eitaa logo
تحلیل پرس| Tahlil Press
642 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
6.1هزار ویدیو
543 فایل
🌍محفلی تخصصی ونخبگانی برای رصد_تحلیل،تبادل و تضارب اندیشه 🔻گروه عمومی بله: http://ble.ir/join/MjY4MmM0Ym 🔻کانال عمومی تلگرام: https://t.me/tahlillpress🔻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
مشاهده در ایتا
دانلود
📌طرح بایدن در سفر به سرزمین‌های اشغالی چیست؟ به گزارش روزنامه الاخبار، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با طرحی هفت بندی به منطقه سفر خواهد کرد که شامل موارد زیر است: 1. برقراری یک آتش بس چند ساعته برای خروج اسرای خارجی و ورود بخشی از کمک‌های امدادی به نوار غزه با نظارت سازمان ملل از طریق گذرگاه رفح 2. در ازای توقف حملات اسرائیل، یک طرح قیمومیت خارجی با هدف خلع سلاح مقاومت بر نوار غزه تحمیل می‌شود که شامل مصر، اردن، قطر، ترکیه، عربستان سعودی و تشکیلات خودگردان می‌باشد. 3. نهادهای تحت امر حماس در غزه منحل و به تشکیلان خودگردان واگذار می‌شوند. 4. برای تضمین عدم بازگشت به وضعیت قبل، نیروهای خارجی در مرز غزه و سرزمین‌های اشغالی مستقر شده تا منطقه حائل گسترش یابد حتی اگر به قیمت نابودی محلات نزدیک به مرز باشد. 5. طراحی یک مکانیزم برای تضمین خلع سلاح مقاومت مانند تخریب تونل‌ها 6. آزادی همه اسرای غیرنظامی و تحویل اسرای نظامی به تشکیلات خودگردان برای مبادله اسرا 7. مدیریت سیاسی و امنیتی نوار غزه توسط مصر و تضمین روند بازسازی توسط کشورهای عربی با توجه به جنایت شب گذشته رژیم صهیونیستی و لغو نشست چهارجانبه امان و فوران خشم مقاومت و افکار عمومی منطقه و جهان، اجرا و حتی مطرح کردن این طرح بیش از پیش تضعیف شده است. مثلث واکنش افکار عمومی، اتحاد دول اسلامی و اقدام روی زمین مقاومت برهم زننده محاسبات کاخ سفید خواهد بود.
حماس مناطق كيسوفيم و نیریم در اراضی اشغالی را بمباران کرد.
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 ترس کودک فلسطینی از بمباران صهیونیست‌ها 😭
در این ویدئو باز به خوبی میتوان دید که حمله توسط یک جنگنده صهیونیستی به بیمارستان انجام گرفته است. حمله این طور که تا اینجا پیداست به پارکینگ بیمارستان بوده است. در تصویر در سمت راست شلیک پیاپی راکت‌ها را می‌بینید و در سمت چپ جنگنده صهیونیستی که پس از رها سازی بمب، فلر می زند تا طعمه دوش پرتاب‌های فلسطینی نشود. پس از فلرها، تقریبا همزمان انفجاری در پارکینگ بیمارستان روی می دهد. هم از صدای بمب و هم از سرعت بمب آشکار است که یک بمب آمریکایی بوده است که توسط صهیونیست‌ها رها شده است. این تصاویر به طور کامل ثابت می‌کنند که حمله از سوی جنگنده صهیونیستی انجام شده و ارتباطی با موشک یا راکت فیل شده حماس ندارد! 🔸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله به مرضیه برومند به‌خاطر سخنرانی علیه اسرائیل 🔹در شرایطی که همۀ دنیا علیه اسرائیل موضع گرفتند چندین نفر حامی جریان زن زندگی آزادی علیه مواضع ضدصهیونیستیِ مرضیه برومند واکنش نشان دادند و او را هو کردند. 🔹این جریان که به وضوح مورد حمایت رژیم صهیونیستی بودند و با تجزیۀ ایران همراهی داشتند شعارهایی مثل نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر دادند.
📌 مختصر و مفید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: هر قطرۀ خون فلسطینی که بر زمین ریخته می‌شود یک گام رژیم صهیونیستی به سقوط نزدیک می‌شود. @Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قیام تهرانی‌ها در محکومیت جنایت رژیم کودک‌کش صهیونیست
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسی: آمریکا با ارسال موشک از کشورهای منطقه، رژیم صهیونیستی را مسلح می‌کند 🔹امروز آمریکا در مقابل چشمان مردم، موشک‌ها را از کشورهای منطقه وارد فلسطین اشغالی می‌کنید تا رژیم صهیونیستی را مسلح کند. 🔹بمب‌هایی که بر سر مردم غزه فرود می‌آید متعلق به آمریکایی‌هاست. مردم دنیا، آمریکا را شریک جنایت‌های رژیم صهیونیستی می‌دانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طائب، مشاور فرمانده سپاه: رژیم صهیونیستی می‌خواهد شکست در میدان را با قتل عام کودکان جبران کند و این جبران‌شدنی نیست.