eitaa logo
𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیل‌سیاسی
6.3هزار دنبال‌کننده
56.4هزار عکس
62.8هزار ویدیو
699 فایل
کانال رسانه تحلیلی سیاسی با حضور بیش از 5000 استاد حوزه و دانشگاه ♨️ تحلیل سیاسی https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e ارتباط با ما: @ansar_mgh @aboozar58 @zareir @aliakbari20 کانال‌ سخنرانی سیاسی @PS1400
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انشالله بتوانیم ترامپ و پمپئو را بکشیم فرمانده نیروی هوافضای سپاه: 🔹هدف ما از حمله به عین‌الاسد کشتن سربازهای آمریکایی نبود، ما خواستیم هیمنه آمریکا را بشکنیم. 🔹هدف اصلی انتقام فرماندهانی هستند که دستور ترور را صادر کردند. 🔹با ۴۰۰ موشک در مرحله اول منتظر پاسخ آمریکایی‌ها بودیم که جوابی ندادند. ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.
🔻طرح ۱۲بندی چین برای حل و فصل سیاسی بحران اوکراین 🔹احترام به حاکمیت تمام کشورها 🔹کنار گذاشتن ذهنیت جنگ سرد 🔹کاهش خصومت‌ها 🔹ازسرگیری گفت‌وگوهای صلح 🔹حل بحران انسانی 🔹حافظت از شهروندان و زندانیان جنگی 🔹 حفظ امنیت نیروگاه‌های هسته‌ای 🔹کاهش خطرات استراتژیک 🔹تسهیل صادرات غلات 🔹توقف تحریم‌های یکجانبه 🔹حفظ پایداری زنجیره‌های صنعتی و تأمین 🔹پیشبرد بازسازیِ پساجنگ ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.
🔻تزریق نخستین واکسن ایرانی مبتنی بر فناوری mRNA 🔹امروز نخستین مرحله کارآزمایی بالینی و تزریق واکسن مبتنی بر تکنولوژی mRNA در مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) انجام و  بر روی یک داوطلب مرد آزمایش شد. 🔹مهم‌ترین مزیت واکسن‌های mRNA نسبت به سایر واکسن‌ها، توانایی القای همزمان پاسخ ایمنی خونی و ایمنی سلولی بدون کمک گرفتن از مواد اضافی (ادجوانت) در فرمولاسیون واکسن است. 🔹واکسن کاملا ایرانی «رناپ» نیز بر مبنای همین فناوری و با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان تولید و پس از اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو وارد مرحله مطالعات کارآزمایی بالینی فاز یک شده بود و امروز برای نخستین بار بر روی یک داوطلب مرد آزمایش شد. ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.
صراف‌‌ها مجاز به خریدوفروش توافقی ارز شدند 🔹پس از توقف یک ماهه خریدوفروش توافقی ارز در صرافی‌ها، از امروز و طبق تصمیم بانک‌مرکزی مقرر شد خریدوفروش مجددا از طریق مرکز مبادله ارز و طلا انجام شود. 🔹طبق نرخ‌‌های کانون صرافان درحال حاضر ارز به صورت توافقی و با نرخ‌‌های نزدیک به نرخ بازار آزاد مبادله می‌شود. ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.
