.
رای دوباره به جمهوری اسلامی
🔻کروبی در فتنه سال ۱۳۸۸، اشتباه بزرگی را مرتکب شد و در بازی سیاست بازانی افتاد که ماه ها قبل از انتخابات، برای بی ثبات سازی ایران با اسم رمز تقلب، با غرب بسته بودند.
🔹آقای کروبی امروز با رای دادن در انتخابات، بخشی از اشتباه خود را جبران کرد. جمهوری اسلامی هم آن قدر نجابت و بزرگواری داشت که اغماض کند و برای او صندوق اخذ رای بفرستد.
🔻رای امروز کروبی، یعنی اذعان به سلامت انتخابات در جمهوری اسلامی. و دروغ بودن ادعایی که میرحسین موسوی و هاشمی و خاتمی علیه نظام مطرح نمودند و حماسه مشارکت گسترده را تبدیل به ضد خود کردند.
🔹براستی، چه مجازاتی، در خور دروغ و تهمت بزرگی است که موسوی و خاتمی به نظام بستند و فرصت مشارکت عمومی را تبدیل به فضای معارضه دو قطبی و تهدید امنیت ملی کردند؟!
#محمد_ایمانی
@tahlilrahbordi
هدایت شده از گرای انقلاب/ احمد برزگر بفرویی
✅ فعلا اولویتمان موضوع مهمتری است. گفتنی ها را می گذاریم برای بعد از انتخابات
🇮🇷 به کانال « گرای انقلاب » بپیوندید
🆔 @barzegar1359
🔶معنادهی و روایت سازی واقعی از ۶۰درصدی که در انتخابات مشارکت نکردند چیست؟
🔸اصل اینکه افزایش یا کاهش مشارکت در انتخابات مجلس یا ریاست جمهوری را که هر کدام یک جزء نظام سیاسی و نه کل آن است ، به افزایش و یا کاهش سرمایه ملی و مقبولیت عمومی نظام سیاسی تعبیر شود ، درست نیست . چرا ؟
🔺 برای اینکه کاهش و افزایش مشارکت مردم بازتاب رضایت یا عدم رضایت مردم از روند اداره کشور است نه لزوما بازتاب رضایت و عدم رضایت از فلسفه سیاسی و اصل حقانیت و مردمی بودن نظام سیاسی است.
🔺 چطور می شود گفت در انتخاباتی که مثلا" در سال ۱۳۸۲ با مشارکت ۵۱ درصد برگزار شده است را نشان کاهش محبوبیت نظامی بدانیم که در انتخابات شش سال پس از آن مشارکت ۸۵ درصدی را شاهد بوده است ؟ مگر محبوبیت نظام سیاسی ظرف شش سال دچار تحولی در حد ۳۴ درصد می شود . بنابراین اصلا" انتخابات هایی که برای یک جزء نظام برگزار می شود ، چه افزایش داشته باشد و چه کاهش ، شاخص ارزیابی نظر مردم در باره نظام سیاسی نیست .
🔺یک مثال دیگر ، مشارکت مردم در انتخابات مجلس خبرگان رهبری نوعا" با مشارکت بسیار کمتر از انتخابات مجلس شورای اسلامی همراه می شود و حال آنکه در دوره های اخیر این دو انتخابات در یک روز برگزار شده است . خب عدد مشارکت در کدامیک ، عدد مقبولیت نظام سیاسی است؟
🔺 هکذا مشارکت مردم در انتخابات شوراها بسیار کمتر از مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری است . خب کدام عدد ترجمه محبوبیت نظام سیاسی است ؟
🔸مشارکت مردم ارتباط مستقیمی با دغدغه مردم دارد. در مورد خبرگان با همه اهمیتش ، مردم دغدغه پیدا نمی کنند چون موضوع آن دغدغه روزانه شهروندان نیست . هکذا شورای شهر به دلیل محدود بودن حوزه عمل آن در مقایسه با مجلس شورای اسلامی خیلی محل توجه مردم نیستند. این ها ربط روشنی با مقبولیت یا عدم مقبولیت نظام سیاسی ندارد .
🔸اما همین موضوع میزان مشارکت مردم از منظری دیگر :
دشمن با تبلیغات سیاسی که متاسفانه توسط بعضی جریانات سیاسی و حتی بعض زیادی از ما همراهی شده است ، کاهش نسبی مشارکت مردم در دو انتخابات سه سال اخیر را دلیل کاهش مقبولیت و در نتیجه کاهش مشروعیت نظام سیاسی مذهبی ایران معرفی کرده است و بر این اساس باطل طمع هایی به امنیت و افق و اقتدار جمهوری اسلامی پیدا کرده است .
