حلقه وصل انقلاب
در روزهای گذشته مستندی زیبا با عنوان «در لباس سربازی» در شبکههای تلویزیونی پخش شد که گوشههایی از گنجهای تمام نشدنی جنگ را برای مردم ایران به نمایش در آورد؛ این مستند سه قسمتی که به حضور آیتالله خامنهای در جبهههای جنگ با لباس سربازی و با لباس روحانیت در خدمت به مردم میپردازد، گویای واقعیاتی است که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود.
گزارههای خبری:
1ـ مدیریت الهی انقلاب؛ انقلاب اسلامی از همان روزهای اول تحت توجه الهی بوده است و در زمانی که جمهوری اسلامی بدون هیچگونه آمادگی مورد حمله نظامی قرار میگیرد، توجهات الهی مانع از سرنگونی نظام در یک جنگ تمامعیار میشود. 2ـ ناکام ماندن جریانهای معارض داخلی؛ جریان منافقین، لیبرالها و سلطنتطلبان که در سطوح بالای نظام بودهاند نه تنها جبههها را یاری نمیکردند، بلکه به فرموده آیتالله خامنهای مانند یک اکسوز پردود یک اتومبیل فضا را تیر و تار میکردند. آنها در مسیر پرپیچ و خم ابتدای انقلاب سرنوشت ننگین خود را از ملت جداکردند و رسوا شدند. 3ـ مقاومت بادست خالی پیروزی هم دارد؛ علیرغم اینکه نیروهای انقلاب شیوههای کلاسیک جنگیدن را فرا نگرفته بودند و سلاح جنگی در اختیار نداشتند، اما با دستان خالی توانستند دشمن را یک ماه در پشت دروازههای خرمشهر نگه دارند و در نهایت دشمن را از کشور خارج کردند.
نکته راهبردی: حضرت آیتالله خامنهای در طول دفاع مقدس هم نسبت خوبی با ارتش داشته است، به گونهای که فرماندهان ارتش میخواستند ایشان را با درجه سرهنگی استخدام کنند؛ همچنین مسئولیت سپاه پاسداران را در برههای بر عهده داشتهاند و هم بسیج مردمی را به بدنه نیروهای مسلح و نظام متصل کردند. ایشان همچنین یار مورد اطمینان حضرت امام در جبههها بودند. این نعمت به لطف و عنایت الهی هنوز هم در نظام اسلامی جریان دارد. دشمنان اسلام و انقلاب در صدد هستند با تحریف واقعیات جنگ، مردم را از این گنجینههای دفاع مقدس محروم کنند و بیان این واقعیات بعد از 30 سال نشان میدهد دفاع مقدس نیاز به تولید محتواهای بیشتر دارد تا کمین تحریف دشمن در این میدان کارساز نیفتد. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
هاشمی را فراموش کردهاید؟
«محمد هاشمی»، فعال سیاسی اصلاحطلب و برادر مرحوم آیتالله هاشمی گفته است: «آیتالله هاشمی چهرهای تاریخساز در انقلاب است. هر اتفاقی بیفتد محال است مردم ایشان را فراموش کنند. به همین دلیل مسئولان صداوسیما و ارگانهای دیگری که علیه مرحوم هاشمی جوسازی میکنند باید درباره رفتار و رویکرد حوزه مسئولیتشان پاسخی قانعکننده داشته باشند.» «سیدحسن خمینی» نیز در اظهارات جدیدش گفته است: «به نظر من اين تحريف نيست، مضحکه است که قصه جنگ را بگوييم و نگوييم فرمانده جنگ آقاي هاشمي بود و نگوييم نخستوزيرش چه کسي بوده است، بنياد شهيدش را چه کسي اداره کرده است و تنها به گروهي خاص بسنده کنيم. در جنگ همه بودند و همين رمز توفيق بود.» در این زمینه باید گفت؛ اولاً؛ از کسانی که معتقدند در خصوص نقش مرحوم هاشمی در جنگ کمکاری شده است، انتظار این بود که خودشان به بیان خاطراتی از ایشان میپرداختند؛ ثانیاً؛ هیچگاه تلاش نشده است که نقش آیتالله هاشمی رفسنجانی نادیده گرفته شود و در فیلمها، خاطرات و اسناد همواره به نقش وی اشاره شده است، خوب است کانالها را یکبار دیگر چک بفرمایید. ثالثاً؛ همان مسئول بنیاد شهید و نخستوزیر زمان جنگ به خاطر بغی علیه نظام صدها خدمات خود را باطل کردند، دچار حبط عمل شدند و در فتنهای وارد شدند که رئیس رژیم صهیونیستی، رئیسجمهور آمریکا، اتحادیه اروپا و صدها منافق داخلی و خارجی به حمایت از آنها پرداختند.
