eitaa logo
تحلیل و بررسی خبر
127 دنبال‌کننده
15.6هزار عکس
11.1هزار ویدیو
1هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📌مروری بر نام‌گذاری سال‌ها توسط رهبر انقلاب
▪️رهبرانقلاب: تجربه من این است که اگر ما به اعتماد کنیم -آن جوانی که شایسته دانستیم و صلاحیتش را داشت؛ نه هر جوانی و هر مسئولیتی- از غیر جوان، هم بهتر و هم سریعتر پیش می‌برد، هم کار را همراه با ابتکار بیشتری به ما تحویل خواهد داد. یعنی روند پیشرفت در کار حفظ می‌شود. ۳۱۳
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 🌀صرفا_جهت_اطلاع 🎥کلیپی کوتاه از یک تیم کوچک اما پر از جاسوس‼️ ✅موضوع: هسته‌ای چگونه اطلاعات را از جلسه محرمانه خارج می‌کرد؟ 🍃🌻🍃 ❌ دوربین جاسوسی در ساعت مچی‼️
🔴 | توافق ایران و چین 🔻 حسین امیرعبداللهیان: 🔹اينجانب در مسير مذاكرات سند راهبردی همكاري های جامع ٢٥ ساله تهران و پكن حضور داشته ام و باور دارم كه: 1⃣ اولا همكاري جمهوری اسلامي ايران و چين راهبردی و در راستای منافع دو ملت است 2⃣ ثانيا فضا سازی دشمنان خارجی عليه آن، با هدف قطع همكاری های سودمند دو كشور صورت مي گيرد. 🔹جهان در حال گذار مهمی است ، به مدد الهی كشور با قدرت و درايت از تروريسم تحريمی همه جانبه دشمن عبور خواهد كرد.
🔺 قسمت‌هایی از پیش‌نویس سند همکاری جامع ۲۵ ساله ایران و چین سرمایه‌گذاری «۴۵۰ میلیارد دلاری» چینی‌ها در صنایع مختلف ایران 1 -همکاری نظامی و امنیتی دوجانبه؛ تبادل تجربیات نظامی و رزمایش مشترک؛ 2 -مشارکت در ایجاد و تجهیز مخازن ذخیره نفت، گاز و محصولات پتروشیمی دو طرف: عرضه پایدار نفت خام به چین، مشارکت در ساخت و تجهیز مخازن ذخیره‌سازی نفت و افزایش صادرات پتروشیمی به چین؛ 3 -تشویق مشارکت شرکت‌های چینی در سرمایه‌گذاری و تأمین مالی طرح‌های برق، انرژی، آب و فاضلاب؛ 4 -تکمیل راه‌آهن شرق غرب ایران، و ایجاد راه‌آهن زیارتی پاکستان، ایران، عراق و سوریه و همین‌طور راه‌آهن شمال به جنوب؛ 5 -توسعه و ساخت فرودگاه‌ها، خرید محصولات هوایی تولید مشترک ایران و چین؛ 6 -توسعه سواحل مکران؛ توسعه بندر جاسک، تأسیس شهر صنعتی و ساخت پالایشگاه و صنایع پتروشیمی؛ 7 -ساخت شهر هوشمند در مکران و تیس؛ 8 -تشویق شرکت‌های چینی به سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایران از جمله قشم، اروند و ماکو؛ 9 -توسعه بلندمدت جزایر منتخب با هدف گردشگری؛ 10 -سرمایه‌گذاری بلندمدت چین در صنعت پالایشگاهی در بندر جاسک و ساخت بندر جاسک؛ 11 -سرمایه‌گذاری بلند مدت در شهرک پتروشیمی چابهار 12 -ایجاد منطقه مشترکت فرامرزی در کشور ثالث؛ 13 -طراحی شهرک صنعتی تولید خودرو؛همکاری بین شرکت‌های خودروساز ایران و چین به منظور انتقال فناوری و تولید مشترک برای عرضه در بازار دو کشور و کشورهای ثالث از طریق ایجاد چرخه‌های تولید[۷۵] 14 -تشویق سرمایه‌گذاری در بهره‌برداری از معادن مس، سنگ آهن، فولاد و صنایع آلیاژی؛ 15 -توسعه مجتمع‌های کشتی‌سازی و لوام خانگی؛ 16 -سرمایه‌گذاری در خط متروی ۱۰ کلان‌شهر ایران؛ 17 -مرمت و احیای بافت‌های تاریخی؛ 18 -همکاری سیاسی در مجامع، سازمان‌ها و نهادهای منطقه‌ای و بین‌المللی؛ 19 -تشویق به سرمایه‌گذاری در کشاورزی، شیلات و آبخیزداری؛ 20 -سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و تبادل دانشجو؛ 21 -سرمایه‌گذاری و توسعه بخش بهداشت و درمان؛ 22 -همکاری در زمینه فناوری و ارتباطات راه دور، توسعه نسل پنجم ارتباطات از راه دور، پروژه مشترک توسعه و تقویت زیرساخت‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی، موتور جستجوگر، پست الکترونیک و پیام‌رسان‌های اجتماعی
دیدار وزیران خارجه ایران و چین
برنامه ۲۵ ساله همکاری جامع ایران و چین علیه کشور ثالثی نیست محمد کشاورززاده سفیر ایران در پکن در توییتر نوشت: 🔹 امضا برنامه ۲۵ ساله همکاری‌های جامع ایران و چین ظرفیت‌های همکاری دو کشور به ویژه در حوزه‌های فناوری، صنایع ، حمل و نقل و انرژی را شناسایی و افق روشنی را برای عملیاتی کردن مشارکت جامع راهبردی ترسیم نموده این برنامه علیه کشور ثالثی نیست و صرفا بر اساس منافع متقابل تدوین شده است.
