💢 «شی» برای سومین دوره ۵ ساله رئیسجمهور چین شد
🔹نمایندگان کنگره ملی خلق چین در چهاردهمین نشست خود به اتفاق آرا به انتخاب مجدد شی جین پینگ به عنوان رئیسجمهور چین برای سومین دوره پنج ساله رأی دادند.
🔸پس از اصلاحات قانون اساسی چین در سال ۲۰۱۸ «شی جین پینگ» میتواند بطور نامحدودی بارها پست ریاست دولت را بر عهده بگیرید.
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صحبتهای ارزشمند باید به گوش مسئولینی برسد که محافظه کاران و منافقانه و بنا به مصلحتهای انتخاباتی و انتصاباتی مسئله مهم حجاب را به دیوار زده اند ...
💢توافق ایران و عربستان سعودی برای از سرگیری روابط دو جانبه
🔹بهدنبال سفر بهمنماه آیتالله رئیسی به پکن، دریابان شمخانی از روز دوشنبه ۱۵ اسفندماه در شهر پکن با هدف پیگیری توافقات سفر رییس جمهور، مذاکرات فشردهای را به منظور حلوفصل نهایی موضوعات فیمابین تهران-ریاض با همتای سعودی خود آغاز کرد.
🔹در پایان این مذاکرات، امروز ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱، بیانیه سهجانبهای در پکن با امضای «علی شمخانی» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، «مساعد بنمحمد العیبان» وزیر مشاور و عضو شورای وزیران و مشاور امنیت ملی عربستان سعودی و «وانگ ئی» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و رییس دفتر کمیسیون مرکزی امور خارجی حزب و عضو شورای دولتی جمهوری خلق چین صادر شد.
🔻متن این بیانیهی سهجانبه به شرح زیر است:
🔹در پاسخ به ابتکار شایسته جناب آقای شی جینپینگ رئیس جمهوری خلق چین در حمایت از گسترش روابط جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی، بر اساس اصل حسن همجواری و با توجه به توافق ایشان با سران دو کشور در میزبانی و حمایت از انجام گفتگو بین جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی و همچنین تمایل دو کشور به حل و فصل اختلافات از طریق گفتگو و دیپلماسی بر اساس پیوندهای برادرانه و با تاکید بر پایبندی دو کشور به اصول و اهداف منشور سازمان ملل متحد و منشور سازمان همکاری اسلامی و اصول و رویههای بینالمللی، هیأتهای جمهوری اسلامی ایران به ریاست امیر دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی و پادشاهی عربستان سعودی به ریاست دکتر مساعد بن محمد العیبان وزیر مشاور و عضو شورای وزیران و مشاور امنیت ملی از تاریخ ۱۵ تا ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱ خورشیدی برابر با ۶ تا ۱۰ مارس ۲۰۲۳ میلادی در پکن با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.
🔹جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی با سپاس و قدردانی از جمهوری عراق و سلطنت عمان به خاطر میزبانی گفتگوهای انجام شده بین دو طرف در سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ خورشیدی (۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ میلادی) از رهبری و دولت جمهوری خلق چین برای میزبانی و حمایت از گفتگوهای انجام شده در این کشور و تلاش برای به ثمر نشستن آن تشکر کردند.
🔹در نتیجهی گفتگوهای انجام شده، جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی توافق کردند ظرف حداکثر دو ماه، روابط دیپلماتیک خود را از سر گرفته و سفارتخانهها و نمایندگیها را بازگشایی کنند.
🔹وزرای امور خارجه دو کشور جهت اجرای این تصمیم و انجام تمهیدات لازم برای تبادل سفرا با یکدیگر ملاقات مینمایند.
🔹دو کشور با تاکید بر احترام به حاکمیت و عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر در زمینه اجرای موافقتنامه همکاریهای امنیتی امضا شده در تاریخ ۱۳۸۰.۱.۲۸خورشیدی برابر با ۲۰۰۱.۴.۱۷ میلادی و نیز موافقتنامه عمومی همکاریهای اقتصادی، بازرگانی، سرمایهگذاری، فنی، علمی، فرهنگی، ورزشی و جوانان، امضا شده در تاریخ ۱۳۷۷.۳.۶ خورشیدی برابر با ۱۹۹۸.۵.۲۷ میلادی توافق کردند.