باز هم شورای نگهبان مقصر است؟!
«محسن هاشمی» رئیس شورای شهر تهران درباره یک فقره از اقداماتی که شهرداری باید انجام میداد، بعد از گذشت سه سال و اندی در توئیتر خود مینویسد: «سیستم حملونقل عمومی تهران در آستانه فروپاشی است،۱۰سال است ناوگان اتوبوسرانی، نوسازی نشده و بیش از۸۰ درصد اتوبوسها فرسوده و با کمبود۵۰ درصدی مواجه است.» وی میافزاید: «یعنی به جای ۹۰۰۰ اتوبوس۵۵۰۰ اتوبوس فعال است. در مترو کمبودها بیشتر حس میشود، ۳ خط مترو در سالهای اخیر افتتاح شده، اما واگن و تجهیزاتش تأمین نشده است.» هاشمی افزود، ما دوسال از شهردار خواهش میکردیم که با قاطعیت و پیگیری بیشتری با مسئولان دولتی عمل کند و مسائل شهر را حل کند، اما ایشان میگفت که نمیخواهم رابطه شهرداری با دولت دچار خدشه شود، بعد سر یک موضوع حاشیه [تخریب ساختمان در حال ساخت و منسوب به روحانی در جماران]، این همه تنش ایجاد شد و شهردار به هیئت دولت، دعوت نشد. واقعیت آن است که مدیریت شهری تهران نسبت به دوره گذشته افت قابل توجهی داشته است. اصلاحطلبان که همواره تلاش میکنند نارضایتی خودشان را منتسب به دیگران کنند، نمیتوانند این بار نهادهای انقلابی را مقصر ناتوانی خود معرفی کنند، زیرا شورای نگهبان در تأیید صلاحیت و تصویب قوانین آنها هیچ نقشی ندارد که بگویند چرا فلانی را تأیید یا ردصلاحیت کرد و چرا فلان قانون ما را مهر تأیید نزد!
چرتکه مالی بیندازیم به جواب نمیرسیم!
«حمیدرضا آصفی» سخنگوی وزارت خارجه دولت اصلاحات به سؤال پایگاه خبری «مدارا» مبنی بر اینکه «در هفته گذشته سرلشکر صفوی به هزینههایی که ایران در کشورهای محور مقاومت اشاره و تأکید کرد که این هزینهها به صورت قرض پرداخت شده، کشورهای هدف هزینههای صورت گرفته را پس خواهند داد. دستاورد اقتصادی ایران به غیر از بعد امنیتی و استراتژیک از هزینههایی که در کشورهای محور مقاومت میکند، چه بوده است؟»، پاسخ داد: «وقتی ما در جنگ با عراق بودیم، سوریه خط لوله نفت عراق به اروپا را بست و عراق از فروش چند میلیون نفت در روز محروم شد و صدام ناچار شد نفت را از خلیجفارس صادر کند. این مسئله ضربه بزرگی به عراق زد. این اقدام یک خدمت به جمهوری اسلامی ایران بود. خیلی از عایدیها قبلا گرفته شده است و این طور نیست که سوریها برای ما کاری نکرده باشند. بنابراین ذکر چنین مطالبی به عقیده من بیتوجهی به تاریخ روابط منطقه است. وقتی ما درگیر جنگ با عراق شدیم، تنها سه کشور لیبی، کره شمالی و سوریه به ما کمک کردند. ما به لحاظ امنیتی، باید با داعش و تروریست در سوریه مبارزه میکردیم. در روابط بین دو کشور اگر فقط آدم بخواهد چرتکههای مالی بیندازد، به جواب نمیرسد. در چنین روابطی باید موضوعات مختلفی را در نظر گرفت.»
