زم: از عربستان و امارات در خواست ملاقات با من را داشتند
روح الله زم در دادگاه:
🔹در سه چهار سال اخیر چندین جا از جمله عربستان و امارات مشخصاً درخواست ملاقات بامن را داشتند.
🔹توسط واسطهای گفتند ماهی ۲۰ هزار یورو حقوق میدهند و همه سخت افزارهای مربوط به آمدنیوز و همه امکانات را در اختیارم قرار میدهند.
🔹در خارج از کشور، همه با اداره امنیت ملی آمریکا ارتباط دارند.
fna.ir/exp8ea
🆔 @tahllilesiasi
⭕️رئیس مجلس از اعلام وصول یک طرح مهم و موردِ مطالبهی #مردم، خبر داد!
🔹محمدباقر قالیباف: "طرحِ #شفافیت_آراء_نمایندگان که یکی از گامهای اولیه در بخشِ شفّافسازی فرایندهای تصمیمگیری در مجلسِ شورای اسلامیاست، امروز در مجلس اعلام وصول شد.
🆔 @tahllilesiasi
اهم بیانات حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) به مناسبت سالگرد رحلت جانگذاز حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) ۱۳۹۹ درخصوص تحول
۱. تحول به معنای اعتراض نیست.
۲. اکتفا نکردن به داشته های موجود.
۳. در تحول لازم نیست احساس شکست کرده باشیم.
۴. تحول در عدالت مبتنی بر مبنای پشتوانه فکری و داراییهای معنوی و مبانی فکری و معرفتی اسلام است.
۵. ثبات قدم و پافشاری در اهداف تحولی که بنابر پایه های فکری محکم و عقلانی و اسلامی و استدلالی بنا شده است.
۶. تحول را با استحاله فکری اشتباه نگیریم که منجر به تجدد و سلب کردن هویت ایران و صرفا تقلید از دیگران و غربیها است و نباید اجتهاد و تفکر را کنار گذاشت.
۷. تحول حادثه دفعی نیست و نباید بی صبری کرد. و اگر دیر هم به هدف تحول برسیم اشکال ندارد. حرکت تدریجی است.
۸. دست هدایتگر مطمئن و قابل اعتمادی باید بالای سر تحول باشد.
۹. تحول را با کارهای دم دستی نباید اشتباه گرفت کار عمقی و اساسی و سرعت با شتابزدگی فرق دارد.
تحول در چه زمینه های صورت گیرد.
۱.اقتصاد قطع کردن بند ناف اقتصاد از نفت
۲.بودجه بندی ناظر به عملکرد باشد یعنی عملیاتی باشد.
۳.آموزش دانشگاهی و دبیرستان و دبستانی عمقی و کاربردی باشد و فایده محور باشد.
۴.موضوعات اجتماعی تامین عدالت مانند حل قطعی اعتیاد و خانواده و رشد موالید
شرط ایجاد تحول
۱. نترسیدن از دیگران چه داخلی و چه دشمان خارجی و بدون ملاحظه حرکت کردن و جسارت داشتن.
۲. حضور نیروهای جوان
۳.اتکال به خدا و کمکهای مانند زوال دشمنان مثل شوروی و آمریکا و روآمدن لجن ته حوض.
واکنش قالیباف به درخواست مذاکره ترامپ
📲رئیس مجلس در واکنش به اظهار نظر رئیس جمهور جنایتکار آمریکا با ذکر آیۀ ۳۵ سورۀ مبارکۀ محمد (ص) نوشت: «مبادا در مبارزه کوتاهی کنید و به کافران پیشنهاد سازش دهید. شما بالاترید چون خدا با شماست و مطمئن باشید نتیجۀ اعمالتان (مقاومت) را بیکموکاست به شما میدهد».
🆔 @tahllilesiasi
⭕️ وزیر سابق ارشاد نکات خوبی رو نوشتن اما مهمتر از این نکات این است که دیدار اقای ظریف با افسر سابق رژیم صهیونیستی چند روز قبل از شهادت حاج قاسم اتفاق افتاد!
👤 نقطه سرخط
🆔 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این گزارش شبکه فاکسنیوز خیلی جالب و عجیب است! فاکسنیوز بزرگترین و اصلیترین رسانه حامی ترامپ و جریانهای دست راستی در آمریکا به شمار میرود.
گزارشگر میگوید اوضاع در شهرهایی که لیبرالها در آن حاکم هستند به هم ریخته است! این یعنی آنکه اوضاع در شهرها (ایالتهایی) که جمهوریخواهان در آن حکومت می کنند آرام است و سپس تمام شهرهایی که به دست لیبرالها اداره میشود را یکی پس از دیگری به تصویر می کشد تا تاکید کند که پشت تحولات روزهای اخیر آمریکا رهبران جریان لیبرال قرار دارد...
در حالی که این همه واقعیت نیست و شهرهای متعددی وجود دارد که در آن دستراستیها و جمهوری خواهان حکومت میکنند و باز هم فضای آن شهر و ایالت دچار آشفتگی شده است. نکته عجیبتر آنکه فاکسنیوز دارد مسیر را بر خلاف سیانان و رسانههای لیبرال جهتدهی میکند!!
