eitaa logo
تحلیل و بررسی خبر
126 دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
11.2هزار ویدیو
1هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 دکه روزنامه دوشنبه یک اسفند ۱۴۰۱
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 چرا در ۶ ماه اخیر فشارها علیه ایران افزایش یافته است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایران در جمع ۱۰ کشور تولیدکننده لیزرهای پیشرفته در جهان 🔹رئیس ستاد لیزر ایران گفته: هم‌اکنون ۸۰ محصول و تجهیز لیزر در کشور تولید می‌شود و از واردکننده تجهیزات پیشرفته لیزری به صادرکنندۀ این فناوری تبدیل شدیم.
چرا توافقات اقتصادی ایران و چین محرمانه است؟ رئیس سازمان توسعه تجارت: 🔹باتوجه‌ به تأکید رئیس‌جمهور، توافقات و قراردادهای این سفر طی دو ماه آینده وارد فاز اجرایی شده و اثرات مثبت آن در اقتصاد کشور بروز خواهد یافت. 🔹در خصوص تولید مشترک خودرو با شرکت‌های چینی قرار بر آن شد تا دو ماه آینده شرکت‌های خودروساز داخلی و چینی برنامه‌ریزی جامع و مشخصی را انجام دهند و فرایند همکاری تولید مشترک خودرو در ایران را طراحی نمایند. 🔹از آنجایی‌که این توافقات محرمانه هستند و این مذاکرات و توافقات توسط غربی‌ها رصد می‌شد، تأکید بر آن است که مفاد این توافقات محرمانه باشند تا فرایندهای آن وارد فاز اجرایی شده و مردم تا چهار ماه آینده آثار آن را مشاهده کنند.
⭕️گاردین مدعی شده ایران از یک بازیگر پهپادی منطقه ای، به رهبر پهپادی دنیا تبدیل شده و از جنگ اوکراین بعنوان ویترین تکنولوژی های خود استفاده میکند. این ادعا در حالی مطرح میشود که غرب و رسانه هایش تا چندی پیش دستاوردهای نظامی جمهوری اسلامی را بلوف یا حتی فتوشاپ معرفی میکردند! 💬 عبدالرحیم انصاری
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بایدن به اوکراین سفر کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 وقتی حجاب نباشد زن‌ها باید دنبال مردها راه بیفتند! ❄️🌹❄️ ✅ این‌ ۷۲ ثانیه را همه، به ویژه دختران جوان باید ببینند و بشنوند. توجیهی ساده اما دقیق از لسان استاد ازغدی در بحث ضرورت عقلی
🔰حرف روز 📌راهی باید ساخت سفر رئیس‌جمهور کشورمان به چین که دهمین سفر خارجی وی در 18 ماه اخیر از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم با محوریت دادن به سیاست همسایگی و توازن‌بخشی در سیاست خارجی بشمار می‌آید، از منظرها و زوایای مختلفی قابل بررسی است؛ اول اینکه، این سفر با بازتاب‌ها و واکنش‌های سیاسی و رسانه‌ای گوناگونی در دنیا به ویژه در رسانه‌های غربی مواجه شد و تحلیل‌های زیادی در پی داشت. این موضوع در وهله اول حکایت از اهمیت این سفر و البته نگرانی غربی‌ها و صهیونیست‌ها از آینده این روابط راهبردی دارد؛ گویی از چیزی نگرانند و این بیم و هراس را می‌شود در تحلیل‌های‌شان ملاحظه کرد. دوم اینکه، بررسی دستاوردهای زیاد این سفر بود که در دستور کار خیلی از رسانه‌ها اعم از بیرونی و داخلی قرار گرفت که می‌شود دو خط عمده را در بازتاب دادن این پیامدها و رهاوردهای سفر از هم تفکیک کرد: 1️⃣ نگاه ناامیدانه و بدبینانه به آثار و دستاوردهای سفر حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی به چین است. این خط را همان کشورهایی در پیش گرفته‌اند که همه راه‌ها را به روی جمهوری اسلامی بسته‌اند و حتی در اوج بیماری کرونا و نیازمندی کودکان معصوم مبتلا به بیماری پوستی پروانه‌ای دارو را نیز تحریم کردند و اجازه ندادند نیاز آنها تأمین شود. این روند تحریم‌ها به قدری ظالمانه و خارج از قواعد انسانی است که گاهی خود آمریکایی‌ها به آن اعتراض می‌کنند. دنباله‌روی از رویکرد این کشورها با نگاه مأیوس‌ساز را در داخل هم از سوی برخی از رسانه‌ها و جریان‌های سیاسی شاهد هستیم. مذاکره و سازش با غرب به هر قیمتی از منظر اینها تنها راه حل وضعیت ایران امروز است؛ خطی که ما حدود 15 سال است با آن آشنا هستیم و با وجود آزمودن این راه در زمان تصدی دولت از سوی جریان اصلاحات و اعتدال، به تعبیر برخی از مدیران خود این دولت‌ها، «هیچ» دستاوردی هم نداشت اما اصرار بر این تجربه شکست خورده خود محل تأمل جدی است. به نظر می‌رسد این جریان متمایل به غرب با وجود «راه طی شده» انقلاب اسلامی که امروز شاهد برگزاری جشن 44 سالگی آن با این استقبال چشم‌گیر هستیم، هنوز هم راهی غیر از وابستگی را یا بلد نیستند، یا خوداتکایی برای‌شان اعتبار ندارد و یا نان و نام‌شان در پیمودن راه فرنگستان است؛ همان سرنوشتی که روشنفکران این طیف هم سرانجام می‌روند. 2️⃣ نگاه مثبت و امیدآفرین به آینده در پرتو تحرکاتی از قبیل این سفرها را می‌شود به موازات خط سلبی مورد اشاره مشاهده کرد. معتقدین این رویکرد، از آنجایی که انقلاب را پویا و بالنده و زنده می‌دانند، معتقدند یا باید راهی برای سامان امور کشف کرد یا باید ساخت. یعنی بن‌بست در منظومه فکری انقلابیون به تبعیت از امامین انقلاب راهی ندارد. ایران طرفی نبود که مذاکره و مراوده با غرب را پایان داده است بلکه آنها هستند که این راه را برای اعمال فشار برگزیده‌اند و ایران اسلامی راهی جزء ایستادگی و پیشرفت ندارد.