کالاهای دپو شده در گمرک، نصف واردات ۹۹
آمارهای گمرک ایران نشان میدهد، تا پایان شهریور سال جاری نزدیک به 2/7 میلیون تن کالا در گمرکات کشور دپو شده است. این مقدار کالا معادل با ۵۲ درصد از میلیون تن کالاهای واردشده (8/13 میلیون تن کالا) به کشور طی پنج ماهه امسال است. همچنین بررسیها نشان میدهد ۴۷ درصد از اقلام دپوشده مربوط به کالاهای اساسی است. با طولانی شدن زمان دپوی این کالاها، تولیدکنندگان با کمبود نهادههای تولیدی مواجه میشوند و در نهایت قیمت کالای تولیدی افزایش مییابد. جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان در هزینه و زمان انجام تجارت خارجی رتبه ۱۲۳ از میان ۱۹۰ کشور را دارد و زمان ترخیص کالا در گمرک ایران پنج برابر کشورهای همسایه است.
▼ اخبار کوتاه
◄ دلیل عادیسازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی/ پس از خبر شرط امارات برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی مبنی بر فروش جنگنده اف ۳۵ از سوی آمریکا به امارات متحده عربی، حالا با انتشار خبر درخواست چند میلیاری سودان برای این اقدام مشخص شده است که آمریکاییها و صهیونیستها با تطمیع مالی سودان و قول عرضه فناوریهای نوین به امارات، این دو کشور را وارد عرصه عادیسازی روابط کردهاند؛ یعنی تنها دلیل عادیسازی روابط با رژیم کودککش صهیونیستی «پول» بوده است.
◄ تونلهای مقاومت، کابوس نظامیان صهیونیست/ روزنامه «اسرائیل هیوم» نوشت: «یکی از نظامیانی که در جنگ ۲۰۱۴ وارد یکی از تونلهای حماس شده بود، همچنان دچار آسیب روانی است. این نظامی ملقب به «متان» با شنیدن صداهای غیرمعمول مانند صدای هواپیما یا صدای جیرجیرک در پارک دچار وحشت میشود.» ارتش این رژیم، متان را معلول ۱۰۰ درصدی اعلام کرده و خانواده او از ارتش خواستهاند هزینه نصب عایق صوتی در منزلشان را پرداخت کند.
◄ بانک اطلاعاتی آمریکاییها در دستان ارتش ایران/ «امیر خانزادی» فرمانده نیروی دریایی ارتش خبر داد: «بانک اطلاعاتی کاملی از افسران و تجهیزات آمریکاییها در منطقه داریم. خلبانهای آمریکایی خلیجفارس از ترس داخل جنگندهها میخوابند!»
◄ جزئياتي از لايحه ضد اسلامي دولت مكرون/ «يورو نيوز» نوشت: «مكرون قصد دارد با لغو سيستم آموزش و تربيت امامهاي مساجد و وعاظ مذهبي در خارج از كشور، از نفوذ خارجي ميان مسلمانان فرانسه جلوگيري كند. اين لايحه محدوديتهايي براي آموزش و فعاليت محافل و تشكلهاي اسلامي فراهم ميكند. قرار است نظارت بر شيوه تربيت و آموزش امامان جماعت و وعاظ اسلامي و نيز كنترل بر چگونگي تأمين اعتبارهاي مالي و بودجه نهادهاي مذهبي تقويت شود.»
◄ وحشت آمریکاییها از انتقام خون سردار سلیمانی/ «کریس مورفی» سناتور آمریکایی میگوید: «ایران هنوز به دنبال گرفتن انتقام خون ژنرال قاسم سلیمانی است، تهدیدات علیه نیروهای آمریکایی افزایش یافته و ابتلای ترامپ به کرونا باعث شده تا او قدرت تصمیمگیری برای مقابله با این اقدامات را نداشته باشد.»
◄ ایران، صادرکننده فعال بنزین در منطقه و جهان/ ایران که در سالهای پیش واردکننده بنزین بوده، اکنون با تولید روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین، به صادرکننده فعال این فرآورده استراتژیک نفتی در منطقه و جهان تبدیل شده است.
