفت. ۱۶ آذرماه دانشجویان وقتی وارد دانشگاه شدند، نیروهای گارد را دیدند که اطراف و داخل دانشگاه مستقر شدهاند. ساعت ده صبح وقتی چند سرباز با مسلسل وارد کلاس نقشهبرداری میشوند، همه از ترس فرار میکنند. چند دقیقه بعد نیروهای گارد رسما به دانشکده فنی حمله میکنند. مصطفی چمران که خود، یکی از این دانشجویان است نُه سال بعد این لحظه را اینطور توصیف میکند: "رگبار گلوله باریدن گرفت و چون دانشجویان فرصت فرار نداشتند، به کلی غافلگیر شدند و در همان لحظه اول عده زیادی هدف گلوله قرار گرفتند. هماو میگوید بدن مجروحین در حدود دو ساعت در وسط دانشکده افتاده بود و خون جاری بود تا بالاخره جان سپردند.
🔹۱۸ آذر، نیکسون طبق برنامه به تهران آمد. شاید یکی از تلخترین قابهایی که از این سفر سه روزه در تاریخ ایران به یادگار ماند، حضورش در تالار دانشکده حقوق و اعطای دکترای افتخاری به او بود. چهار روز پس از به رگبار بستهشدن دانشجویان دانشگاه تهران، حالا دکتر سیاسی، رئیس دانشگاه، میزبان نیکسون شده بود. نیکسون لباس دکترای افتخاری دانشگاه را بر تن کرد، عکس یادگاریاش را گرفت و تهران را ترک کرد. اما از آن سال، ۱۶ آذر به یاد سه شهیدِ قربانیشده پیش پای آمریکاییها، روز دانشجو نامیده شد.
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔻هنوز دانشگاهی برای حضور رئیسی نهایی نشده است
🔹بر اساس اعلام انجام شده، هنوز دانشگاهی که رییس جمهوری به مناسبت روز دانشجو قرار است آنجا حاضر شود نهایی نشده است.
🔹تشکل ها و دانشگاههای مختلف برای حضور رئیس جمهوری از او دعوت کردهاند که دفتر او در حال بررسی این دعوتها بوده و هنوز محل برگزاری این دیدار دانشجویی نهایی نشده است.
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔻جنایتکارانی که آزارشان به مورچه هم نمیرسید
مهدی حیدری، در یادداشتی با مقایسه وضعیت اعتراضات ایران با آنچه در جنگ بوسنی گذشت، نوشت:
بوسنی- روستای آهمیچی- ۱۴ آوریل ۱۹۹۳
🔹زنی مسلمان مجبور به زایمان در خانه میشود. جنگ است، بین بوشنیاکها (مسلمانان)، صربها (ارتودوکسها) و کرواتها (کاتولیکها). راهها بسته است و مردم روستا نمیتوانند زن را به بیمارستان برسانند. زنی کروات که چند خانه آنطرف تر زندگی میکند میآید کمک. بچه را در وسط جنگ سالم به دنیا میآورد. اهالی روستا این تولد را به فال نیک میگیرند و همان شب در کنار هم جشن میگیرند.
بوسنی- روستای آهمیچی ۱۶ آوریل ۱۹۹۳
🔹ساعت ۵:۳۰ صبح نیروهای شبهنظامی کروات (HVO) به روستای آهمیچی حمله میکنند. از شب قبل به کرواتهای ساکن روستا مخفیانه اطلاع داده شده. آنها روستا را ترک کردهاند. در کمتر از دو ساعت، ۱۱۶ ساکن مسلمان روستا و خانههایشان به آتش کشیده میشوند. شبهنظامیها از تعداد ساکنین خانهها باخبرند و دنبال تکتکشان میگردند تا کسی زنده نماند، حتی آن نوزاد دو روزه. او را نیز میکشند. همان خانم کروات حضورش را اطلاع داده است.
ایران پاییز ۱۴۰۱
🔹با درگذشت مهسا امینی بخشهایی از کشور ناآرام شده است. برخی از مردم به بخشهایی از سیاستهای جمهوری اسلامی یا به کل آن معترض هستند و به خیابان ها آمدهاند. در خبرها آمده ۷۰ شهروند عادی در کشتن شهید آرمان علیوردی نقش داشتهاند. شاید اگر چند ماه پیش به هر کدام این ۷۰ نفر گفته میشد چند ماه دیگر قرار است یک همشهری خود را بکشید باور نمیکردند.