وزیر منابع آب عراق: از حضور شرکت‌های‌ ایرانی در پروژه‌های آبی عراق استقبال می‌کنیم 🔹با توجه به توان فنی و مهندسی ایران، تمایلی از سمت ما برای فعالیت شرکت‌های قدرتمند ایرانی حوزه آب در عراق مطرح شد و ما از این موضوع استقبال کرده و همچنین آمادگی خود برای این موضوع را اعلام کردیم. 🔹موضوع آب باید عاملی برای ایجاد وحدت، انسجام و دوستی بیشتر میان دو ملت ایران و عراق باشد. این مسئله نیازمند ورود متخصصان دو کشور به این موضوع است. ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فوتی‌های زلزله ترکیه و سوریه به ۵۰ هزار نفر رسید 🔹‌طبق آخرین آمار، تاکنون شمار قربانیان زلزله در ترکیه به ۴۴ هزار و ۲۱۸ نفر و در سوریه به ۵ هزار و ۹۰۰ نفر رسیده. 🔹آژانس مدیریت سوانح و حوادث غیرمترقبه ترکیه اعلام کرده که از آغاز زلزله در این کشور تاکنون ۹ هزار و ۱۳۶ پس‌لرزه رخ داده. ‌ ‌ ‌ 🔹یک روزنامه‌نگار ترکیه‌ای می‌گوید زلزله ترکیه را از نزدیک دیده‌ام، ابعاد و تخریب‌های آن چند برابر بیشتر از آن چیزی است که گفته می‌شود. 🔹اخیرا رسانه‌های محلی ترکیه‌ تصاویری منتشر کردند که نشان می‌داد مردم این کشور در شهرهای جنوبی با کمبود مواد غذایی مواجه هستند و برای تامین موادغذایی خود به فروشگاهی در استان هاتای هجوم می‌برند، همچنین مردم ترکیه از کم‌کاری دولت این‌ کشور در آواربرداری و امدادرسانی شاکی هستند. ‌ ‌ ‌ 🔹یکی از بازماندگان زمین‌لرزه ویرانگر روز دوشنبه در شهر قهرمان‌ماراش به خبرنگار یورونیوز می‌گوید: نمی‌دانم دولتمان کجاست. ۳ روز است گرسنه‌ایم و از سرما می‌لرزیم. غذا نمی‌خواهیم فقط یک چادر به ما بدهید. ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.
🔻تیر خلاص غرب به FATF 🖋️محمد ایمانی: 🔹کارگروه اقدام مالی «FATF»، دیروز در اقدامی عجیب و کم‌سابقه، عضویت روسیه را به خاطر «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» تعلیق کرد. این کمیته در بیانیه‌ای اعلام کرد جنگ‌ روسیه در اوکراین، با اصول این سازمان مغایرت دارد. 🔹یقینا باید از این موضع استقبال کرد؛ چرا که موجب راستی‌آزمایی همه دعاوی درباره ماهیت FATF می‌شود. اگر حمله به کشور‌های دیگر، مستوجب مواخذه در FATF و تعلیق عضویت اعضا شود و این رویکرد مبنای حقوقی بدون تبعیض داشته باشد، طبیعتا قبل از روسیه، باید آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی از FATF اخراج شده باشند. 🔹کارگروه FATF، در سال ۱۹۸۹ میلادی تاسیس شده، یعنی پیش از جنگ‌افروزی و اشغالگری آمریکا و انگلیس و ناتو در افغانستان و عراق و سوریه، و همچنین جنگ‌افروزی‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ملت‌های فلسطین و لبنان و سوریه. 🔹بر این مبنا باید قبل از روسیه، عضویت آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی تعلیق می‌شد که پیشاهنگ‌های جنگ‌افروزی و اشغالگری در دنیا هستند. اما چنین نشده و بلوک غرب، همان‌گونه که در حوزه ورزش و هنر و سینما، همه دعاوی قبلی را زیر پا گذاشته و در اقدامی سیاسی، حضور تیم‌ها و هنرمندان روسیه را ممنوع کردند، اکنون بازی مشابهی را در FATF ترتیب داده‌اند. 🔹این بازی گروکشانه که احتمالا چند صباح بعد علیه چین و کشورهای دیگر هم گسترش می‌یابد، همچنان که موجب رفوزه شدن گردانندگان FATF می‌باشد، اعتبار و حیثیت این کارگروه سیاست زده را هم بیش از پیش زیر سؤال خواهد برد و ثابت می‌کند که نه یک کمیته حقوقی بی‌طرف با معیار (استاندارد) ‌های عام و فراگیر، بلکه ابزار چماقداری و باج‌خواهی دولت‌های غربی است. 🔹در مجموع ۱۹۴ کشور عضو FATF که از میان آنها ۳۵ کشور و از جمله چین و روسیه، به‌عنوان اعضای قضایی کارگروه محسوب می‌شوند. 🔹کارشناسان بسیاری در غرب معتقدند گروکشی‌های سیاسی و تحریمی آمریکا و غرب که اکنون متوجه فشار به روسیه شده، نه فقط موجودیت FATF بلکه نهادهایی چون سازمان ملل و شورای امنیت را هم که یادگارهای جهان جنگ جهانی دوم بوده‌اند، با خطر جدی مواجه کرده است. ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.