✅سوالات وارده در کانال های ثامن
👌سوال چهارم
❌ چرا مجلس در تراز مجلس انقلابی برخورد نمی کند؟
👈 پاسخ
🔻الف) مجلس با قریب به ۲۹۰ نماینده برآیند نظرات و عملکردهای متفاوتی است و برخی رسانه های خاص قبل از تشکیل مجلس جدید از هیچ تخریبی علیه آن فروگذار نکردند، لذا طبیعی است از هر اظهارنظری از سوی هر نمایندهای، بهانه ای برای تخریب مجلس جدید استفاده نمایند.
🔹ب) از آنجا که نمایندگان مجلس از فرآیندهای حزبی بالا نیامده و بیشتر بر اساس سابقه و شخصیت خود و البته تایید جریانهای سیاسی به کرسی مجلس رسیدند، ممکن است افرادی پیدا شوند که چندان از اولویتهای اکثریت انقلابی مجلس پیروی نکنند.
🔸ج) برعکس تبلیغات منفی، مجلس در ۱۰۰ روز اول خود اقدامات اساسی مانند طرح مالیات بر خانههای خالی، طرح حمایت معیشتی مردم، طرح قیر رایگان برای توسعه مناطق محروم، مقابله با انحصار طلبی حقوقی ها در بورس، طرح خرید تضمینی گندم و مهمتر از همه افزایش نظارتهای میدانی را در دستور کار قرار داده است.
🔺 د) یکی از اهرمهای مجلس استیضاح وزرای کمتحرک است، اما شرایط حقوقی کابینه به گونه ای است که با برکناری یک یا دو وزیر، کل کابینه از اعتبار ساقط می شود . عقل سلیم حکم می کند در کمتر از یک سال عمر باقی مانده دولت، بیثباتی و مجادلات بیحاصل برای رای اعتماد مجدد به وزرا، بر جامعه تحمیل نشود، ضمن آنکه از منظر بودجهای هم تا پایان سال جاری مجلس نمیتواند تغییر چندانی در موضوعات اعتباری دولت ایجاد نماید.
🔴 خلاصه آنکه هر چند میتوان انتظار بیشتری از مجلس جدید داشت، اما اتهام غیر انقلابی بودن آن، بیشتر ناشی از فضاسازی های رسانهای علیه مجلس است.
@habib49
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
دولت و کرونای اقتصاد ایران
بسیار شنیده میشود که اقتصاد ایران بیمار است؛ برای درک بهتر بیماری اقتصاد ایران و نقش دولت در به وجود آمدن و درمان این بیماری میتوان اقتصاد ایران را به یک فردی تشبیه کرد که به بیماری کرونا مبتلا شده است. همانگونه که ما در اولین برخورد با این بیمار از او میپرسیم که آیا بیماری زمینهای داشتهاید یا خیر، در برخورد با اقتصاد ایران هم باید بپرسیم که آیا اقتصاد ایران بیماری زمینهای داشته است یا خیر؟
نکات تحلیلی: 1ـ یک دسته از بیماریهای زمینهای اقتصاد ایران به زیرساختهای فرهنگی جامعه ما برمیگردد: پایین بودن فرهنگ کار، غلبه روحیه سودجویی و کسب درآمد از راههای غیر تولیدی، اعتماد به کالای خارجی و بیاعتمادی به کالای داخلی. برای نمونه ایرانیان مردمانی بودهاند که 217800 کیلومتر قنات کندهاند تا آب برای کشاورزی و سایر مصارفشان تأمین کنند. این عدد بیش از پنج برابر محیط کره زمین است! در حالی که امروز بخشی از جوانان ما به رغم وجود زمین حاصلخیز و آب در دسترس، حاضر به کار و کشاورزی نیستند! 2ـ دسته دوم از بیماریهای اقتصادی ایران به ساختارهای معیوب اقتصاد ایران برمیگردد: بالا بودن سود دلالی نسبت به تولید، ساختار معیوب بودجه کشور، رتبه غیر قابل قبول در سهولت کسب و کار (رتبه 127 جهان)، نظام بانکی ناکارآمد، روان نبودن گمرکات و ترخیص کالا، مشکلات تجارت خارجی و... 3ـ دسته سوم از مشکلات اقتصادی کشور به دو موضوع تحریمهای اقتصادی دشمن و سوء مدیریت داخلی برمیگردد که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم نیز به آن اشاره کردهاند. سوء مدیریت داخلی مصادیق مختلفی دارد که عدم نظارت مؤثر بر قیمتها، خالی کردن ذخایر کشور با توزیع بیحساب و کتاب ارز 4200 تومانی، بیتوجهی به فرصتهای اقتصادی داخلی و... نمونههایی از آن هستند.