🔹سه کشور اراده قاطع خود را جهت بهکارگیری تمامی تلاشها برای تقویت صلح و امنیت منطقهای و بینالمللی اعلام مینمایند.
🍃
🇮🇷
🇮🇷
📸 اینستکس تعطیل شد؛ تشت رسوایی اصلاحطلبان بر زمین افتاد!
❄️🌹❄️
🔻بعد از خروج آمریکا از برجام، سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) برای نگهداشتن ایران در برجام سراب اینستکس را راهاندازی کردند.
🔸در اینستکس قرار بود اروپا نفت ایران را خریداری کند در مقابل نیز ایران بتواند کالاهای مورد نیاز خود را از کانالهای مشخص تامین کند؛ در واقع اینستکس همان نفت در برابر غذا بود.
🔹آن زمان اصلاحطلبان اینستکس را دستاوردی بزرگ تلقی میکردند؛ دستاوردی که قرار بود «تحریمهای فراسرزمینی آمریکا را دور بزند» و موجب «تجارت شرکتهای اروپایی بدون ترس از تحریمهای آمریکا با ایران» بشود!
🔺اکنون پس از نزدیک به چهار سال اینستکس بدون یک یورو منفعت برای اقتصاد ایران تعطیل شد!
🍃
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#حافظه_تاریخی | واکنش رهبرمعظم انقلاب به کانال مالی اینستکس چه بود؟!
🍃
🇮🇷
SedayeAnghelab-Panjare1085-02.mp3
11.3M
📢#صدای_انقلاب شماره۶۳۸
💠پنجره
آخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
🔰موضوع : در تحلیل انقلاب ۴۴ ساله مان دچار اشتباه محاسباتی نشویم
کارشناس: احمد برزگر کارشناس سیاسی
#رسانه
#دفاع
#اطلاع_رسانی
#صدای_انقلاب
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
🍃
🇮🇷
🇮🇷
📝 واکنشها به از سرگیری روابط ایران و عربستان
❄️🌹❄️
🔻وزیر خارجه چین: مذاکرات ایران و عربستان در پکن پیروزی صلح است. مذاکرات به دلیل همکاری سران ایران، عربستان و چین پیشرفت کرد.
🔹کاخ سفید: واشنگتن از گزارشها درباره از سرگیری روابط دیپلماتیک ایران و عربستان آگاه است. واشنگتن از هرگونه تلاشی که به پایان جنگ در یمن و کاهش تنش در منطقه کمک میکند استقبال میکند.
🔸وزارت خارجه ترکیه: پیشرفت در روابط عربستان و ایران باعث افزایش امنیت و ثبات در منطقه میشود.
🔹مارک دوبوویتز، مدیر اجرایی اندیشکده بنیاد دفاع از دمکراسیها(FDD): تجدید روابط ایران و عربستان در نتیجه میانجیگری چین، باخت، باخت، باخت برای منافع آمریکاست. این نشان میدهد که سعودیها به حمایت از واشنگتن اعتماد ندارند، ایران فرصتی برای دور زدن متحدان آمریکایی برای پایان دادن به انزوای بینالمللی خود میبیند، و اینکه چین در حال تبدیل شدن به اصلیترین قدرت سیاسی خاورمیانه است
🔸وزارت خارجه عمان: امیدواریم که از سرگیری روابط میان عربستان سعودی و ایران به تقویت پایههای امنیت و ثبات در منطقه کمک کند.
🔹وزارت خارجه عراق: تلاشهایی که دولت عراق در این چارچوب از طریق میزبانی جلسات گفتوگو میان ۲ طرف انجام داد و یک پایه مستحکم برای گفتوگوها ایجاد کرد، بر تکمیل روابط میان ۲ طرف تاثیر خواهد گذاشت و انگیزه منحصر به فرد برای همکاری کشورهای منطقه در راستای تحقق خواستههای همه طرفها میدهد و آغازگر مرحله جدید خواهد بود.
🔺محمد عبدالسلام، رئیس هیئت مذاکرهکننده صنعا: منطقه نیاز به احیای روابط عادی بین کشورهای خود دارد.