🔺رهبر انقلاب فرمودند: ممکن است یک تعدادی باشند که از یک مسئول خوششان نیاید یا یک تعداد افراد باشند از اصل نظام خوششان نیاید؛ نه اینکه ما چنین کسانی نداریم، چرا هستند در کشور، آزادانه حرف هم میزنند، حرفهایشان هم میشنویم، میدانیم هم چه میگویند، یعنی اینطور نیست که پنهان باشند از چشمها و دیده نشوند. میدانیم کسانی هستند، میشناسیم، با اصل این نظام و اصل تشکیلات اسلامی حکومت خیلی موافقتی ندارند، خب بله اینها هستند لکن این که ما هر کسی رأی نداد را ملحق به اینها بکنیم این خیلی خطای بزرگی است. این خطا را نباید کسانی مرتکب بشوند. نه، مشکل دارد، گرفتاری دارد، کار دارد، حوصله ندارد، وقت نمیکند، انواع و اقسام موانع برای این کار وجود دارد.
باید به گونه ای هنرمندانه عدم ربط دو موضوع مقبولیت دستگاه اجرایی کشور که در دوره های مختلف تابعی از رضایت و عدم رضایت مردم از روند اجرایی مقطعی که به انتخابات منتهی گردیده است می باشد و نوسان پیدا می کند را از مقبولیت و مشروعیت نظام سیاسی که امری بالنسبه پایدار است ، جدا کنیم .
#دکتر_سعدالله_ زارعی
@tahlilrahbordi
😘 سلام دوستان انقلابی
⁉️ حتماً می پرسید چطور می تونم به مشارکت حداکثری کمک کنم؟
🔹 در بله سرچ کنید ربات پویش بیستکال
این لینکش هست👇
https://ble.ir/bistcall_jalily_bot
📞 یه شماره به شما میده
🔹 می تونید زنگ بزنید و قانعش کنید که رای بده
🙏 لطفاً نشر حداکثری بدید برای دعوت به مشارکت و رای به اصلح
🔰خاک پای طرفداران جلیلی هستم❤️🌸 جوانان مومن انقلابی که با همه توان و اخلاص و روزهای متمادی نخوابیدن، برای موفقیت جریان انقلابی و کمک به انقلاب و حضرت آقا تلاش کردند.
دمتان گرم❤️ یا لیتنی کنت معکم فافوز معکم🌸🌸🌸
🔹اما به همه شان برادرانه هشدار می دهم، تا زمانی که رهبر و مقتدای فکری تان را #حکیم_انقلاب قرار ندهیم و پای درس امثال رائفی و رسایی و امیرحسین ثابتی و کامران غضنفری و حاج سعید قاسمی و حسن عباسی و مهدی جمشیدی و نبویان و ... حسین دارابی و سعیدیسم و حمیدکثیری و ... بنشینیم، در مسیر تعالی انقلاب اسلامی و جبهه انقلاب حرکت نمیکنیم و هر لحظه در آستانه افتادن به پرتگاه جهل و تحجر و انحراف و انحطاط و رادیکالیسم هستیم!
#عقلانیت_انقلابی و فهم تدبیر و مصلحت، امروز راه نجات سیاست و حکمرانی انقلابی از تحجر و التقاط خواهد بود. آن را در پای درس #حکیم_انقلاب ❤️ جستجو کنید نه منحرفین
خمینی❤️ و خامتهای❤️ و مطهری❤️ و بهشتی❤️ و چمران❤️ و آوینی❤️ بخوانید، نه ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
@tahlilrahbordi
🔹 پالس های داخلی یک پیام
🔹رئیس جمهور منتخب به سید حسن نصرالله پیام داده و گفته است که معتقد به تداوم حمایت از مقاومت است. معتقدم که چنین رویکردی بیشتر از اینکه پالس منطقهای و بین المللی داشته باشد با نگاه به داخل است.
🔹 یکی از دغدغهها و نگرانیهایی که در بخشی از ساختار نظام، جریانات و افراد وجود دارد این است که دولت مسعود پزشکیان بخواهد مسیر سیاست خارجی روحانی را پیگیری کند. پزشکیان در گام اول با این نامه میخواهد بگوید که در سیاست خارجی در بر پاشنه روحانی نخواهد چرخید و اولویتهای او در سیاست خارجی همان اولویت نظام خواهد بود.
