eitaa logo
تحلیل پرس| Tahlil Press
643 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
6.1هزار ویدیو
543 فایل
🌍محفلی تخصصی ونخبگانی برای رصد_تحلیل،تبادل و تضارب اندیشه 🔻گروه عمومی بله: http://ble.ir/join/MjY4MmM0Ym 🔻کانال عمومی تلگرام: https://t.me/tahlillpress🔻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
مشاهده در ایتا
دانلود
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنه‌هایی از دستگیری ۴ عضو گروهک کومله 🔹دستگیری عناصر خرابکار در حالی‌که رئیس موساد از نزدیک تحولات را بررسی می‌کرد و جاسوسان موساد حتی روی تیتر خبر عملیات بزرگ در ایران کار کرده بودند. 🔹شکست عملیات در اصفهان لکه ننگی در کارنامه رئیس موساد شد. زلزله در ارکان موساد
39.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیوه عملکرد تیم عملیاتی رژیم صهیونیستی در ایران 🔸تروریست‌هایی که امروز اعدام شدند از شبیه‌سازی کارخانه صنعتی اصفهان و تمرین بمب‌گذاری در آن می‌گویند.
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌شهید باقری از بچگی تا شهادت 📍فرمانده جنگ و یکی از سرداران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 📍مغز متفکر عملیات های ایران در جنگ با عراق 🔻وی در نهم بهمن ماه ۱۳۶۱ برای شناسایی و آماده‌سازی عملیات والفجر مقدماتی در خطوط مقدم چنانه (منطقه فکه) در سنگر دیده‌بانی مورد هدف گلوله خمپاره دشمن قرار گرفت و به شهادت رسید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه توانمندی‌های تولید ایرانی 🔹امام خامنه‌ای ساعتی پیش، از نمایشگاه توانمندی‌های تولید ایرانی که حسینیه امام خمینی(ره) برپا شده است، بازدید کردند. 🔹در این نمایشگاه، تولیدات داخلی کشور، با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان و زنجیره‌ تامین تولید در ۴۰ غرفه ارائه شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف عبدالله مهتدی دبیرکل حزب کومله کردستان: تروریست‌های اصفهان از اعضای خوب ما بودند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاشیه‌ای از بازدید ۴ ساعته رهبر انقلاب از نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخل
🚨انفجار امروز دمشق برای چه بود؟ 🔺بعضی منابع صهیونیستی می‌گویند که اشغالگران قدس قصد داشته اند سعید ایزدی را ترور کنند ولی شکست اطلاعاتی خورده‌اند. ـــــــــــــــــــــــ
تحریم‌های آمریکا و انگلیس علیه چند ایرانی 🔸وزارت خزانه داری آمریکا به همراه انگلیس امروز دوشنبه از وضع تحریم‌ های جدیدی علیه ایران به بهانه های واهی خبر داد. 🔺وبگاه وزارت خزانه داری آمریکا خبر داد: 🔹 امروز، دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) با همراهی انگلیس در حال انجام اقدامات مشترکی علیه شبکه‌ای از افرادی هستند که مخالفان ایرانی و فعالان مخالف را هدف قرار می دهد. 🔹️بر اساس ادعای این وبگاه، آمریکا و انگلیس افرادی را تحریم کردند که به ادعای آن‌ ها «مخالفان ایرانی» در کشورهای دیگر را هدف قرار می‌ دادند. 🔹️این وبگاه اضافه کرد که برخی از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تحریم های مذکور قرار گرفته‌اند.
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گیوه‌ای که داده شد و انگشتری که گرفته شد 🔹هدیه غرفه‌دار صنایع دستی به رهبر انقلاب و دریافت انگشتر به عنوان یادگاری از ایشان
بازتاب گسترده حمله پهپادی گروه‌های مقاومت به پایگاه آمریکا در رسانه‌های عربی 🔷️شبکه الجزیره: درسی سخت برای آمریکا و پدافند آن؛ عبور این پهپاد از لایه های امنیتی برای نیروهای آمریکایی بسیار شگفت آور است. 🔶️‌شبکه RT: این حمله نشان دهنده عصبانیت مردم منطقه از سیاست‌ها و حضور آمریکا در منطقه است. 🔷️شبکه الحدث: آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند. 🔶️شبکه I24 : ناتوانی سامانه‌های پدافندی در ممانعت از حمله به پایگاه آمریکا، نشان از شکست است. 🔷️شبکه اسکای نیوز: آمریکا به ایران هیچ حمله‌ای نمی کند.
گزافه‌گویی دبیرکل ناتو علیه ایران 🔹دبیرکل ناتو: ایران به دلیل حمایت از تروریست‌هایی که به کشتی‌ها در دریای سرخ حمله می‌کنند، مسئول آن حملات است. 🔹وزیر خارجه آمریکا: در زمان و مکان مناسب، به حملات علیه نظامیان آمریکایی در منطقه غرب آسیا پاسخ می‌دهیم.
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: کاری کنید مخصوص ایران باشد 🔹تاکید شنیدنی رهبر انقلاب به یک گروه از فعالان حوزه حفاری