🍃
🇮🇷
توافق ایران و عربستان بعد از هفت سال از سر گرفته شد این توافق چه تاثیری در روابط دوکشور ومنطقه دارد ؟
با بیانیه مشترکی که در پایان مذاکرات سهجانبه میان ایران، چین و عربستان سعودی، امروز ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱، به امضای دریابان «علی شمخانی» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، دکتر «مساعد بنمحمد العیبان» وزیر مشاور و عضو شورای وزیران و مشاور امنیت ملی عربستان سعودی و «وانگ ئی» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و رییس دفتر کمیسیون مرکزی امور خارجی حزب و عضو شورای دولتی جمهوری خلق چین در پکن رسید، جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی توافق کردند ظرف حداکثر دو ماه، روابط دیپلماتیک خود را از سر گرفته، سفارتخانهها و نمایندگیها را بازگشایی کنند. در این خصوص و نظر به اهمیت موضوع نکات زیر تقدیم میشود:
۱- سفر دریابان علی شمخانی دبیر شعام به چین با هدف توسعه روابط دو جانبه و همچنین بازسازی روابط ایران و عربستان سعودی و در چارچوب درخواست رئیسجمهور چین از دکتر رئیسی در جریان سفر اخیر رئیسجمهور کشورمان به چین انجام شد.
۲- توافق مذکور که در نتیجه چندین دور مذاکرات قبلی هیأتهای طرفین در عمان و عراق و ۵ روز مذاکرات فشرده در پکن حاصل شده، آغازی است بر پایان یافتن بن بست ۷ ساله در روابط تهران-ریاض و می تواند به نقطه عطفی در تاریخ روابط دو کشور تبدیل شود.
۳- بر اساس محتوای توافق برای از سرگیری روابط دوجانبه ایران و عربستان، گفتگوهای انجام شده میان دو کشور صریح، شفاف، همهجانبه و سازنده بوده و رفع سوءتفاهمها، نگاه رو به آینده در روابط تهران-ریاض، توسعه ثبات و امنیت منطقهای و افزایش همکاری کشورهای حوزه خلیج فارس و جهان اسلام را برای مدیریت چالشهای موجود بهدنبال خواهد داشت.
۴- مذاکرات غیررسمی میان ایران و عربستان از دو سال پیش و زیر نظر شورای عالی امنیت ملی آغاز شده بود. این مذاکرات در دولت سیزدهم که سیاست گسترش دوستی و حسن همجواری با کشورهای اسلامی بویژه همسایگان را در دستور کار قرار داده، با جدیت پیگیری شد. تبعات گوناگون رفع خصومتها میان تهران و ریاض بطور طبیعی نمی تواند مورد موافقت دولتهای متخاصم نظیر آمریکا و نیز رژیم صهیونیستی باشد. در این زمینه مناسب است رسانهها به ابعاد مثبت این رویداد مهم دیپلماتیک بپردازند.
۵- نظر به اهمیت نتایج این گفتگوها که در ادامه سیاست توسعه روابط با همسایگان به عنوان راهبرد محوری دولت سیزدهم پیگیری شده است، توصیه میشود، رسانهها ضمن پرداختن به ابعاد مختلف این توافق وجهه همت خود را بر تبیین آثار وضعی و تبعات مثبت برقراری روابط دو کشور بزرگ جهان اسلام برای توسعه دو کشور و منطقه خلیج فارس متمرکز نمایند.
۶- از آنجا که توسعه مناسبات دوستانه میان دو کشور اسلامی ممکن است از حاشیهسازی مخرب مخالفان گسترش روابط مسالمت آميز میان کشورهای اسلامی و ملتهای مسلمان آسیب ببیند، مناسب است، همکاران محترم در سخنرانیها و نوشتههای خود ضمن هوشیاری در این خصوص، به نحو شایسته روشنگری نمایند.
۷- اشاره به توافقات قبلی دو کشور همراه با تاکید بر احترام به حاکمیت و عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر در زمینه اجرای موافقتنامه همکاریهای امنیتی امضا شده در تاریخ ۱۳۸۰.۱.۲۸ و نیز موافقتنامه عمومی همکاریهای اقتصادی، بازرگانی، سرمایهگذاری، فنی، علمی، فرهنگی، ورزشی و جوانان، امضا شده در تاریخ ۱۳۷۷.۳.۶ پیشنهاد میشود.
۸- لازم است از نقش سازنده عراق و عمان به عنوان میزبانان نشستهای قبلی میان ایران و عربستان و ابتکار قابل توجهی که در این خصوص داشتند، قدردانی شود.
┈┈••✾•🌿🌺🌿✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
🍃
🇮🇷