🔹 باید به چنین کاری لایک داد و از آن استقبال کرد. البته ما آموخته ایم خام حرف ها نشویم؛ باید منتظر بود که در چهار سال آینده همین دست فرمان بر سیاست خارجی حاکم خواهد بود یا .... ؟
📝 یعقوب ربیعی
@tahlilrahbordi
✅همه پیشبینی های پرخطا
حرف های باقی مانده از انتخابات بسیار است؛ اما یکی از مهمترین های آن پیش بینی هاییست که خطا از آب در آمد.
🔻دقت کردید؟ رفتید مجدد رجوع کنید؟ چندتائی را مرور کنیم.
-پیشبینی غالب این بود که مشارکت آنهم بعد از شهادت رئیسی از انتخابات مجلس بیشتر باشد. در دور اول چنین نشد.
-پیشبینی غالب این بود که آمدن پزشکیان و حمایت خاتمی و چه و چه باعث رشد مشارکت اصلاح طلبان می شود و باز هم نشد. تکرار 1400
-پیشبینی غالب این بود که در مشارکت حدود 50 درصد جریان غیراصلاح طلب پیروز میدان است و نشد.
-پیشبینی غالب این بود که کارآمدی دولت رئیسی منجر به رشد مشارکت می شود اما نشد.
-پیشبینی غالب این بود که حضور میلیونی مردم در تشییع جنازه یعنی استمرار دولت رئیسی اما غیر این رقم خورد.
-پیشبینی غالب این بود که سبد رای پزشکیان از جریان اصلاحات پر میشود اما از سبد رئیسی گرفت.
-پیشبینی غالب این بود که جمع آرای اصولگراهای 1400 به سبد جلیلی ریخته می شود اما حدود 8 میلیون جدا شد.
چرا؟ این میزان خطای پیشبینی سابقه نداشته است. اینرا کنار آشفته بازار نظرسنجی ها بگذارید که اغلب گرفتار خطاهای عجیب و غریب در پیشبینی مشارکت و آرا شدند. بازهم چرا؟
🔻یک جمله ای اش اینست: ما با پدیده نوظهوری در جامعه مواجهیم که باعث میشود مردم با ابزارهای سنتی و قواعد گذشته پیش بینی نشوند و حتی نظرسنجی ها نیز قابل اتکا نباشد. اما همین نیز چرا؟ این پدیده نوظهور چیست؟
🔻مردم ما و البته همه دنیا در جهان جدیدی زیست می کند که با واقعیت فاصله دارد. فضای مجازی یک دنیای واقعی است اما واقعیت نیست. مردم با تصویری که برای شان ساخته می شود زندگی می کنند. یک تصویر ذهنی که الزاما ارتباطی با واقعیت ندارد و برساخته مجازی است. عمده زندگی مردم در فضای مجازی است؛ پایش روی زمین است اما دل و ذهنش در فضای مجازی.
🔻مهم نیست در واقعیت چه می گذرد، مهم اینست که در مجازی چه چیز ساخته میشود. مهم کارآمدی شهید رئیسی نیست. مهم بازنمایی آنست در تصویرمجازی. مهم خبر نیست، مهم روایت از خبرست.
🔻اما در روایت سازی چه کسی دست برتر دارد؟ کسی که بتواند روایت پرقدرت بسازد. روایت پر قدرت چیست؟ روایتی که بیشتر تکرار شود. چه روایتی بیشتر تکرار می شود؟ روایتی که در شبکه ها و گعده ها و حلقه های متنوع و مختلف بیشتری بچرخد. چه کسی می تواند به این گروه ها دسترسی بیشتری پیدا کند؟ کسی که قدرت حلقه سازی بیشتر داشته باشد و یا نظام زیرساختی حلقه ها را در اختیار داشته باشد. و البته این قدرت می تواند دست ضدانقلاب باشد یا یک جاهل داخلی.
🔻روشن است؟ انشالله عمق دردناک ماجرا حس شده است. یعنی مهم نیست مرزهای شما امن است. مهم نیست جسم ها صیانت می شود. مهم نیست یعنی کافی نیست؛ مهم اینست که ذهن ها در اختیار حقیقت نیست و بدور از واقعیت است.
🔻با این توضیح با قواعد دنیای واقعی نمی شود جامعه را پیش بینی کرد. نظرسنجی نیز خیلی وقت ها به خطا می رود. چون نظرسنجی، نظرخواهی در یک نقطه و لحظه است و معلوم نیست آخرین دریافتی مخاطب از فضای مجازی چیست و چه تصویری برای او ساخته می شود؟ به همین دلیل است که آرا و نرخ مشارکت در 24 ساعته منتهی به صندوق تغییر کرد.
