eitaa logo
تحلیل پرس| Tahlil Press
642 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
6.1هزار ویدیو
543 فایل
🌍محفلی تخصصی ونخبگانی برای رصد_تحلیل،تبادل و تضارب اندیشه 🔻گروه عمومی بله: http://ble.ir/join/MjY4MmM0Ym 🔻کانال عمومی تلگرام: https://t.me/tahlillpress🔻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
مشاهده در ایتا
دانلود
در ترکش اگر نمانده باشد تیری.... ای خصم..!مرا ناخن و چنگ است هنوز🤚 غزه...هم اکنون زیر شدیدترین اتش از زمین و دریا و اسمان ....😔 دشمن جنون گرفت... https://eitaa.com/bache_kavir
♦️محور مقاومت برای اولین بار در جنگ اخیر به دارایی های اسرائیل در خارج از فلسطین اشغالی حمله کرده و آن را مورد هدف قرار دادند 🔹شیرمردان مقاومت به پایگاه نظامی داهلاک اسرائیل در اریتره حمله کردند و یک سگ کشی بزرگ براه انداختند. 🔹هدف اصلی اسرائیل از ساخت این پایگاه در کوه امبا سویرا، نظارت بر باب المندب و پهنه دریای سرخ است. ده ها هواپیما، بالگرد و پهپاد مختلف با سیستم های راداری و جنگ الکترونیک در آن پایگاه وجود دارد و تحرک هوایی و دریایی در منطقه 24 ساعت توسط اسرائیل ها در حال بررسی است. 🔹در حالی که اطلاعات دقیقی در مورد این حمله ارائه نشده است، گزارش شده است که بسیاری از سربازان از جمله یک افسر ارشد به هلاکت رسیده اند. 🔹مشخص نیست که این حمله توسط کدام گروه یا بخش از محور مقاومت انجام شده است گرچه مدل سگ کشی به حملات قلبی انصار الله شبیه است. 🔹این باید بزرگترین و مرگبارترین حمله به یک پایگاه نظامی اسرائیل در خارج از کشور در تاریخ اسرائیل باشد.
🔳 حمله زمینی به غزه شروع شد عملیات زمینی صهیونیست‌ها پس از بمباران شدید و وحشیانه مناطق شرقی و شمالی باریکه غزه عملاً شروع شده است. رژیم صهیونیستی از ترس آنکه مبادا اعلام رسمی حمله زمینی باعث ورود دیگران شود، به صراحت حمله زمینی را اعلام نکرده اما منابع نزدیک به محور مقاومت تایید کرده‌اند که نیروی زمینی صهیونیست‌ها با پشتیبانی زره‌پوش‌ها و بلدوزرهای زرهی و آتش توپخانه وارد غزه شده است. این حمله در حالی صورت می‌گیرد که حدود 4 هزار نظامی امریکایی در طول چند روز گذشته وارد فلسطین اشغالی شده‌اند تا به قوی‌ترین ارتش منطقه برای حمله به غزه 360 کیلومتر مربعی که منهدم هم شده کمک کنند!! اگر ایران وارد معرکه شود به نظر شما امریکا چند هزار نفر نیرو وارد می‌کرد؟ به نظر من هیچ!
🚨🚨🚨ستون‌هایی از تانک‌های اسرائیلی به حصار مرزی غزه در شمال بیت لاهیه و بیت حانون نزدیک شدند.
نیویورک تایمز: تصاویر ماهواره ای نشان می دهد که نیروهای موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ظهر امروز سیلوهای موشک های دوربرد را باز کردند!!
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء
امشب دعای ویژه برای پیروزی جبهه مقاومت فراموش نشود ‌آیت الله جاودان: برای آزادی مردم غزه ۱۰ هزار "امن یجیب" بخوانید.
229K
🔴 پیام حاج مهدی سلحشور در رابطه با شرایط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مجمع عمومی سازمان ملل خواستار آتش بس بشردوستانه بین اسقاطیل و حماس شد ۱۲۰ کشور رای موافق، ۴۵ رای ممتنع و ۱۴ کشور رای مخالف دادند اسقاطیل و آمریکا مخالفت کردند.
🚨| یمن با پهپادها و موشک‌هایی به شهر ایلات حمله کرد. انفجارهای مهیبی در این منطقه رخ‌ داده است.
🔺جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید: هیچ "خط قرمزی" برای اسرائیل وجود ندارد. 🔺سخنگوی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر ‎اسرائیل : ما درخواست آتش بس را رد می کنیم و ما به عنوان کشور اسرائیل دیگر با این واقعیت زندگی نخواهیم کرد. حماس باید از بین برود. 🔴  مشاور نخست وزیر اسرائیل: حماس تاوان جنایات خود علیه بشریت را پرداخت خواهد کرد و امشب ما شروع به تسویه حساب می کنیم/غزه با پایان عملیات نظامی مابسیار متفاوت خواهد شد‌‌. 🔴 کانال ۱۳عبری : شما در 7 اکتبر یک حمله تروریستی مرگبار را علیه ما انجام دادید.امشب ما درهای جهنم را به روی شما گشودیم.