🔰گزارش روز 💠کنفرانسی با هدف متهم‌سازی کنفرانس سه روزه مونیخ که بدون حضور برخی کشورهای از جمله ایران، روسیه و چین برگزار شد به محلی برای اتهام‌افکنی تبدیل شد. 🔸️گزاره‌های خبری: 1️⃣ ریش سوناک، نخست‌وزیر انگلیس در این کنفرانس گفت: ما با هم به اندازه کل سال 2022 در چند ماه آینده تجهیزات را به اوکراین تحویل می‌دهیم و با هم باید به اوکراین کمک کنیم تا از شهرهایش در برابر بمب‌های روسیه و پهپادهای ایرانی محافظت کند و به همین دلیل است که بریتانیا اولین کشوری خواهد بود که تسلیحات دوربردتر را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد. 2️⃣ همچنین گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به این موضوع اشاره کرده و مدعی شد: ایران در حال حاضر در حال مذاکره برای فروش تسلیحات پیشرفته از جمله پهپاد و (PGM) (موشک‌های هدایت‌شونده دقیق) به حداقل 50 کشور مختلف است. ایران دیگر «تأمین‌کننده محلی» نیست به نیابت‌ها در خاورمیانه خدمت می‌کند. از بلاروس در اروپای شرقی تا ونزوئلا در آمریکای جنوبی. 🔸️گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣ همان‌گونه که در سخنان مقامات شرکت‌کننده در این کنفرانس مشاهده شد، کنفرانس مونیخ به محلی برای اتهام‌افکنی علیه ایران و روسیه تبدیل شد و این امر با هدف خاصی توسط این شخصیت‌ها صورت گرفت. 2️⃣ در حاشیه این کنفرانس برخی گروه‌های سلطنت‌طلب حضور داشتند و مترصد بودند که با عدم حضور ایران در این کنفرانس خود را به عنوان نماینده ایران معرفی کنند. در واقع این گروه‌ها به دنبال یک همانندسازی به نیابت از ایران در این کنفرانس بودند. 3️⃣ در کنفرانس امنیتی مونیخ، ضدانقلاب خارج‌نشین در همکاری با برخی مقامات غربی و صهیونیستی مواضع ضدایرانی و به طور کلی روند ایران‌ستیزی را در پیش گرفتند. این نشان می‌دهد که غرب همچنان بر روی گزاره ایران‌هراسی با چاشنی سرکوب اعتراضات و ایران‌ستیزی با چاشنی کمک‌های نظامی ایران به روسیه تمرکز ویژه‌ای کرده است. عدم دعوت ایران و حتی روسیه به این کنفرانس به خوبی اهداف گردانندگان این کنفرانس را نشان می‌دهد. 👈در پایان باید گفت که کنفرانس امنیتی مونیخ محلی برای تصمیم‌گیری نیست و بازیگران شرکت‌کننده در آن صرفا به مسائل و دغدغه‌های امنیتی حوزه خود خواهند پرداخت. این مسئله از آن جهت مهم است که برخی عدم حضور ایران را به مثابه یک نوع انزوای بین‌المللی تعبیر کردند که این امر به هیچ‌وجه صحیح نمی‌باشد، زیرا برخی کشورهای دیگر که به عنوان قدرت‌های جهانی نیز شناخته می‌شوند، در این کنفرانس شرکت نداشتند. 
🇮🇷 📝 پکن: آمریکا نمی‌تواند برای ما تعیین‌تکلیف کند ❄️🌹❄️ 🔹وزارت خارجه چین در واکنش به هشدار وزیر خارجه آمریکا در ارتباط با کمک چین به روسیه اعلام کرد: «واشنگتن در جایگاهی نیست که برای پکن تعیین‌تکلیف کند. ما فشار یا اجبار و زور را نمی پذیریم».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥فرزین، رئیس کل بانک مرکزی از آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا از فردا ساعت ۱۱ خبر داد