🔻از انتخابات عبور کنیم. رای مردم به چشم ماست. اما مساله را از زاویه حکمرانی تحلیل کنید. آقایان هنوز در حیرت فیلترکردن و فیلترنکردن دو زانو مقابل دنیای پلتفرمی نشسته اند.
💢محسن مهدیان / روزنامه همشهری
@tahlilrahbordi
حکم دیوان عالی فدرال امریکا.mp3
8.87M
حکم دیوان عالی فدرال آمریکا در مورد جلوگیری از ریاست جمهوری ترامپ
@دکتر صارمی
@tahlilrahbordi
15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: خنثیسازی زنگزور
🔹طرح مورد حمایت ایران که ارمنستان از آن سخن میگوید، چیست؟
@tahlilrahbordi
✅تیر خلاص لاهه به اشغالگری رژیم صهیونیستی
🔹 دادگاه عالی سازمان ملل در تازهترین ارزیابی خود، ساخت و توسعه شهرکهای صهیونیستی در کرانه باختری و بیتالمقدس شرقی و حضور رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی فلسطین را «غیرقانونی» خواند و خواستار پایان آن شد.
🔹«نواف سلام»، رئیس دیوان بینالمللی دادگستری، با ارائه یافتههای دادگاه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی باید تمامی شهرکنشینان خود را از این مناطق خارج کند و بابت خسارت ناشی از اشغال به فلسطینیها غرامت بپردازد.
🔹رژیم اسرائیل از سال ۱۹۶۷ میلادی حدود ۱۶۰ شهرک مسکونی برای حدود ۷۰۰ هزار یهودی در کرانه باختری و بیت المقدس شرقی ساخته است و حال دادگاه به صراحت میگوید که ساخت این شهرکها غیرقانونی است.
🔹جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز از رای حقوقی دیوان بینالمللی دادگستری استقبال و تأکید کرد: « درخواست ما از جامعه جهانی این است که قطعنامههای صادر شده علیه رژیم صهیونیستی به اجرا بگذارند».
🔹«بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به رای دیوان بینالمللی دادگستری در مورد اشغالگری این رژیم در سرزمینهای فلسطین تاخت و آن را اشتباه خواند. «
🔹کشورهای عربی و اسلامی ازجمله عربستان سعودی، کویت و عمان از رأی دیوان بینالمللی دادگستری علیه رژیم صهیونیستی استقبال کردند.
🔹با حکم جدید لاهه، اینکه مسئولیت پایان دادن به اشغالگری رژیم صهیونیستی در فلسطین برعهده مجمع عمومی سازمان ملل و شورای امنیت است.
🔹 این حکم همچنین همکاریهای امنیتی و نظامی با رژیم صهیونیستی را تحتتاثیر قرار میدهد؛ زیرا قوانین بینالمللی تجارت تسلیحات با طرفهای ناقض حقوق بشر را تحریم میکند.
@tahlilrahbordi
هدایت شده از تحلیل اقتصادی. علی محمدی
🔶انتخابات آمریکا و اقتصاد ایران
🔸بعد از ناترازی های انرژی، بزرگترین ریسک غیر سیستمی که در کوتاه مدت اقتصاد ایران را متاثر می سازد انتخابات آمریکا است. این انتخابات از حیث کاهش یا افزایش انتظارات سیاسی بر نرخ ارز به عنوان لنگر انتظارات تورمی تاثیرات محسوس و موثری خواهد داشت.
🔺 پدیده ای که در این مقوله قابل ارزیابی و تحلیل می باشد برجام و مذاکرات پیرامون آن است. البته ما از برجام عبور کردهایم و طرفین مذاکره نه به سمت احیای برجام بلکه به سمت تفاهم نامه هسته ای با مختصات جدید در حال حرکتند. این تفاهم نامه شامل برخی محدودیت های فنی هسته ای در ازای انتفاع نفتی، پولی و بانکی است.