دانی که چون همی‌گذرانیم روزگار روزی که بی تو می‌گذرد روز محشر است گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است
📌نخستین دیدار وزیر خارجه چین در تهران با علی لاریجانی 🔹وانگ ئی وزیر امور خارجه چین و دکتر علی لاریجانی مسئول پیگیری قرارداد ۲۵ ساله ایران - چین در دیدار مشترک درباره توسعه مناسبات دوجانبه به رایزنی پرداختند.
🔺اگر خبری نیست به ما هم بگویید! ✍️محمد زعیم‌زاده، جانشین سردبیر روزنامه فرهیختگان ▫️کمتر از سه ماه تا انتخابات مانده، حرف عقل و منطق و توصیه بزرگان نظام مشارکت حداکثری و پرشور است؛ ناامیدی به تغییر در حکمرانی میان طیف‌هایی از مردم و کرونا دو نگرانی مهم در خصوص انتخابات است.‌ ▫️دو دغدغه‌ای که هر دو را می‌توان با اتخاذ یک رویکرد هوشمند رسانه‌ای تا حدی برطرف کرد. کرونا و حذف کمپین‌های حضوری می‌تواند فرصتی بزرگ برای صداوسیما باشد و با یک تیر دو نشان بزند. ▫️از همین حالا و قبل از شروع تبلیغات می‌شود بدون لحاظ کردن محاسبات سیاسی و جناحی در تلویزیون حرف‌های جدی زد و ایده‌های اصلی اداره کشور را به بوته نقد و نظر و مناظره گذاشت؛ می‌توان این حرف را ته نشین کرد که کار اداره کشور سخت است، سخت‌تر از آنکه کسی با سوپرمن بازی بتواند کاری کند، اما راه حل‌های مهمی هم وجود دارد و همه این راه‌ها از صندوق رای می‌گذرد. ▫️اگر صداوسیما را مهم‌ترین ابزار حاکمیت برای اعمال سیاست‌هایش بدانیم سوال مهم الان این است که نسبت تلویزیون با ماجرای مشارکت حداکثری چیست؟ کمی وقت بگذارید و بیست و چند شبکه سیما را بالا و پایین کنید اصلا چیزی در این راستا می‌بینید؟ ▫️اشتباه نکنید منظورم مونولوگ‌های اصولگرایانه در شبکه‌های مختلف برای تکرار سخنان رسمی نیست. پرداختن به سوالات اصلی و گره‌های مهم ذهنی مردم در قالب دیالوگ و گفت‌وگوی صریح و انتقادی است؛ منظور شکستن سد محافظه کاری (نه به معنای فحش دادن به روحانی و دار و دسته ناکارآمدش که این روزها کاری ندارد) است. ▫️امیدوارم هر چه زودتر مدیران فیلیمو و نماوا و... به سمت ساخت یک برنامه شارپ سیاسی بروند، شاید این دوستان محافظه کار و از همه جا اجازه بگیر از خواب غفلت بیدار شوند و کاری کنند. چون اگر مسئله مشارکت مردم موضع جدی و مهمی است که این نباید وضع رسانه ملی باشد؛ اگر هم موضوع مهمی نیست که بگویید ما هم در جریان باشیم. خلاصه اگر خبری نیست به ما هم بگویید. ▫️تا بحال مهم‌ترین کار سیاسی تلویزیون برای انتخابات «گاندو ۲» بوده است، که در صورت اثر گذاری هم مسئله انتخابات را هم چنان روی ماجرای سیاست خارجی نگه می‌دارد.
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدل آمریکایی فضای مجازی برای ایران؟! 🔸فرق فیلترینگ و مدیریت فضای مجازی چیه و چرا بعضی از مسئولان نمیخوان این موضوع رو متوجه بشن؟
ایران رتبه اول ظرفیت‌های استفاده نشده در دنیا 🔸علیرغم وضعیتی که اقتصاد ایران به دلیل ضعف‌های مدیریتی و عملکردی بدان دچار شده است، ولی بسیاری از کارشناسان معتقدند، به دلیل ظرفیت‌های بالقوه بی‌نظیری که در اقتصاد ما هنوز به فعلیت نرسیده است، حتی با وجود شدیدترین تحریم، اقتصاد ایران بن بست ندارد. بخشی از ظرفیت‌های گسترده اقتصاد کشور: 🔹توانایی تامین غذای ۵۰۰ میلیون نفر در ایران 🔹بازار ۶۰۰ میلیون نفری، بیخ گوش ایران 🔹ظرفیت درآمدزایی ۱۲۵۰ میلیارد دلاری اقتصاد دانش بنیان در ایران 🔹درآمد سالانه نفت و گاز می تواند به ۷۸۰۰ میلیارد دلار برسد 🔹دارا بودن حدود ۶۸ نوع ماده معدنی (غیرنفتی)، ۳۷ میلیارد تن ذخایر کشف شده و ۵۷ میلیارد تن ذخایر بالقوه معدنی 🔹پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول؛ تولید ایران تا ۲۰۵۰ می‌تواند به ۴۳ هزار میلیارد دلار برسد.