نکته راهبردی: نقش دولت در به وجود آمدن مشکلات دسته اول و دوم بسیار ناچیز است و در مشکلات دسته سوم نیز بخشی از مشکلات به سوء مدیریت دولت برمیگردد. نکته مهم اینکه اگرچه دولت در به وجود آمدن برخی از مشکلات کشور نقش مستقیمی ندارد، لیکن مهمترین وظیفه را در رفع آنها دارد. اهمیت این موضوع برای آن است که در نقد دولت یا ارائه راهکار برای گذر از شرایط فعلی دچار افراط و تفریط نشویم. دولت مانند پزشکی است که باید به رغم وجود عوامل زمینهای در بیمار، برای بهبودی او راهکار و برنامه عملیاتی داشته باشد. (نویسنده: علی کارگر)
آمریکا به دنبال جبران شکست خود در سوریه است
آمریکا از سال 2011 با پشتیبانی از گروه تروریستی داعش به دنبال براندازی دولت مردمی سوریه برآمد. کمک به داعش بعد از مدتی از طریق همراهی نیروهای تروریستیـ نظامی آمریکا ادامه یافت، ولی آمریکا هرگز به اهداف خود در سوریه نرسید، البته همچنان تلاش دولتمردان آمریکایی بر تأثیرگذاری در ساختار قدرت آینده این کشور از طریق اعمال فشار و نفوذ در قانون اساسی جدید این کشور متمرکز شده است.
گزاره خبری: رئیسجمهور سوریه در مصاحبهای اعلام کرده است: «آمریکا و متحدانش به کار کمیته قانون اساسی سوریه به شکلی سازنده اهمیت نمیدهند و خواستههای آنها تضعیف دولت سوریه و تجزیه این کشور است و واشنگتن بر بسیاری از مناطق و کشورها قانونهای اساسی تحمیل کرده تا آنجا را به فتنه و هرج و مرج بکشد.»
گزاره تحلیلی: حضور مستقیم آمریکا در کنار تروریستهای داعش و دلارهای سعودی نتوانست این کشور را به اهداف شوم خود در سوریه برساند. ایجاد ائتلافی از کشورهای حامی تروریستها در سوریه و ارسال پیشرفتهترین سلاح نظامی به داعش و گروههای همتراز آن تنها بخش جزئی از تلاش آمریکا برای تسخیر سوریه بود، اما نتیجه آن شکست سنگین ایالات متحده و همپیمانان آن در سوریه تا به امروز بوده است. از این رو کاخ سفید به دنبال دخالت در ساختارها و قوانین سوریه برآمده است تا اهداف خود را با هزینه کم و به صورت به ظاهر قانونی به دست آورد، سیاستی که رویکرد جدید غرب در قبال کشورهای مخالف خود در وضعیت کنونی تلقی میشود. حال که سوریه در نبرد میدانی بر آمریکا غلبه پیدا کرده، نباید اجازه نفوذ آمریکا در ساختارها و قوانین خود را بدهد. با این حال باید متذکر شد که جایگاه سوریه از لحاظ داشتن قدرت تصمیمگیری و استقلال به مراتب بالاتر از کشورهایی همچون عربستان، امارات و سایر کشورهای وابسته به آمریکاست. در وضعیت فعلی سوریه به عنوان فاتح نبرد با آمریکا و متحدان آن، در جامعه بینالمللی مورد پذیرش است و کشورهای مختلف یکی پس از دیگری سفارت خود را در دمشق بازگشایی میکنند. (نویسنده: اکبر معصومی)
سناریوی آینده تکفیریها برای ایران