🔺 پرونده مذاکرات هسته ای بین دولت سیزدهم و دولت دموکرات آمریکا که در دوحه و مسقط درحال انجام بود، به گام های آخر خود نزدیک شده و متنی مورد وثوق و قبول هر دو طرف تدوین گردیده است. اما اتقان این مذاکرات بر یک نقطه نظر مشترک و اعلام تفاهم نامه هسته ای، با توافق دو دولت در تهران و واشنگتن به بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا واگذار شد. طبیعی است ادامه روند و مسیر گفتگوها منطبق بر آنچه در دوحه و قطر ریلگذاری شده است، به حضور مجدد دموکرات در کاخ سفید بستگی دارد وگرنه باید بپذیریم که در شرایط تغییر دولت در واشنگتن، حداقلِ امر، افزایش پارامترهای پیرامونیِ موثر بر مذاکرات خواهد بود. مسئله مهم در حضور جمهوری خواهان در کاخ سفید، تاثیرپذیری آنها از لابی صهیونیسم است که می تواند در شرایط فعلی منطقه، دوز امنیتیسازی مذاکرات را افزایش دهد.
🔺 یکی از این پارامتر ها، بندهای غروب آفتاب در برجام است. تحولات پرونده هسته ای با نزدیک شدن به بندهای غروب آفتاب، ممکن است آژانس را با تلاش برخی لابی ها، به اِعمال و صدور قطعنامه هایی علیه ایران سوق دهد که این موضوع احتمالا سایه ای سنگین بر انتظارات تورمی در اقتصاد ایران خواهد انداخت.
🔺یک پارامتر دیگر، تحولات امنیتی در منطقه است که هر دو حزب امریکا خواهان پایان یافتن آن تا قبل از انتخاب هستند. بایدن به عنوان یک دستاورد سیاسی در انتخابات به تسریع در آتش بس غزه دل بسته است و ترامپ خواهان پایان یافتن پرونده ای مهم تا قبل از حضورش در کاخ سفید است.
🔺 از آن سو جریان راست افراطی و نتانیاهو در تلآویو خواهان ادامه جنگ تا بعد از انتخابات آمریکاست تا شاید با حضور ترامپ و تلاش لابی های صهیونیست، به اهدافش دست یابد. بدیهی است در چنین شرایطی ادامه روند مذاکرات مسقط، با سختی مواجه خواهد بود.
🔸به هر حال اقتصاد دولت چهاردهم گوش به زنگ انتخابات آمریکاست تا مسیر خود را از میان دو ایده حکمرانی تعیین نماید؛ معطل ماندن برای تفاهم جدید یا ادامه مسیر دولت سیزدهم.
@tahlileghtesadi
⭕️ دوربین و میکروفون گوشی هایمان در اختیار دیگران
🔹به گزارش روزنامه گاردین برنامه های اینستاگرام، واتس آپ، فیسبوک، توئیتر، وایبر و لینکدین و بسیاری از برنامه های مشابه دیگر می توانند به صورت مخفیانه این کارها را بکنند:
🔺از دوربین های جلو و عقب گوشی عکس بگیرد
🔺از دوربین های جلو و عقب فیلمبرداری کند
🔺میکروفون گوشی شما را روشن کنند
🔺هر عکس یا فیلمی که توسط دستگاه شما گرفته می شود را به سرورهای خود ارسال کند
🔺از مجموع عکس و فیلم های شما، یک تصویر سه بعدی از شما بسازند و از این تصویر سه بُعدی هر استفاده دیگری بکنند، مانند شناسایی شما در دنیای واقعی!
🔹همچنین، یک فیلمساز هلندی برای این که بفهمد واقعا چقدر از این ادعاها حقیقت دارد... اجازه می دهد که گوشی تلفن همراهش دزدیده شود. و سپس، با استفاده از روش های جاسوسی، دوربین و میکروفون و لوکیشن گوشی را روشن می کند و برای مدت ها از دزد فیلمبرداری و عکس برداری می کند: https://goo.gl/i3DzED
🔹در ادامه ی مقاله گاردین به یک اتفاق حیرت انگیز دیگر اشاره شده است: چند سال پیش سرویس جاسوسی NSA آمریکا از طریق نرم افزار یاهو از کاربران هر 5 دقیقه یک بار عکس می انداخته است و برای استفاده احتمالی در آینده عکس ها را ذخیره می کرده. نهایتا با آنالیز عکس های انداخته شده متوجه می شوند که در چیزی حدود 7% از موارد کاربرها عریان یا نیمه عریان هستند (و این عکس ها اکنون در اختیار سرویس جاسوسی آمریکا است).
🔹خلاصه این که وضعیت ظاهرا بسیار وخیم تر از آن چیزی است که کاربران عادی تصور می کنند.
🔹 متن کامل مقاله 👇
https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/apr/06/phone-camera-microphone-spying
@tahlilrahbordi