🍁
📝 #یادداشت_کوتاه | تبیین شبکهای ‼️
🍃🌹🍃
🔻 کم نیستند افرادی که با سخنوری، قلمزنی و یا تولیدات هنری در قالبهای مختلف، در حال جهت دهی به افکار عمومی هستند، اما آنهایی که رسالت خود را روشنگری و بصیرت افزایی قرار دادهاند، زیاد نیستند.
🔹حال اگر همین جمع محدود هر کدام از منظر خود یار این امر شوند، بعید است بتوان با نقطه زنی های دشمن در جنگ روانی مقابله کرد.
🔸 واقعیتهای موجود جامعه ایجاب میکند امر روشنگری به صورت شبکه ای صورت گیرد، به این معنا که موضوعات و محورهای که با اولویت های جامعه تطابق دارند در دستور کار قرار گیرند و صدای واحدی از بسیج منعکس شود.
🔺 در حال حاضر کانالهای پایگاه محور #ثامن، زمینه روشنگری شبکه ای را فراهم کرده که باید از آن بهره برد و لوازم آن را به درستی دنبال کرد.
✍ دکتر قاسم حبیبزاده
#روشنگری
#جهاد_تبیین
♦️پنج شرط ایران در مذاکرات وین
🔹️شبکه المیادین به نقل از چند منبع آگاه خبر داده هیأت اعزامی ایران به مذاکرات وین پنج شرط برای گروه ۱+۴ دارد.
🔹️رفع تحریمهای مربوط به توافق هستهای، راستیآزمایی درباره رفع تحریمها، کسب ضمانت، جبران خسارتهای ایران و بازگشت تمامی طرفها به تعهدات ذیل توافق شروط ایران ذکر شده است.
🔹️این منابع همچنین گفتهاند: دستیابی به یک نتیجه در آینده نزدیک در گفتوگوهای وین دور از ذهن است. ما ۲ پیشنویس ارائه کردیم که قابل ویرایش هستند. ما منتظر موضع اروپا هستیم.
⭕️ هکرها دست از سر صهیونیستها برنمیدارند
پایگاه خبری عرب۴۸:
🔻گروهی از هکرها به وبسایت تأمین اجتماعی اسراییل حمله کرده و اطلاعاتی روی سایت این سازمان قرار دادهاند. هکرها سعی داشتهاند با ایجاد فشار در خطوط ارتباطی، خدماترسانی را مختل کنند.
👈 پیشتر گروههای هکری با حمله به سرورهای اطلاعاتی صهیونیستها به برخی اطلاعات شرکتهای نظامی، مقامات ارشد و شرکتهای ارتباطی این رژیم دست پیدا کرده بودند.
🔺آیت الله جوادی: لیاقت این مردم نه آن قراردادهای عوامانه است و نه اختلاس و سوء مدیریت/ تا قرارداد ما با امنیت بین المللی گره نخورد ضمانت اجرا نخواهد داشت
🔹آیت الله جوادی آملی در دیدار وزیر امور خارجه: مذاکره با جهان، یک فهم و سواد بالغ سیاسی بین المللی می خواهد. باید طرزی توافقات را نوشت که کسی نتواند زیر آن بزند و از آن خارج شود و از تعهد خود شانه خالی کند.لیاقت این مردم نه آن قراردادهای عوامانه است و نه این اختلاس و سوء مدیریتها و حقوق های نجومی. حضرت امیر(ع) در نامه به مالک اشتر، نوشت که مردم عمود دین هستند، این حرف از سر ترحم زده نشده، این یک حقیقت است. کدام خطر بود که مردم سینه سپر نکردند؟! کجا لازم به فداکاری و ایثار بود که این مردم دریغ کرده باشند؟! مردم، این کشور را با خون حفظ کردند.
🔹منیفست نظام بین المللی بر اساس حق و عدل نیست! آنچه ما باید بر اساس آن با آنها مذاکره کنیم، یک عقل استدلالی است؛ باید طرف ما بداند که خروج یکطرفه از برجام، امنیت بین المللی را تهدید میکند، تا قرارداد ما با امنیت بین المللی گره نخورد ضمانت اجرا نخواهد داشت.