براساس آخرین اطلاعات به دست آمده، شرکتهای امنیتی تحت فرمان سازمان اطلاعات ترکیه در روزهای اخیر گروه جدیدی از عناصر تروریستی را از مناطق در تصرف در کشور لیبی و مناطق اشغالی سوریه به کشور آذربایجان منتقل کردهاند. به گفته منابع میدانی، سازمان اطلاعات ترکیه در دور جدید تلاشها، بیش از ۵۳۰ نفر از عناصر تروریست را به خاک آذربایجان منتقل کرد؛ با انتقال جدید صورت گرفته تعداد تروریستها در خاک آذربایجان حداقل به ۹۰۰ نفر افزایش یافته است. براساس اطلاعات به دست آمده، عناصر گروهکهای تروریستی در لیبی از جبهههای «طرابلس، مصراته، زواره، مرغاب و سرت» فراخوانده و به آذربایجان انتقال داده شدند؛ در سوریه نیز تروریستها از مناطق اشغالی در استانهای «حلب، ادلب، لاذقیه، شمال الرقه و الحسکه» تجمیع و منتقل شدند. اگر چه خروج تعداد قابل توجهی از عناصر گروهکهای تروریستی از سوریه فرصتی مناسب برای آغاز عملیات و پاکسازی مناطق اشغالی در شمال غرب این کشور است، اما باید توجه داشت حضور صدها نفر از تروریستها در نزدیکی مرزهای شمال غرب کشورمان با پشتیبانی گسترده ترکیه به بهانه بازپسگیری منطقه «قره باغ» میتواند سناریوی از پیش طراحی شده ائتلاف غربیـ عبریـ عربی برای ایجاد مشکل در خاک ایران باشد که یک خطر جدی برای منافع ملی به شمار میآید؛ به ویژه اینکه در روزهای گذشته تعداد خمپارههای شلیک شده به روستاهای مرزی کشورمان افزایش یافته است.
خانم بازیگر: مجبورمان میکنند بدحجاب باشیم
«شهین تسلیمی» بازیگر مشهور سینما و تلویزیون پیرامون وضعیت حجاب بازیگران در سینما و شبکه نمایش خانگی گفت: «در سینما به ما میگویند لاک بزنید، موی خود را بیرون بریزید، مجبورمان میکنند آرایش غلیظ انجام بدهیم.» وی در همین رابطه تأکید کرد: «به شخصه وقتی وضعیت حجاب بازیگران زن در سینما را میبینم به خودم میگویم چرا چنین وضعیت و حجابی باید وجود داشته باشد. وضعیت حجاب بازیگران ما دست کمی از بیحجابی بازیگران هالیوودی ندارد. از نظر من وضعیت حجاب در سینما و شبکه نمایش خانگی درست نیست و به قول معروف شورش را در آوردهاند. متأسفانه انگار شبکههای ماهوارهای الگوی لباس پوشیدن و حجاب و آرایش بازیگران زن سینمای ما شدهاند. این وضعیت در شبکه نمایش خانگی بسیار بدتر است. ما چطور میتوانیم در جامعه کسی را به حجاب و پوشش دعوت کنیم، وقتی در فیلمها و سریالهای شبکه نمایش خانگی همان بدحجابی عادی جلوه داده میشود.»
بهانه جدید آقای ظریف!
ظریف در مصاحبهای مدعی شده است عدم پیوستن به کنوانسیونهای دیکته شده از سوی FATF و عدم تکمیل ۴۱ اقدام اکشن پلن، مانع همکاری راهبردی با چین خواهد بود. در حالی که همه میدانند همکاری راهبردی با چین در مقابل تحریمهای آمریکاست و اگر بخواهد این همکاری عملیاتی شود، نیاز به مخفی ماندن جزئیات از چشم رصدگرهای وابسته به وزارت خزانهداری آمریکا از جمله گروه اگمونت است. همانطور که خود ظریف چندبار اذعان کرده، مسائل پولشویی و تأمین مالی تروریسم بهانههای آمریکا برای امنیتی کردن فضای اقتصاد جهانی است. پس پذیرش این بازی از سوی ایران که تحت شدیدترین تحریمهای ثانویه بانکی و غیربانکی آمریکاست، یعنی پذیرش خودتحریمی و عملاً مسیر همکاری راهبردی ایران و چین مسدود میشود. مضافاً همه متخصصان میدانند نگاه واقعی دولت روحانی و ظریف به چین چیست و نگاه چینیها به دولت روحانی و ظریف چیست؟(مسعود براتی)