🆔 @tahllilesiasi
💎 ویژههای مشرق
🔴 تاجزاده:اگر ما در ۱۴۰۰ بیاییم،تحریم ها را برمی داریم/ با وجود ترور سردار سلیمانی مذاکره با آمریکا امکانپذیر است
👉👉 mshrgh.ir/1080355
🆔 @tahllilesiasi
مقایسه اعتراضات آمریکا با "اغتشاش آبان ۹۸"

صادق زیباکلام، از فعالان اصلاحطلب و از تئوریسینهای این جریان خاص سیاسی به تازگی در یک توییت با اشاره به اعتراضات مردم در آمریکا نوشت:
"دلم میخواست از همه آنانکه اعتراضات مردم امریکا علیه تبعیض و بیعدالتی نژادی را بزعم خودشان با شور و شعف، اعتراض علیه نظام حاکم بر آن کشور تفسیر میکنند، میپرسیدم گیریم حق با شما باشد. اما اگر یکهزارم آن تظاهرات در ایران اتفاق افتاده بود، چه تعدادی ظرف ده روز گذشته کشته شده بودند؟ "
*کنایه آقای زیباکلام در اشاره به رخدادهای آبان ۹۸ در ایران است و اگر فرض کنیم که گزارشهای رسمی مبنی بر تلفات اعتراضات روزهای اخیر در آمریکا صحیح باشد؛ قاعدتا تعداد کشتههای آبان ۹۸ در ایران بیشتر بود.
اما این یک استقراء ناقص است و زیباکلام بخش مهمتر قضایای مربوط به اعتراضات آمریکا و اغتشاشات ایران را به مردم نگفته است.
آنچه در ادامه میخوانید حقایقی ناگفته و کمتر گفته شده پیرامون اعتراضات این روزها در آمریکا و مقایسه آن با اغتشاشات آبان ۹۸ در ایران است:
۱_ صورت کلی اعتراضات این روزها در آمریکا کاملا طبق اصول و موازین قانونی این کشور صورت میگیرد.
از همین روست که مثلا شاهدیم که علیرغم آزاد بودن اسلحه در آمریکا اما هیچ گزارشی مبنی بر استفاده معترضین از سلاح وجود ندارد.
و یا همینطور تصاویر فراوانی وجود دارد که نشان میدهد معترضین آمریکایی در حال کمک به پلیس، احترام گذاشتن به مأموران ضد اغتشاش و یا حتی حفاظت از مأموری هستند که در میان مردم تنها مانده است.
این حقیقت مهم که به دلیل آموزشهای قانونی و رسانهای در کنار عدم حمایت رجال آمریکا از قانونشکنی بروز یافته است را بایستی با اغتشاشات آبان ۹۸ و ایضاً دیماه ۹۶ و حوادث سال ۸۸ مقایسه کرد که چگونه اوباش و اغتشاشگران نه تنها از سلاح گرم استفاده میکردند و تعداد زیادی از مردم را نیز کشتند بلکه در استفاده از سلاح سرد و به گروگان بردن مأموران پلیس نیز هیچ اِبایی نداشتهاند.
۲_ نفس اعتراض خیابانی در آمریکا همانطور که "هانا آرنت" در کتاب انقلاب خود تأکید میکند و "باراک اوباما" هم در صحبتهای اخیر خود اشاره کرد؛ برای رساندن صدای مردم به حکومت است نه برای نفی حکومت و یا اعتراض به قانون! (چیزی که در ایران خلاف آنها را شاهدیم و مخالفان همواره صاحب حق پنداشته میشوند)
مفهومی که زیباکلام هم در ابتدای کنایه خود به آن اشاره کرده است.
اما او نمیگوید که چرا چنین تفسیر عقلانی و مهمی نه تنها در قبال کشور خودمان کمتر مورد بحث و بررسی قرار میگیرد بلکه بصورت روزمره؛ شنوای خلاف آن از لسان کسانی مثل حجاریان، تاجزاده، تاجیک و سایر رجال اصلاحطلب هستیم و میبینیم که چگونه به قانونشکنان حق میدهند و جز سیاست خیابانی چیزی نمیشناسند.
۳_ نگاهی به رفتارهای رجال آمریکا در حوادث اخیر بسیار درسآموز است.
شاهدیم و میبینیم که حتی رقبای رئیسجمهور ترامپ در میان مردم حاضر میشوند و آنها را به آرامش دعوت میکنند. (اشاره به حضور جو بایدن در میان معترضان و بیانیه باراک اوباما)
حقیقت پیشگفته را مقایسه میکنیم با آنچه که رجال اصلاحطلب در چند اغتشاشات ایران کردند... از تأکید بر حق داشتن اغتشاشگران تا یادبود گرفتن برای قانونشکنی، اصرار بر تکرار خشونتها، تحریم انتخابات برای تشویق حرکت خیابانی و عدم حمایت از حاکمیت کشور!
تا جایی که میشود گفت اگر اصلاحطلبان لطف کنند و سکوت کنند؛ عملا هیچ اغتشاشی در کشور به راه نخواهد افتاد.
۴_ عقلانیت و منطقی بودن یک رفتار سیاسی؛ اصلیترین عامل برای قضاوت آن است.
حوادث اخیر در آمریکا از یک منطق درست و در اعتراض اصولی به یک رفتار غلط (قتل جورج فلوید از سوی پلیس آمریکا) شکل گرفته است.
زیباکلام و امثال زیباکلام در مقایسه و کنایههای خود باید بگویند کدامین منطق در پس اغتشاشات آبان ۹۸، اغتشاشات دیماه ۹۶ و فتنه سال ۸۸ وجود داشت!؟
آیا اعتراض به قانون، اعتراض غیر مدنی به تصمیم دولت و طرح بهانه "تقلب در انتخابات" رفتارهایی منطقی بودند؟
منبع: مشرق
🆔 @tahllilesiasi