☑️اطلاعات سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه درباره ویژگی‌های موشک هایپرسونیک ایران: 🔹️ موتوری دارد که 300 الی 400 کیلومتری هدف و بیرون از جو روشن شده و به جهات مختلف حرکت می‌کند 🚀سرعت این موشک بیش از 12 الی 13 ماخ است ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندروز پیش شخصی نامه‌ای را منتشر واعلام کرد،نامه رابه جوادظریف داده تا بدست رهبری برساند،اما ظریف موفق نشده. نامه ادعا میکند نظام به لبه پرتگاه رسیده وسه‌چهارم کرده. دیروز رهبری تلویحا به این نامه اشاره کرده و این نامه‌ها را مسبوق به سابقه دانستند معلوم شدنویسنده،نه کشور را شناخته ونه رهبری را محمد حسین راجی ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ مقایسه قوانین شبکه‌های اجتماعی در اروپا و ایران ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.
20.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ عصبانیت شهرام همایون از نمایش خفت و خواری ربع پهلوی در دیدار با رهبران کشورهای غربی؛ خاک بر سر ما با این رهبران سیاسی؛ برگشته‌ایم به دوران قاجار!!! 🔻واکنش «شهرام همایون» به دیدار لیدرهای اپوزیسیون از جمله ربع پهلوی با رهبران کشورهای غربی و التماس از آنها برای جلب حمایت: 🔻"در سال 57 آیا کسی از اطرافیان (امام) خمینی را دیدید که التماس رهبران غربی را بکند؟ قدرت در کاخ سفید و کاخ الیزه نیست، این کارها افتخار شده؛ نماینده رئیس جمهور فرانسه به خانه (امام) خمینی در نوفل لوشاتو می‌آمد تا با وی دیدار کند! بی‌بی‌سی التماس می‌کرد تا با وی مصاحبه کند!! ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.
📍اعتکاف در قلب ایالت کنتاکی/تشنگی معنوی هزاران دانشجوی آمریکایی برای«احیاء»و عبادت جمعی+عکس و فیلم 🔺دانشجویان یک کالج مسیحی بیش از یک هفته است که در حال عبادت شبانه روزی هستند.بازدیدکنندگان از همه جا وارد می شوند و به نظر می رسد «احیاء» در حال گسترش است. 🔺دانشجویان دانشگاه آسبری(یک کالج مسیحی در ویلمور، کنتاکی)بیش از یک هفته است که در نمازخانه خود به طور شبانه روزی دعا و عبادت می کنند. 🔺این پدیده بازدیدکنندگانی را از سرتاسر جهان به خود جذب کرده است، و بنا به گفته‌های بسیاری، آنچه که به نظر می‌رسد یک"احیای"معنوی است در جاهای دیگر آمریکا نیز گسترش یافته است. 🔺این پدیده همچنین توجه رسانه های اصلی را به خود جلب کرده است.مثلا NBC News گزارش داد:"سه‌شنبه شب بیشترین جمعیت را به خود اختصاص داد: ۳۰۰۰عبادت کننده در کلیسای کالج جمع شدند و ۴ساختمان دیگر پردیس کالج نیز پر شده بود." 🔺طبق گزارش دیگری از کریسچن پست،توماس وایت،رئیس دانشگاه سدارویل(کالج مسیحی دیگری در اوهایو)گفت که این دانشگاه در حال تجربه‌ی"یک بارش ویژه معنوی و احساس حضور خداوند"است. ادامه را بخوانید: mshrgh.ir/1466871 ✍پایگاه خبری تحلیل سیاسی 🆘𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗶𝘀 ══════════════ https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e 💯انتشار مطالب کانال صدقه جاریه است.