💠 حدیث روز💠
💎 ثواب یک شبانه روز پرستاری از بیمار
🔻رسول خدا صلواتاللهعلیه:
مَن قامَ عَلى مَريضٍ يَوما و لَيلَةً بَعَثَهُ اللّه ُ مَعَ ابراهيمَ الخَليلِ
◻️هر كس يك شبانه روز از بيمارى پرستارى كند، خداوند او را با ابراهيم خليل محشور میكند .
📚 ثواب الأعمال، ص 341
•┈┈••✾••┈┈•
🍁
📝 #یادداشت_کوتاه | علل و عوامل اصلی افزایش قیمت دلار در روزهای اخیر
🍃🌹🍃
🔻 نکته اول: ابعاد سیاسی دارد، بررسیها نشان میدهد موج جدید افزایش قیمت دلار بعد از اظهارات اخیر رافائل گروسی در خصوص برنامه هستهای ایران با همکاری برخی کشورهای منطقه برای تحت فشار قراردادن ایران در مذاکرات شروع شد.
🔹 نکته دوم: رسیدن قیمت دلار به کانال ۳۰ هزار تومانی سبب شده تا فعالان بازار دلار با اطلاع از احتمال افزایش قیمت دلار، هر چقدر ارز برای کنترل بازار تزریق می شود را خریداری کنند! یعنی عطش خرید بالا رفته است.
🔸 نکته سوم: تعدادی از عوامل داخلی با همکاری طرف خارجی برای بالا بردن قیمت دلار فعال شده و با تزریق مبالغ بالایی به بازار نسبت به افزایش اختلاف میان قیمت صرافی ملی با کف بازار اقدام کردند.
🔹 نکته چهارم: با توجه به سقوط ارزش لیر ترکیه مردم برای خریدن کالا از ترکیه به دنبال خرید دلار برای وارد کردن کالا، پوشاک و برخی نیز برای خرید زمین و آپارتمان هستند.
🔺 نکته پایانی: با رصدی که صورت گرفت، بیش از ۸۰ حساب بانکی متعلق به دلالان ارزی با گردش مالی بیش از هزار میلیارد تومان که در ماجرای اخیر فعال بودند شناسایی شده و صاحبان آنها مدیریت شدند. همچنین سرشبکهها نیز توسط دستگاه امنیتی بازداشت شدند.
✍ محمدحسن فشی
#روشنگری
#ثامن
🔸وزیر خارجه روسیه:
اسرائیل و آمریکا از هرگونه رزمایش نظامی علیه ایران خودداری کنند
این اقدامات آمریکا و اسراییل فقط عامل بی ثباتی در منطقه است
اکنون وقت خویشتنداری است هرگونه اقدام نظامی در منطقه تبعات بدی بدنبال خواهد داشت .
موانع اقتصادی پیش روی دولت سیزدهم :
۱_ تامین کسری بودجه امسال حدود ۳۰۷ هزار میلیار تومان
۲_ پرداخت ماهیانه ۱۰ هزار میلیارد تومان بابت بدهی های دولت قبل مانند اوراق منتشر شده و ...
۳_ در بودجه امسال حدود ۸ میلیارد دلار بابت ارز ترجیحی در نظر گرفته شده که کل این ۸ میلیارد به جای ۱۲ ماه در ۶ ماه اول امسال هزینه شده و دولت جدید باید تا آخر سال حدود ۴ میلیارد دلار برای ارز ترجیحی در نظر بگیرد
۴_ و ...
موارد بالا فقط موانع اقتصادی سر راه دولت می باشد و موانع دیگری از قبیل بحران کم آبی ، انرژی و ... هم هست . پس باید بدانیم دولت قبل یک زمین سوخته و مین گذاری شده را تحویل دولت جدید داده و نمیتوان توقع داشت تمام مشکلات در کوتاه مدت حل شود اما مهم این است دولت به صورت جهادی در حال رفع مشکلات است و در این ۱۰۰ روز عملکرد قابل قبولی داشته است