🔹بسیاری از کارشناسان وقایع این روزهای ایران را بیشباهت به اتفاقات سال ۲۰۱۱ سوریه نمیدانند و نگران آغاز جنگ داخلی و حرکت به سمت تجزیه هستند. از بسیاری جهات میشود شباهتهایی بین اعتراضات و آشوبها در ایران و سوریه پیدا کرد؛ اما یک تفاوت اساسی بین اتفاقات این روزهای ایران و سوریه وجود دارد که وضع ما را بسیار خطرناکتر از سوریه میکند.
🔹جنگ داخلی سوریه (در ابتدا) جنگ حکومت بود با مردم معترض نه جنگ مردم با مردم. بهندرت در سوریه همسایه کشی و جنگ مردم یک شهر با یکدیگر و تجاوز و کشتار همدیگر گزارش شده است. دوستی تعریف میکرد گاهی در جنگ بین ارتش سوریه و ارتش آزاد دیده میشد که حتی سربازان پس از ساعت اداری به خانه یکدیگر میرفتند تا فردا دوباره جنگ آغاز شود.
🔹مدل اعتراضات و آشوبها در ایران به سمت بوسنی شدن میرود، جایی که آنقدر تنفر اقوام از یکدیگر زیاد می شود که یک روز صبح همسایه تصمیم می گیرد همسایه خود را سر ببرد. جلوی شوهر به زن همسایه خود تجاوز کند. همشهریهایی که تا دیروز مهمان خانههای هم میشدند، سر جنسیت بچه زن حامله همسایه غیر هم قوم، شرطبندی کنند و بعد شکم او را بشکافند، آنهم به بهای یک نخ سیگار. شاگرد معلمش را بکشد. پزشک مریضش را و رفیق رفیقش را.
🔹اسلاونکا دراکولیچ در کتاب «آزارشان به مورچه هم نمیرسید» تحلیل میکند که چگونه مردم عادی که تا چند ماه قبل حتی حاضر نبودند مورچهای را بکشند تبدیل میشوند به جنایتکاران جنگی که خون چند هزار نفر از نوک انگشتانشان میچکد، آن هم بدون هیچ عذاب وجدانی.
🔹بحرانها، آشوبها و حتی جنگها تمام میشوند. تنها ما مردم کنار هم میمانیم، همسایهها، فامیل، همکار و دوست و رفیق. امروز هیچکداممان آزارمان به مورچه هم نمیرسد.
بوسنی ۲۰۲۲
🔹بیست و هفت سال از پایان جنگ بوسنی میگذرد. بیشتر مردم به خانههایشان بازگشته اند. اما مردم دیگر مردم نشدند، همانهایی که سالهای سال در کنار هم زندگی کرده بودند، به جای اینکه صبح به صبح به هم سلام بدهند از خجالت سر خود را پایین میاندازند.
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
🔻برای یک مشت دلار!
🔹تصویری از برزو ارجمند و احسان کرمی با پرچم شیر و خورشید!
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فکر نمیکردیم جام جهانی انقدر رنگ و بوی فلسطین بگیرد!
سرباز روحالله رضوی:
🔹فکر نمیکردیم قرار است جام جهانی انقدر رنگ و بوی فلسطین بگیرد.
🔹حقیقت این است که مسئله فلسطین همیشه در جهان اسلام وجود داشته و ملتها حامی مردم این کشور هستند.
🔹به نظر میرسد مردم دیگر کشورها در این زمینه، حتی پرشورتر از ما هستند.
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀👇
═══════════════
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
✍ابرگروه خبرهای داغ سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/2355036362C0f273322ab
🔻شهادت عارف هوتی سرباز مدافع امنیت در چابهار
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان:
🔹️شب گذشته در محل دکه بازار واقع در خیابان امام خمینی شهرستان چابهار ۲ نفر شرور مسلح به دو نفر از سربازان وظیفه پلیس راهور آن شهرستان که در حال انجام وظیفه و ارائه خدمات ترافیکی به مردم بودند به صورت ناجوانمردانه حمله و به سمت آنان تیراندازی میکنند.
🔹️بر اثر این تیراندازی به دلیل شدت جراحات وارد شده، سرباز وظیفه «عارف هوتی» به فیض شهادت نائل شد و سرباز وظیفه «بنیامین فاضلی» که از ناحیه کتف مجروح شده همچنان تحت درمان قرار دارد.
✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی
🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀
════════════════
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e